Risk, který se vyplatí, tvrdí o posilách Lotito

06.02.2008, 11:48
Aktuality
Zraněními zdecimovaný kádr Lazia Řím dostal v zimě injekci v podobě příchodu hned několika kvalitních hráčů. Klubový prezident Claudio Lotito věří, že posily jako Bianchi, Rozehnal, Dabo nebo Radu se Laziu vyplatí.

Laziu se oproti loňsku v lize vůbec nedařilo. Když pak kádr oslabilo množství zranění, slíbil Lotito v zimě posily. Své slovo splnil a v Římě se hlásili kvalitní hráči. "Tým je zpátky na cestě za dobrými výsledky," mne si ruce prezident.

Lazio o víkendu porazilo Sampdorii 2:1 a Lotito věří, že tým bude pokračovat v podobném duchu i dál. "Naše zimní posilování bylo risk, který se vyplatí. Příchod nových hráčů povzbudí celý tým, tým, který loni skončil třetí," říká.

"V létě jsme nemohli očekávat, že budeme mít tolik zraněných, například v neděli jsme jich měli jedenáct. Proto jsme museli reagovat v lednu," vysvětluje Lotito. Nikdo z nově příchozích nepobírá horentní plat. "Všichni se musejí vejít do našich možností," potvrzuje.

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

na Lazio su to slusne posili

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Lazio kvalitně posílilo.Ale mam otázku: Jak je to s Bianchim?On do Lazia přestoupil nebo šel jen na hostování?

Reagovat
smazaný uživatel

hostovanie

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak je to dobrá posila,a má opci na přestup jako Rozehnal

Reagovat
smazaný uživatel

jj ,bianchi sa mi moc nepacil ako hra ale necham sa prekvapit

Reagovat
One-Real

Už jste slyšely tu zprávu že Pospěch se učí anglicky a hledá si dům??to je paráda taky vás to tak zaujalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máš s něho komplex nebo co?

Reagovat
One-Real

ne nemám jsem Spartan chodim i nekdy na zapasy ale todle mi pride trochu smesny muj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že to nevydejcham

Reagovat
alias

No nevím jestli si s Rozehnalem nějak výrazně pomůžou. Stěžuje si v tisku, že v Newcastlu byli horší hráči, ale pokaždé když jsem sledoval NU tak Rozehnal byl tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

bůh ví koho tím myslel

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim me prijde Lotito marnej, za tech 15let co mam v srdci Lazio nebyla tak tezka atmosfera v klubu posily? asi bude jen pokus uklidnit trochu fanousky protoze sice jsou to kvalitni hraci ale neni to nic převratneho.. vloni vypudily Jimeneze- to je budouci hvezda.ale Dabo? ano v takove Sieně by to byl přestup roku ale vLaziu sorry ale jen prumer

Reagovat
smazaný uživatel

Je potřeba si uvědomit, že Lotito zachránil Lazio před osudem, jaký potkal Fiorentinu. Spíš byste mu měli děkovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Víš to je diskutabilní..zachranil ale mohl by zmenit přestupovou matematiku.. prostě platební strop= titulu se nedočkame on neda proste o tisic liber vi ledesmovi, nebo Pandevovi.. to jako je k nechapani.. neříkam že jsem spolkl encyklopedii ale trochu do toho za ty roky vidim..a je to smutny. všichni krom 5% fanoušku jsou nespokojeni jak řídí klub..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže všichni to nemůžou dělat jako Cragnotti nebo Moratti. Každá studna jednou vyschne. Chápu, že někdy je pro fanouška sešup do třetí ligy lepší než se potácet kolem 15. místa v první. Problém je v tom, že jste si zvykli na luxus, na který váš klub prostě nemá. Prostě se musíte smířit s tím, že Lazio bude teď nějakou dobu průměrný tým Série A. Ale neboj, některé další to teprve čeká...

Reagovat
smazaný uživatel

máš tak na pul pravdu, jenže každy mesic chodi Lotitovi skvele nabidky k prodani klubu a on odmita s tim ze to nejsou italske kluby.. to je taky jedna ze slozitych veci ..ano zvykli sme si na luxus..a na skvele odchovance kolik hracu se chtelo vratit letos. ale nevyslo to protoze nechteji mit pod sebou Lotita, Nesta, Moretti, .. ano zachranil nas ale to stači nemuže sedet na tom křesle furt, snad..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele