Rosina o zahraniční zkušenost nemá zájem

15.10.2008, 12:00
Aktuality
Alessandro Rosina plánuje i nadále hájit barvy turínského FC, ještě déle pak chce hrát fotbal na Apeninském poloostrově. Některá média přinesla informace o údajném zájmu Tottenhamu o 24letého fotbalistu, ten však o něčem pdobném nechce ani slyšet...

"Soustředím se jenom na Turín. Žádný telefonát z Anglie jsem neměl. Navíc o zahraniční zkušenost nemám ani zájem," vzkázal Rosina všem budoucím uchazečům o jeho služby.

Rosinu letos trápí zranění a zatím nastoupil jenom ke třem ligovým zápasům, v nichž ale stihl dát již dvě branky. Turínu se vstup do soutěže příliš nepovedl, po šesti kolech je s pěti body až patnáctý.

"Zlepšuje se to, ale nemohu ještě dělat nějaké pohyby a to mě dost limituje. Chci se vrátit co nejdříve, ale musím být fit," řekl dále Rosina.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rosina je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takový turínský Kaká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nic, ber to jen jako takový "malý" nesouhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechci srovnávat kvality Rosiny a Kaká nebo jejich styl hry, ale já to myslel spíše tak, že Rosina - stejně jako Kaká v ACM - hraje v Turíně na postu ofensivního záložníka, a - stejně jako Kaká - je pro svůj tým i v takto nízkém věku nepostradatelný a je absolutně největší hvězdou klubu, OK?

Reagovat
smazaný uživatel

Rosina je o dva roky mladší, hraje spíše z křídla než ze středu, je to rigorista, kope přímáky. Má pásku a pro fanoušky - modla.

Kaka je absolutně největší hvězda klubu? Vždyť tam hraje R80, Seedorf, Maldini...Nezlob se na mě, ale nemůžu souhlasit s tímto přirovnáním.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká je také rigorista, věk přibližně souhlasí, je detail, zda hraje i z křídla, Kaká také umí kopat přímáky, také je modla fanoušků a v budoucnosti - podle mého - také povede AC jako kapitán, už si o to dokonce několikrát sám řekl ... A že není největší hvězdou? Není to tak jasné, jako v případě Rosiny, protože AC má nesrovnatelně lepší kádr než Turín, ale nechtěj mi namluvit, že R80 a Seedorf jsou větší hvězdy a lepší hráči než Kaká ... Maldiniho bych zařadil spíše do škatulky "legenda", ale budiž ... Nezlob se na mne, ale rovněž s tebou nemůžu souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Umí kopat přímáky, ale nekope, není kapitán a taktéž není absolutní hvězda, tudíž nesrovnatelný hráč v jiných fotbalových hodnotách svého klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám svůj názor, nikdo mi jej nevezme a nechci ho ani nikomu vnucovat. Ty máš také ten svůj, takže to uzavřeme: já považuji Rosinu za turínského Kaká, ty ne, OK?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze zustane a pomuze Turinu vratit se zpatky na vysluni.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosina musí zůstat v Serii A...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se mi to líbí, snad časem dostanou rozum všichni Italové . Navíc je lepší hrát s Torinem střed tabulky, než s Tottenhamem Championship. Ale mohl by jít do Neapole nebo Fiorentiny .

Reagovat
terry

Neapol a Fiorentina, dva nejsympatičtější kluby v Itálii

Reagovat
One-Real

Přesně, hlavně Neapol .

Reagovat
smazaný uživatel

mám je v TOP 3 za AC

Reagovat
smazaný uživatel

Přidej ACM a ASR, a souhlasím s tebou. Hlavně tedy AC.

Reagovat
fantomas

Parma.

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A by byla úplně o něčem jiném, kdyby se vrátili např. Barzagli, Zaccardo, Cannavaro, G.Rossi, Di Michele, Grosso atd., si to představ. jinak bych chtěl, aby Rosina v Torinu zůstal a konečně ho vytáhnul aspoň do pohárů. už ten letošní tým na to (papírově) podle mě má...

Reagovat
M11

hlavne co predvedla v lete dvojice Barzagli, Zaccardo porad nemuzu pochopit.. ale doufam ze brzo dostanou rozum a vrati se..

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo, Italům po čase začne chybět domov. i Fabia snad příští rok uvidíme s bráchou v Neapoli...

Reagovat
herbage

Zaccardo se myslím vrátí určitě, protože zatím se marně snaží probojovat do základu a kdyby se vrátil i Barzagli, byl bych rád, protože stoperů je dost(Costa, Madlung, Šimůnek). Hlavně kvůli Šimůnkovi je mi toho přestupu líto. Oba dva mohla koupit Fiorentina místo Vargase a Wolfsburg mohl zase ty prachy nacpat do nějakýho pořádnýho tvořivýho záložníka. Jinak byhc ještě v Gattusově výčtu doplnil Dossenu a Toniho.

Reagovat
M11

Toni snad taky dodrzi slovo.. a vrati se take..

Reagovat
smazaný uživatel

A já si je už po šestém kole dovolím odepsat, protože se mi moc nelíbí. Papírově možná ano, ale klíčový muž Corini už je bohužel celkem dost pod průměrem. Navíc stále častěji zraněný. Kromě zálohy chybí také lepší LB (Pisano je tragický) a stopeři na pohárové úrovni. Zatím je to tak nějak zvláštně poskládaná směs, což je samozřejmě důsledek omezených finančních prostředků. Ale tento tým zkrátka lepší jak osmý devátý určitě nebude. Teď navíc možná vyhodí De Biasiho a za pár měsíců ho se vší parádou zase vezmou zpět. Sympaťáci to však jsou, to nepopírám.

Reagovat
smazaný uživatel

trošku mě zklamalo, že to tam loni nezvládl Novellino. vkládal jsem do něj naděje..., ale De Biasi je taky kvalitní (snad vydrží, Cairo není takovej blázen, jako třeba Zamparini). jinak ona mi ani ta obrana nepřipadá špatná - Pratali je skvělá posila, Pisano sice trošku zklamání no, ale jsou tady ještě Natali, Franceschini, talent Rubin a své si odvede (v průměrných mezích) Di Loreto. s tímhle materiálem a dobrou organizací se dá něco šikovnýho podniknout. v záloze vypadá nadějně ten Säumel, k němu třeba tvrďák Barone, nebo P.Zanetti, no a bohužel už nejspíš hodně za zenitem hrající Corini, i když mu ještě donedávna vysokej věk nevadil (při jeho stylu hry). na kraji to odlítá skvělej Diana a zbytek dodá Rosina, kterej je bez debat. útok mají letos konečně parádní a důležitý je, že se zatím trefujou jak Amoruso, tak Bianchi. k tomu trošku překvapivě spolehlivě chytající Sereni (aspoň v loňské sezoně) a vychází mi tým, kterej na poháry má. jenže něco tomu chybí a těžko říct co. jako by ten tým prostě neuměl pravidelně vyhrávat. vždyť oni jsou schopní dostat přes prsty absolutně s kýmkoliv. chtělo by to nějakou vítěznou šňůru, aby se se konečně chytli a získali sebevědomí. moc bych jim to přál...

Reagovat
Kapřík

rozhodně, pro mě je dost překvapivý, že už dávno není v nějakým větším klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Až se uzdraví Rosina a Cozza bude mít serie A zase grády

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ten tvůj Ciccio .

Reagovat
One-Real
Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem dávno

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Supr článek, proč si přestal psát?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele