Ronaldo se vyjádřil, chce hrát za Real Madrid

05.06.2008, 17:05
Aktuality
Cristiano Ronaldo prolomil mlčení a vyjádřil se na téma své další budoucnosti. Radost z jeho prohlášení nebudou mít fanoušci Manchesteru United, portugalský reprezentant totiž chce hrát za Real Madrid. Řekl to v rozhovoru pro jednu respektovanou brazilskou internetovou stránku...

"Rád bych hrál za Real Madrid, ale jenom jestli je pravda, že jsou připraveni zaplatit částku, kterou Manchester United požadoval. Každopádně to stejně nezávisí na mě," prohlásil Ronaldo v rozhovoru pro stránku Terra.

Ronaldo je podle mnohých v současné době nejlepším fotbalistou světa a v případě přestupu na Santiago Bernabeu by se stal jasně nejlépe placeným hráčem planety. Real Madrid pro něho údajně již připravuje pětiletý kontrakt, podle něhož si Portugalec týdně přijde na 300 tisíc eur.

Ronaldo je ovšem stále pod smlouvou na Old Trafford a jeho případný odchod tak bude muset odsouhlasit i Manchester United. S tím si hráč v tuto chvíli hlavu neláme a hodlá se soustředit pouze na evropský šampionát.

"Od dnešního dne se na toto téma již s nikým nebudu bavit. Mluvit o tom budu až po evropském šampionátu. Neptejte se mě na to, stejně neodpovím," řekl dále Ronaldo.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (325)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele