Ruská Premier Liga souhrn - 21. kolo

13.09.2008, 14:36, aktualizováno 14.09.2008, 19:56
Komentáře a souhrny
Kazaň porazila Dinamo a na čele tabulky má již devítibodový náskok. Jan Koller opět obul střelecké kopačky a dal vítěznou branku Samary v duelu s Chimkami. FK Moskva doma v derby porazilo Spartak. Venku naopak zvítězil Zenit, který porazil Těrek 4:1. Saturn vyhrál nad Tomskem. CSKA si poradilo s Vladivostokem, tři body má i Lokomotiv...

FK Moskva - Spartak Moskva 2:1

13.09.2008 12:00

Góly: 53. Héctor Bracamonte (pen.), 63. Stanislav Ivanov - 15. Vladislav Ryžkov

Spartak sice po poločase vedl 1:0 díky brance mladíka Ryžkova, ale domácí hráči dvěma brankami v dějství druhém otočili nepříznivý vývoj a z derby vyšli jako vítěz. Utkání sledoval z tribuny nový trenér Spartaku Michael Laudrup.

Spartak před utkáním neměl proti FK zrovna příznivou bilanci, napravit to chtěl v sobotu před zraky nového trenéra Laudrupa. Nehledě na dobré počasí nebyly tribuny stadionu Eduarda Strelcova zcela zaplněny. Navíc měli hosté fanouškovskou převahu.

Domácí vstoupil do utkání aktivně, Spartak však tlak přečkal a z protiútoku málem udeřil. Sajenko vnikl zprava do pokutového území a po faulu obránce Nababkina na něj se kopala penalta. Kapitán Mozart ale běloruského gólmana Amelčenka nepřekonal, mířil totiž vedle tyče.

Fotbalisté FK Moskva si oddechli a podnikli několik útoků směrem k brankáři Pletikosovi, který před třemi dny inkasoval hned čtyřikrát v kvalifikačním utkání proti Anglii. V dresu "měšťanů" bylo aktivní především duo Bracamonte a Samedov. Naproti tomu branku, kterou hájil Amelčenko, zaměstnával talentovaný útočník Artem Dzjuba.

Diváci se nemohli nudit, hrál se rychlý fotbal a útočníkům práci ulehčovali nejistí obránci na obou stranách. V 15. minutě zaváhal gólman Amelčenko, který míč vyboxoval před nohy Ryžkova a ten si pohrál se Šešukovem a poté tvrdou střelou k tyči otevřel skóre.

FK Moskva inkasovaný gól nerozhodil, přesto mohl Spartak zvýšit na 2:0, nebezpečně střílel Dzjuba. Penaltové zaváhání se snažil napravit Mozart, ale v koncovce také neuspěl. Ve 30. minutě pálil z velké dálky nebezpečně domácí záložník Alexej Rebko. Do konce prvního poločasu branka nepadla a Spartak se mohl těšit z těsného vedení.

V úvodu druhého poločasu se mohl vyznamenat Radoslav Kováč. Český reprezentant ale po centru z levé strany trestuhodně minul. Nedáš – dostaneš, Igor Strelkov postupoval neohroženě na svatyni Spartaku a v pokutovém území byl faulován, nařízenou penaltu Argentinec Bracamonte s přehledem proměnil.

V 66. minutě se FK Moskva dostalo do vedení 2:1, střídající moldavský reprezentant Stanislav Ivanov při svém prvním dotyku s míčem překonal přesnou střelou z hranice pokutového území Pletikosu, důležitý osobní souboj těsně před gólem prohrál Radoslav Kováč.

Postupem času začali hráči FK Moskva natahovat hru a až podezřele často se svíjeli v bolestech. Pojistku málem přidal Petr Bystrov, ale po zpětné přihrávce Samedova mířil jen do míst, kde byl připraven gólman Pletikosa. Vyrovnání měl Spartak na dosah po akci Sajenka, který ani nadvakrát zblízka nepřekonal Amelčenka. Spartak brzdily školácké nepřesnosti a několikrát hráčům FK Moskva nabídl protiútok. Svěřenci Olega Blochina těsné vedení uhájili a pomalu stoupají tabulkou vzhůru. Nový kormidelník Spartaku Michael Laudrup se mohl v hledišti přesvědčit, že ho s nejúspěšnějším klubem Ruska čeká hodně práce.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Zenit Petrohrad 1:4

13.09.2008 14:30

Góly: 76. Sergej Bendz - 12. Andrej Aršavin, 23. Ivica Križanac, 41. Pavel Pogrebnjak, 70. Konstantin Zyrjanov

Stadion druholigového Anži v Machačkale přivítal zápas 21. kola mezi Těrekem Groznyj a Zenitem Petrohrad. Utkání muselo být sehráno na neutrální půdě po diskvalifikaci domácího hřiště Těreku kvůli výtržnostem čečenských fanoušků. Pro Těrek to byla citelná ztráta, protože na svém hřišti letos dokázal obrat o body většinu favoritů.

Sestavy obou mužstev byly připraveny prakticky v plné síle. Na hřiště se ale kvůli karetnímu trestu nedostal Radek Šírl a Radoslava Zabavníka ze sestavy Těreku vytlačila čerstvá posila Bendz.

Těrek začal utkání velice aktivně a vypracoval si několik slibných šancí. Ve 13. minutě však přišla studená sprcha, když rychlou akci Zyrjanova přesně zakončil Andrej Aršavin a do vedení šli hosté. O deset minut později rozehrál roh právě Aršavin a Ivica Križanac hlavičkou vstřelil svůj první letošní gól za Zenit.

Po druhém gólu převzalo otěže utkání mužstvo z Petrohradu a v místy exhibičním stylu kontrolovalo hru. Třetí gól padl po bleskovém protiútoku Dannyho, který se prohnal obranou Těreku a Pogrebňak pohodlně skóroval do odkryté brány.

Ve druhém poločase dál na hřišti vládnul Zenit a vytvářel si jednu šanci za druhou. V 69. minutě jednu z nich zakončil Zyrjanov, kterému nádherně patičkou narazil Danny. Alespoň čestný gól Těreku vstřelil v 75. minutě Sergej Bendz. Utkání tak skončilo výsledkem 1:4.

Více informací k zápasu

FK Saturn - Tom Tomsk 2:0

13.09.2008 15:00

Góly: 65. Pompiliu Stoica (vl.), 73. Ján Ďurica

Saturn se pod vedením německého kormidelníka Jürgena Röbera dočkal druhého vítězství v řadě. Ve 21. kole ruské ligy totiž porazil Tom Tomsk 2:0 a vzdálil se sestupovým vodám.

Saturn převzal od prvních minut otěže. V prvních pěti minutách měli "mimozemšťané" několik slibných útoků, ale vážnější hrozbu brankář Sergej Parejko neodvracel. Koneckonců celý první poločas moc pohledný nebyl, šancí bylo k vidění poskromnu. Během poločasové přestávky nahradil nevýrazného Eremenka útočník Dmitrij Kiričenko.

Postupem druhého dějství Saturn zvýšil tempo hry a byl odměněn. V 66. minutě našel Nachušev dlouho přihrávkou Alexeje Ivanova na pravé straně a jeho střílenou přihrávku si srazil do vlastní branky obránce Tomsku Stoica. O sedm minut později zvýšil na 2:0 slovenský legionář v dresu domácích Jan Ďurica nechytatelnou střelou pod břevno.

V závěru mohl Saturn zvýšit na 3:0, ale Topič přehodil brankáře i branku a potom nedotáhl svou akci do finiše střídající Kiričenko.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - FK Chimki 3:0

14.09.2008 13:00

Góly: 61. Jan Koller, 67. Sergej Budylin, 90. Anton Bober (pen.)

Samara dokázala udolat na vlastním stadionu poslední Chimki, v samotném závěru zápasu byl navíc vyloučen brankář hostí Berezovskij.

Začátek zápasu nebyl příliš záživný, hrálo se rozmáčeném terénu, navíc tvrdá hra obou mužstev mu na kvalitě příliš nepřidala. V prvních dvaceti minutách tedy diváci neviděli mnoho pohledných akcí, oba týmy se snažily spíše nakopávat vysoké míče. Jako první si vážnější šanci vypracovali hosté, avšak proti střele Dinejeva se vytáhnul domácí gólman Lobos.

Chimki byly nadále aktivnější, velkou příležitost měl brazilský obránce Gabriel, který se dostal k míči po zaváhaní Lobose. Jeho střelu však na brankové čáře zastavil Belozerov.

Pro diváky nepříliš atraktivní první poločas tedy skončil 0:0.

Druhý poločas byl však pravým opakem toho prvního, mnohem aktivnější byli domácí, kteří si dokázali vypracovat vyložené brankové příležitosti. Otevřít brankový účet zápasu mohl jako první veterán Tichonov, v zakončení ale selhal. Domácí fandové se však gólu dočkali o chvíli později, když se Jan Koller dokázal prosadit přes Brazilce Gabriela a překonal Berezovského.

Exhibice domácích poté pokračovala, v 67. minutě se nekompromisní střelou prosadil Budylin. Samaru druhá branka uklidnila, zatímco Chimki dál dělaly chyby v obraně. Po jedné z nich se v 89. minutě řítil sám na branku Koller, který byl faulován Berezovským. Domácí gólman dostal červenou kartu a v bráně ho musel nahradit obránce Danielson. Ani on však nedokázal lapit penaltu Antona Bobera, který tak stanovil konečný výsledek 3:0.

Více informací k zápasu

Rubin Kazaň - Dinamo Moskva 1:0

14.09.2008 14:00

Góly: 2. Serhij Rebrov

Rubin Kazaň se po výhře proti konkurentovi Dinamu Moskva opět o něco přiblížil kýženému titulu. Tři body domácím zajistil už ve druhé minutě Ukrajinec Sergej Rebrov. Kazaň vede ligu už o devět bodů.

V sestavě Kazaně chyběl zraněný tahoun Gökdeniz Karadeniz. Trenér Dinama Andrej Kobelev udělal několik změn v sestavě. Zraněnou jedničku Gabulova nahradil Karčemarskas, který dostal přednost před talentovaným Šuninem. Místo Kowalczyka nastoupil na kraji obrany Wilkshire.

Úvod utkání byl ve znamení šoku pro hosty. Odražený míč po střele Hasana Kabze z dorážky uklidil do sítě Sergej Rebrov – 1:0. Pro Dinamo mohlo být hůř o chvíli později, střelu Kabzeho gólman Karčemarskas zneškodnil. Po vstřelené brance se Rubin, jak už je zvykem, zatáhl do obrany, iniciativu převzal tým kouče Kobeleva. Přestože měli hosté povětšinu prvního poločasu míč na svých kopačkách, nedokázali překonat brankáře Ryžikova.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Dinamo útočilo, Rubin se bránil. Brankář Sergej Ryžikov musel být pořád ve střehu, před jeho svatyní vznikala nejeden zajímavý moment, zaměstnával ho svými střelami především záložník Dmitrij Kombarov. Deset minut před koncem utkání po chybě obránců Dinama obehrál střídající Rjazancev brankáře, ale srdnatým zákrokem mu radost z gólu překazil zadák Fernandés. Jelikož branka ve zbývajícím čase nepadla, Rubin ukořistil cenné tři body nad konkurentem o titul Dinamem.

Více informací k zápasu

Šinnik Jaroslavl - Amkar Perm 1:2

14.09.2008 15:30

Góly: 22. Denis Bojarincev - 41. Georgi Pejev, 51. Tomislav Dujmović

Amkar Perm veze tři body z půdy o záchranu bojujícího Šinniku, vítězná branka padla v druhém dějství.

V základní sestavě Šinniku nastoupil Polák Gorawski, informace o jeho zranění byly mylné. Šinnik si vedl od prvních minut relativně dobře, Amkar byl v útoku neškodný, nedařily se mu ani standardní situace, kterými je pověstný. Šinnik zaslouženě otevřel skóre ve 22. minutě, nejlepší střelec Jaroslavli Denis Bojarincev levačkou pod břevno překonal mladého brankáře Narubina. V dresu Šinniku byl nebezpečný také útočník Maxim Buznikin, nicméně do konce prvního dějství vedení domácí neudrželi, v 41. minutě vyrovnal po krásné střele Bulhar Peev.

Stejně jako v úvodu první půle byl ve druhém poločase aktivnější Šinnik, gól však dali právě hosté, neobsazený Dujmovič poslal Amkar do vedení 2:1. Ačkoliv měl Šinnik v následujících minutách častěji míč na svých kopačkách a častěji ohrožoval branku Permu, vyrovnání se nedočkal, blízko byl záložník Gorawski, ale mířil do boční sítě. Amkar těsný náskok uhájil a přeskočil v tabulce Samaru, která se po výhře s Chimkami posunula na první příčku.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Luč-Energija Vladivostok 4:1

14.09.2008 18:00

Góly: 37. Alan Dzagojev, 57. Vágner Love, 78. Miloš Krasić, 90. Miloš Krasić - 68. Igor Ševčenko

CSKA dokázalo využít zaváhání svých sousedů v tabulce a díky výhře 4:1 se posunulo na třetí místo. Navíc na druhé Dinamo už ztrácí jen jeden bod. Naopak Vladivostok je stále čtrnáctý.

Zápas začal minutou ticha na památku obětí leteckého neštěstí, které se událo nedaleko Permu. Poté již začal zápas, který moskevský klub rozhodně neovládal. První větší šanci měl mladíček Dzagojev, ale jeho hlavičku vytěsnil mimo tyče gólman hostí. Na tuto šanci odpověděl Vladivostok střelou Asildarova, která však mířila mimo branku.

Hned v zápětí vyzkoušel Akinfejevovu pozornost Vitalij Bulyga, avšak domácí gólman se proti jeho střele vytáhl. CSKA reagovalo na tyto šance několika standardními situacemi, avšak ani z jedné se hráči armádního klubu nedokázali prosadit. Poté o sobě dali znovu vědět hosté, Bulyga elegantně obešel Akinfejeva, ale z velkého úhlu nedokázal míč usměrnit do branky.

A tak se jako první trefili domácí. Krásný pas za obranu obdržel Dzagojev, podobně jako Bulyga obešel brankáře, avšak na rozdíl od hráče Luče dokázal míč usměrnit do branky. První poločas tedy skončil 1:0. Hosté mile překvapili útočnou hrou, zatímco domácí zůstali daleko za očekáváním.

Na začátku druhého poločase se očekával tlak hostí, místo toho přišel pojišťovací gól domácích. Akci založili Žirkov s Krasičem, prvně jmenovaný vyslal krásnou přihrávkou do šance Vágnera Lova, který se nemýlil. Hosté však zbraně rozhodně nesložili, snížil nový muž na hřišti Igor Ševčenko, který překonal překvapeného Akifejeva.

Když se Vladivostok chystal k očekávanému náporu, srazil jej do kolen další gól. Miloš Krasič si vyměnil míč Vágnerem Lovem a obstřelil gólmana Stojkiče, zvýšil tak opět na rozdílovou branek. To nebylo od srbského fotbalisty vše, v nastaveném čase přidal ještě jednu branku a upravil tak skóre na konečných 4:1.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Lokomotiv Moskva 0:1

14.09.2008 18:00

Góly: 59. Dmitrij Torbinskij

Lokomotiv získal tři body z Kavkazu, porazil Spartak Nalčik 1:0, ačkoliv převážnou část utkání musel hrát o deseti. Jedinou branku vsítil v druhém poločase Dmitrij Torbinskij.

Výkon obou mužstev byl pro fanoušky zklamáním. Zaujal tak pouze likvidační zákrok mladíčka Kambolova, sudí Pettaj bez váhání vytáhl červenou kartu a Lokomotiv musel hrát zbytek prvního poločasu a celý druhý poločas v početním oslabení. Spartak Nalčik převzal iniciativu, ale před brankou brankáře Marka Čecha, který debutoval v dresu Železničářů po přestupu z Vladivostoku, nebezpečný nebyl. Lokomotiv se spoléhal na výpady Syčeva a Odemwingieho, ale útočníkům hostů se proti přesile nedařilo prosazovat.

Ačkoliv druhý poločas odstartoval v podobně nudném duchu, Lokomotiv se v 58. minutě dostal do vedení. Torbinskij napřáhl z třiceti metrů a brankář Chomič se natahoval marně. Díky jeho trefě zvítězili Železničáři 1:0 a Marek Čech si připsal úspěšnou premiéru v brance moskevského vcelku, v závěrečných minutách totiž s jistotou zlikvidoval několik nebezpečných pokusů a udržel čísté konto.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň21136231:1545
2.Dinamo Moskva21106527:2136
3.CSKA Moskva2198431:1635
4.Amkar Perm21105623:1635
5.Křídla Sovětů Samara2189431:1733
6.Spartak Moskva2189434:2933
7.Zenit Petrohrad2087536:2531
8.Lokomotiv Moskva2077624:2128
9.FK Moskva2168722:2326
10.Spartak Nalčik21741019:2325
11.Těrek Groznyj21741019:3125
12.Saturn Moskevská oblast2066819:2124
13.Tom Tomsk21641117:3022
14.Luč-Energija Vladivostok2139916:2918
15.Šinnik Jaroslavl20361120:3115
16.FK Chimki21281122:4314

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (48)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Spartak si dneska zapas prohral naprosto sam .... prvni polocas vypadal na jasny vitezstvi Spartaku (a to Mozart jeste nepromenil penaltu - mozna spravedlive, pac zakrok penaltovej nebyl), ale ve druhym zahral naprosto tragicky neuveritelny skolacky chyby a hroznej vykon celyho muzstva. Zaslouzeny vitezstvi FK Moskva. S takovym vykonem to bude mit na Baniku tezky....

Reagovat
smazaný uživatel

Kováč je v reprezentační formě...

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů před Dannym. Dneska proti Těreku dvě gólové asistence, především ta na čtvrtý gól byla nádherná, Zyrjanova vyslal elegantní patičkou. Zenit si zastřílel před Ligou mistrů, jsem zvědavý co uhrajou na Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin taky dneska konecne po dlouhy dobe skvelej vykon .... a ve dvojici s Dannym to byla naprosta nadhera. Uzasna exhibice... a ten ctvrtej gol Zenitu - naprosta parada.

Reagovat
One-Real

Jsem rád, že pro začátek hrajeme s Borisovem .

Reagovat
M11

Zenit parada.. ale snad si da pres tyden pauzicku

Reagovat
smazaný uživatel

Juve s nimi bude mit asi dost problemu

Reagovat
Slejdy

heh ... tezke kua uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Ďurica se trefil, kde jsou radující se Slováci?

Reagovat
smazaný uživatel

Hura, hura, hura

Reagovat
M11

Koller

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že mu to tam začíná padat. Takových pět branek by ještě do konce sezóny mohl stihnout, když se takhle rozstřílel.

Reagovat
M11

jj konecne to prolomil..

Reagovat
smazaný uživatel

A super vysledek Samary - preju jim vybojovat predkolo ligy mistru, maji na to

Reagovat
M11

bude to tezke ale sance tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Moc úzký kádr, tipuju páté - šesté místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě navíc zařídil penaltu.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Kazani porad neverim ale jestli to dnes udrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Dinamo porad tlaci, ale verim, ze Rubin to uz udrzi. Pred zapasem sem tu nekde tipoval vitezstvi Rubinu... bohuzel uz verim, ze by meli letos ziskat titul. Nemaj moc slabejch mist...

Reagovat
smazaný uživatel

Náskok už budou mít opravdu luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave... uz maj takovej naskok, ze uz nebude zalezet na souperich (treba Zenit verim, ze bude mocne utocit) ale na nich samotnejch. A neverim, ze uz by Rubin tolik ztracel, maj dobrej kadr, hrajou kvalitni fotbal a pravidelne bodujou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čeká je ještě hodně těžkých zápasů, ve kterých by mohli několik bodů ztratit. Proti nim se ale strašně blbě hraje, hrajou takový nepříjemný beton s rychlými brejky. Jestli posílí obranu, tak by příští rok v Lize mistrů mohli něco uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale ne tak tezkejch, aby v nich ztratili treba 15 bodu (pocitam s tim, ze pronasledujici muzstva nebudou stoprocentni)... Jestli pristi kolo porazi i Spartak, tak bych rek, ze uz pomalu muzou zacit pripravovat mistrovsky oslavy. .... bohuzel

Reagovat
M11

pro me velke prekvapeni.. ale musim uznat ze jsou letos prvni asi zaslouzene..

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň budou mít ti staří pardálové trochu radosti....Semak, Rebrov, Savo, Tomas

Reagovat
smazaný uživatel

Savo je pro mě velkým zklamáním, kanonýr jeho formátu se ještě v Rusku netrefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Durica dal gola a nebol vlastný, to tlieskam....

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc to byl krásný gól, dělovka z přímého kopu pod břevno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš niaky link na video z toho golu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
One-Real

Koller pěkně Přeju mu to .

Reagovat
irik

ty , kerzhakove , jaktože Zenit je 7. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze ma o zapas min nez ostatni.... a kdyz ho prictes, tak zjistis, ze na druhy misto ztraci v podstate jenom 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak muzstvo hodne ztratilo, kdyz behem leta se strasne uzkym kadrem museli dohanet odlozeny zapasy a hrali dve ligovy utkani tydne. Verim,ze uhrajou druhy misto, ale na titul jim asi tyhle prohry budou chybet

Reagovat
irik

jo , aha , soudil jsme podle prvniho pohledu , a nějak jsm netušil že je Premier Liga tak vyrovnaná , ale stejně mi Zenit přijde silný , superpohár to dokazuje , doufám že udělají dobrý výsledek v ChL , ikdyž mají těžší skupinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zenit silnej je... ale Ruska liga je uz kvalitni soutez no - neni to jen o dvou trech tymech

Reagovat
irik

s tím se takytak úplně nepočítal

Reagovat
smazaný uživatel

no,chimki prohráli,to sem rád...někdo tu vykřikoval,že maj dobrej tym

jinak,danny se hned od svého příchodu na stadion petrovskij ukazuje ve výborné formě aleco sem koukal na tabulku,eště mu chybí 5 bodu na to 2-3 místo..

a spartak? jen tak dál,at je ve čtvrtek co slavit,i když v teplicích bída velikánská

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, nekdo tu vykrikuje ze maj dobry muzstvo na to, aby se zachranili..... ne aby porazeli tymy jako Samara ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

aha a koho maj teda porážet,aby se zachránili??týmy ve stylu českých blšan?

Reagovat
smazaný uživatel

haha .... treba muzstva z dolni poloviny tabulky ze jo a ne jedny z nejlepsich muzstev v lize samozrejme.

Priste maj Saturn, tak by mohly zabojovat. Jenze Saturn ted s novym trenerem zatim jeste neprohral, takze bude to stejne tezky Jestli nezabodujou, tak uz to zacnou mit s udrzenim tezky. Ale prat jim budu aby nespadly

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale pokud se chceš udržet,tak musíš zabojovat a je jedno,jestli to je CSKA nebo třeba podprůměrná jaroslavl,jasně,velkou váu budou mít vysledky mezi ohroženýma týmama,co se jich týka sestup ale i tak,nezáleží ted už moc na soupeřích

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ze bojovali i proti Samare. Bavime se o kvalite muzstva. Tak kvalitni tym aby porazeli Samaru a podobne samozrejme nemaj.

Reagovat
smazaný uživatel

jeee...pokud o kvalitě mužstva,tak sou jasně poslední,tady vidíš tedy,že nejsou vůbec dobrý,když se plácaj na dně tabulky,tady si protiřečíš trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to ze jsou posledni, nemusi znamenat ze maj nejhorsi muzstvo... ty 4 body rozdilu na zachranu muze bejt X nahod, stastnejch vyher atd. Napr. body co Vladivostok ukopal ve vodnim polu na vlastnim hristi, remiza Chimek kvuli nepromeneny penalte atd. Lepsi muzstvo prece ve fotbale pokazdy nevyhrava

Reagovat
smazaný uživatel

jo,náhody to bejt můžou ale kde je psaný,že nemohou porazit samaru?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele