Shearer: Owen je zde spokojený

16.10.2007, 11:40
Aktuality
V Anglii se tématem číslo jedna pomalu stává Michael Owen. Tamní média se nejprve zabývala jeho častými zraněními, nyní spekulují nad možným odchodem do Manchesteru City. Něco podobného vyloučil legendární útočník Newcastlu Alan Shearer...

"Je zde velice šťastný, miluje prostředí - žije zde jeho rodina a děti tu chodí do školy," prohlásil ještě nedávno kapitán Newcastlu.

Owen v posledních letech pravidelně bojuje se zraněními. Před více než rokem si na světovém šampionátu vážně poranil koleno a přišel takřka o celou sezonu 2006/2007, nyní ho zase trápí svalová zranění. Před několika týdny vyřešil operací přetrvávající problémy s třísly a preventivně se podrobil i operaci želudečního svalu, aby tak předešel kýle.

O Owena se údajně začal zajímat Manchester City ajeho vedení je připraveno učinit vedení Newcastlu první nabídku. Ta by se měla pohybovat okolo šesti milionů liber.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak s takovou čáskou pochybuju že uspějou.. Owen má větší cenu.. ikdyž je teď furt samé zranění.. Ale jak se dá pořádně dohromady, tož věřím, že všem ukáže co je za hráča..

Reagovat
smazaný uživatel

Mc nemá šanci......když ho někdo koupi tak už spíš někdo lepší

Reagovat
HOST*

myslim si, že už davno je jeho sláva pryč, na jeho místo se dávno dostali mladí hráči. Musel by chytit velkou formu a tomu nevěřim i když ho mám velice rád.

Reagovat
HOST*Devil

A kdo by mel misto neho hrat napr. v repre ? PS. Shearer je borec !

Reagovat
HOST*

Owen uz odid z toho Newcastlu a chod do Reading FC

Reagovat
HOST*P@wlüg

Owena bych vyměmil za Baroše do repre.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele