Lazio chce posilovat. Musíme být opatrní, říká Lotito

04.10.2008, 14:43
Aktuality
Lazio odstartovalo novou sezónu na výbornou a klubové vedení se bude snažit dosud úspěšný tým ještě vhodně doplnit. Prezident římského klubu Claudio Lotito ale nebude mít jednoduchou roli, Lazio se totiž stále dostává z velkých finančních problémů nedávné doby.

Římskému klubu se velmi povedly letní nákupy. Mladý Argentinec Mauro Zárate, který dokázal v pěti zápasech vstřelit šest gólů, patří k hvězdám celé ligy. Ve velmi dobrém světle se také ukazuje Pasquale Foggia či Cristian Brocchi.

Lazio odstartovalo sezónu báječně a pěti kolech Serii A vede. Klubové vedení se ještě bude snažit tým vhodně doplnit. "Pracujeme 365 dní v roce a čtyřiadvacet hodin denně. Snažíme se sledovat národní i zahraniční scénu," říká prezident Claudio Lotito.

Lazio bylo v minulých letech velmi aktivní na přestupovém trhu, nyní si ale musí vystačit s menším penězi. "Budeme muset být obezřetní, od nových hráčů budeme potřebovat dobrou fyzickou zdatnost, morálku a ekonomickou výhodnost. Až bude mít nějaký hráč všechny tyto vlastnosti, může se stát členem Lazia," naznačil Lotito.

Autor: Filip Horký / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

respkekt výkonům současného kádru

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych rekl, ze lazio posilovat v soucastnosti nemusi

Reagovat
smazaný uživatel

Serie B:

Ancona-Rimini 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

a nevite náhodou jestli hraje Rozehnal základ protože jestli jo tak si muže mnout ruce jak mu ten prestup vysel nez se trapit v newcastlu.......

Reagovat
smazaný uživatel

mysim ze hral zatim ve vsech zapasech

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne se rozcvicte

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele