Setién se do Betisu nechystá, bude pokračovat v Las Palmas

04.05.2016, 13:56
Aktuality
Las Palmas prožívá skvělou druhou polovinu sezony a k pohodě v týmu a na tribunách nyní přispělo i prohlášení trenéra Quiqueho Setiéna. Ten se podle některých zpráv měl dohodnout na angažmá v konkurenčním Betisu, sám ovšem něco podobného vyloučil a bude i nadále pokračovat na Kanárských ostrovech...

"Jsem velmi šťastný, že budu moci i v další sezoně pokračovat v Las Palmas. Neočekávám nějaké neshody, obě strany se dohodly na všem. Jednání byla velice jednoduchá a děkuji klubu za důvěru v mou osobu a projekt, který jsme zahájili v říjnu. Co se týče spekulací ohledně Betisu, nikdy jsem se nesešel nebo nejednal s jiným klubem," nechal se slyšet Setién.

Bývalý kormidelník druholigového španělského Luga v Las Palmas v průběhu října nahradil Paca Herreru. Tehdy podepsal kontrakt platný do konce sezony a jeho novému zaměstnavateli vážně hrozil rychlý návrat do druhé nejvyšší soutěže. Dnes už je situace zcela jiná, Las Palmas mezi únorem a dubnem vyhrálo šest ze sedmi zápasů a katapultovalo se ze sestupového pásma, aktuálně je na desátém místě s pouhým dvoubodovým mankem na osmou Málagu.

"Nikdy jsem nepochyboval o trenérově pokračování ani o jeho slově. Musíme být pyšní na to, že se o něho zajímají jiné týmy," řekl k současné situaci prezident Las Palmas Miguel Ángel Ramírez.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechápu, co s nimi přes zimu udělal, ale ta výkonnost šla neskutečně nahoru. Snad Ramírez využije opci na Arauja i přes jeho poměrně nepovedenou sezónu.

A Viera na starý kolena ty výkony!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Viera je vybornej, tomu jsem veril daleko vic kdyz odchazel tehdy do Primery, ale u nej je to dost o psychice.

Araujo je kmenovy hrac UD uz od leta, ale za posledni vykony bych mu smlouvu roztrhal

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych spíš o fyzičce.

On už je fakt kmenový? To jsem nějak nepostřehl. Každopádně věřím, že se příští rok rozstřílí jako v segundě.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jj na svoje pomery za nej dali ranec, TM uvadi 2,5 euro. Ja mu taky porad verim, ono mit Arauja a Williana neni na takovy klub vubec spatny, sikovni kluci:)

Reagovat
Han střelil první

Staré kolena

Reagovat
smazaný uživatel

25 too old.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim Vierou souhlasim hraje jako pan

Reagovat
.13

Mohol by do Betisu ist Paco Jemez, aj ked to by Rayo asi vypadlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele