Silvestre přestoupí do Interu, oznámil Zamparini

26.06.2012, 09:46
Aktuality
Matías Silvestre se brzy stane posilou Interu. Prezident Palerma Maurizio Zamparini oznámil, že kluby úspěšně dokončily jednání o přestupu argentinského obránce. Podle italských médií Inter za sedmadvacetiletého hráče zaplatí jedenáct milionů eur.

"Jednali jsme několik týdnů a minulý týden jsme všechno uzavřeli. Jsme dohodnuti, Silvestre posílí Inter," prohlásil Zamparini.

K přestupu ještě chybí několik náležitostí jako zdravotní prohlídka a podpis smlouvy s novým klubem. Pokud se nevyskytne žádný problém bude vše brzy oficiálně hotové. Silvestre v tom případě po pouhém roce opustí Palermo, v létě 2011 přišel z Catanie.

Zamparini žádné podrobnosti k chystanému transferu nesdělil, podle italských médií bude cena argentinského obránce činit jedenáct milionů eur. To by přesně zapadalo do přestupové politiky Interu. Nerazzurri už za stejné částky koupili z Janova Rodriga Palacia a také využili opci na trvalý přestup Freddyho Guarína z Porta.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (164)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to nejak rozprodávají to palermo, a janov to samé..

Reagovat
Tomanatura

Letosni prestupy davaji smysl, zatim dosla akorat kvalita na mista, kde je treba. Silvestre je na ligu urcite vysoce kvalitni hrac (dalsi hrac Boky v Interu, kolikaty uz v historii? ).

Reagovat
smazaný uživatel

Logická posila....Ešte Kolarov a Ramiréz som spokojný

Reagovat
smazaný uživatel

hm je starsi a dost drahy Navyse na stopera nizky

Za takych 7-8 by bol ok, takto nas zampa natiahol no

Reagovat
Tomanatura

radsi bys dalsiho Ranocchiu za 20?

Reagovat
smazaný uživatel

chcel som Skrtela

Reagovat
10

Je stejně starej, o centimetr vyšší a o 6 milionů levnější, než Samuel v době příchodu z Realu...

Reagovat
Jajinek

Wally byl neparosto někde jinde...

Reagovat
10

smysl toho příspěvku byl taky naprosto někde jinde...

Reagovat
Jajinek

a co si tedy chtěl říct? Na stopera je relativně nízký a je relativně drahý. Že Wally na tom byl podobně je irelevantní, když měl daleko jiné fotbalové kvality a přednosti.

Reagovat
10

Kvality Silvestreho s jedním z nejlepších stoperů generace porovnáváš ty, dneska je úplně jiná doba, cena a kvalita stoperů na trhu, tím zbytkem jsem chtěl jen reagovat na "malý" a "starý". Získat takovýho stopera za 8-9m v době, kdy Ranocchiové přestupují za 20m, je super obchod. Po Catanii potvrdil kvalitu na jednom z nejhorších míst, pro mě je to top stoper v rámci ligy...

Reagovat
herbage

vůbec nechápu ten argument s výškou. Nejlepší stopeři světa mají mezi 180-185 cm. Thiago Silva, Vermaelen, Koscielny. Puyol je pravda o něco menší. A třeba Cannavaro blahé paměti

Reagovat
10

Kdybys do jedný věty nezkombinoval "nejlepší stopeři světa" a vedle Thiaga jména Koscielny a Vermaelen, tak bych ti dal i ten palec hele

Reagovat
herbage

tak v zápase Španělska s Francií byl Koscielny MOTM a Vermaelen v přátelák s Anglií také neměl na hřišti konkurenci. Je ale fakt, že tady možná nebudu zcela objektivní, co se hodnocení týče

Reagovat
Tomanatura

Koscielny je naprosty top stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

V pratelaku s Anglii Ja som minule pozeral Holansko: Slovensko a Kornel Salata tam kraloval, preto ja som toho nazoru, ze prave on je tym najlepsi stoperom na svete. On alebo Lubomir Michalik, ktory sa zase vytiahol v priatelskom zapase proti Polsku.

Reagovat
Trand

To nebude zabarvený herbe, možná u toho Thomase, ale Koscielnyho zvolilo 48% frantíků jako MOTM, druhej byl Lloris se 39% a pak až Ribery se 7%. Zase se to ukazuje jako další geniální tah Wengera, neskutečný. Akorát to bude muset Laurent následující sezonu ještě potvrdit, ale za tenhle rok se stal jedním z mých nejoblíbenějších hráčů a je radost se na něj dívat. Před dvěma lety měl za sebou první sezonu v Ligue1 v Lorientu a dneska hraje za repre, válí za Arsenal a dostává se mu chvály ze všech stran, i když možná ještě není tolik v podvědomí lidí, tak věřím, že třeba za rok už bdue uznávanej celosvětově, pokud bude mít podobnou sezonu jako letos.

Reagovat
Pipo123

Ale tak Koscielny je jeden z top a radím ho já osobne vedla Thiaga a možno aj vyššie

Reagovat
10

ale jo, oba jsou hodně kvalitní, ale do úplnýho top jim ještě něco chybí...třeba Vermaelen má zápasy, kdy připomíná Cannavara a pak zápasy, kdy hoří jako papír

Reagovat
smazaný uživatel

to co si vymenoval su skor vynimky, ktore nahradzuju vysku inymi kvalitami.

Pre stopera imho najidealnejsia vyska 190. Dokaze povyhravat vsetky hlavickove suboje a zaroven nie je kvoli svojej vyske az tak neobratny.

Letia teraz stoperi ako Vidic, Samba, Hengeland, Skrtel, Bruno Alves co su hovada

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. Výška už u stopera není tou hlavní zbraní. Dneska se hraje atletičtěji a je víc potřeba rychlost, čtení hry a poziční hra. Ikdyž je jasné, že když je stoper rychlý a vysoký zároveň, tak má výhodu.

Reagovat
herbage

já jsem zvědavý na vás příští rok. Zda budete hrát s hobití obranou Dani Alvés, Mascherano, Puyol, Alba/Adriano nebo zda se uchytí velikáni jako Piquébauer a Fontásbauer

Reagovat
Tomanatura

Mascherano, Puyol... Vyska nehraje roli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to chces porovnavat svetovu extratriedu Waltera Samuela s nejakym Silvestrem?

Schopnostami su obaja uplne iny level

Reagovat
smazaný uživatel

27letý obránce ti přijde starý?

Reagovat
smazaný uživatel

Na zaciatku novej sezony uz 28, to je pomerne vela. Ziadna dlhodoba perspektiva v nom nie je

Ok budem to brat z tej lepsej stranky, je v najlepsom veku, spolahlivy argentincan a zvyknuty na Seriu.

Reagovat
r.mrazik

muze hrat v klidu dalsich 6 let...pokud je kvalitni,tak je to slusna perspektiva...

Reagovat
smazaný uživatel

28 let není na stopera žádný věk. Kolik ti je, mlíčňáku, že ho považuješ za starého?

Reagovat
smazaný uživatel

a ty kemu tykáš frajere?

28 je proste uz stary chren.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bych měl někomu ze zdejších diskutérů vykat? Tykám i zdejším, skutečným veteránům. Tak proč ne Bennesovi, který má 27-28letého člověka za starého.

Reagovat
smazaný uživatel

stareho ako hraca nie ako cloveka

Reagovat
smazaný uživatel

To platí i pro hráče. Říkat o fotbalistovi, že je v 28 starý, je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ súhlasím s tebou, ale takým brazílčanom po 28-čke pravidelne klesá forma a výkonnosť....

Reagovat
smazaný uživatel

ale nepříde mi že obrancum...

Reagovat
Pipo123

Ešte odíde Balzaretti, aj ked Zampa povedal že zostane, ale určite skončí bud v PSG. Laziu, AC či Neapol

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

a Cassano se ještě diví, že mu jeho chcanky nechutnaj

Reagovat
Jajinek

Nemusím ho, ta cena nízká taky není. Ale stopera jsme nutně potřebovali a vloni (i když jsem to nečekal) zahrál celkem solidně. Ruku na srdce, žádné terno to ale není.

Reagovat
smazaný uživatel

je výbornej, trochu vám ho závidím, docela oblíbenec..., u mě byl druhej v TOP 3 posil na stopera (za Ogbonnou a před Acerbim). vedle Samuela navíc poroste, bude to tvrďácká obrana a tomu u vás pšenka kvete...

Reagovat
Jajinek

přijde mi velice náchylný k chybám, což právě nepotřebujeme. Ale jak říkám, vloni zahrál dobře...což v té obraně Palerma byl někdy i zázrak. Sám si ale nedělám velké oči.

Reagovat
Tsigi

On je nadprůměrný ligový stoper, ale v 28 neodehrál naprosto nic v Evropě a nebo za národní tým a to by mě znejisťovalo nejvíc směrem kupředu

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Tsigi

Dost neuvěřitelný je že měl letos jen 3 žlutý. To je taková statistika, že si člověk řekne, jak je to vůbec možný

Reagovat
herbage

podobné statistiky měl i Mertesacker v BL a když jsem ho pak viděl u nás hrát, tak mi bylo jasný proč

Reagovat
smazaný uživatel

je to kvalitna posila, ak mozem vediet tak co je pre teba vlastne terno ? nevidia sa ti mladi hraci zatracujes ich, starsi skusenejsi max tak dobra nahrada, pride kvalitny stoper a zase len nejaka slaba zaplata za lucia ... a kto je vlastne ten pravy ked moc penazi na prestupy nie je a nemame na hotoveho top hraca. Nechapem tvoj skepticky pohlad na mladych hracov v interi, napr zatracovanie coutinha, vidim to u nom tak ze prestupy do kvalitneho muzstva kde bude top hrac a budeme ho zase chciet kupit spat ako pandeva andreolliho destra cakam ze aj santona etc. btw mohol by si napisat najaky posezonny vycerpavajuci suhrn nebol by som proti ak si ho uz vlastne nenapisal

Reagovat
Jajinek

já už jsem prostě od přírody skeptik. Bohužel poslední dobou se často trefuju, což není těžké. Třeba Palacio mi jako posila přijde výborný. Stejně tak jsem chválil přestup Guarína.

Ze Silvestreho mám trochu strach, zejména kvlli předminulé sezóně. Na druhou stranu píšu, že v Palermu vloni odehrát solidní ročník je skoro zázrak a proto uvidíme.

Co se týče Coutinha, tak u něj prostě nevěřím ve změnu stylu hry. Určitě bude lepší, než před odchodem, ale pokud bych měl v naší situaci možnost ho prodat, tak bych neváhal.

Je pravda, že jsem obecně k mladším hráčům skeptický. To nezastírám.

Jinak co se týče vysněných hráčů do obrany...já bych bral Zapatu, Benatiu nebo Kolo Tourého...plus samozřejmě Kolarova za patřičný obnos.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja by som uz dal konecne aj sancu odchovancom, ked primavera vyhrala narodnu ligu a aj kontinentalny pohar, alebo mladych talianov by uz mohli kupovat je dost smutne ze ziaden neni v repre co si pamatam tak inter mal vzdy nejakeho ako tak schopneho (toldo, materazzi, vieri ...) a teraz nic, preto mi pride skoda toho santona a ranocchiovi by som dal este sancu ... a v podstate mame az moc legianoarov a zbytocne kupujeme furt novych

Reagovat
Jajinek

Internazionale....to je tak prostě je.

Santona škoda rozhodně není. Ten kluk vyletěl, ale co předváděl poslední měsíce ještě v kombinaci se zraněními....můžeme být rádi, za ty peníze, co za něj byli. On není hráč, na kterého by bylo spoleh a i když třeba nepůsobí na hřišti arogantně jako Mario, tak na trénink a sral a na své povinnosti v zápasech jakbysmet. Přes růžové naděje nového Zanettiho v týmu to nikdo neviděl, ale on udělal tolik školáckých chyb vlastně kdykoli dostal šanci, že prostě odchod byl jedinou variantou.

Jinak ti mladí, to je těžké. Zapracovat je rovnou do kádru je skoro nereálné. Skoro vždy půjdou někam 50 na 50 a pak se budou vracet. V Itálii to tak dělají vlastně všichni. Díky debilnímu systému primavery je totiž vlastně nereálné, aby z té mládežnické soutěže měl najednou někdo na velkoklub. To musí být talent desetiletí jako Mario....

Reagovat
smazaný uživatel

no v santonovi som videl dost velku nadej na kraj obrany, aj ked dost chyboval a sance tiez dostal. No viem ze to tak v italii chodi ono ma to svoj ucel len ked aj tak my ich predame ked sa (o rok dva...) rozhoduje o spoluvlastnictve a neskor zase o nich prejavime zaujem ako andreolli a ten spatny odkup ako napr pandeva a nedaj boze momentalne destra nechapem kupime ich za o dost vacsie peniaze ako sme ich predali a pritom su iba priemerni .... no na tych legianarov, styl hry etc som si uz za tych "par" rokov zvykol, ale bolo by lepsie keby ich bolo menej.

Reagovat
Pinturicchio

Fajn, ještě někoho, Ranocchia do Juventusu, Conte ho dostane na úroven Bonucciho a budeme se smát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

OT : AC Milán se přes léto nechystá prodávat hráče. Několik fotbalistů by mohlo odejít na hostování, na přestup je pak k dispozici jenom španělský obránce Didac Vila.

To si dělají srandu. Prodat Dídace a nechat si Mesbaha, to jestli se stane tak budu neskutečně naštvanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesbah dneska pustil č.15 Acerbimu, s ním už se moc nepočítá..., a Dídac by šel za peníze, které by se použily (třeba) na Balzarettiho...

Reagovat
smazaný uživatel

O Mesbaha prý mají zájem v Palermu a Udine, snad to klapne. Podle mě je chyba Dídaca prodávat, i když Balzaretti by nemusel být vůbec špatný. Slyšel jsem, že by mohl být podobně levný jako vloni Nocerino. To je asi blbost, že?

Mimochodem, jak jsi spokojený s příchodem Acerbiho a Constanta?

Reagovat
Pipo123

Balza sa píše okolo 3-4 mil e ale je tam aj PSG, Lazio, Neapol, takže PSG to asi vyhrá ak odíde, tuším aj kvôli manželke

Reagovat
smazaný uživatel

je v podobné pozici, jako loni Noce..., smlouva mu končí 2013 a nehodlá prodloužit. sice si nedovedu představit, že by nám ho zrovna Zamparini pustil za podobné peníze jako Nocerina, ale drahý každopádně nebude.

Acerbi je velká neznámá, odehrál toho na nejvyšší úrovni strašně málo, přesto je jeho příchod do Milána hodnocený dost pozitivně, média ho tipujou do základu. klub o něj usiloval překvapivě dlouho, nebyl to zrovna jednoduchý přestup, takže snad je o co stát.

Constanta jsem chápal do doby, než Flamini prodloužil, teď mi příjde zbytečný. na mezz'ale začíná být přetlak..., s ním (a za okolností, za kterých se mercato v záloze nejspíš vyvine) budem mít 10 centrocampistů. možná to nemusel Galliani řešit tak bleskově, když ještě čekal na Flamstrovu odpověď. na druhou stranu pokud by Flamini řekl ne, šel by nejspíš po Aquilanim..., asi tedy těch 10 hráčů chce. co se týče čistě Kevina - výborný v Chievu a špatný v Janově, kde ale hraje pod svoje možnosti pravidelně většina kádru..., což ho samozřejmě neomlouvá, tenhle příchod mě nenadchnul. na druhou stranu přišel za Muntariho, který byl sám o sobě náhradník..., jeho role v týmu je jasná, stačí si odehrát svoje v těch (snad) pár zápasech a tragéd on určitě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ako to zatial vyzera ?

Julione-Chivu,Samuel,Silvestre,Javier-Guarin,Esteban,Dejan,-Wes- Palacio,Milito?

V mercate sme teda v minuse asi 27mil eur.

Kedze guarin -11, rodrigo -11, silvestre -11, Pandev+8, Kucka +3, Longo -5.

A to neprisla ziadna svetova extratrieda hm

Ta sa ale ani neda cakat, kedze nehrame LM. V ramci moznosti teda vhodne doplnenie, snad sa chalani zohraju a v novej sezone to napriek tomu bude opat uspesny Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžeš čakať extratriedu do tímu ktorý nehrá LM, a nie je na tom finančne najlepšie. Navyše je to problém calcia ako celku, je skôr vykrádané a vykupované než naopak....

Reagovat
smazaný uživatel

no vydali sme 27 mil cize az tak zle financne na tom nie sme. Ale ako pozeram tu zostavu, omladenie sa stale nedari a prim stale hraju starsi hraci so zlatej generacie. co je napriek vydanym peniazom na obmenu timu strasny fail.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno je to aj dobre, že sa to omladzovanie deje postupne a vaši veteráni budú odchádzať pomaly. Opačne to robí AC, tým odišlo naraz veľké množstvo veteránov ktorí musia byť nejakým spôsobom nahradení a ja som veľmi zvedavý, ktorý spôsob zmeny kádra bude uspešnejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale skôr by som stavil na vás. Predsa, tí noví hráči sa spolu zohrajú naberú od veteránov skúsenosti atd....kdežto v AC je to ako po veľkom tresku momentálne.

Reagovat
smazaný uživatel

ale v ac je stale mony faktor menom Zlatan, vidim to vyrovnane.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekde som cital, ze Kucka zvysok za Kucku by ma byt 7. Moze to byt?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, polku Kucky sme toto prestupové obdobie do Janova predali za 3 mil eur, pričom súčasť obchodu bolo vykúpenie polky Longa a doplatenie Janovu 2 mil eur.

Tých 7 mil eur, ktoré spomínaš, tak to ešte prakticky nedávno chcel Janov od nás, ak by sme chceli aj zvyšnú polku Kucky. Lenže jeho výkony išli rapídne dole, tak sa tá cena ustálila v nižších hodnotách.

Reagovat
olis

OT: kokos dufam ze to s tym meirelesom neni pravda, vobec sa my ten hrac nelubi uplne o nicom a este navyse s chelsea, to by bol uz druhy nakup toto leto podla mna onicom, prosim nech to neni pravda

Reagovat
smazaný uživatel

je tam slovicko pry. Takze to bude klasicka kacica, meireles voec nie je do neapolu vhodny, vymysel medii, mozes kludne spat

Reagovat
olis

dufam, to by sa tazko predychavalo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá posila pre Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Felipe Melo, který letos hostoval z Juventusu v Galatasarayi, zatím neví, kde bude hrát. Podle italských médií o něj kromě Galatasaraye mají zájem také Bayern Mnichov a Spartak Moskva.

Hlavne nie do Bayernu...a neviete koľko by sme za neho dostali ? Tipujem tak 13 mega ?

Reagovat
10

13 mega by bylo zlatých...my jsme už standardně při odchodech v pozici, že toho hráče nechceme, chceme se ho zbavit za každou cenu a každej tak s náma vyjebe i po tak povedený sezoně, jakou měl Melo v Galatasarayi

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda ale tak tí rusáci majú peňazí dosť, myslím že by tých 13 za neho mohli dať....v Turecku hral tento rok parádne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil by ho do výměny za Alvese třeba.

Reagovat
10

líbí se ti Alves? píše se teď o něm znovu docela dost, klíčem by mohl být podle všeho Miloš, kterýho chce Zenith, případně Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Zenith celkem se mi líbil, ještě ho ale prověří španělé, tam jsem na něj zvědav, bude pod drobnohledem!

Reagovat
10

je to docela zvíře, nechtěl bych proti němu hrát, úplně se o ty prcky španělský bojím

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
herbage

do Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nás potom podusil v LM ? Ani náhodou

Reagovat
herbage

vy jste Bayernu vyfoukli Vidala, tak oni vám Mela

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je rozdiel, my ho chceme predať

Teraz vážne, najmenej by som ho rád videl v Bayerne, ale ak dajú slušnú ponuku tak nech si ho berú....je to výborný futbalista a najradšej by som bol ak by ostal u nás, ale Conte má zjavne iné plány.

Reagovat
herbage

Vidal by šel taky radši do Bayernu, kdyby mohl. Nicméně Bayer trval na prodeji do zahraničí, byť na tom finančně prodělal

Reagovat
smazaný uživatel

To o tom že by Vidal išiel radšej do Bayernu som nikde nezachytil, len tú časť o predaji do zahraničia....

Reagovat
herbage

no tak to si myslím, protože kdo by chtěl z Bubdesligy do Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal práveže hovoril ako sa do Juventusu teší, a je to jeho prvá voľba

Reagovat
Pinturicchio

Vzhledem k tomu, že pokud má italský klub zájem o hráče z BL, tak většinou přijde, ... téměř všichni?

Reagovat
herbage

tak to byla menší provokace. Záleží pochopitelně klub od klubu, hráči chodí oběma směry Nicméně si myslím, že při volbě Bayern - Juve by Vidal zvolil nejspíš Bayern, čímž neřikám že zvolil špatně

Reagovat
10

priorita pro něj bylo Juve, což bylo potvrzeno ze tří stran - jeho, Völlera a Bayernu

Reagovat
herbage

Bayeru, ne? Nicméně pokud do Bayernu nemohl, respektive klub mu to zakázal, tak nezpochyňuji, že Juve byla priorita

Reagovat
10

ty tady zase rozjíždíš svoje blbý domněnky bez naprostý znalosti faktů Vidal odmítnul Bayern, což pak následně potvrdil i Hoeness, ještě se potom dlouho řešilo, že měli ústní dohodu a Vidal přesto upřednostnil Juve...

Reagovat
Tomanatura

Neee. Vidal chtel do Bayernu, chtel za Heycknesem, ktery z nej udelal nejlepsiho zaloznika BL sezony, byl domluveny s Bayernem, ale Leverkusen to zatrhl, jelikoz ho nechtel prodat konkurenci. Vse potvrdil treba Rummeninge.

Reagovat
Pinturicchio

Takže Rummenigeho slovo je víc než slovo samotného hráče?

Reagovat
Tomanatura

Ty smajliky si strc za klobouk a snaz se mi to odargumentovat.

Reagovat
Pinturicchio

Co ti mám argumentovat? Je to slovo proti slovu.

Reagovat
Tomanatura

To tezko, je tam naprosto logicke vysvetleni, ktere si odmitate pripustit.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Všichni ví, že "musel" do zahraničí. To zas jen fanoušci Juve si myslí že byli první volba

Reagovat
10

http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Juventus/25-07-2011/juve-parata-risposta-802183023478.shtml

Chiosa finale sul rifiuto estivo al Bayern Monaco: "Il no ai tedeschi è stata la decisione giusta, alla Juventus sono maturato molto come uomo e calciatore" ha chiosato il centrocampista ex Bayer Leverkusen.

Reagovat
Tomanatura

http://bundesliga.t-online.de/arturo-vidal-darf-nicht-zum-fc-bayern-muenchen-wechseln/id_47300218/index

Promin, ale ja verim sefum Leverkusenu.

Pokud si dobre vzpominam, jakoze ano, tak Vidalovi koncila smlouva v roce 2012 a s Bayernem byl domluveny, ze prestoupi bud v lete 11 nebo po skonceni smlouvy v roce 2012. Leverkusen to ale zatrhl a vyjednal prestup za lepsich podminek do Juventusu.

A ano, samozrejme, ze se pak nekdo mohl vyjadrit o Juventusu jako o prvni volbe, ale to prece nikdy nehraje roli, vzdyt je to vetsinou je placani do vetru.

Reagovat
Pinturicchio

Říkal to už před přestupem k nám.

Reagovat
Kluivert9

Jasně, říkal to už od narození... Vždycky bylo jeho snem hrát s průměráky jako Matri, Pazienza, Caceres atd. než být součástí jednoho z nejtalentovanější týmu v Evropě

Reagovat
Pinturicchio

Buď reaguj normálně nebo se odlifruj někam do hajzlu, díky.

Reagovat
Kluivert9

Ta naivita fanoušků Juve mě fakt baví

Reagovat
Pettirosso

v čem konkrétně je naivní v příspěvku kde tě posílá do hajzlu?

Reagovat
Kluivert9

Posílat mě může kam chce. Je k smíchu...

Reagovat
Pinturicchio

Nech ho, prosťáčka.

Reagovat
Tomanatura

Jasne a pred prestupem k vam taky rikal, ze Bayern je nejlepsi klub na svete a je jeho jedinou volbou.

http://www.bild.de/sport/fussball/arturo-vidal/leverkusen-star-will-unbedingt-zu-bayern-18362154.bild.html

Citace z clanku:

Es gibt jetzt ein offizielles Angebot aus München. Bisher wurde nur darüber gesprochen, jetzt ist es konkret. Ich wollte letztes Jahr verlängern und da war der Verein nicht interessiert. Ich will nach München. Jetzt. Ich möchte unbedingt, dass sich die Vereine einigen.

Mam oficialni nabidku z Mnichova. Doted se o tom jen mluvilo, ale ted je to konkretni. Chtel jsem tu loni prodlouzit, ale klub nemel zajem. Tech chci do Mnichova. Okamzite. Pozaduji, aby se kluby dohodly.

Geschäftsführer Wolfgang Holzhäuser: „Es gibt eine Schmerzgrenze, die ist noch nicht erreicht. Aber Vidal wird nicht innerhalb der Bundesliga wechseln...“

Obchodni vedouci Wolfgang Holzhäuser: Existuje bolestny prah, ktery ale jeste nebyl dosahnut. (tim chtel rict kdovico, zrejme ale ze za urcitou castku je na prodej). Ale Vidal neprestoupi v ramci Bundesligy.

Reagovat
Pinturicchio

Tohle bylo předtím než jsme se ozvali my. Kdyby do Bayernu opravdu chtěl, tak ten rok počkal.

Reagovat
Kluivert9

"Tohle bylo předtím než jsme se ozvali my." A pak tak přišlo. Ozvalo se Juve. Tým bez LM, bez koncepce, z ligy plné krásných stadionů a propracovaného finančního zázemí. Přímo ho to omráčilo a hned věděl že neexistuje jiná možnost, než jít do Juve. Omráčilo ho to až tak, že si najednou uvědomil, že je to jeho životní sen a tak hned vydal prohlašení jak o ničem jiném ani nikdy neuvažoval. A pokud si neuvědomil, že mohl s Bayernem hned v prvním roce vyhrát Ligu Mistrů, hraje v Juve šťastně až dodnes

Reagovat
Pinturicchio

zííííív

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi na neuvěřitelně vysoké hrušce.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

...a nejvíc vás na tom sere, že sedí vedle vás

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, kluci jsou slušní pokrytci. Hlavně náš italský Mirek Dušín.

Reagovat
Jajinek

ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

kdybys napsal "vedle nás", dal bych ti i palec...

Reagovat
10

já vám seru na hlavu

Reagovat
Jajinek

a Pintu ty sračky rovnou hltá

Reagovat
10

nepříjde mi...

Reagovat
Jajinek

tak bodejť...

Reagovat
Pinturicchio

Hehe, to věčné rozmlouvání s Msgoo už si začíná vybírat svou daň.

Reagovat
Jajinek

jak se má Masopust?

Reagovat
Pinturicchio

Hezký pokus.

Reagovat
Jajinek

ale jo no...

Reagovat
Tomanatura

Jasne

Reagovat
Pinturicchio

Ty smajliky si strc za klobouk a snaz se mi to odargumentovat.

Reagovat
Jajinek

Pintu promiň, že se Vám do toho vkládám, ale Toma tady předložil argumentů hodně, a jsou poměrně logické

Reagovat
Pinturicchio

Já ty argumenty beru, ale pořád si stojím za tím, že je to slovo proti slovu.

Reagovat
Jajinek

ok

Reagovat
smazaný uživatel

když to pročítám zpětně, tak Pintu vlastně nevznesl JEDINÝ argument.

Reagovat
Tomanatura

uz nevim, co k tomu vic dodat, odposlouchavani Vidalova telefonu jsem zapojil teprve vcera...

Reagovat
Pinturicchio

Třeba se tu pravdu někdy dovíme.

Reagovat
10

Jak někdo? On sám se tak vyjádřil. Leverkusen mu těžko mohl říct, kam má přestoupit, zvlášť když mu končila za rok smlouva a mohl si na její skončení počkat a jít do Bayernu zadarmo. Reakce Bayernu a Rummeniggeho hovoří podle mě zcela jasně, tam o Bayeru není ani slovo...

Reagovat
Tomanatura

Ano, Rummeninge byl totiz nasrany, ze Vidal nechce cekat rok v Leverkusenu (kde by navic mozna ani nehral, jelikoz nechtel prodlouzit) a pak prestoupit k nemu. Takze si vybral Juventus namisto lavicky. Ale pokud by mel moznost jit do Bayernu hned, Bayern dnes vyhral LM.

Reagovat
10

Tam už máš docela hodně vlastních domněnek. Proč by to potom Rummenigge srovnával s Neurem a Boatengem a říkal, že kdyby byl chlap jako oni, už by hrál za Bayern? Proč by potom mluvil o tom, že je nakonec rád, že nepřišel, protože takhle dostali šanci jiný hráči? Těžko by asi mluvil o nějaký morálce, když by po Vidalovi chtěl, aby takhle vyjebal s Bayerem (i když u takovýho burana jako on to je dost možný). Kdyby tam Vidal tolik chtěl a zároveň nechtěl do Juve, tak by to asi dopadlo jinak, ale teď už je to celkem jedno, Arturo je u nás, vym*dal s Rummeniggem a Bayernem, to je pro mě sladká win-win situace.

Reagovat
Pinturicchio

( Rummenigge je hloupý buran )

Reagovat
herbage

netušil jsem, že vás to tak rozohní

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Tomanatura

Arturovi hlavne nezbyla jina moznost, nez vymrdat se vsema a jit do Juve. Ty bys chtel cely rok prosedet na lavicce a potom jit do Bayernu s buhvijakou formou? Bayer to proste zatrhl a nabidl mu jedine dostupne vychodisko a to Juventus. To nejsou zadne moje domnenky ale fakta spojene do sebe.

A mimochodem, sdelej ruku z leve strany hrudniku a zapoj logiku a nechcej se oddat mym domnenkam. Ty, kdybys byl v jeho pozici, kdy uz ses szil s nemeckou naturou, domluvis se v tymu nemecky a chce te klub, ktery patri k prednim kandidatum na triumf v LM a je nejvetsim klubem Nemecka, ty bys sel do upadleho tymu, ktery skoncil 7. v lize, ktery nehraje zadny pohar, neda ti vyssi plat, nema top hrace jako Bayern a je zase v uplne jine zemi? Vzdyt to by neudelal nikdo. At je Juventus sebevetsi klub a at ma historii jakou chce, tak pred sezonou by jej nikdo neuprednostnil.

Reagovat
Pinturicchio

Priorita byl jednoznačně Juventus, nedávno odmítl i Real.

Reagovat
herbage

asi máte v JA dobrý PR

Reagovat
Pinturicchio

Nešel, Juventus pro něj byl první volba od chvíle, kdy se dozvěděl o našem zájmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol si rýchlejší

Reagovat
10

to není pravda

Reagovat
herbage

no, jen to, že by šel radši do Bayernu, byť je to rozumný předpoklad

Reagovat
10

rozumný předpoklad podle tebe, což jeho rozumnost dost degraduje...

Reagovat
Mr.Jindros

Je ho škoda... nemuseli jsme utrácet za další záložníky. Škoda těch osobních problémů.

Reagovat
Yanek

Gazzetta dnes přišla se zprávou, že by měl Galliani znovu kontaktovat Leonarda ohledně přestupu Thiaga Silvy. Problém je prý plat (7,5 mio), který Thiago požaduje...

Celkem komedie už.

Reagovat
smazaný uživatel

btw ako to ze vsetci pisete v utorok cez pracovny den? To vsetci pracujete v statnom setore ci co?

Reagovat
Pipo123

Já su krysa kancelárska takže jo

Reagovat
Pettirosso

začíná se psát ve spojitosti s náma o Balotellim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

copak? nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapuje?

Reagovat
Pettirosso

ee, jen jsem ho popichoval

Reagovat
Pettirosso

navíc mám pocit, že ty jsi jeho zastánce, ne?

Reagovat
10

Konkrétně k němu se už vyjádřil Marotta i Conte dřív. To je Mission Impossible...

Reagovat
smazaný uživatel

Tú cenu neviem odkiaľ máte a ani to ma to nejako nezaujíma, ale v 90% prípadoch sa uvádza, že by mal prestúpiť za cca 8,2 mil eur, max 10 mil eur.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele