Real Sociedad dohodl s Arsenalem přestup Carlose Vely

17.07.2012, 17:46
Aktuality
Carlos Vela se na delší dobu usadí na jednom místě. 23letý mexický útočník se nedokázal prosadit do základní sestavy Arsenalu a v loňské sezoně hostoval v Realu Sociedad. Baskický klub pak měl zájem o jeho přestup a dnes po dlouhých týdnech oznámil dohodu s londýnským celkem...

Vela by měl ještě dnes přicestovat do San Sebastianu a zapojit se do přípravy na novou sezonu. S klubem podepíše smlouvu na čtyři roky, veřejnosti by pak podle vyjádření na oficiálních stránkách měl být představen ve čtvrtek.

Mexický reprezentant dal v dresu Realu Sociedad loni v 35 ligových zápasech dvanáct branek, na dalších sedm pak svým spoluhráčům přihrál a velkou měrou se tak podílel na konečné jedenáct příčce.

Vela byl kmenovým hráčem Arsenalu od ledna roku 2006, kdy přišel z Deportiva Guadalajara. Postupně pak hostoval v Celtě, Salamance, Osasuně, WBA a loni Realu Sociedad. Za Arsenal během šesti a půl let nastoupil k 29 ligovým zápasům a dal tři branky.

Autor: Tomáš Pavlík / realsociedad.com

Komentáře (461)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele