REINA: NENÍ ČAS NA CHYBY

03.04.2007, 10:41
Aktuality
Dvěma zápasy se dnes rozehraje čtvrtfinále letošního ročníku Ligy mistrů. V jednom z nich se střetnou staří známí PSV Enidhoven a Liverpool. Klíčem k úspěchu bude něudělat chybu, na což upozorňuje brankář anglického klubu Pepe Reina...

Oba kluby se potkaly již v základní skupině a úspěšněji z jejich dvou soubojů vzešel Liverpool. Z prvního utkání v Nizozemsku si Reds přivezli bezbrankovou remízu a neinkasovali ani doma, kde vyhráli 2:0. Tyto výsledky by nyní znamenaly jasný postup, tak jednoduché to ale vítěz soutěže ze sezóny 2004/2005 rozhodně mít nebude.

"Když jsme tady hráli poprvé, byl to v základní skupině a tam je dostatek prostoru pro to jednou prohrát. Teď jsme ve vyřazovací soutěži a kdokoliv udělá chybu, ten vypadne. Pokud chceme projít do semifinále, nesmíme ani jednou chybovat," hledá klíč k postupu mezi nejlepší čtyři týmy 24letý brankář.

PSV se poslední dobou příliš nedaří a jeho náskok před Ajaxem v tabulce nizozemské lize činí už pouze tři body. Na psychice hráčům jistě nepřidá ani fakt, že právě Ajaxu doma před reprezentační přestávkou podlehli vysoko 1:5. Zato Liverpool má sebevědomí na rozdávání, a to především díky jasnému sobotnímu vítězství nad Arsenalem 4:1.

Výhoda Eindhovenu by mohla být v jeho trenérovi. Ronald Koeman totiž na Liverpool zná recept, v loňském ročníku ho dokázal vyřadit jako trenér Benfiky Lisabon. "Mají opravdu velmi dobrý tým a my z nich máme velký respekt, protože dokázali vyřadit Arsenal. Týmy Ronalda Koemana v posledních dvou letech vyřadily (tři) anglické kluby, to musíme mít na paměti a o to více se soustředit. Už se na ten zápas těšímě. Jsme schopní získat trofej a budeme za ni bojovat. Do konce chybí pět zápasů a my nevypustíme ani jeden z nich," slibuje Reina.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Grégory

čau lidi, koukněte se na HERTHA.BLOG.CZ, je to docela dobrý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele