SAN SEBASTIAN POSILUJE, CHCE I BAROŠE

05.01.2007, 14:10
Aktuality
Předposlední celek tabulky Primera Division ze San Sebastianu dnes získal do svých řad záložníka Savia. Brazilský fotbalista není první a pravděpodobně ani poslední zimní posilou klubu z Baskicka, v jehož hledáčku je prý i Milan Baroš...

Real Sociedad se letos zatím trápí. V šestnácti doposud odehraných zápasech zaznamenal pouze jednu výhru a s pouhými deseti body je v tabulce španělské nejvyšší soutěže až 19. s pětibodovým mankem na 17. Levante. Ve zbytku sezóny ho čekají záchranářské práce, k nimž by měly přispět i zimní posily.

V jejich získávání se vedení klubu prozatím orientuje na Jižní Ameriku. Již na konci minulého roku se San Sebastianu upsal obránce argentinského Arsenalu de Sarandi Victor Lopez, nyní k němu na soupisku přibyl o mnoho známější Savio. Příští úterý 33letý záložník přichází do baskického klubu na hostování z Flamenga s opcí na následný trvalý přestup.

Savio přichází do důvěrně známého prostředí, ve Španělsku totiž již několik let působil, a to jako hráč Realu Madrid a Zaragozy, zahrál si rovněž v Bordeaux. Do Flamenga odešel jako volný hráč loni v květnu, aby mohl být nablízku své nemocné matce.

Zkušený Savio pravděpodobně nebude poslední novou tváří v kabině Realu Sociedad. Již teď se spekuluje o dalších jménech, mezi nimiž figuruje například paraguayský útočník Oscar Cardozo z Newell's Old Boys (argentinský klub je ochoten uvolnit ho za pět milionů eur) a také Milan Baroš. Český útočník se v současnosti trápí v Aston Ville, pokud by ale z birminghamského klubu odešel, zřejmě by si vybral atraktivnější angažmá, než to v San Sebastianu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com, soccerway.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Xavi

Baroš tak ten by jim pomohl maximálně tak do druhé ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

jen at tam jde lepsi nez Villa

Reagovat
Mr.Jindros

To je úplně jedno kde sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to plácáš?

Reagovat
Xavi

Baroš je naprostej tragéd!

Reagovat
HOST*XxX3J3

nevahej a di tam...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele