Rocchi myslí na Pohár UEFA a Coppa Italia

23.12.2008, 12:51
Aktuality
Tommaso Rocchi má konečně důvod k radosti. Místo v základní sestavě Lazia si sice nevybojoval, jeho tým ale o víkendu konečně vyhrál a právě Rocchi dával jediný gól zápasu s Palermem. Biancocelesti v poslední týdnech zřejmě přišli o reálnou šanci na boj o titul, italský útočník má i tak vysoké ambice...

"Zranění pochopitelně ovlivnila moje výkony, ale konečně se dostávám do formy. V sobotu jsem měl skvělý pocit, dal jsem gól a pomohl Laziu k vítězství. Musím poděkovat Meghnimu za jeho přihrávku. Věděl jsem, že mi tam pošle míč," vrací se Rocchi k sobotnímu duelu s Palermem.

Rocchi se v létě účastnil olympijského turnaje, během něhož si zlomil nohu a přišel o úvod ligové sezony. V základní sestavě se mezitím zabydleli Mauro Zarate a Goran Panděv a na kapitána tak zůstalo pouze místo na lavičce náhradníků.

Výhra nad Palermem byla pro Lazio první od 9. listopadu, kdy svěřenci Delia Rossiho doma přehráli Sienu. Série špatných výsledků má za následek pád na sedmé místo tabulky s patnáctibodovým mankem na vedoucí Inter.

"Naším cílem musí být kvalifikace do evropských pohárů. Samozřejmě mluvím o Poháru UEFA, ale uvidíme, zda se nedostaneme ještě do jiné soutěže. Navíc bych rád vyhrál Coppa Italia, byl by to skvělý úspěch pro klub. Zároveň by to znamenalo velkou radost pro hráče, kteří čekají na nějakou trofej," řekl dále Rocchi v rozhovoru pro Corriere dello Sport.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

uvidíme...

Reagovat
Slejdy

nvm no

Reagovat
Fenix

Ten pohar UEFA to jim i celkem verim ale s tim Coppa Italia zalezi estli se fakt dostali z krize 1:0 neni moc presvedcivy teprve se ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

kdo teď vlastně kapitánuje v Laziu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele