Setién vyměnil Las Palmas za Real Betis

26.05.2017, 14:50
Aktuality
Real Betis už má jasno o obsazení trenérského postu. Na místo Víctora Sáncheze andaluský celek na následující tři roky angažoval Quiqueho Setiéna, který naposledy vedl konkurenční Las Palmas...

Celým jménem Enrique Setién Solar na sebe nejprve upozornil v Racingu Santander, ovšem posléze o sobě delší dobu nedal vědět, což změnilo až šestileté působení v Lugu.

Poslední necelé dvě sezóny strávil 58letý trenér na lavičce Las Palmas, kde se však údajně během ledna pohádal, kvůli transferům, s vedením a nyní tak vymění působiště.

Sevillský celek si od angažování nového lodivoda slibuje zatraktivnění herního projevu a zlepšení výsledků, neboť předchozí ročník zakončil až na 15. pozici. "Ještě včera jsem byl trenérem Las Palmas a nyní mám před sebou dobrodružství v Realu Betis," potvrdil Setién.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zajímavá volba

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
eliskafan

Změnit musí vše. Protože herní projev byl celou sezónu nulovej Naštěstí pár mužstev bylo na tom ještě hůře.

Reagovat
smazaný uživatel

Las Palmas do LM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele