Shakespeare je zatím v nové roli spokojen, rozhodne se ve středu

04.03.2017, 16:26
Aktuality
Leicester právě teď válčí s Hullem a o svou budoucnost zároveň víceméně hraje také Craig Shakespeare. Ten se kormidla dočasně ujal po vyhazovu Claudia Ranieriho a ihned zaskočil Liverpool první výhrou Foxes v novém roce. V polovině příštího týdne se pak má rozhodnout o tom, zdali Shakespeare zůstane ve funkci do konce sezony...

Leicester si po dnešku dá kratší pauzu od trénování a znovu se sejde až ve středu, kdy si opět po týdnu sedne také Shakespeare s místopředsedou klubu Aiyawattem Srivaddhanaprabhou a fotbalovým ředitelem Jonem Rudkinem.

Ještě tuhle středu se prý možnost Shakespeareova setrvání na trvalý úvazek vůbec neprobírala. "Jsem tam, abych naslouchal jejich momentálním přáním, a jsem velmi spokojen s tím, jak se věci doposud měly a co mi dosud řekli," prohlásil včera na tiskové konferenci dočasný lodivod Foxes.

"Už dříve jsem se podílel na výběru základní sestavy, ale teď je rozdíl v tom, že opravdu stojíte u postranní čáry a jste na to sami, závisí na vás rozhodnutí," vykládá dále Shakespeare.

Třiapadesátiletý kouč byl dříve pravou rukou i Nigelu Pearsonovi, jehož jméno se skloňuje v souvislosti s výběrem Ranieriho nástupce. Jinak se vedení bavilo mimo jiné s Royem Hodgsonem. Sám Shakespeare ihned po výhře 3:1 nad Liverpoolem prohlásil, že si myslí, že by měl na to sezonu dotrénovat.

Autor: Tomáš Daníček / lcfc.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
fabec1222

„Šťasten být neumíš, protože po tom, co nemáš, se ženeš, a co máš, na to zapomínáš.“

Reagovat
Murtago

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Riviera Kid

Dramatik z dávných časů

Reagovat
9augi9

„Být, či nebýt manažerem Leicestru?“

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Hamleta napsal William Shakespeare, ne Craig...

Reagovat
Dufan

Ale William Shakespeare taky nenapsal, že chce být manažerem Leicesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Doteď jsem si myslel, že to napsal Craig Shakespeare

Reagovat
smazaný uživatel

To je to, oč tu běží.

Reagovat
smazaný uživatel

To pee or not to pee - Dave Lister

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem si říkal, že jsem o něm dlouho neslyšel

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ty komenty. To jsem přesně čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně nejlepší trenér fotbalistů mezi dramatiky a nejlepší dramatik mezi trenéry fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Et cetera

Reagovat
smazaný uživatel

Nový vrchní lišák zatím Lišky vede dobře. Záchranu jim přeju, a už teď se ukazuje, že vyhazov přechozího hlavního lišáka Ranieriho byla správná volba. Holt takový je život. Z minulosti se žít nedá, a někdy se musí udělat něco hnusného, aby se zachránilo něco, co má vyšší hodnotu

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele