Sané odejde ze Schalke, potvrdil Heidel

19.07.2016, 23:00
Aktuality
Schalke během tohoto přestupového okna opustí Leroy Sané. Teprve 20letý ofenzivní hráč, který je nejčastěji spojován se zájmem Manchesteru City, podle slov sportovního ředitele Christiana Heidela požádal o odchod...

Sané je odchovancem gelsenkirchenského klubu, ze kterého si na tři roky odskočil do Leverkusenu, poprvé na nejvyšší úrovni však před dvěma lety odlékal dres Schalke.

Výrazněji se ofenzivní záložník začal do sestavy Königsblauen prosazovat během předminulého ročníku a loni již patřil mezi pravidelné články základní sestavy S04.

Aktuálně má Sané se svým současným zaměstnavatelem smlouvu do roku 2019, tu však s jistotou nedodrží, neboť podle slov sportovního ředitele Christiana Heidela požádal o změnu dresu. "Leroy dal jasně najevo, že by během tohoto přestupového období rád změnil dres. Jeho rozhodnutí musíme akceptovat," prohlásil sportovní ředitel Heidel. "O přestupu se budeme bavit pouze tehdy, pokud daná nabídka bude splňovat naše podmínky," dodal.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (697)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele