Scolari vypadá unaveně, ale nevzdává se, říká Wilkins

08.12.2008, 10:54
Aktuality
Asistent Luize Felipe Scolariho v Chelsea Ray Wilkins se domnívá, že brazilský trenér už poznal, pod jakým tlakem je manažer Chelsea. Přesto však i nadále drží hlavu nahoře a je optimistický.

Scolari vynechal po zápase Premier League s Boltonem tiskovou konferenci a podle britských novinářů už na něj pomalu začíná doléhat tlak, který znamená trénování Chelsea. Při nástupu do funkce přitom Scolari na toto téma rád žertoval. "Vedl jsem brazilskou reprezentaci a nikdo si neumí ani představit větší tlak, než očekávání tamní veřejnosti před každým mistrovstvím světa," řekl tehdy Scolari.

I Brazilcův asistent Ray Wilkins si ovšem nemohl nevšimnout, že Scolari vypadá unaveně a místy až otráveně. Zároveň však ujistil, že o něm v žádném případě nepochybuje. "Jeho morálka je na nejvyšší úrovni," řekl Wilkins. "Mluvit den za dnem cizí řečí není nic jednoduchého. Každý zápas v Evropě je pro nás teď jako finále, takže určitá psychická únava je normální," říká Wilkins.

Nicméně Chelsea čeká v týdnu možná klíčový zápas celého podzimu. Těžko říct, co by se dělo v případě, že by Blues nezvládli poslední zápas základní skupiny Ligy mistrů proti rumunské Kluži a neuhráli bod potřebný pro postup do další fáze. Scolari se sice nechal po posledním vystoupení Londýňanů v Champions League slyšet, že pokud Chelsea Kluž neporazí, potom odstoupí.

Tím si ale nadělal hodně zlé krve v rumunském táboře. Útočník Juan Culio se na Scolariho obořil, že nemá vůči soupeři dostatečný respekt a tak není pochyb o tom, že outsideři nechají na hřišti úplně všechno. Dodržel by pak Scolari své slovo?

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (65)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chelsea Anelka Cech Terry

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsi na Franka!

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

čech ,,, budmě upřímní

Reagovat
smazaný uživatel

Celá čtveřice je k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

celá Chelsea je k smíchu.

Reagovat
Fedro

Ty si k smíchu

Reagovat
risk je zisk

presne tak ty jsi k smichu CHELSEA GO

Reagovat
smazaný uživatel

omg, tak on chce odejit i v pripade, ze CFC ziska bod a postoupi? no ale proc, Luizi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic z toho se doufejme nestane a vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

ty také něco vyhraješ??

Reagovat
smazaný uživatel

Bruci, je nás asi víc, kdo fandíme Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

hm, blahoslavení chudí duchem, i pro vás je Království nebeské (bohužel)....

Reagovat
smazaný uživatel

Zato lidi, jako ty, bruci, budou svrženi do horoucích pekel a každý den tam budou několikrát prožívat, jak jejich oblíbený tým (pokud to nejsou Blues) bude prohrávat 0:5 s Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

amen

Reagovat
smazaný uživatel

do pekla naštěstí může být svržen jen ten kdo na peklo věří....

Reagovat
j_mrazik

A myslíš, že někteří Židi v pekle nejsou?

Reagovat
smazaný uživatel

Pane bože, kam ta diskuze spěje???

Reagovat
j_mrazik

Do pekla... To ti řeknu úplně přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

peklo si vymysleli katolící................Židi mají peklo tady na zemi, z velké míry díky katolíkům

Reagovat
smazaný uživatel

Scolari je asi znechucenej z předváděné hry... Jako ostatně asi všichni,kteří musí na tu hrůzu,kterou naordinoval brazilec koukat.

Jinak moc fandím Kluži Snad se jim podaří vyhrát

Reagovat
herbage

Co je horšího než zhrzená milenka? Zhrzenej fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Díky člověk se rád na přednášce zasměje

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by nebylo od věci se nad sebou občas zamyslet Jestli si lze něčeho na fanouškovi vážit, je to věrnost svému klubu, ať už fandí klidně třeba Millwallu, West Hamu, Arsenalu nebo Tottenhamu.........

Reagovat
smazaný uživatel

Já přeju Chelsea neustále to nejlepší. A nejlepší bude,když Scolari vypadne. Fanda očividně nejsem,bohužel jsem v tomto zklamal,ale alespon si to dokážu přiznat.

Ber to z druhého pohledu - jedna ztracená sezona za to,že se zbavíš velkého nádoru je podle tebe špatné? Kdybys měl rakovinu a musel bys rok ležet v posteli,abys pak mohl plnohodnotně žít dalších Xlet je pro tebe špatně? Vyříznout vřed jménem Scolari s tím,že se snad všechno napraví?

Reagovat
$dolar$

Lepe jsi to popsat snad ani nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Talkersi, ačkoliv si tě vážím, tak musím říct, že víš prd, co bude pro Chelsea nejlepší. Musíš si uvědomit, že na 99% by do CFC po Brazilcovi dorazilo něco mnohem mnohem horšího. Scolari umí vyhrávat, hra se pod ním zlepšila, je atraktivnější. I když se to místy podobá házené, tak to k ní má ještě hodně daleko. Mladíci dostávají šancí víc než za kohokoliv jiného před tím, i když ta Philova střídání jsou na přesdržku. Navíc v podstatě ještě neměl šanci udělat nějaké změny. Přivedl si jen Deca, což nebyl nejlepší tah, ale lepší než nic (snad ho natrvalo přesune na křídlo, kde nebude škodit středu zálohy) A pak záplatu Mineira, který navždy zmizí z paměti všech fans v okamžiku, kdy se na nohy postaví opět Essien.

Co se týče zápasů s anglickou špičkou jsem přesvědčen, že v těch spielech Scolarimu chyběli hráči jako Essien, Drogba (i přes můj názor na něj) a Joe. Tihle hráči takové zápasy umí. Uvidíme jak to bude vypadat na jaře.

Každopádně tvoje pindání na klub je naprosto zbytečné. Přežil jsi Portugalce, Scolariho zvládneš levou zadní...Granta jsi bránil, dej stejnou šanci i novému trenérovi. Myslím, že na stavění šibenice je ještě brzo, na to bude dostatek času na konci sezony...

Reagovat
Tomanatura

Kde bereš tu jistotu, že dorazí něco horšího? Scolari umí vyhrávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni na tabulku...vyhrávat prostě umí. Samozřejmě pohárově ještě nějak neměl šanci to dokázat

Jistota to samozřejmě není, ale při "koncepci" Kenyona a spol. to vidím na nějakého "supertrenéra" ve stylu Manciniho nebo Rijkaarda, které tam fans nechtěli už před touto sezonou. Chelsea potřebuje trenéra na delší dobu než půl roku...střídání jí v žádném případě nepomůže.

Reagovat
Tomanatura

Ty si představuješ pod pojmem vyhrávání (úspěšný trenér) výhru nad Boro, Hull a Stoke? Já si pod vyhrávání určitě nepředstavuju 1 bod ze zápasů proti týmům z B4.

Mancini i Rijkaard jsou lepší kluboví trenéři, než je Scolari, i s většími klubovými úspěchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League nikdy nevyhrávají zápasy Big4...ty body si poberou všichni tak nějak navzájem. Co dělá rozdíl jsou právě zápasy s týmy pod nějakou čtvrtou pátou příčkou. Pokud neztrácíš pravidleně se "sračkoidními" mančafty, tak se na konci ligy směješ nejvíc. Tohle je stará pravda, která v Premier League platí bez výjimky. I ten tvůj Man Who má všechny ty tituly především díky tomu, že si s týmy mimo Big4 pravidelně vytíral zadek ať už doma nebo venku. To je to, co odlišuje absolutního vítěze od těch druhých.

Samozřejmě tohle platí pro ligu, ne pro Champions League. Tam musíš porazit všechny...žádná novinka

Reagovat
$dolar$

Pokud jsi vysledoval jedinou zmenu v tom, ze si privedl Deca tak to potez panbuh s tvym zrakem. To nevidis, ze se nase hra naprosto znicila a jedina taktika je nahravat si mezi vapnem a pulkou a potom z poza vapna vystrelit? Deco patri k nejhorsim hracum na hristi Kde si vzal informaci ze na 99 procent by po nem prislo neco horsiho? Ja si myslim, ze nic horsiho nez tento brazilec pro Chelsea uz byt nemuze

Reagovat
$dolar$

A jeste, prosimte jakymu mladikovi ze to dal Scolari sanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrál si Sinclair, Stoch a Di Santo. Dohromady nahráli více než pod Mourinhem, který jim dával šanci až když byla liga rozhodnutá. Samozřejmě mohli hrát mnohem více. Na druhou stranu podle lidí, kteří pravidelně sledují zápasy rezervy, nikdo z našich hráčů momentálně na áčko trvale nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou pindy o ničem. Že Deco hraje tužku, to je mi hrozná novinka. Decem byla míněna samozřejmě jediná podstatná změna v kádru...

Že zničil naši taktiku, to je trošku nonsense, protože to bychom napřed nějakou taktiku museli mít...

Reagovat
$dolar$

na tohle nema cenu reagovat Jedna blbost za druhou Stoch 10 minut, Sinclair 20 minut jediny di Santo si zahral 112 minut ale jedine proto, ze byl jedinym utocnikem za Anelku

Reagovat
smazaný uživatel

1)Kdo by mohl dorazit horší? Co vlastně Scolari dokázal? Prakticky jediné,co dokázal je úspěch s Brazilci(což neberu jako něco extra) a něco málo s portugalci(což je to samé). Kdo může být horší? Možná Mancini nebo Mourinho,jinak bude každej jinej kouč pozitivem. I Rijkaard by mohl pomoci více.

2)Atraktivita? Vždyt se na to většinou nedá koukat,soupeč se nedostane k míči,několikaminutové pasáže,kdy si stopeři se zálohou nahrávaj na středovém kruhu a nic se neděje. Na to se nedá koukat.

3)Mladíci a šance? Vždyt Sinclair si zahrál nějakých 5 minut. Di Santo hraje jen proto,že nemá Drogbu,až se mu vrátí a on si dokoupí dalšího,může říct Santo bye bye minutám. Stoch? Vždyt to byl zoufalej a naprosto nekoncepční krok na posledních 10 minut proti Arsenalu. Ten kluk tam víceménně neměl možnost něco udělat,to už radši Mineiro na DM,aby měli útočníci čas na hru. Respektive neměl jít dolů Mikel. Jakmile bude mít prázdnou marodku,tak všichni mladíci půjdou i z lavičky. O Grantovi se říkalo,že neumí střídat - co teprve tenhle moula?

4)Ohledně vyhrávání - 1 body v zápasech proti big4+2 body proti tragickému NUFC a spurs? 2 prohry doma + remíza doma s Burnley? Tolik bodů v big4 neztratila CFC snad v posledních 2 letech dohromady co ztratil Scolari za půl roku. Navíc 2 zápasy doma+tragickej MU.

Že neměl čas na změny? Doufám,že žádnej mít nebude... Koukni se na to,co provedl za toho půl roku,kdy změnil vítězné mužstvo,které bojovalo na všech frontách o poháry na tým,který není schopný porazit tým na srovnatelné úrovni. Deco za Ballacka je dobrá výměna proti Stoke,ale proti MU,kde je potřeba rváč ti to je k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Talkersi, vsadil bych koule na to, že po případné výměně budeš první, kdo bude žádat hlavu nového kouče:-) Pokud sis myslel, že se všechno změní mávnutím proutku za tři měsíce, tak se dá pochopit, že nejsi spokojen. Já si naopak myslím, že se současným kádrem na moc víc nemáme...

2) Každý má pod pojmem atraktivita zafixované něco jiného. Navíc já napsal, že hra je atraktivnější, ne že je atraktivní. Komparativ znamená, že je to lepší něž za Mourinha i Granta, alespoň z mého pohledu.

3) Ti mladíci jsou od začátku pevnou součástí týmu. Absolvují s ním všechny tréninky, několikrát byli alespoň na lavičce. Jejich čas může přijít, ale stavět se na nich prostě nedá. Top nic nemění na tom, že nějaké šance měli dostat, zvláště za rozhodnutého stavu, o tom žádná. Navíc, klidně si vyzpovídej Faircopa, jakým jsou ti naši mladíci přínosem v zápasech rezervy...

4) Odpovídal jsem Tomanaturovi, ztráty doma samozřejmě mrzí, ale výhry venku to napravují. To nic nemění na tom, že se hra doma musí zlepšit...s návratem Drogby a Essiena to bude o něčem jiném...tihle hráči taková utkání dokážou zlomit. Jinak Grant proti Big4 taky vyhrál v podstatě hovno (až na one man show černouška proti Gunners) a měl jsi na něj úplně jiné mínění

Pravidlené střídání trenérů dospěje tak maximálně k tomu, že se z Blues stane česká Sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

1)To bych měl pěknej náhrdelník z tvých koulí Pravděpodobně nikoho jiného bych neodsoudil,pokud by nesliboval věci,které nehodlá plnit.

2)Hra se stále více přibližuje házené. Neříkám,že pro určité % fans nemůže být pěkná. Vždyt jsou i lidi,kterým se líbí stejné pohlaví,tak proč by se jim nemohla tahle hra líbit.

3)Součást týmu ano,ale je to součást,která dostává šance jen po zranění 3 konkurentů na svém postu(a pokud vůbec). Většinou jdou na hřiště jen v případě,že není jiná možnost.

4)Grant narozdíl od něj vyhrával pravidelně. Když vezmeš v potaz,jak rozsračkované mužstvo dostal po Mourinhovi bez jakékoliv možnosti změny,tak je to zázrak. Kdežto LFS přišel na začátku přestupového období,mohl dělat co chtěl a přitom tak jako tak prohrál co mohl. Tým ztratil vítězného ducha a vypadá tak,jako LFC před rokem nebo dvěma. A stejně tak dopadne,jen v LM neprojde přes čtvrtfinále,pokud se bude pokračovat takhle.

Střídání trenérů? Je to naprd,měl zůstat Ranieri,to by nemusel napravovat tu paseku Grant.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak aby to nevypadalo, že jsem se současnou situací spokojen...vadí mi na něm spousta věcí, ale myslím, že je záhodno mu dát čas. Spousta lidí odepisovala Granta, nakonec valná většina z nich musela měnit názor. Tím chci říct, že možná za nějakého půlroku s tebou můžu souhlasit, teď však v žádném případě. Musel by toho posrat mnohem víc...

Reagovat
smazaný uživatel

ušetřil si mi mraky času a napsal si de facto věci v podobném duchu, ne-li lepší, co bych napsal já........

Reagovat
smazaný uživatel

Nehci hájit LFS, ale vyhrál toho mraky - promiň, ale to jsou vysloveně srance, co píšeš......... Zmiňované MS, dvakrát Copa Libertadores - jihoamerickou LM, 4 tituly s brazilskými týmy + titul v nejvyšší brazilské soutěži, tuším čtyři brazilské poháry a nespočet dalších trofejí - viz. http://en.wikipedia.org/wiki/Luiz_Felipe_Scolari (sekce "honours")

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že změna trenéra je asi teď to pomalu to nejhorší, co by nás mohlo potkat.... Všechen ten tlak, co by na Chelsea spadnul, hráčské bouře, nejistota, výkyvy formy, navíc si nejsem jist, že by nový kouč dokázal příliš zlepšit a mohl by to být i dost špatný krok, mohl by přijít někdo mnohem (jsem si jist ii pro tebe) horší. Scolarimu je třeba dát čas minimálně do konce sezóny.

Teď už tým alespoň trošku zná a může snad předvádět jakousi koncepční práci.... Nový kouč by zřejmě promrhal lednové přestupní období, špatně by posílil, musel by se teprve s hráči sžívat, adaptovat se, ne-li se i učit jazyk.... Scolari už teď má reálnou představu o tom, co má za materiál a věřím, že se obzvlášť s jeho renomé ho netřeba zatracovat...

Abych ti vyjasnil, zatím s LFS nejsem příliš spokojen, rozhodně ho neopěvuji, ale nehodlám ho ani zatracovat… Budu ho i dál třeba kritizovat, ale čas si minimálně do konce sezóny zaslouží a do té doby ho nehodlám zatracovat ani nad ním vrhat nějaký závěrečný ortel…

Reagovat
smazaný uživatel

to Talkers

a předem se omlouvám, ale od teď se tady minimálně zítra do večera neobjevím, od brzkých hodin ranních mám velmi narvaný program.... ale pak ti na potenciální komentáře do této diskuze odpovím a můžeme rozjet klidně i diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě,střídání trenérů je o ničem,ale je třeba najít někoho,kdo má reálný přínos. LFS víceménně ukazuje jen to,že to byla chyba. Je otázka,jestli se bude čekat na nápravu chyby 4 roky,nebo se to udělá ihned.

Jinak jasně chápu tvé stanovisko,že by měl zůstat do konce sezony,ale je otázka,co se ještě může stát. Já vidím spíše postupné zhoršování stavu a ne nějaké změny k lepšímu.

Pokud budeš chtít pokecat nebo prodiskutovat něco,ozvi se bud tady v nějaké novější diskuzi a můžem se přestěhovat zpátky sem,nebo mi napiš na ICQ(304877175). Já se sem moc vracet nebudu,přes den tu moc nejsem a víceménně se do starých diskuzí moc nevracím. To samé pro George,klidně napiš

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj se, on nikdo na nápravu chyb čekat nebude. Realita je asi taková, že pokud Brazilec nevyhraje Premiership nebo Champions League, tak letí.

Víš, já jsem přesvědčen, že málokterý trenér by mohl mít teď v rozběhnuté sezóně větší přínos. Výměna kouče by tým hodně stáhla dolů a zdá se mi téměř nemožné, že by nový kormidelník zvládl vytáhnout mužstvo z případné vzniklé krize výš než na nynější místo.

Ono je třeba si položit otázku, opravdu lze s tím vyplundrovaným, nerovnoměrným kádrem předvádět výrazně lepší fotbal a výsledky, než předvádí tým pod LFS? Já se obávám, že ne . Ke všemu, když chybí osa týmu ze sezóny 06/07 Carvalho – Essien – Drogba? Přičemž Essien hrál jednu z rozhodujících rolí i za Granta, Drogba nám rozhodující rolí pomohl vyřadit loni v LM Liverpool, porazit Arsenal v PL… Zatím letos věčně zraněný Ballack (nebo bez formy po zraněních) porazil pro změnu Manchester. Hned máš důvod, proč třeba letos nejdou Chelsea tak velké zápasy…

I když v nich nadělal kouč dost taktických chyb, faktem je, že to Grant taky, jenže měl na důležité zápasy ke konci sezóny výše uvedené hráče a pravdou je, že ve velkých zápasech, kde je neměl, vesměs prohrál. Faktem je, že máme přestárlý, nepříliš přizpůsobivý kádr a současná situace dle mého mínění spěje k jedinému – velké třesku ve stylu Barcelony z posledního přestupního období , spočívající ve výměně klidně deseti hráčů. Proto taky byla z mého pohledu velká chyba vyhazov Granta, jelikož mohl tuto obměnu kádru provádět postupně. Po tom půl roce už věděl, kde nás tlačí bota a se svým citem pro posily (Anelka, Bosingwa, Ivanovič budiž toho důkazem) by mohl nastalou situaci dobře vyřešit pozvolně během pár let, nemuselo k žádnému radikálnímu kroku dojít.

Nakonec se však stalo, co se stalo, a Grant byl vykopnut. Jsem názoru, že pokud takto dopadne i jeho nástupce, těžko se dočkáme kouče, který ve chvíli přestupního období bude vědět, kde je třeba manšaft posílit a úspěšně tak i udělá a zmiňovaný problém s kádrem budeme jenom dál odsouvat. Jsem přesvědčen, že Scolariho případný nástupce by měl nepříliš velkou šanci něco vyhrát, a tudíž by po sezóně letěl a dostali bychom se tak možná do situace, z níž by nevedlo žádné rozumné řešení, akceptovatelné vedením, které chce vidět úspěchy okamžitě.

Krom toho Scolari doposud dokázal až na Bosingwu (Deka beru jako slabší verzi Ballacka) se stejným mužstvem, jako měl Grant, hrát gólově daleko produktivnější fotbal a zároveň zlepšil obrannou hru. Nebudu popírat, že hra není příliš takticky provázaná, nebo že kouč pitomě střídá, což mě dost štve, nedává příliš šancí mladíkům, ale nabízím taky pohled, že mnohé zlepšil. Navíc ještě pořádně nedostal příležitost přivést své koně. Ano, přivedl si Deka, ale chtěl i Robinha a Fabiana, které mu vedení nekoupilo a kteří mohli mít pro ofenzívu a jeho styl zásadní význam. Přesto osobně jejich nepříchodů nelituji.

Chce to určitě pro Brazilce ještě čas. S trochou štěstí postupem času začnou i ti mladíci dostávat šance… Přeci jen v Brazílii byl známý tím, že měl koule na to je na hřiště postavit i na úkor starší hvězdy. Takže dost možná opravdu bude něco na tom, že je nestaví a že je nestavěl příliš ani Grant. Ačkoli po pravdě řečeno nevím, rezervu nesleduji…. Dalo by se polemizovat. Na druhou stranu je totiž, že naše rezerva má lepší výsledky než ta Arsenalská, ačkoli ta produkuje do A týmu Goonerů mnohem více hráčů… Takže se nedá zase tak suverénně říct, že by chyba byla vysloveně na straně mladíků…. Pravda asi bude někde uprostřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Talkers že z nechucené hry nejlepší fotbal z celé premier league spolu s live................nerozumíš tomu

Ps : Trapáku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Talky: Tenhle ti to nandal.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA jasná vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Heslo příznivců Millwallu ,,No one likes us we dont care,, by se klidně klidně mohlo používat u Chelsea....nepřestanu přeci klubu fandit kvůli tomu že se tu parta hlupáků ukájí omíláním té samé písničky pokaždý když se naskytne příležitost.....Blue flags flying

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš ty umělohmotné modré praporky, které tam dávají před zápasem každému scumovi na jeho sedadlo, aby s tím, zrovna když nic nežvýká, mával a spoluvytvářel tu úžasnou modrou atmosféru?

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně ty mávátka rozdávají i jiným scumům Kdo by to byl sakra řekl, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a teď ještě ten odkaz

http://www.youtube.com/watch?v=ysa8r7U1daA

Reagovat
smazaný uživatel

Nice ale nepředbíhejme,Bruce nám to určitě nějak vysvětlí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

V zivote nebudu drzet Kluzi tak prstiky jako tomu bude zitra doufam ze alespon bod ukope Julio musi dat gola

Reagovat
smazaný uživatel

Radši to vzdej a přepusť místo někomu, kdo má co dočinění s PL...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlépe někomu schopnému,třeba mě

Reagovat
$dolar$

Mohu ti delat asistenta?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně,potřebuju někoho,koho budu moct vykopnout při případných neúspěších...

Reagovat
$dolar$

To spis naopak, vzdycky nejdriv vykopnou hlavniho a asistent to prebere ( jinak si myslim, ze nas nevykopnou , horsi jak Scolari a Wilkins nebudeme)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, to bych i docela rád viděl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele