Rodgersovi je Konopljanky líto, zřejmě se o něj pokusí v létě

03.02.2014, 09:52
Aktuality
Žádnou velkou posilu během lednového přestupního období nezískal Liverpool, který nejprve prohrál souboj s Chelsea o Mohameda Salaha a následně se mu nepodařilo získat ani Jevhena Konopljanku z Dněpropetrovsku. Manažer Brendan Rodgers však nevylučuje, že ho zkusí získat zase v létě...

Anglický klub na příchodu ukrajinského reprezentanta pracoval v poslední lednový den, nakonec ale nepochodil. Za čtyřiadvacetiletého záložníka nabízel šestnáct milionů liber, tedy výši jeho výkupní klauzule, prezident ukrajinského celku Ihor Kolomojskyj ovšem odmítl podepsat příslušné dokumenty.

Konopljankův přesun do města Beatles by se ale mohl uskutečnit v létě. "Pokud budeme cítit, že nám stále může pomoct. Přestupový trh bude širší, ale to by nás nezastavilo. Nyní už se na to nesoustředíme, neohlížíme se zpátky," uvedl manažer Brendan Rodgers.

"Klub udělal všechno pro to, aby hráče získal. Měli jsme tam vrchního skauta, doktora na zdravotní prohlídku a náš ředitel Ian Ayre odvedl při vyjednáváních skvělou práci. Slyšel jsem, že problém nebyl v penězích. Hráče je mi opravdu líto, protože očividně toužil po přestupu k nám. Nyní je to ale pryč a uvidíme v létě," dodal Rodgers.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (265)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mne je spíš líto Rodgerse. Tenhle trenér by si zasloužil kvalitnější background a podmínky pro práci.

Reagovat
Talker

S tím souhlasím, tohle pro něj musí být strašné. Mít kolem sebe samé patlaly, kteří nejsou schopní něco dotáhnout. Alespon zvládli udržet toho Suareze, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednak tohle, durhak finance, nastoupit po manažarech, co prošustrovali x desítek milionů bez herního progresu s defacto svázanýma rukama.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Co je na tom k smíchu?

Reagovat
Zaschrona

Cim zvlast si zrovna Rodgers zaslouzi kvalitnejsi podminky pro praci? Je x dalsich talentovanejsich manazeru, kteri by si to dovolili vic, kdyz uz se takhle ma uvazovat...

Reagovat
smazaný uživatel

To by me vazne zajimalo, kdo ti talentovanejsi manazeri jsou?

Reagovat
Zaschrona

Hughes, Poyet, Pulis, Dyche,...

Reagovat
vodka

Hughese mám velmi rád, ale Rodgers je takticky jinde. Hughes nebyl schopný dat 3 měsíce dohromady obranu MCFC a Mancini to zvládl za měsíc zlepšit na úplně jiný level. Sice na úkor ofenzivy, ale i tak měl bodové zisky lepší.

Reagovat
vodka

ale docela šok, budeš asi jediný, kdo ho bere jako talentovanějšího, než Rodgerse

Reagovat
smazaný uživatel

promin, ale Pulis je o 15 let starsi. Sparky o 10, Dyche je mozna talentovanej, ale nema zadny charizma, ve vetsim klubu by to neustal.

Reagovat
SunFells

Tak to jsem teda zvědav kteří. Já Rodgerse zrovna nemusím, ale to co provedl s Liverpoolem, si chválu zaslouží a je celkem nešťastné, jak mu vyjednávací tým Liverpoolu a okolnosti nepomáhaj.

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak jsme to myslel, on v těch podmínkách fakt odvádí maximum. Já ho kdysi chtěl tajně do Chelsea.

Reagovat
Talker

Protože je ve velkém klubu s relativně velkým rozpočtem a má prostě nekompletní kádr? 6 ofenzivních hráčů na 4 posty (+2 nepoužitelné španěly) a to počítám i Sterlinga a Mosese do té šestky. 3-4CM/DM. Kraje obrany by taky mohly být vyřešeny lépe.

Prostě letos je Liverpool na přestupovém poli tragický na to, že ten kádr by potřeboval notně rozšířit i zkvalitnit zároven. Tohle fakt není materiál na to, abys bojoval o titul. A přitom jsou stále relativně blízko.

Když to porovnáš s Evertonem - na přestup McCarthy, McGeady, Koné a 4 hráči na hostovačku... MU přitáhli 2 hráče, kteří patřili loni rozhodně mezi to nejlepší na svojich postech. My přivedli dalších 34 ofenzivních záložníků, jedno CM a stopera. Citizens taky dost posil. Arsenal měl už relativně kompletní kádr a přivedli Ozila a Flaminiho. Spurs přivedli 10 hráčů.

Prostě Liverpool tohle prohrál na plné čáře - a přitom by stačilo, aby koupili 2-3 kvalitní hráče v létě a být silnější.

Reagovat
vodka

ale za ten nedostatek ofenzivních hráčů si může Rodgers sám. Utratí 15 mega za 2 "nepoužitelné španěláky", Susa a Assaidiho pošle na hostování, Boriniho za 12 mega taky pošle pryč....

Reagovat
Zaschrona

To je zakladni problem Rodgersova angazma. On zakonite nemuze delat dobrou praci, kdyz on a jeho tym kazde prestupove obdobi vyhazuji miliony za prumeraky a pousti nesmyslne nektere hrace, ktere by dost potreboval k tomu, aby hrali a nemel snad nejuzsi kadr v PL. Vzhledem k tem penezum, ktere Rodgers vyhazel z okna, tak zadnou nejak extra specialni praci nedela.

Reagovat
tomasinho

Není super manažer, ale prostě s týmem udělal ohromný herní pokrok, to prostě popířt nemůžeš ani ty.

Reagovat
Zaschrona

Oproti Hodgsonovi a Dalglishovi samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

x

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, presne, hadam ze i kdyby LFC sel do LM, pripadne diky nejaky nerovnovaze ve vesmiru vyhral titul, Rodgers na tom bude mit minimalni zasluhu a vsechno to bude tim, ze navazal na praci Boba, ze?

Reagovat
Zaschrona

Pokud se dostane do LM, tak to nic specialniho skutecne nebude, jen by to prakticky odpovidalo tomu, kolik penez jste utratili. A zadnou velkou zasluhu by na tom nemel, dekovat by jste mohli predevsim osobe Suareze, on vam vic zapasu nevyhral nez vyhral.

Reagovat
Zaschrona

on = Rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

K čemu je smluvní výkupní klauzule, když si stejně vedení klubu může říct, že ho nepusti?? wtf??

Reagovat
cristiano.K.

dost pravděpodobně nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

byla, ale Live ji nestihl zaplatit

Reagovat
smazaný uživatel

psal jsem to tu uz asi tisickrat, ale treba ve spanelsku plati klauzule pouze v ramci dany zeme, tedy spanelska. i v ramci spanelska se ale da efektivne blokovat a kdyz hrace proste pustit nechteji, tak ho pustit nemusi. vsechny prestupy za vykupni klauzuli byly v podstate dodrzenim gentlemansky dohody mezi hracem a klubem...

Reagovat
cristiano.K.

Dněpr předpokládám v rámci ligy to měl ošetřené proti Šachtaru nebo Dynamu Kyjev, tedy proti svým konkurentům v lize.

Reagovat
Talker

Což mi přijde jako blbost od nich, měli by být rádi, že můžou pustit hráče do zahraničí místo aby ho někdo koupil (za ty samé prachy) v rámci té ligy...

Reagovat
cristiano.K.

přesně tak, nikdo nechce posilovat konkurenci.

Reagovat
db18

Reagovat
cetto

No spíš bych to chápal přesně naopak - kdyby v rámci španělska klauzule nefungovala a jinde jo, takhle mi to vůbec nedává smysl. A nemyslím si, že je to gentlemanský dohoda. Vem si jakoukoliv smlouvu a v ní zakotvené..cokoliv. Musíš to dodržet - toto bych přirovnal například ke smlouvě o zpětném odkupu - taky bys tam měl cenu a nemůžeš si říct: "sorry, ale já vám to za TUTO PŘEDEM SJEDNANOU cenu neprodám"

Reagovat
SIRBRANIKE

Takže Thiago od nás nemusel oidísť?

Reagovat
db18

Teoreticky... jenže ono to myslím funguje i tak, že tu výkupku může zaplatit sám hráč

Reagovat
smazaný uživatel

ne muze, ale musi

Reagovat
db18

...to se mi nějak nezdá, to by Athletic neprodal Martineze

Reagovat
Rssa

Musí tam být něco víc. Protože pokud bychom zaplatili vykupku a hrac by souhlasil, tak by to Ukrajinci museli podepsat, pripradne by naše stížnost u vyšších orgánů byla vyslysena.

Reagovat
kiwwi

a nebude to nieco ako v tom Spanielsku? Ze vykupky platia len pre Spanielske kluby? Ja tomu stale nerozumiem, ale pisalo to par ludi pod Spanielskou sekciou

Reagovat
Rssa

Tak ve Španělsku to tak někdy je, plus speciální specifika kupní ceny kvuli daním. Ale to je všeobecně známo.

Stížnost jsme nepodali, takže tam bude nějaký renonc, ale na druhou stranu Konoplyanky agent přestup chtěl a souhlasil, ten by snad o nějaké specifikaci vykupky jen pro ukrajinské kluby věděl...

Reagovat
cristiano.K.

je to celý divný. Já si myslím,že výkupka tam ani žádná nebyla, proto to nedává logiku. Prostě jsme se domluvili,že jim pošleme 16mega. Oni nejdřív řekli ano, pak ten ukrajinský blbec něco špatného snědl a řekl ne.

Reagovat
smazaný uživatel

a podali jste nejakou stiznost?

Reagovat
cristiano.K.

ne.

Reagovat
smazaný uživatel

pak bych za tim nic jinyho nez rozmar prezidenta nehledal

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodali sme sťažnosť pretože to má vraj spraviť hráč a nie klub...Keďže majiteľ, porušil zmluvu s hráčom a nie s LFC.

Reagovat
vladis271

čo hráč neurobí. Ale škoda, lebo by sme ho mohli mať potom zadarmo.

Reagovat
SunFells

Kono charakter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

přesně tak

Reagovat
Azazelo RD

U jakých orgánů? Jediný, kdo by si mohl stěžovat, je hráč. Výkupní klausule působí ve vztahu klub a hráč.

Reagovat
kiwwi

no lenze Konoplyanka do LFC ist chcel, a kedze LFC aktivoval vykupku, tak uz zalezi len a len na hracovi, ci chce alebo nechce odist

Reagovat
Azazelo RD

No a tím pádem by si mohl stěžovat pouze Konopljanka na to, že jeho zaměstnavatel nedostál svým povinnostem ze smlouvy, pokud ho neuvolnil a nikoliv smradlavý Liverpool.

Reagovat
galacticosi

tu nie je problém v tom, že ho nechceli predať ale v tom, že jeho prestup začali riešiť v posledný deň TW, keď na to mali celý mesiac

Reagovat
smazaný uživatel

Celý problém toho přestupu byl v tom, že se Liverpool začal angažovat příliš pozdě : tohle nebyl přestup na jeden den jednání, spíše tak týden...

Reagovat
smazaný uživatel

A platí teda to z toho ústřižku, co sem někdo postoval, že ukrajinci měli zájem na tom přestupu, ale byly tam nějaký ukrajinský pravidla ohledně toho, že nejdřív musí přijít peníze?

Reagovat
cristiano.K.

mluvilo se o tom posledních pět dní, pokud s sebou táhli doktory,tak je evidentní,že to nejednali jen jeden den.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave ze z te přítomnosti doltoru na místě usuzuji, ze skutečně si i LFC uvědomoval, ze tohle je dead-linovy přestup a pomocí těch svých felčarů se to celé snažili zachránit ... ale nepodařilo se ...

Reagovat
Talker

Tak mluvilo, ale kdy jste podali oficiální nabídku? Den před DDL? Nebo přímo při DDL day?

to je prostě pozdě

Reagovat
cristiano.K.

to ti samozřejmě přesně neřeknu. Fakt z toho nemám pocit "že by se to nestihlo"

Reagovat
Talker

Tak to byla spíš řečnická otázka, nečekám, že bys znal odpověď... Spíš mám pocit z toho, že jste dlouho váhali a den před koncem se prostě Dněpru nechtělo pouštět svého hráče, i když někdo nabídl výkupku. Ono je možné, že ta výkupka byla do určitého data...

Reagovat
cristiano.K.

to možné je, to jsou takové ty smlouvy fakt propracované. Já at to beru z jakékoliv strany, tak tam výkupka spíš nebyla. Kdyby ano s určitým datem, tak se to proflákne.

Reagovat
smazaný uživatel

Přestup hráče ze země mimo EU do země EU je velice administrativně komplikovaná věc a pravděpodobně LFC včas nedodal Ukrajincum všechny dokumenty zaručující, ze přestup hráče bude skutečně dokončen dle regulí UEFA ... viz. přestup Rabušice, který se taky za podobný čas taky nestihnul uvařit celý ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já sice EU moc nemusím, ale myslím, že tam ještě pořád jsme

Reagovat
smazaný uživatel

No právě ze my tam jsme a stejně se ten přestup Ramba nestihl uvařit celý ... jak se pak ma stihnout uvařit přestup mimo EU?

Reagovat
smazaný uživatel

tam ale byly jen nejake technicke problemy ze strany italu, asi jim nesel fax nebo co...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa dohodneš s majiteľom ktorý tú dohodu podpíše tak dokumentáciu môžeš doložiť neskôr.

Reagovat
Rssa

Nic to samozřejmě nemění na tom, že Ayre je hňup a celé naše vedení amatéři. My jsme se snad nepoučili z Carrolla a chtěli přivést hráče poslední den, když na to bylo 31, slovy TRICETJEDNA dní...

Reagovat
herbage

proč myslíš, že většina přestupů se upeče poslední den přestupního období? Protože jsou všichni amatéři? A mohli jste dopadnout hůř, podívej na Källströma

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je asi otázka předjednávání. Tyhle přestupy se sice uzavírají na poslední chvíli, ale jsou jistě v určitém stupni předjednanosti. A tady je asi ten zádrel, že si někteří myslí, že se poslední den přestupáku stihne víc, než se stihnout opravdu dá.

To my v Barce to máme ještě lepší. My kupujeme stopera od začátku ledna až do srpna a výsledkem je, že se 4 měsíce zajímáme o Thiaga Silvu, pak se 2 měsíce bavíme o Silvovi a Luizovi naráz. Pak se měsíc dotazujeme na Luize a pak v srpnu Zubi hrdinně prohlásí, že stopera nepotřebujeme, protože máme posilu v uzdraveném Puyolovi. To prostě jsi schopný rozkousat šňůru od klávesnice ...

Reagovat
herbage

vzhledem k tomu, že máte kvalitní akademii, tak můžete být rádi, že je dostatek prostoru pro Bartru. Ale vyjít vám Thiago Silva nebo David Luiz, tak si na nedostatek herního vytížení bude stěžovat Mascherano, což by vyústilo v jeho odchod a jste tam kde teď

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago je právě to, co nám teď strašně chybí. Dokud byl Puyol, tak byla ta obrana řízena. Teď to po něm měl převzít Pique, ale ten na to nemá. On by byl dobrý sekundant, ale špatný vůdce.

Co se Mashe týká, tak ten by měl v létě jít a na jeho místo někdo s opravdovými vůdčími schopnostmi. Až v létě odejde Vicky jako ten, kdo ještě jakž takž dokáže ty obránce před sebou zjebat, a nastoupí nezkušený Ter Stegen, tak to bude anarchie úplná. Se na to fakt netěším.

Reagovat
herbage

vzhledem k vytíženosti Luize a jeho "oblíbenosti" u Mourinha by to nemusel být zas takový problém. Já spíš u vás jako obří průser vidím prodej Thiaga jako přirozeného nástupce Xaviho. U Cesc potenciál jako vůdce zálohy nevidím a u Iniesty rovněž ne

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago mi nikdy jako přirozený nástupce Xaviho nepřišel. Ale tím nechci říct, že by se na tu pozici nevykopal. Každopádně by jeho předělávání na Xaviho post v něm zabíjelo jeho přirozené schopnosti.

Nicméně máš samozřejmě pravdu, že jeho odchod pro nás ztrátou určitě byl. Já jsem si jeho budoucnost představoval na mástě Iniesty s tím, že Andrés by se posunul na Xaviho flek.

Reagovat
herbage

tak není to Xavi II, ale typologicky i technicky může být na jeho úrovni, možná i výš. Navíc je to i přirozený vůdce, když španělskou repre do 21 let dotáhl k titulu mistrů Evropy. Iniesta podle mě hraje lépe z hloubi pole, naopak Xavi nejvíce vynikal po přechodu pod hrotového hráče, kam jej zařadil Pep po odchodu Deca. Thiago je právě i gólový a dokáže vymyslet lepší přihrávky v zahuštěném prostoru než Cesc, který je výborným hráčem pro venkovní zápasy, kdy může vysílat míče do prostoru, ale do plných je zpravidla tragický a málokdy dá finální přihrávku jako Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

uf . Na to, že sleduješ Barcu pravidelně, píšeš docela nepřesný věci (nebo to vidím jinak). Xavi je naopak skvělý ve vykrývání prostoru na CM. Do předfinální fáze se dostává minimálně, protože v tom prostoru už má míč Messi nebo Cesc. Naopak Iniesta se do předfinálek dostává o hodně častěji.

Právě proto si myslím, že by nám Thiago byl hodně nápomocný na místě Iniesty - on dokáže dát oblouček nebo kolmici do gólovky. A dokáže výborně střílet ze střední vzdálenosti (což Andrés naopak vůbec neumí).

Je ho škoda, ale jako přirozeného nástupce Xaviho bych ho nebral.

Reagovat
j_mrazik

Navíc mi přišlo, že Thiago vcelku riskuje, což Xavi nikdy nedělal, pokud cítil problém, tak si to vyměnil se stopery nebo bekem.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Xavi v té záloze plní funkci oporného sloupu. Thiago je na tohle místo strašně nerozvážný. Plno mačů by nám vyhrál, ale ještě víc by nám svojí rizikovostí rozesral.

Reagovat
herbage

pochopitelně před příchodem Cesca, kdy jste 2x vyhráli pod Pepem LM. Podívej se, kolik gólů dal Xavi a kolik Iniesta, Xavi hrál víc pod hroty a byl hodně gólový. Teprve s příchodem Cesca se zatáhl víc do hloubi pole a od té doby taky jeho výkony upadají. Ale to je dáno i horší fyzičkou a menší výbušností

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty se bavíš o úplně jiné věci - Xavi má lepší náběhy do vápna a k tomu kope standartky, proto má víc gólů než Iniesta. Ale co se tvoření v předfinálovce týká, tak tam je od toho právě Messi, Cesc nebo Andrés. To ve statistikách nevyčteš.

Reagovat
herbage

a Iniesta se sice často prokličkoval k zakončení nebo před bránu, ale hrál více zataženě. Právě v jeho zrychlení, umění si narazit a brilatnímu vedení míče se dokázal dostat až do vápna. Ale Xavi celou hru dirigoval a řídil a často se pohyboval kolem vápna, odkudy vysílal finální přihrávky do vápna. Bavím se o situaic před 3-4 lety, kdy byl na vrcholu sil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd zataženej ...

Reagovat
herbage

však vždy vzal míč někde kolem půlky a prokompinoval se až před vápno nebo ho zatáhl po lajně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro míče na půlku si v Barce chodí i útočníci. O tom to není.

Reagovat
kubys

Barcu sice nějak extra nesleduju, ale myslím si, že se na tu pozici může do budoucna klidně posunout Bus. Samozřejmě za předpokladu, že se nenajde nikdo vhodnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vlohy na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se Bartry týká, tak v mých očích by to měl být jeden ze třech stoperů. Ve velkoklubu nemůžeš přece mít jen dva stopery a na lavičce nějaký odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

A co se týká akademie - nemůžeš chtít, aby ti tam vyrostl hráč úplně na každý post s úplně všemi schopnostmi, které potřebuješ. A pokud potřebuješ vůdčí schopnosti, nenajdeš je u dvacetiletýho fakana. Ten to v sobě mít klidně může, ale musí se to v něm rozvinout, nebo by ho to mohli klidně profesně zabít.

My těm hráčům dostatečný prostor dáváme, ale na pozice těch opravdových opor se jim musí pomoct.

Reagovat
Talker

To já si stěžuju zas z druhé strany barikády - už X let se slibuje, že se bude pracovat s mladíky a nakonec z toho vyleze to, že Mourinho, aby ten slib splnil nazve mladíky Williana, Oscara a Hazarda - 2 hráče, kteří nás loni táhli a 25tiletého Williana.

Jen je škoda, že jsme nedotáhli třeba Robinha a neřeklo se, že duševně je na úrovni 10tiletého dítěte, takže nám dost omlazuje sestavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je zase prostě o naturelu klubu - my jsme zaměřeni na akademii, a pak chci, aby přišel někdo zvenku.

A vy jste zase co se týká hráčů jak průtokáč, takže byste zase uvítali nějakou klubovou identitu.

Reagovat
Talker

Průtokáč Ale jo, máš v tomhle pravdu... Ono je to prostě složité, najít trenéra, který bude vyhrávat a k tomu bude mít koule dávat šance mladíkům.

Díky bohu za Mourinha a 20 zápasů pro Kalase.

Reagovat
smazaný uživatel

No a nemusím vůbec psát, jak moc by se nám nový stoper hodil, že jo.

Jo a mimochodem - sice se Puyol hned zranil, ale k posílení tohohle postu jsme nic neudělali ani v dalším přestupáku v lednu. To už jsme se o nikoho radši ani neucházeli. To asi proto, abychom se zase nezesměšnili.

Já bych opravdu chtěl vidět denní náplň práce Zubiho. To musí být něco jako kafíčko, porada o ničem, oběd, cigárko, kafíčko a s pocitem skvěle odvedené práce domů. Jindy si zase Zubi zpestří život výletem do Londýna nebo Paříže pod záminkou jednání o nových posilách ... prostě super život.

Reagovat
herbage

tak to je jen odměna za jeho hráčskou kariéru, většina fotbalistů to štěstí nemá. A taky co se rokování příchodů hráčů týče, tak práce sportovního ředitele je převážně o kontaktech a ty Zubi má. Btw, ty taky zrovna asi nemáš dovolenou a kafíčko si v práci taky dáš

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže jsou za mnou vidět nějaké výsledky práce. Ne třeba každý den, ale celkově to zapadá do nějakýho kontextu - někdy si dáchnu a dělám si v práci svoje, jindy zase zadřu a dělám pro firmu první poslední. Ale celkově jsem pro firmu přidanou hodnotou. Kdežto Zubi pro nás přínos prostě nemá žádný. Nebo ho prostě neumím ocenit, nevím.

Reagovat
herbage

to nemůžeš vědět, když neznáš detailně náplň jeho práce. Nevíš, neodsuzuj

Reagovat
smazaný uživatel

No to píšu, že by mě náplň jeho práce zajímala.

Ale práce sportovního manažera si představuju v tom, že by měl vytipovávat a vyjednávat vhodně posily. V tohle případě jsme za poslední rok vytipovali a vyjednali jen Neymara, kterej se Barce vytipoval a vyjednal vlastně sám ... Dále si představuju, že by sportovní manažer měl vyjednávat smlouvy s hráči - tady se mu povedlo prodloužit smlouvu s Bartrou (na první pohled super) ale s tím, že mu snížil (!!! ) výkupní klauzuli. Pak se mu podařilo prodloužit smlouvu Tellovi, který je den co den spojován s odchodem na hostovačku. Dále se Zubimu povedlo naprosto posrat případ "Thiago". Dále se Zubimu vůbec nevede přerod týmu, kde je třeba vyměnit opotřebené součástky za nové zboží. Dále Zubi podcenil odchod Vickyho. Měl koupit za něj mladýho už minulý léto s tím, že by se mladej rozkoukával. Tahle to dopadne tak, že do další sezony půjdeme s mladým s tím, že se možná chytne, ale možná taky ne. A bude muset chytat Pinto. To jsou strašný faily. V normálně fungující firmě by byl Zubi už dávno odejit. U nás dostal v létě novou smlouvu. To je skandální.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
herbage

Thiago by odešel tak jako tak, to bych neházel na Zubiho, to padá na hlavu trenéra a na tom, že Thiagi si myslí, že jinde je tráva zelenější. Z dané situace jste vytěžili maximum, když jste radši s Bayernem uzavřeli kompromis a nespálili za Thiagem mosty, takhle se třeba někdy vrátí. A co se týče nových posil, to by museli nejdříve noví hráči dostávat herní prostor. Když pro nedostatek vytížení odejdou Yaya Touré nebo Thiago, tak těžko přesvědčíte jiné hráče, aby k vám šli. To samé odchovanci, kteří chtějí mít nízkou výkupku pro jistotu, že by přestali pravidelně hrát. Stačí se podívat na Cuencu. Ani se nedivím Montoyovi a spol, že nechtějí prodlužovat smlouvy. Nejdříve musíte udělat radikální řez jako Pep, který nekompromisně nechal odejít Ronaldinha s Decem a vybudoval nový tým. Gündogan k vám nepřijde, když ve velkých zápasech stejně bude hrát Xavi. Na tom má podíl spíš trenér než Zubi a to Tato se narozdíl od Tita snaží rotovat

Reagovat
smazaný uživatel

Máš částečně pravdu s tím, že u nás se prostě ti trenéři bojí posadit některé hráče.

Ale nemáš pravdu v tom, že by ti hráči k nám nechtěli, protože by se báli, že se nedostanou na plac. Popravdě - takovýho hrčáče bych ani nechtěl. Oni si musejí věřit, že se do sestavy dostanou. Koukni se na Alexise - dobrých pár měsíců a pak skoro 2 roky černočerná tma a zdrcující kritika na jeho hlavu. Ale on v rozhovorech prohlašoval, že je teď sice psychicky dole, ale že furt věří, že na Barcu má. Že odcházet nechce. A hle - letos je to jeden z nejlepších hráčů. Takoví hráči Barcu posunou.

Co se týká Montoye nebo Tella - Montoya šance dostává. Částečně je to samozřejmě zraněními Daniho, ale dostává. Ale jak s něma nakládá? Hraje sice dobře, ale přínos týmu skoro nulový, protože přesto, že udělá drtivou většinu věcí dobře, tak posere jednu důležitou a tým z jeho akce nemá šanci nic vytěžit. Strašně zvláštní případ hráče. A Tello? Možná by mohl hrát víc, ale mám dojem, že 1600 minut loni (letos to vypadá na trochu míň) není vůbec špatná porce na dvaadvacetiletýho floutka. A u něj není problém, že by nechtěl zůstat, ale spíš v tom, že ho Tata (bůhvíproč) nechce.

Reagovat
Rssa

Vetsina ne, většina se upeče před posledním dnem a pak už jsou jen pokusy o kosmetickou změnu kádru, případně se čeká na výhodné nabídky. U nás to byl očividně hlavni cíl (i když zbytečný, potřeba bylo DM), přesto se nestihlo ganz nic.

Reagovat
herbage

to ne, ale je potřeba mít alternativy. Třeba stáhnout z hostovačky Assaidiho, který se ve stoke rozehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Kallstrom je horší než nič?

Reagovat
kiwwi

otazka je, ci je lepsi jak nic...co keby sme ostali pri tom nic

Reagovat
smazaný uživatel

čo keby sme počkali aspoň kým odohrá aspoň jeden zápas...

Reagovat
herbage

myslím, že jo. To ať radši sbírá minutky Zelalem

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Když to šlo se Sturridgem, kterej byl potvrzenej dokonce už někdy koncem prosince, proč by to nešlo s dalšíma?

Reagovat
smazaný uživatel

Abych tu jenom nestřílel do vlastních řad, tak mi přijde, že tohle dotahování přestupů a vůbec přestupy na poslední chvíli máme v Chelsea pořešeno hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis a proc asi.. Hrac ma cenu 5milionu.. Tym za nej chce 8milionu.. Kazdej normalni tym se s nima bude tahat o kazdej milion jenom vy za nej date radsi 15milionu at mate klid... Krasne poreseny to mate no

Reagovat
Hafna

Reagovat
Talker

Zajímalo by mě, jak jsi vypočítal cenu Salaha na 5 mega, když Liverpool nabízel 11

Reagovat
Il Architetto

Vole, dával příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je ten příklad uplně mimo, tak jaký má smysl?

Reagovat
herbage

realita je daleko srandovnější. Koupit za 2, prodat za 5, koupit zpátky za 25

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím teď souvisí jak?

Reagovat
Svatej

takovejch bylo Bože, co je to zas za logiku.

Reagovat
Magic player

Arbiter ti naboural ucet ne?

Reagovat
Arbiter

a co ty jsi zač?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle nicku asi Owen Coyle.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě hlavně nelži...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

tak snad v lete

Reagovat
Hafna

Toto může být pro LFC problém... V záloze máme málo variant a Konopljanka mohl být ten rozhodující jazýček na vahách... ale i přesto doufám v udržení se v TOP 4 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak dame LM tak v lete bude aspon vacsi vyber.... Ja by som namiesto Konopljanku chcel Shaqiriho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

to spíš Begoviče

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v létě by to mohli za 2 měsíce už zvládnout ne?...když měsíc je málo

Reagovat
smazaný uživatel

btw ten majiteľ je kamarát s abramovičom, takže by som sa ani nečudoval ak by nás odmietol už len kvoli tomu.

Reagovat
vladis271

zastreliť tú škodnú. To ho nemôže dať FSB dole? (hlavne, že si špinia ruky na bezbranných novinároch). Pochybujem, že je nejak obľúbený medzi politickou špičkou.

Reagovat
cristiano.K.

to je hypotéza

Reagovat
smazaný uživatel

V létě po něm zas půjde celá PL včetně slepice, takže je jasný, že nepřijde..

Reagovat
smazaný uživatel

bude záležať na tom či budeme hrať LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po něm skočí zas United nebo City..vždycky se někdo najde..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ho pořád chce dovést když byl jenom záložní varianta? Navíc na post který Liverpool až tak posílit nepotřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám,, proč tu radši scouseři nebrojí za pořádný CM...

Reagovat
smazaný uživatel

Evgenij by vaší křídelní hře dodal úplně jiný rozměr, nevím jak to hrajete, ale Sterling i Coutinho neumí vystřelit ze střední vzdálenosti a dost se jen utápí ve kličách. V Arsenalu by mu to každopádně slušelo víc.

Reagovat
božský John

Jakej Evgenij proboha

Reagovat
stiflerovamama

Mozno preto, ze spravne CM/DM nebolo k dispozicii.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ale oportunistický kecy.

Reagovat
stiflerovamama

Nie su, radsej si pockam do leta ako keby sme niekoho kupili len preto aby sme niekoho kupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Před MS je to vždycky tak. Hráči nechtějí přestupem do nového prostředí ztratit místo v reprezentaci, kluby nechtějí prodávat, protože po MS může jít cena hodně nahoru. Vybírat pak můžeš tedy jen z hráčů, co na MS nejedou, a ti zas nedosahují potřebné kvality nebo jsou to hráči úplně jiné cenové kategorie jako Ibra a Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

on k nám skvěle pasuje a posílit potřebujeme prakticky ve všech řadách

Reagovat
smazaný uživatel

Kono nebyl záložní varianta. Rodgersův plán byl Salah teď a Konoplyanka v létě, kdy by byl jeho přestup snadnější. Chelsea vyfouknutím Salaha ty plány trošku překopala.

Reagovat
Talker

Ber to z druhé strany - pro Liverpool je klíčová ofenziva, která vyhrává body. Jenže mají na 4 pozice 5 kvalitních hráčů. Což je prostě málo, stačí 2 zranění a musí to lepit nějakým španělem nebo Mosesem, což prostě ten tým hodně srazí.

Proti tomu na CM žádnou špičku sice nemají, ale na druhou stranu to není post, který by byl pro Liverpool v současnosti naprosto klíčový - i s tím průměrem/nadprůměrem to prostě k té ofenzivní čtveřici dostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

úplně jednoduše, úzký kádr, s Coutinhem se počítá na AM.

Reagovat
vladis271

Prakticky na MU to je 8 bodov nie 7.

Aký žreb majú Spurs? Celkom by mi nevadilo v sobotu ani kombinácia výsledkov naša výhra a výhra sliepok.

Reagovat
vladis271

a v GD máme výhodu voči komukoľvek, kto by s nami mohol ísť do boja o 4. flek.

Máme +29, EFC má +12, THFC -1 a MUFC +10

Reagovat
Arbiter

Tottenham hraje s Evertonem, tam může ManU na jednoho z nich náskok stáhnout, na druhou stranu hrají s Fulhamem...

Reagovat
Zaschrona

Ty ses nas bojis, az je to v porovnani s ostatnima Liverpudlians docela vtipny.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak abyste věděli proč to majitel odmítl podepsat (aspoň podle zpráv z ukr.), tak Konoplyanka měl výstupní klauzuli, kterou musel podepsat, ale kromě peněz tam bylo napsáno, že před koncem přstupního období musí být všechny peníze a v celku (zatímco liverpool to chtěl rozhodit na několik splátek a ještě něco chtěl...) což se nestalo tak to majitel nepodepsal...takže popravdě celá vina je na Liverpoolu (protože kdyby přišli peníze, tak to majitel prostě musel podepsat)

Reagovat
smazaný uživatel

ECHO has seen paperwork which confirms the FULL fee of 15million euros was transferred more than two hours before Friday’s 11pm deadline.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.mirror.co.uk/sport/football/robin-van-persie-arsenal-return-3107287#.Uu9cWHd_u6I

Will we go back in for Julian Draxler, at the end of the season? At the moment, no. How about now? No. Now? I don’t know Draxler. We were close. How close? Close. How close is close? Close enough.

Reagovat
smazaný uživatel

Since Koscielny's red vs Villa in August, he hasn't even been booked for Arsenal once.

Reagovat
smazaný uživatel

the ECHO has seen paperwork which confirms the full fee of 15million euros was transferred more than two hours before Friday’s 11pm deadline.

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/yehven-konoplyanka-transfer-ian-ayre-6661179

The Ukraine international passed a medical and agreed personal terms but Anfield officials say the transfer didn’t happen because Dnipro’s multi-billionaire owner Ihor Kolomoyskyi simply refused to sign the relevant paperwork.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě to nebyl post, na kterém jsme potřebovali primárně posílit, ale byl to hráč, který by ten tým rozšířil a dal právě nový rozměr naší záložní hře. Tím že opět nepřišel nikdo si uvazujeme smyčku. už tak je ten kádr úzký a sil bude méně a méně

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte pár zaujímavých štatistík:

Arsenal po 24 kolách v 12/13: 38 bodov, skóre 48-29

Arsenal po 24 kolách v 13/14: 55 bodov, skóre 47-21 (z toho 6 od City)

Rosický v lige zasiahol do 14 zápasov, z toho 10 Arsenal vyhral.

Arsenal a Szczesny drží doma v lige nepriestreľnosť 546 minút (9.1 hodiny) a v posledných 16 zápasoch udržal 10 čistých kont.

Reagovat
smazaný uživatel

A v sezone invincibles po 24 kolech 58 bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo nevybuchnúť v prvom kole s AV a boli by sme na tom dnes rovnako.

Reagovat
smazaný uživatel

Gunneři, kdo si myslíte, že by jednou mohl nahradit funkci Artety popřípadě Flaminiho ?

Reagovat
Lacko_Boh

Wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

v FM som to z neho urobil, ale podľa mňa je škoda zväzovať ho defenzívou s jeho akceleráciou a driblingom, on sa mi hodí vyššie. Takisto ako Ox. Ramsey pod nimi, ale takisto to nie je typ ako Arteta, navyše aj jeho by tam bola škoda. Momentálne nikoho takého nemáme, istý čas som si myslel, že by to mohol byť Coquelin, ale ten to asi nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo od toho upustíme a začneme hrať na rovnocennú dvojku Wilshere - Ramsey, ktorá si úlohy bude deliť.

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan

Reagovat
smazaný uživatel

A nikdo z akademie nadějný na tento post není ?

Reagovat
Lacko_Boh

aj keby,do dvoch rokov by tazko mohol nahradzovat Mikela

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mohl by se postupně proškolovat...

Reagovat
kiwwi

Gundogan na funkciu Artetu alebo Flaminiho

Reagovat
cristiano.K.

?

Reagovat
kiwwi

?? vsak Gundogan je box to box ak nie az utocny stredopoliar

Reagovat
cristiano.K.

Arteta taky nikdy nebyl úplně klasický DM.

Reagovat
kiwwi

Arteta je nieco ako Carrick - holding CM...od Gundogana na mile vzdialene

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta je niečo ako deep-lying playmaker s vynikajúcou defenzívnou robotou - to isté, čo Gundogan, ak by trocha popracoval na tej defenzíve. Sú si dosť podobní, to, čo v pár zápasoch za Nemecko hral Gundogan so Schweinsteigerom sa dá prirovnať k tomu, čo hrá Arteta s Ramseym.

Reagovat
kiwwi

presne tak, az nato ze Gundogan hra to co Ramsey a Schweini to co Arteta

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Dá se to tak íct, ale Schweini pod Guardiolou hraje výš než loni.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

Gundogan prave dodava drive do zalohy, proto s nim hraje jeden, ktery zustava vic vzadu a to Sahin, nebo Bender.

Reagovat
tomasinho

Bedner/Kehl spíše, Sahin s Güdnoganem fakt hráli minimálně, nebo když bylo třeba útočit, takhle by to neklapalo. Jinak ale souhlasím.

Reagovat
cristiano.K.

vůbec né právě

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ja fakt ziram

Reagovat
cristiano.K.

já počítám s tím,že pokud by došel Gundagon do AFC, tak převezme roli Artety, tedy to co se Yung snaží naznažit, AFC na klasického DM nehraje a na co jsem poukazoval já,že Arteta ani DM není.

Když to vemu stromečkově, tak Gundagon v AFC by měl hrát toho nejdefenzivnějšího.

Reagovat
kiwwi

no to je samozrejme blud...Gundogan by toho najdefenzivnejsieho vzivote nikde nikdy nehral

Reagovat
smazaný uživatel

naproste zabiti jeho potencialu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

vsadíme se,že když přestoupí do AFC,tak to hrát bude?

Reagovat
tomasinho

Nehrál to nikdy v životě. Začínal jako AM dokonce.

Reagovat
SunFells

To i Basti ale.

Reagovat
cristiano.K.

Basti začínal jako levé křídlo

Reagovat
SunFells

To je ještě dál k jeho současné/nedávné pozici.

Reagovat
cristiano.K.

nj, jen upravuji,kde opravdu začínal

Reagovat
cristiano.K.

vím,vím. Taky se bavím čistě o jeho pozici a přestupu do AFC. To,že v BVB mu kryjí záda Kehl/Bender nebo do konce Sahin taky.

Reagovat
tomasinho

V Evertonu možná ne, arsenalský Arteta takový je, s tím nci nenaděláš.

Reagovat
cristiano.K.

je to nejdefenzivnější hráč v té záloze,ale AFC vyloženě na DM fakt nehraje.

Reagovat
kiwwi

ale ja o ziadnom DM fakt nikde nepisem

Reagovat
smazaný uživatel

a my hráme na DM? Čo bol Arteta predtým, než prišiel?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám na teba náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Song

Reagovat
Counter

Dobrá otázka. Buď se to rozprostře na duo z hráčů jako Wilshere, Ramsey, Ox, Zelalem, nebo se přivede nějaká posila.

Reagovat
SunFells

Gonalons

Reagovat
herbage

nebo Lars Bender

Reagovat
herbage

ale pak sestava: Wojta - Jung, Merte, Koscielny, Gibbs - Bender, Zelalem - Gnabry, Özil, Podolski - Draxler

Reagovat
SunFells

Takovou nikdy neuvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Stejně o něj brzy přijdete.

Reagovat
smazaný uživatel

proto tam je vedle palce dolu i palec nahoru

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Kolik za něj Aulas bude chtít?

Reagovat
smazaný uživatel

v zime jsme odmitli nabidku neapole 15M zaklad + 2 M eur v bonusech

ocekavam ze nabidku tak kolem tech 15 mega prijme

Reagovat
tomasinho

Tak to je hodně slušná cena. Pokdu dáme LM, mohli bychom to zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

ta LM podle me bude pro maxima nezbytna podminka, no... on je v lyonu relativne spokojeny, ale vsichni vime, ze ma na vic, jen na EL byste ho zrejme nenalakali, vzhledem k dalsim moznym zajemcum

Reagovat
tomasinho

Jo, s tím počítám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kmotor corleone

Diaby.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne když Rooney strávil většinu zápasu na CM. Tomu by hroťák přihrávat neměl.

Reagovat
wild

vzhladom k tomu ze RvP hra na hrote a Rooney hlboko v poli,to neni nic zvlastne.

Reagovat
REPLIKATOR

Radši kvalitní DM než nějaký průměrný Ukáčko

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ward Inak Debuchy je veľmi dobrý, hlavne, že keď som pred rokom napísal, že by som si ho vedel predstaviť, ako cover za Sagnu a potom prípadne ako jeho nástupcu, tak ma tu polovica fóra na čele s kiwwim vysmiala.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela malý rozdíly mezi nima. Braňo.

Reagovat
j_mrazik

Co přesně se rozumí pod "tackles"? Protože nevěřím, že Sagna jenom jednou, max 2x za zápas obral soupeře o balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Čistej skluz?

Reagovat
vladis271

Arsenal sme neporazili na vlastnom štadióne od marca 2007. Fajn poďme sa sústrediť na tento fakt, nech sa to poriadne prepiera v médiách. Nech o tom všetci hovoria.

Reagovat
vladis271

asi napíšem Rízčemu nech zaplaví twitter. Skoro zničil kariéru Benitézovi, má nato zrejme zdroje aj kontakty.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Tenhle zápas je ve mně ještě teď, jen po málo zápasech jsem byl více zklamaný.

Reagovat
smazaný uživatel

to bola jedna z najväčších haluzí, čo si pamätám. My sme mali 1.5 šance za zápas, Liverpool asi 10 a vyhrali sme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi bylo, jak si Wojta povodil Kuyta.

Reagovat
fenixLFC

ked spominas kuyta ten zapas s dvoma penaltami v nadstavenom case, kuyt 98 doteraz si to pamatam, ked mi kamos robil z toho online report cez FB

Reagovat
smazaný uživatel

po tom zápase sa to zlomilo a prestali sme hrať o LM... pod Kennym tí hráči zahadzovali tie šance strašne, inak sme dovtedy pekný futbal...

Reagovat
smazaný uživatel

*hrali

Reagovat
vladis271

teraz to bude naopak. Musí.

Reagovat
smazaný uživatel

keď prehráme, šanca na LM stále bude, avšak psyhcická rana to bude veľká... uvidíme, keby keby ( ) vyhráme nad WBA nemusíme sa tak stresovať...

Reagovat
fenixLFC

to ako sme sa na celu sutaz po tom zapase vykaslali bolo fakt ,,uzasne'' a zaschrona tu zacal saskovat so ,,zostupovou formou''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Jay Spearing (90+3. Andrew Carroll), Charlie Adam, Stewart Downing. Když vidim tohle, chce se mi brečet.

Reagovat
smazaný uživatel

a aj to prehralo terajší Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

vtedajší

Reagovat
fenixLFC

v tej sezone co dostali 8 golov od United sme s nimi vyhrali doma?

Reagovat
cristiano.K.

každopádně tuhle větu už nikdy nechci vidět (slyšet) "Ayre odvedl při vyjednáváních skvělou práci."

Reagovat
cristiano.K.

každopádně tuhle větu už nikdy nechci vidět (slyšet) "Ayre odvedl při vyjednáváních skvělou práci."

Reagovat
smazaný uživatel

že si ji napsal 2x

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

napsal jsem to jednom jednou, 2x vložil

Reagovat
smazaný uživatel

Malej Ramires, než ho našli v džungli. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/awrLgEB_700b.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

YENKS OUT!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

yenks?

Reagovat
smazaný uživatel

mám v paži, každý, kto chce, vie

Reagovat
smazaný uživatel

yenkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*YANKS

Reagovat
r.mrazik

Zaha OT: http://www.youtube.com/watch?v=yGT59qvj6Xc

nehral uplne spatne...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle ukrajincu byl jediny problem, ze Liverpool nestihl vcas zaplatit vystupni klauzuli. Cili to nebyl jen nejaky blby rozmar prezidenta klubu, ale nesplneni zakladni podminky transferu ze strany zajemce. Prezident nebo kdokoliv jiny pak samozrejme nebude podepisovat transfer kartu, kdyz nema penize na uctu...

Reagovat
smazaný uživatel

the ECHO has seen paperwork which confirms the full fee of 15million euros was transferred more than two hours before Friday’s 11pm deadline.

Reagovat
smazaný uživatel

co je do pice the ECHO?

Reagovat
smazaný uživatel

a procpak ten papir neukazali? Protoze neexistuje a nechteji vypadat za pitomce...

Reagovat
kubys

Převod ale není během vteřiny.

Reagovat
smazaný uživatel

musime zmenit banku

Reagovat
minoLFC

Tak snáď im tu platbu vrátili

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele