Shearer se do Newcastlu v tuto chvíli nevrátí

29.09.2008, 09:23
Aktuality
Zatím jenom dočasně vyřešilo vedení Newcastlu otázku nového manažera. Straky do konce října přebral Joe Kinnear, definitivní nástupce Kevina Keegana bude znám až poté. V Anglii se spekuluje o možném návratu Keegana, jehož asistentem by se prý mohl stát Alan Shearer, ten ale něco podobného popřel.

"Není na tom ani trocha pravdy. Nevím, odkud se to vzalo," řekl někdejší obávaný kanonýr v rozhovoru pro Match of the Day.

"Podobně jako všichni ostatní, tak i já jsem byl překvapn jmenováním Joea. Pro něho jde o velkou příležitost. Tým se už zhoršit nemůže, vedení tímto nemá co ztratit," řekl Shearer k tématu dočasného manažera Newcastlu.

Keegan na svou funkci rezignoval na začátku září poté, co mu vedení klubu mluvilo do práce a nad týmem mu nedalo "plnou moc". Rozzlobil ho především odchod Jamese Milnera a fakt, že do klubu následně přišli hráči, o které nestál.

Fanoušci Newcastlu se v tuto chvíli hodně zlobí na majitele klubu Mika Ashleyho a ten již prohlásil, že je připraven klub prodat. Pokud by se tak stalo, mohl by na manažerské křeslo znovu usednout Kevin Keegan.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak toto nevyriesi manazer, ale zmena vlastnika klubu. Potom angazovanie noveho manazera a dufajme, ze Newcastle nadviaze tam, kde skoncil po tretom kole PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutný co se to v newcastlu děje snad se to vyřeší co nejdřív a půjdou nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby Ashley zmizel! Doufám, že následně nový vlastník vrátí novému trenérovi pravomoce, které má správný manager mít. Věřím, že až se tak stane, tak Alan začne sbírat zkušenosti jako asistent a jednou Straky povede

Reagovat
r.mrazik

mam strach,ze pokud se to co nejdrive nevyresi ,tak se ten klub z toho nedostane...a sestup mu opravdu nepreju...uz jen kvuli Alanovi

Reagovat
Devil

Navrat Keegana a asistent Shearer by se me v Newcastle libil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele