Silva doufá, že dostane více příležitostí v Serii A

24.11.2017, 13:58
Aktuality
AC Milán v průběhu léta investoval velké finance do přestavby kádru a jednou z nových posil se stal i André Silva. Portugalský útočník přišel z FC Porto a do této chvíle nemůže být příliš spokojen, trenér Vincenzo Montella mu totiž nedůvěřuje a často ho nechává pouze mezi náhradníky...

Rossoneri za dvaadvacetiletého fotbalistu zaplatili 38 milionů eur a Silva zatím v Serii A nastoupil k sedmi zápasům, v nichž nedal ani jeden gól. Mnohem lepší je to v pohárech, v Evropské lize i včetně předkol pobíral devět startů a v nich osm gólů, ty poslední dva zaznamenal včera večer, když přispěl k obratu v duelu s Austrií Vídeň (5:1).

"Bylo důležité srovnat co nejrychleji. Nebyl to snadný zápas, ale společně jsme podali velice dobrý výkon," pochvaloval si po závěrečném hvizdu v rozhovoru pro Sky Sport Italia.

"Jsem šťastný a doufám, že dostanu více příležitostí v Serii A, stejně jako v Evropě," dodal.

Silva se na demolici Austrie podílel již v prvním vzájemném měření sil v Rakousku, tehdy se pod výhru 5:1 podepsal hattrickem. AC Milán má po včerejšku jistý postup do vyřazovací části, na čele tabulky své skupiny disponuje čtyřbodovým náskokem na AEK Atény.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (19)

Přidat komentář
Beči

Ono je to těžké, když AC má teď k dispozici dost kvalitní útok (Cutrone, Silva, Kalinič). Všichni hrát nemůžou, ale uznávám že Kalinič by měl momentálně asi sedět, protože Silva i Cutrone momentálně disponují lepší formou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitný útok, ktorý má v lige 19 strelených gólov. AC bude mať tuhý boj o EL. Kalinič zatiaľ sklamanie a to veľké. Silva, Cutrone, Suso držia AC nie priamo nad vodou, ale skôr na hladine. Jedno zranenie z tejto trojice a sú na dne.

Reagovat
maras93

Kéžby. Stejně bude o víkendu zase hrát kopyto Kalinič.

Reagovat
Tsigi

V základu nastoupil ke třem zápasům a z toho dva byli Inter a AS. Myslím si, že by bylo vhodné, aby hrál co nejvíce. Z této sezóny by se když už nic jiného mělo ukázat, kdo skutečně může být přínosem v AC a Silva ty branky dávat umí, otázka je jestli je umí dávat i proti těžkým soupeřům. Těch jeho 9 kvalifikačních zásahů za Portugalsko není moc bernou mincí, jelikož velká část jich padla v zápasech proti mužstvům, které kvalitativně nemají vypovídací hodnotu.

Reagovat
rossoneri89

tiez v to dufam .... ale pan "genius" nesvojpravny trener si mysli urcite nieco ine

Reagovat
smazaný uživatel

...podla mna ho nestavia preto, lebo ked boli v satni sami, tak po nom ten buzerant Montella vystartoval. Potom ako ho videl, ked mu vypadol klacek z trenirok jednoducho neodolal a chcel mu zasunut šuflik do kakača. No a Silva mu dal najavo, ze on nie je teply parok, no a tym ho urazil. A ten nesympaticky teply trener teraz robi drahoty Ale vazne nech uz ten debilny trener vypadne a pride tam niekto rozumny co vie trenovat! Taky talent ako je Silva treba davat hrat kazdy zapas forza rossoneri!

Reagovat
Eldarion

Chalan má obrovský potenciál je v podstate dobrý vo všetkom ale je vidno ako mu ten spôsob bránenia v Taliansku ešte robí problémy. V Portugalsku mal omnoho viac priestoru ale ukazuje naozaj skvelý prehlad dúfam, že sa chytí aj v SA nielen v EL. Ale keď Montella bude furt stavať toho Drakulu (ktorý je v predpokladanej aj proti Turinu) ktorý netrafí z metra tak neviem.

Reagovat
Gazdo

Ten by k nam mohol ist. ACckari pustili by ste ho? Ci ako to s nim vyzera?

Reagovat
TheTopFootbaler

To spíš bych ho viděl do Realu...

Reagovat
Gazdo

Preco?

Reagovat
TheTopFootbaler

Myslím, že Zizou bude chtít nahradit Benzemu víc než Valverde Suáreze. Navíc je Portugalec stejně jako CR7, takže se dá předpokládat, že je Cris (potažmo celý Real) jeho vzorem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kaka14

Montellova klasika, minulu sezonu sa pohal s Baccom a tuto v Serii A nestavia Silvu ... viem, ze nie je zvyknuty na Seriu A, ale tych prilezitosti mal dostat ovela viacej a pritom ako nam to ide v lige v ofenzive, tak mal hrat viacej aj Cutrone ... a toho Kalinica som stale nepochopil, preco sme ho k nam dotiahli namiesto Baccu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trenér je šašek a trouba. Zabil mu kariéru!!!! A jakej to byl talent

Reagovat
SixtoRodriguez

hej no, v 22 rokoch zabitá kariéra, može to zabaliť.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi záleží na tom jak dlouho tam ještě bude škodit Montella.Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Už je pryč

Reagovat
smetos

V funku mi to s nim strilelo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele