Rocchi: Bude to opravdu těžký zápas

05.12.2008, 19:10
Aktuality
Fanoušci a hráči Lazia po úvodních zápasech letošního ročníku Serie A pomýšleli na titul, poslední duely je ovšem vrátily zpět na zem. Římskému celku se v lize přestalo dařit a na vedoucí Inter ztrácí již deset bodů. Nyní ho čeká velice náročný duel, ve šlágru 14. kola zítra večer přivítá právě úřadujícího mistra...

"Bude to opravdu těžký zápas, ale dáme do toho vše. Liga je hodně důležitá a nyní nás doma čeká Inter. Musíme věřit, že dokážeme uhrát příznivý výsledek. Už jsme dokázali, že můžeme hrát s kýmkoliv, po zápase s AC Milán půjdeme do tohoto duelu s velkou dávkou sebevědomí," prohlásil Tommaso Rocchi a připomněl středeční pohárovou výhru na půdě městského rivala Interu.

Lazio by případnou výhrou nad Nerazzurri oživilo své naděje na titul, porážka by naopak znamenala zvýšení ztráty již na třináct bodů. Biancocelesti mohou hodně mrzet poslední odehrané zápasy, prohry s AS Řím a Atalantou a domácí remíza s Janovem znamenají pád na páté místo tabulky.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věřím že tam vyhrajem. Ačkoliv je lazio silné na nás nemá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele