Rodgers: Jsme zklamaní, ale můžeme se koncentrovat na ligu

27.02.2015, 11:44
Aktuality
Neúspěchem skončil návrat Liverpoolu do evropských pohárů. Anglický celek na podzim nepostoupil do vyřazovací fáze Ligy mistrů a nyní vypadl i z Evropské ligy, když ho po pokutových kopech vyřadil Beşiktaş. Manažer Brendan Rodgers neskrýval zklamání, ale na prohře vidí i pozitiva...

Reds před týdnem porazili tureckého soupeře 1:0 díky Balotelliho proměněné penaltě, včera ale nevyužili své šance a jedinou branku za sto dvacet minut hry vstřelil domácí Tolgay Arslan. Tentýž hráč následně proměnil i vítěznou penaltu, zatímco liverpoolský obránce Dejan Lovren neuspěl.

"Jsme samozřejmě zklamaní, že jsme vypadli takovýmto způsobem. Vytvořili jsme si v prvním poločase své možnosti a mohli jsme to soupeři hodně ztížit," prohlásil po zápase Rodgers. "Jsem na tým pyšný a atmosféra byla fantastická, ale jsme zklamaní, protože jsme do toho dali opravdu hodně," řekl dále dvaačtyřicetiletý manažer.

Liverpool tak bude do léta hrát už jen na domácí scéně, kde ho za týden čeká šesté kolo FA Cupu proti Blackburnu a závěrečná třetina ročníku Premier League. Zde zatím mužstvo z Anfield Road drží šestou příčku, na třetí Arsenal ale ztrácí jen tři body.

"Můžeme se nyní koncentrovat na ligovou sezónu, kde to bude už jen lepší, a máme excelentní vyhlídky v dalších soutěžích," uvedl manažer Liverpoolu, který poprvé ve své historii na evropské scéně nezvládl penalty a zrovna na Atatürkově stadionu, kde před deseti lety slavil velkolepý triumf v Lize mistrů nad AC Milán. "Bohužel pro nás dnes Istanbul nebyl šťastným místem," dodal Rodgers.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (415)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele