ROZEHNAL DO NEWCASTLU?

01.06.2007, 14:31
Aktuality
Český reprezentační obránce David Rozehnal má podle spekulací britských médií namířeno do Premier League. Jeho novým klubem by se měl stát Newcastle, jehož nový manažer Sam Allardyce má o obránce Paris Saint-Germain eminentní zájem již delší dobu. Ve hře však zůstává i Borussia Dortmund, která hledá náhradu za Christopha Metzeldera.

Manažer Newcastlu Sam Allardyce měl o exolomouckého obránce zájem již během svého působení v Boltonu. Rozehnal však již byl nakročen jednou nohou v Dortmundu, která předložila vedení PSG konkrétní finanční nabídku, ale to ještě nebyl ve hře Newcastle. Ten také předložil pařížskému klubu nabídku. "Bude záležet na tom, kdo předloží vedení PSG finančně zajímavější nabídku," prohlásil Viktor Kolář - spolupracovník Rozehnalova agenta Pavla Zíky.

"Obě destinace mají něco do sebe. Rozhodující slovo bude mít PSG. David se přestupem bude zabývat až po sobotním zápase ve Walesu," dodal Kolář.

Obrana Newcastlu by měla přes léto projít radikálním řezem a právě Rozehnal by se podle Allardyce měl stát jedním z jejích lídrů. Jestli však Rozehnal skutečně zamíží na St. James Park, nebo zda-li se rozhodne pro odchod do Vestfálska, se dozvíme nejdříve v průběhu příštího týdne...

Autor: Michal Štěrovský / skysports.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Big Sam se zbláznil?

Reagovat
HOST*

Taky nechapu, jeden z nejhorsich obrancu, co jsem kdy videl, hodne nejisty ve hre hlavou i nohou, nejvetsi slabina ceske reprezentace,... a ma o nej mit zajem muj nejoblibenejsi tym v premier league??? Radoval jsem se, ze ziskali Big Sama, ale jestli bude shanet takovyhle "posily", tak se muzou newcastles fans tesit na dalsi posr...nou sezonu. Z techto posil se mne chce

Reagovat
HOST*

no kdyz se podivam na nasi obranu v posledni dobe, tak se zrovna o nejhorsim obrancoj da polemizovat, protoze az na par svetlejch okamziku je to bida od vsech hracu

Reagovat
plechi

berte to tak, třeba ho tam BigSam něco přiučí.... zas je to pro Rozehnala posun

Reagovat
HOST*jen_tak

myslim že Rozehnal má potenciál v Newcastlu uspět..v Paříži byl jednim z mala světlých bodů,samozřejmě u něj člověk nikdy newí, dokáže neuvěřitelně vybuchnout,ale myslim že Sam ví dobře co dělá

Reagovat
HOST*Lpool

jn vy ste vlastne vsichni lepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

tak PL pro něho fakt není

Reagovat
HOST*Spaca

Rozehnal je kopyto ad jde radši do Slovácka

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola katastrofa, skor si viem v NU predstavit skrtela. rozehnal nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych měl něco napsat o Rozehnalovi, tak první co mě napadá je, že má pěknou manželku

Jinak bych ho zas tak nezatracoval, k ideálu mu hodně chybí, ale do repre obrany moc alternativ nemáme a on z našich patří k tomu lepšímu. Myslím, že by se mohl prosadit v Newcastlu i Dortmundu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej měkota? Ho v PL asi zabijou, takovýho morfína.

Reagovat
HOST*Parker

Dobrý tah od Sama, obránce potřebuje a ne jednoho, defenzíva United se v celou sezónu řídila teorií chaosu, až na odchovance Taylora byli všichni obránci tragičtí.

Reagovat
HOST*

hm jenze v Premier league jde do toho kazdej na 100% a po hlave a uz vidim jak to tam Rozehnal ustoji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele