1. kolo
13.01.2014 18:15 CET
0 : 1
(?:?)
Stadión:
 
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (185)

Přidat komentář
Chazy

HLASOVÁNÍ PRO ROK 2014

První část hlasování - prosil bych do 15. 8., účastnit se mohou jen hráči, kteří odehráli loňskou sezonu v A-Lizée či B-Lizée

Je potřeba pouze nadpoloviční většina hlasujících a ne všech účastníků, protože se nejedná o změnu pravidel, ale nově stanovená pravidla.

1. Jakým způsobem určovat hráčské složení divizí pro tuto a další sezony v A-Lizée?

a) Stejné složení jako loni - vytvoření kontinuity, tradičních divizí a z toho vycházejících rivalit

b) Na základě loňského umístění (Jedna divize: 1., 4., 5., 8., 9. horší nováček, Druhá divize: 2., 3., 6., 7., 10., lepší nováček)

c) Náhodně

(V B-Lizée pro letošní sezonu zbytečné, protože nezůstane ani 50% hráčů z loňska.)

2. Jak určovat sestupující z A-Lizée

a) Nejhorší dva z celé ligy v základní části (klidně i z jedné divize)

b) Nejhorší hráči z obou divizí v základní části

c) Nejhorší dva v Consolation

3. Jak postupovat v situaci, kdy je v A-Lizée během sezony vyloučen hráč, který ovšem na základě tabulkového umístění nesestoupí/některý hráč nenastoupí do další sezony?

a) Udělat z něj sestupujícího a poté tabulkově lepšího sestupujícího (11.) v lize ponechat. V případě dvou takových hráčů udělat sestupující z obou a ostatních deset hráčů zanechat. Při ještě větším množství takových hráčů postupovat stejným způsobem a zvyšovat počet sestupujících.

b) Tabulkově sestupující nechat sestoupit + k nim z A-Lizée vyřadit takové hráče. Poté vytvořit více postupových míst z B-Lizée podle daných pravidel.

4. Jak postupovat při vyloučení hráče v průběhu sezony v B-Lizée

a) Zalockovat mu přístup a nechat tým hrát sám za sebe bez jakýkoliv změn.

b) Předat tým někomu z A-Lizée, aby sezonu dohrál za něj bez nároku na postup.

(U A-Lizée nepřipadá v úvahu, protože je to liga pro 12 nejlepších a jde ji hrát jen díky postupu)

5. Jak postupovat při postupu hráče B-Lizée, který byl vyloučen/nenastoupí do další sezony, případně v případě, kdy je potřeba poslat do A-Lizée více jak 2 hráče z B-Lizée (viz předchozí body)?

a) Na základě základní části (např. postoupí 1. hráč podle základní části + 4. hráč základní části jakožto vítěz PO a doplní je 2. hráč ze základní části bez ohledu na jeho PO výkon).

b) Na základě výkonu v PO (např. postoupí 1. hráč podle základní části + 4. hráč podle základní části jakožto vítěz PO a doplní je 2. nejlepší hráč v PO, tedy poražený finalista, případně poté vítěz boje o třetí místo atd.).

6. Měl bych zájem o případné založení svého béčka, které by v B-Lizée doplnilo počet hráčů (bez nároku na postup) při nedostatečném množství?

a) Ano

b) Ne

c) (hráči B-Lizée)

----------------------------------------------------

Druhá část hlasování (pro všechny hráče A-Lizée i B-Lizée, hlasování je rozděleno podle lig)

7.a) Souhlasíte s termínem draftu A-Lizée (Neděle 31. 8. 2014 v 20:00)?

a) Souhlasím

b) Nesouhlasím

7.b) Souhlasíte s termínem draftu B-Lizée (Neděle 24. 8. 2014 v 20:00)?

a) Souhlasím

b) Nesouhlasím

Předem říkám, že je to vaše věc. Já si zkusím čas udělat a když to nevyjde, nechám draftovat někoho jinýho, nebo prostě budu bojovat s autopickem. Pokud ale opravdu chcete na draftu být a víte, že to nejde, snažte se samostatně najít termín, který bude vyhovovat všem hráčům (není možný, aby kvůli jednomu hráči jinej hráč nedraftoval) a já to pak podle toho upravím a nebudu to dělat za vás.

Kdyby ten termín nevyhovoval dvěma a více hráčům, platí to samé, ale už bych se asi víc angažoval a snažil se najít alternativu. Ale ideál je zkusit si to nějak zařídit, případně sám rozjet aktivitu, napsat všem hráčům a nabídnout jim možné termíny, pak najít průnik, který vyhovuje všem.

----------------------------------------------------

Třetí část hlasování (týká se jen Chazyho, miky, nifa, cobry, impa, erika, tranda, koudaka, psa, mihiho, maresmy, mady), prvním náhradníkem zvolen Dawon (asi taky zahlasuj, jestli stojíš o to bejt první náhradník, budeš na to mít nárok i do dalších let), další by byli vybírání hlasováním. Hlasování je platné do 7. 8., abysme stihli navrhnout pravidla. Liga musí mít přesně 12 členů, jinak nebude založena.

Doufám, že víme, co to keeper je. Formát fantasy herně naprosto totožnej s rozdílem v tom, že určitej počet hráčů (dejme tomu 7-9) si necháváme do další sezony. To znamená, že si tvoříme skutečnou franchise s nějakou koncepcí, jiným způsobem hodnotíme hráče (věk, potenciál), jiným způsobem provádíme trady. Na základě umístění se další rok určuje pořadí na draftu, takže poslední tým může na draftu získat megatalent a vítěz je znevýhodněn.

Pravidla budou vytvářena společně, až se rozhodne v hlasování.

8. Mám zájem hrát keeper ligu?

a) Ano

b) Ne

---------------------------------------------------------

Čtvrtá část hlasování (pro kohokoliv, kdo má zájem hrát fantasy NFL, hlasování je platné do 7. 8. 2014, aby byl čas na výsledky hlasování reagovat). Mluvilo se tu o založení nových lig, které by nám přinesly nějaké změny, abychom si to zpestřili. Dám možnost hlasovat o těch, který maj letos smysl.

Ve zkratce:

Liga s defenzívou: Liga, ve které nebude pozice defenzívy obsažena v jednom celku jako výkon celýho jednoho týmu NFL, ale rozdělena na jednotlivé pozice, přičemž bodování pak bude přibližně totožné. Ostatní pravidla můžou být stejná, pokud se nerozhodneme něco změnit. Je to jediný způsob, jak se ve fantasy dostat k defenzivním hráčům, získat o nich povědomí, nějak si rozšířit vědomosti. Liga může mít 10-16 hráčů. Pravidla, počet pozic, statistiky, všechno bude doladěno u nějakého článku dodatečně.

Profesionální liga: Liga s naprosto standardníma pravidlama a nestandardní registrací - součástí jí je vložení nějakého startovného, může to bejt 1000., ale může to bejt klidně jen 150,-. Zvolili bysme si bankéře, kterej ty prachy dokáže udržet na účtu, po sezoně by se vyplatili vítězové v takovém poměru, jaký si určíme. Liga může mít 10-16 hráčů.

Liga s alternativními pravidly: Přemýšlel sem nad tím, že bych to nazval deep liga (větší rostery, třeba 2 QB, 5 WR, 2 TE, 3 RB), ale existují i jiné způsoby, jak zprznit fantasy a udělat v ní specifickou ligu. Např. omezit počet moves (můžete za rok udělat třeba jen 25 změn, takže nemůžete furt měnit obrany, furt měnit TE, furt zkoušet hráče, ale zapojit při hraní i mozek), nebo přidání dalších statistik. Kdyby se tohle prohlasovalo, zkusili bysme u nějakýho článku dát dohromady pravidla. Kdybysme je dali, založíme, kdyby ne, necháme to spát.

9. Mám zájem hrát ligu s defenzívou?

a) Ano

b) Ne

10. Mám zájem hrát profesionální ligu?

a) Ano

b) Ne

11. Mám zájem hrát ligu s alternativními pravidly?

a) Ano

b) Ne

12. Mám návrh jiného formátu nové ligy?

a) Ano (pak ho někam napište taky ale)

b) Ne

-----------------------------------------

Kdyby vám tam cokoliv chybělo (já fakt nevím, je to už dlouho a nepamatuju si, co všechno za problémy jsme měli), pište to sem do diskuze. Kdybyste chtěli nějak změnit pravidla, tak očekávám nejen stížnost na současný, ale i sepsanej návrh, jak je změnit a vytvořený hlasování. Jsem ochotnej diskutovat o všem, od změny aukce na hada, až po změnu hodnoty statistik, ale vždycky to musíte mít vypracovaný.

Reagovat
miky10

Omg, moc dlouhý.

1) b

2) b

3) a

4) b

5) a

6) nepotřebuju, ale kdyby bylo málo lidí, tak klidně a

---

7a) a, je to fuk

7b) a, je to fuk

---

8) a

---

9) a

10) b

11) a

12) b

Někdy to možná eště zkontroluju, tipoval sem to.

Reagovat
Chazy

Njn omg a o co bys to asi tak chtěl zkracovat? Prostě pravidla musej bejt exaktní a musej zahrnovat všechny situace, který v tom můžou nastat, jinak ta liga nemůže fungovat, pokud to teda nemá bejt srandaliga. Proto sem loni chtěl, abyste si ty pravidla četli a souhlasili s nima. Proto bych i teď ocenil, aby se nad tím fakt každej zamyslel a kdyžtak zkusil doplnit, co tam chybí.

Ale tipy pěkný, nějak se ti povedlo trefit všechno tak, jak si za to bojoval. Ale samozřejmě drsňácká poznámka.

Reagovat
miky10

Žejo, musela bejt. Však nic nezkracuj, jen sem byl opilej no, ale navolil sem to asi dobře.

Reagovat
niflheim

1)b

2)b

3)a

4)b

5)a

6)a

7)a

8)a

9)a

10)b

11)b

12)b

Reagovat
smazaný uživatel

1) b

2) b

3) a

4) b

5) a

6) a

------------

7) a (ale definitivně, 100% závazně to není)

------------

8) a

------------

9) a

10) b

11) b

12) b

Jo a.. výběr článku.

Reagovat
smazaný uživatel

1) b

2) b

3) a

4) b

5) a

6) a

----

7a) a

7b) a

---

8) a

---

9)a

10)b

11)b

12)b

Reagovat
Dawon

1)b

2)b

3)b

4)a

5)a

6)c

7.b)a

8)a

9)a

10)b

11)a

12)b

Reagovat
Chazy

Je ti známo, že těch prvních šest položek je od tebe neplatnejch, že ano

Reagovat
Dawon

Jen jsem trenoval psani pismenek (a nebo jsem mozna jen nedaval uplne detailni pozor pri popisu kazdeho bloku otazek, kdovi )

Reagovat
Mada

1) b

2) b

3) a

4) a

5) b

6) c

----

7b) a

---

8) a

---

9)a

10)b

11)b

12)b

Reagovat
smazaný uživatel

1. a

2. b

3. a

4. a

5. b

6. a

7. a

8. a

9. a

10. b

11. b

12. b

Reagovat
C0br

A

B

A

B

A

B

A

A

B

B

B

B

Reagovat
smazaný uživatel

9 a, nemuselo by to být špatný

Reagovat
Maresma

1) b

2) b

3) a

4) b

5) a

6) b

7) a

8) a

9) a

10) b

11) b

12) b

Reagovat
Mihi

1. b

2. b

3. a

4. a

5. a

6. a

7. a

8. a

9. a

10. b

11. b

12. b

Reagovat
Eric_The_King

1) a

2) b

3) a

4) b

5) b

6) b

7) a - ten den se vracím z dovolené, ale snad bych to měl stihnout

8) a

9 - 12) b

Reagovat
Chazy

1) b

2) b

3) a

4) b

5) a

6) hmm

7) a

8) a

9) a

10) a

11) b

12) b

Reagovat
Chazy

Paráda, hlasování už je v podstatě hotový. V bodech 1-5 už se všude dosáhlo 8 hlasů, takže i kdyby se teda sešli všichni hráči z loňska, co ještě nehlasovali, nemohli by to přehlasovat.

I tak ale budou jejich hlasy vítaný, ať víme, jestli to nastavení sedí většině.

Výsledky teda:

1) B

2) B

3) A

4) B

5) A

6) Náhradníci budou případně přidáváni v pořadí: miky, niflheim, imp a koudak. Víc určitě nebude potřeba při již jistý účasti 8 lidí.

7) Zatím se nenašel protestant, ale tohle hlasování samozřejmě běží stále. Každopádně změny na poslední chvíli se dělat nebudou, musel by ten nesouhlas s termínem přijít tak do toho 10. 8.

8) Keeper bude založen, protože bylo dosaženo počtu 12 lidí (stále čekáme na vyjádření Tranda)

9) Liga s defenzívama bude založena také, protože se dosáhlo minimálního počtu 10 hlasů

10) Profesionální liga už nemůže získat dostatek hlasů

11) Alternativní také ne

12) Jste nekreativní komunita

Reagovat
Maresma

Hmm, tak ja tady nakonec pravdepodobne nebudu 29.8. - 2.9. ...

Reagovat
Chazy

Hmm, tak jakej termín dáme? Každopádně je dobře, že to víme tak brzo, když chceš hrát keeper i defenzívy, ten víkend tím úplně padá. To se nějak vymyslí.

Reagovat
Chazy

HLASOVÁNÍ PRO ROK 2015

První část hlasování je jen pro ty, co hráli hlavní ligy v loňské sezoně, hlasy ostatních budou neplatné a budou překážet. K přijetí je potřeba nadpoloviční většiny hlasů, protože se jedná o změnu současných pravidel. Výsledek hlasování nebude mít vliv na keeper ani defenzivní ligu.

1. Jsem pro zavedení FAAB místo současného systému waiverů?

a) Ano

b) Ne

2. V jakých ligách aplikovat FAAB, jestliže bude v hlasování 1. schváleno?

a) Pouze pro A-Lizée

b) Pouze pro A-Lizée a B-Lizée, pro další ligy případně v budoucnu, až se stabilizují.

c) Pro všechny tři ligy a automaticky i pro všechny budoucí

----------------------------

Druhá část hlasování se týká pouze účastníků keeperu. K přijetí je potřeba nadpoloviční většiny hlasů, protože se jedná o změnu současných pravidel.

3. Jsem pro zavedení FAAB místo současného systému waiverů?

a) Ano

b) Ne

Reagovat
Chazy

1. a

2. b

3. a

Reagovat
Chazy

* V otázkách 1 a 3 nejde o odhadnutí mýho osobního názoru, i když to tak evidentně zní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1. a

2. b

Reagovat
Trand

1. a

2. b

3. a

Reagovat
chowas

1. a

2. b

Reagovat
Dawon

1. a

2. b

Reagovat
smazaný uživatel

1. a

2. b

3. a

Reagovat
niflheim

Bude u FAAB minimal bid 0 nastaven?

Reagovat
Chazy

Já předpokládám,že by to tak mělo bejt, ale nikdy sem to nenastavoval

Reagovat
niflheim

1) a

2) b

3) a

Reagovat
smazaný uživatel

1) a

2) b

Reagovat
Maresma

1. a

2. b

3. a

Reagovat
Swarley

1. a

2. b

Reagovat
Barm@n

1. b

2. b

Reagovat
miky10

A tak jo no.

1. a

2. b

3. a

Reagovat
smazaný uživatel

Asi pozdě už.

1. a

2. b

3. a

Reagovat
C0br

aba

Reagovat
Eric_The_King

a

b

a

Reagovat
smazaný uživatel

1. b

2.

3. b

Reagovat
Chazy

HLASOVÁNÍ PRO ROK 2015 (2.)

První část hlasování je jen pro ty, co hráli hlavní ligy v loňské sezoně, hlasy ostatních budou neplatné a budou překážet. K přijetí je potřeba nadpoloviční většiny hlasů, protože se jedná o změnu současných pravidel. Výsledek hlasování nebude mít vliv na keeper ani defenzivní ligu.

4. Souhlasíte se zavedením permanentního waiveru?

a) Ano

b) Ne

----------------------------------------

Druhá část hlasování se týká pouze účastníků keeperu. K přijetí je potřeba nadpoloviční většiny hlasů, protože se jedná o změnu současných pravidel.

5. Souhlasíte se zavedením permanentního waiveru?

a) Ano

b) Ne

Reagovat
Chazy

4. b

5. b

Reagovat
smazaný uživatel

4. a

Reagovat
miky10

4. b

5. b

Reagovat
smazaný uživatel

4. b

5. b

Reagovat
smazaný uživatel

4. b

5. b

Reagovat
niflheim

4) b

5) b

Reagovat
Dawon

4. b

Reagovat
Maresma

4. B

5. B

Reagovat
chowas

4. b

5. b

Reagovat
Barm@n

4. b

Reagovat
Mada

4. b

5. b

Reagovat
C0br

ab

Reagovat
Eric_The_King

b

b

Reagovat
smazaný uživatel

4. a

Reagovat
Trand

4. b

5. b

Reagovat
Swarley

prosím?

Reagovat
Chazy

Tak jo, z nějakýho záhadnýho důvodu jsem úplně zapomněl to hlasování uzavřít. Je každopádně hotovo, neschopnost hlasovat alespoň jednou se projevila pouze u mihiho a mancuniana. Ale i tak máme u všech bodů dost hlasů, aby šlo hlasování uzavřít.

Výsledky:

1. A (14:2)

2. B (15:0)

3. A (9:1)

4. B (11:3)

5. B (10:0)

Všechny dvě změny už byly zavedeny do pravidel a instalovány do lig.

Reagovat
Chazy

U 4. a 5. jsem zapomněl započítat Tranda

Reagovat
Chazy

Ale zas u 5. jsem počítal chowase, kterej ani v keeperu není

Reagovat
miky10

Commissioner

Reagovat
Chazy

HLASOVÁNÍ PRO ROK 2015 (3.)

Hlasování platí pouze pro účastníky keeperu, pro změnu je potřeba 7 hlasů.

6. Souhlasíte se zavedením IR slotů pro keeper?

a) Ano

b) Ne

7. Kolik takových slotů pro ligu nastavit?

a) 1

b) 2

c) 3

Reagovat
Chazy

6. a

7. b

Reagovat
Chazy

(v 7. hlasování není potřeba 7 hlasů, ale rozhodne se podle většiny hlasujících)

Reagovat
Trand

6. a

7. b

Reagovat
miky10

6. a

7. a

Reagovat
niflheim

6)a

7)b

Reagovat
Maresma

6. a

7. a

Reagovat
smazaný uživatel

6. a

7. a

Reagovat
Eric_The_King

6. a

7. b

Reagovat
smazaný uživatel

6) a

7) a

Reagovat
Mada

6.a

7. b

Reagovat
C0br

a

a

Reagovat
Eric_The_King

Oprava:

6. a

7. a

Reagovat
Chazy

Ok, takže máme hlasování ukončené.

Výsledky:

6. A (10-0)

7. A (6-4)

U sedmičky mohlo dojít k remíze, takže vyhrává áčko, protože jako první dosáhlo šesti. Bylo to vlastně jen doplňkový hlasování, proto tak.

Reagovat
Dawon

HLASOVANI - KEEPER 2

Hlasovani se ucastni pouze hraci keeperu 2, pro schvaleni je potreba 6 hlasu (11 hlasu celkem, formic se neucastni)

Souhlasite s odebráním formicova 1st round picku (presunutí na konec prvního kola)?

a) ANO

b) NE

Reagovat
Dawon

a

Reagovat
telka11

a

Reagovat
Jerichoo

a

Reagovat
Tomoro

a

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

a

Reagovat
chowas

a

Reagovat
Barm@n

a

Reagovat
kubys

a

Reagovat
-Kopy-

a

Reagovat
Kowe

a

Reagovat
Sali5

a

Reagovat
Dawon

Hlasovani ukoncene

Vysledek jednohlasny 11/0, Formicovi bude teda jeho 1. pick posunuty na konec 1. kola (aby nedoslo k mylce, 2. kolo mu zustava puvodni, takze pokud skonci posledni, v 2. kole mu zustava 24. pick), pokud se opravdu rozhodne skoncit, tak to poresime operativne pozdeji

Reagovat
Dawon

HLASOVANI KEEPER 2

Pro schvaleni opet staci 6 hlasu, jelikoz je nas v tuhle chvili jen 11.

Souhlasite s vracenim 1. picku na puvodni misto pro formicova nahradnika?

a) ANO

b) NE

Reagovat
Dawon

a

Reagovat
Jerichoo

a

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

a

Reagovat
Barm@n

a

Reagovat
-Kopy-

a

Reagovat
Sali5

a

Reagovat
kubys

a

Reagovat
telka11

a

Reagovat
Kowe

a

ale těžké rozhodování.

Reagovat
Tomoro

a

Reagovat
chowas

a

Reagovat
Dawon

Hlasovani ukoncene

Vysledek jednohlasny 11/0, Chazymu zustane puvodní pick v 1. kole.

Reagovat
-Kopy-

a

Reagovat
Chazy

HLASOVÁNÍ - OBA KEEPERY.

- Změny budou promítnuty do aktuálně platných keeper pravidel a budou tedy platit i v případě, že nová pravidla nebudou přijata.

8. Souhlasíte se zvýšením IR slotů na 2? (Platné od 2018)

a) Ano

b) Ne

9. Pro jaké účely má být využíván IR slot? (Platné od 2018)

a) Na IR slot bude povoleno umístit pouze hráče, kterého na IR oficiálně umístila jeho NFL franchise.

b) Na IR slot bude povoleno umístit jakéhokoliv hráče, u kterého to yahoo systém dovolí.

10. Souhlasíte se zavedením Play-Off reseedingu? (Platné od 2018)

a) Ano

b) Ne

11. Souhlasíte se zrušením hadovitého systému draftu (1-12, 12-1) a zavedením standardního, pravidelného draftu (1-12, 1-12), který je platný v NFL? (Platné od 2019)

a) Ano

b) Ne

12. Souhlasíte s přesunutím keepovaných hráčů na konec draftu a tedy převedením prvního picku draftu z 97. místa na 1. místo? (Platné od 2019)

a) Ano

b) Ne

Hlasování 8., 10., 11. a 12. jsem vyhodnotil jako změnu aktuálního stavu pravidel, proto je pro změnu potřeba nadpoloviční většina účastnků ligy.

Hlasování 9. vidím naopak jako nové vydefinování pravidel, tedy pro změnu stačí nadpoloviční většina všech hlasujících.

Hlasování je aktivní do 28. 5. 2018, 23:59, aby byl čas změny zavést do nových pravidel.

Reagovat
Chazy

8. a

9. a

10. a

11. b

12. a

Reagovat
Zaschrona

8. b)

9. b)

10. b)

11. a)

12. b)

Reagovat
KoryVCF

8. b

9. a

10. a

11. b

12. a

Reagovat
telka11

8a

9b

10a

11b

12a

Reagovat
smazaný uživatel

8. B

9. A

10. A

11. A

12. B

Reagovat
Kowe

8. a)

9. b)

10. a)

11. b)

12. a)

Reagovat
smazaný uživatel

8. B

9. B

10. A

11. B

12. B

Reagovat
smazaný uživatel

*12. A

Reagovat
kubys

8. B

9. A

10. A

11. B

12. A

Reagovat
Dawon

8. a

9. a

10. a

11. b

12. a

Reagovat
Mihi

8. b

9. a

10. a

11. b

12. a

Reagovat
Barm@n

8. B

9. B

10. A

11. B

12. A

Reagovat
Jerichoo

8. b

9. a

10. a

11. a

12. a

Reagovat
niflheim

8. a)

9. a)

10) a)

11. a)

12. a)

Reagovat
miky10

8. B

9. B

10. A

11. B

12. B

Reagovat
Tomoro

8. b

9. b

10. a

11. a

12. a

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

8. a

9. b

10. b

11. a

12. a

Reagovat
Sali5

8. b

9. b

10. a

11. b

12. a

Reagovat
smazaný uživatel

8. b

9. b

10. b

11. a

12. a

Reagovat
-Kopy-

8. b

9. a

10. a

11. b

12. a

Reagovat
Chazy

Výsledky hlasování:

8. B (12-6)

9. B (10-8)

10. A (15-3)

11. B (11-7)

12. A (15-3)

Reagovat
Chazy

HLASOVÁNÍ - OBA KEEPERY

13. Souhlasíte se zavedením nových pravidel pro obě keeper ligy? Viz příspěvek:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/nove-pravidla-56620/?nocount=1#post10305554

a) Ano

B) Ne

Pro schválení změn je nutná nadpoloviční většina hlasujících (11 hlasů).

Hlasování je povinné pro všechny členy obou lig.

Hlasování slouží jako přihlášení do keeper ligy pro sezonu 2018.

Reagovat
Chazy

* Hlasování je aktivní do 30. 6. 2018, 23:59

Reagovat
Chazy

13. a

Reagovat
-Kopy-

13.a

Reagovat
smazaný uživatel

13. a

Reagovat
Jerichoo

a

Reagovat
Zaschrona

13. a

Reagovat
Chazy

Hlasování 13 prohlašuju za zmatečné

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

14. a

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

som si vas povodil ale ne sorry klikal som to rychlo na mobile a nejako sa to pojebabralo

Reagovat
Chazy

HLASOVÁNÍ - OBA KEEPERY

14. Souhlasíte se zavedením nových pravidel pro obě keeper ligy? Viz příspěvek:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/nove-pravidla-56620/?nocount=1#post10326256

a) Ano

B) Ne

Pro schválení změn je nutná nadpoloviční většina hlasujících (11 hlasů).

Hlasování je povinné pro všechny členy obou lig.

Hlasování slouží jako přihlášení do keeper ligy pro sezonu 2018.

Hlasování je aktivní do 30. 6. 23:59

V případě odhlasování možnosti A) budou pravidla přijata v platnost 1. 7. 00:00

Reagovat
Chazy

14. a

Reagovat
Tomoro

14. a

Reagovat
Dawon

14. a

Reagovat
smazaný uživatel

14. a

Reagovat
Sali5

14. a

Reagovat
niflheim

14. a

Reagovat
Jerichoo

a

Reagovat
Maresma

14. a

Reagovat
-Kopy-

14. a

Reagovat
kubys

A

Reagovat
Kowe

14. a

Reagovat
miky10

14. a

Reagovat
Mihi

14. a

Reagovat
Zaschrona

14. a

Reagovat
smazaný uživatel

14. a

Reagovat
smazaný uživatel

14. A

Reagovat
Barm@n

14. a

Reagovat
Eric_The_King

14. a

Reagovat
telka11

14. a

Reagovat
Chazy

Hlasování 14. ukončeno. Nová pravidla přijata poměrem hlasů 20:0. Hlasování se neúčastnil w. hughes.

Reagovat
Dawon

HLASOVANI - DAWONUV KEEPER

Pro schvaleni je potreba 6 hlasu (11 hlasu celkem, Jericho se neucastni).

Souhlasite s odebráním Jerichova 1st round picku (presunutí na konec prvního kola)?

a) ANO

b) NE

Reagovat
Dawon

a

Reagovat
kubys

a

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

b

Reagovat
-Kopy-

b

Reagovat
smazaný uživatel

b

Reagovat
Sali5

b

Reagovat
Chazy

b

Reagovat
Tomoro

B

Reagovat
telka11

b

Reagovat
Barm@n

b)

Reagovat
Kowe

b)

Reagovat
Dawon

Hlasovani uzavreno

vysledek 2/9 ve prospech b), Jerichovi tedy zustane jeho 1. kolo a dostane pouze varovani/podminku na celou pristi sezonu.

Pokud by se behem zbytku teto nebo behem cele pristi sezony opet provinil proti pravidlum o aktivite, tak bude hlasovano o jeho vylouceni.

Reagovat
Dawon

HLASOVANI - ALIZEE

Mel by byt Mihi vyloucen z Alizee?

a) ANO

b) NE

Reagovat
kubys

b

Reagovat
Dawon

b)

Reagovat
Zaschrona

b) NE (ale je teda docela nefér si muset teď ty výhry vybojovat, když týmům před tím pomalu stačilo nastavit sestavu...)

Reagovat
Dawon

to souhlasim, ale ve finale to asi hrajem tak nejak pro zabavu a soutezeni a alespon pro me vyhravat nad neaktivnim tymem neni nejvetsi sranda

Je to taky castecne moje chyba, vsiml sem si toho pozde, mel sem to resit driv.

Coz jako znovu pripomina tu myslenku - kdyz si vsimnete, ze je nekdo neaktivni, muzete na to upozornit Pokud se nechcete v tom tydnu vzdat vyhry zdarma, tak staci pockat na utery a upozornit alespon potom Protoze neverim, ze si toho clovek nevsimne, kdyz zrovna proti nemu ten clovek hraje.

Reagovat
Zaschrona

Já bych si toho všiml, hraju s Mihim ale až tenhle týden...

Reagovat
Dawon

Tak to asi chapu z tve strany, ze je to trosku k posrani ale cenim slechetne hlasovani

Reagovat
Trand

b)

Reagovat
Virtuos

b)

Reagovat
miky10

b

Reagovat
Sali5

b)

Reagovat
Dawon

Jelikoz uz ted nadpolovicni vetsina hlasovana pro NE, tak je jasne, ze hlasovani neprojde a tim padem se muze Mihi vratit do ligy.

Reagovat
Mihi

dik ospravedlnujem sa este raz, fakt som nevedel ze este hram fantu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele