Sissoko pro nás může být klíčový, uvědomuje si Benítez

26.03.2016, 11:48
Aktuality
Newcastle United bojuje o udržení mezi anglickou elitou, za což může vděčit i nevyrovnaným výkonům řady klíčových hráčů včetně Moussy Sissoka. Manažer Rafael Benítez ovšem záložníkovi věří...

Šestadvacetiletý hráč nastupuje za severoanglický celek čtvrtým rokem a prakticky po celou dobu patřil mezi nejvýraznější opory NUFC. To se změnilo až během letošního ročníku.

Sissoko letos nastoupil za "Straky" do 29 ligových utkání, ovšem ani jednou jedinkrát se nezapsal do střelecké listiny a také to je důvodem poklesu Newcastlu na předposlední příčku.

Nový manažer Rafael Benítez však nadále francouzskému záložníkovi věří a doufá, že Magpies pomůže k záchraně. "Hned po svém příchodu jsem s ním mluvil a jeho přístup je fantastický. Bude jen lepší, pořád je to hráč s velkou kvalitou a obrovským potenciálem," prohlásil Benítez. "Musí se zlepšit, ale již poslední zápas ukázal, že je na správné cestě," věří španělský manažer.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (685)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele