Scolari litoval neproměněných šancí

14.12.2008, 21:45
Aktuality
Londýnská Chelsea pouze remizovala s West Hamem 1:1 a propásla šanci ujmout se vedení v tabulce Premier League. Kouč Chelsea Luiz Felipe Scolari litoval po utkání zejména několika neproměněných šancí.

Ani jeden z týmů Big Four o víkendu nebodovala a ani Chelsea nebyla výjimkou. Blues si nijak nevylepšili bilanci z londýnských derby. Překvapivě zůstávají jediným týmem, který v nich letos ještě ani jednou nevyhrál.

Trenér Scolari po zápase bědoval nad nízkou produktivitou svých svěřenců. "Měli jsme většinu času míč pod kontrolou, vypracovali si tři čtyři šance, ale nedali žádný gól," smutnil Scolari. "Myslím, že jsme byli lepším týmem a měli jsme zápas vyhrát," pokračoval Brazilec.

Novináři také Scolarimu připomněli další nezáviděníhodnou statistiku. Chelsea je v Premier League zatím stoprocentní na hřištích soupeřů, doma už ale ztratila 14 bodů. "Je to prosté, venku máme daleko víc prostoru," uvedl Scolari.

Pár slov ztratil také o spolupráci Nicolase Anelky s Didierem Drogbou, který o přestávce za nepříznivého stavu vystřídal Ballacka. Scolari připustil, že jeho útočné duo působilo nepřesvědčivě. "Je to trošku ošidné, střídáním jsme oslabili středovou řadu. Musíme tuto variantu ještě dotrénovat," prohlásil Scolari.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (315)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele