Ronaldo může být mimo hru až tři měsíce

11.07.2008, 09:55
Aktuality
Absence Cristiana Ronalda se podle všeho pořádně protáhne. Záložník Manchesteru United za sebou má operaci poraněného kotníku, před sebou pak dlouhou přestávku. Její délka se může vyšplhat až na tři měsíce...

"Potvrdili mi, že mimo hru můžu být až dvanáct týdnů, ale zotavení jde dobře. Na regeneraci se nyní musím soustředit, za dva měsíce budu zase trénovat s míčem," prohlásil portugalský reprezentant.

Ronaldo v uplynulé sezoně táhl Manchester United za triumfy v Premier League a Lize mistrů, stal se nejlepším střelcem anglické nejvyšší soutěže a představil se i na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku. Až po čtvrtfinálovém vyřazení od Německa prozradil, že již delší dobu laboruje s kotníkem.

O Ronaldovi se nyní mluví v souvislosti s přestupem do Realu Madrid. Portugalec naznačil přání zahrát si za španělský velkoklub a našel zastání i na nejvyšších místech. Hráč má sice na Old Trafford smlouvu do léta 2012, podle prezidenta FIFA Seppa Blattera by mu i tak mělo být umožněno odejít. "Souhlasím s názorem prezidenta FIFA. To, co řekl, je pravda. V tuto chvíli neexistuje žádná dohoda s Realem Madrid, budeme muset počkat a uvidíme. Já sám nevím, kde začnu příští sezonu," řekl Ronaldo.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk, eurosport.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
blaugrana

len ci s Blatterom suhlasi aj Ferguson...

Reagovat
smazaný uživatel

prvni vaznejsi zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Už by měli koupit toho Berbatova nebo Benzemu, aby všechny strany mohly konečně přestat lhát.

Reagovat
Logan

Jako kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatova možná,Benzemu těžko

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě se už nezvládne naplno vrátit do formy, protože na to psychicky nemá

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze s psychickym natlakem mit problem nebude a doufam ze zustane v MU

Reagovat
daewa

Wigan Athletic chairman Dave Whelan has demanded Sepp Blatter step down as FIFA president after his amazing comments about Manchester United's hold on Cristiano Ronaldo.

Whelan said: "The man is a complete idiot. You've got to ask whether Blatter is fit for purpose after what he's said.

Click here to find out more!

"The answer over the years is that he clearly isn't. To even indicate that players are treated like modern-day slaves is outrageous. How stupid can that man be?"

Birmingham chairman David Gold said: "I can't think of anyone who has stayed in such a similar position of power for so long, who has come out with such drivel.

"It's arrogant nonsense and complete and utter rubbish.

"If he was comparing lower league players with slaves - those who are not earning big money - maybe you could see where he was coming from.

"But to use the word in the same breath as Ronaldo, on £120,000 a week, is looking at one side of the coin."

Former Watford, AC Milan and England striker Luther Blissett blasted: "Does he not realise how much offence he is causing by throwing in a word like ‘slavery' in the context of footballers earning millions of pounds a year? It's totally outrageous.

"He obviously does not understand the significance of the term. It's insulting to all the people who have been real slaves through the ages. The guys who would get hung, drawn and quartered or beaten for being slaves rather than paid millions.

"The man doesn't think before he opens his mouth and I'm sure every black player who heard his words will be wondering what planet he's living on. It's just a completely inappropriate comparison to make."

Pardón, že to sem dávám, ale celkem jsem se zasmál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

co je pravda, neni hriech

Reagovat
r.mrazik

tak jsem konecne dneska zasmal...

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Je nepochopitelne,ako moze suhlasit s Blatterom...myslim,ze Manchester by sa mal vysrat na Ronalda a predat ho,bez neho nebudu horsi,mozno este lepsi...

Reagovat
havrys99

dneska mam šťastnej den

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

kdyz ho prodaj do zahranici za takovou castku tak se nic nestane nastoupi proti nim maximalne v lizue mistru a ferguason urcite privede nakej ten talent a uz tak mam devils dost kvalitnich zlozniku

Reagovat
smazaný uživatel

haha dobře mu tak ciganovi jednomu

Reagovat
smazaný uživatel

Moc doufám v jeho odchod. Jednak bez něj bude MUFC slabější, a jednak se dá předpokládat, že s formou dolů půjde i Kristyjánek (opravdu mě nenapadá hráč, který by v podobném postavení, jaké má CR v Manšestru, odešel jinam a nepohoršil si) a konečně ustane ta nesmyslná ronaldománie.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale heskej chlapešek, jak se menuje???

Reagovat
smazaný uživatel

tak to má Manchester špatné a jestli odejde tak ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nevíte co to Ronaldo nosí na ruce a jakoby na štulpnách ?

Pro případné rejpaly : nosit to opravdu nechci.

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo jo to sem si přal, MU bude v prdeli ńa zacatku sezony... ARSENAL !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele