Rashford má další vroubek. Záležitost je uzavřena, tvrdí klub

30.01., 11:42
Aktuality
Marcus Rashford (© AFP)

Útočník Manchesteru United Marcus Rashford se podruhé v krátké době dopustil disciplinárního prohřešku. Šestadvacetiletý anglický reprezentant se podle britských médií omluvil před týdnem kvůli nemoci z tréninku, ačkoliv byl den předtím spatřen v baru v severoirském Belfastu.

"Marcus převzal za své chování odpovědnost. Vyřešili jsme to jako interní disciplinární záležitost, která je nyní uzavřena," uvedli United v prohlášení pro média. Klub situaci více nekomentoval, Rashford ale nebyl v týmu pro nedělní utkání Anglického poháru proti Newportu (4:2) a podle tisku zaplatí pokutu 650 tisíc liber. Nyní už opět trénuje se spoluhráči.

Jedna z hvězd týmu se provinila i na konci října, kdy uspořádala narozeninovou oslavu jen krátce po prohře 0:3 v derby se City. Manažer Erik ten Hag to označil za nepřijatelné, k žádné pokutě ale tehdy nesáhl. Nizozemský trenér naopak vyřadil Rashforda ze základní sestavy v prosinci 2022, jelikož útočník zaspal a přišel pozdě na týmovou poradu před utkáním s Wolverhamptonem.

Rashford nastřílel minulou sezonu 30 soutěžních branek a byl zvolen klubovým hráčem sezony. V aktuálním ročníku se ale trápí. Vstřelil pouze čtyři branky a "Rudí ďáblové" jsou v lize až na osmém místě. Ve skupině Ligy mistrů navíc obsadili poslední příčku.

Autor: ČTK

Komentáře (174)

Přidat komentář
ratusek

ETH má tu kabinu pevně v rukou

Reagovat
vceradnesazitra

Měli by ho vykopnout stejně jako Pogbu a Lingarda

Reagovat
kissak

v tom vykopávání jsou opravdu machři

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ranoth

aspon je vidiet aky tam ma 7Hag respekt

Reagovat
Pablos

nemělo by to bejt 10Hag ?

Reagovat
O.Giroud

0Hag podla posledneho zapasu

Reagovat
Petr.Petr

uz se konecne pullitr vyrovna United na 20 titulu, nebo budete cekat zase 30 let na dalsi?

Reagovat
pobody's nerfect

Letos. Co počet výher v LM? Kdy to united dorovná?

Reagovat
Petr.Petr

az pulčák dorovná PL.....takze na to ma 30 let

Reagovat
Ranoth

s takychto veci by som si moc srandu nerobil na tvojom mieste u vas je kludne mozne, ze na ten titul budete cakat este dlhsie nez my

Reagovat
Petr.Petr

az se to stane, tak se ozvi, do te doby jsou to tvoje dojmy, ktery jsou v podstate naprosto nezajimavy.

Reagovat
krisa

level základka

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Petr.Petr

level arsenal

Reagovat
Bakary3

On je v tomhle - teda asi nejen v tom - hrozný debil.

Vždy se podívá, komu dotyčný fandí a dle toho napíše nějakej nesouvisející blábol.

Je to takový jednoduchý no... Jako on.

Reagovat
J0EL

Nechapem, ze sa s tymto niemandom este niekto pusta do "diskusii"

Reagovat
krisa

+ info kolik toho united někdy v pravěku vyhráli, to nesmí chybět

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
John Obi Mikel

Tak byl v baru a nastydl tam

Reagovat
jk

Jj, když šel ven na cígo.

Reagovat
Busby babes

blbec, mel mit kulicha

Reagovat
Igli

by nebylo vidět jeho zrzavé háro

Reagovat
Busby babes

tvl jeste takove komedie na hlave...

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Greny

Horečka páteční noci

Reagovat
Kejza

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Mass

Jako ono chozenim po barech dost často něco chytíš, zvlášť když se tam otlapkáváš s jinýma lidma, piješ, kouříš atd.

Reagovat
LyEX

Ak sa chce United priblížiť aspoň trochu svojmu fungovaniu z najlepších čias, tak práve toto sú situácie kedy je potrebné sa zbaviť pseudosrdciarov a poslať ich kade ľahšie. Naopak opäť ukázali, že ani pod novým vedením sa nič nezmení.

Reagovat
Busby babes

nove vedeni tam jeste neni.

Reagovat
LyEX

Čiže napríklad menovanie Omara Berrada ešte vykonáva staré vedenie? A kedy dochádza k odovzdaniu výkonných funkcií vzhľadom nato, že Ratcliffe sa už oficiálne vedie ako - hlavný výkonný riaditeľ. Poprosím o info.

Reagovat
Busby babes

Berrada byl jmenovanej po dohode INEOSu a Glazeru. A nastupuje za pul roku. A Ratcliffe neni schvaleny Premier league, takze oficialne neni vedeny jeste jako nic.

Reagovat
LyEX

V poriadku beriem takúto odpoveď, skôr len pozor na pokrytectvo potom, aby nedochádzalo k tomu, že pri zlých rozhodnutiach budú fans United tvrdiť, že ešte nie je nové vedenie a pri dobrých rozhodnutiach sa bude tvrdiť, že nové vedenie už slovo pri výbere malo aj keď neoficiálne a sú to kvázi ich rozhodnutia.

Reagovat
kilobyte

Takže ty tady kritizuješ nové vedení, která tam ještě není. Ale my si máme dát pozor při hodnocení?

Reagovat
J0EL

Nie je tam oficialne, ale rozhodnutia uz asi robia nie?

Reagovat
Busby babes

no rozhodne ne na day to day bazi. Jako CEO ano, to byl vyber ineosu, ale museli to schvalit Glazerove. Zbytek prijde az budou schvaleni PL a ten obchod bude ofiko uzavren no.

Reagovat
kilobyte

A která rozhodnutí nového vedení byla teda špatná?

Reagovat
J0EL

A to pisem kde, ze by nejake rozhodnutia mali byt zle? Len vravim, ze aj ked este nie je "oficialne" zmeneny vlastnik, tak je urcite strategicke alebo ine dolezite rozhodnutia uz robi nove vedenie.

Reagovat
kilobyte

Tak LyEX kritizoval nové vedení za řešení prohřešků Rashforda. Což není strategické ani důležité rozhodnutí.

Reagovat
Busby babes

strategicke veci asi budou konzultovane. Disciplinarni prohresek hrace neni strategicka vec no

Reagovat
J0EL

Opakovany disciplinarny "prohresek" u hraca United, dolezitosti a "statusu" Marcusa podla mna celkom bude strategicke Najma z ohladom na jeho buducnost. Potencialne je to niekolkomilionovy asset, takze nezhodneme sa.

Reagovat
J0EL

*s ohladom

Reagovat
Busby babes

jak se tu porad sermuje tim opakovany, to je bozi. loni jednou prisel pozde na trenink.

takze ne, neni to zadne strategicke rozhodnuti ani u Marcuse. je to bezna disciplinarni vec, co si bude resit manager a ne majitel

Reagovat
cr7sux

party po derby je za me taky na vytku

Reagovat
Busby babes

dovolil si slavit narozeniny.

Reagovat
cr7sux

ja nevim, musel si to dat hned den po tom? pokud by vysvetleni bylo, ze neocekaval drtivou prohru, tak ok, ale zas proste v klubu, kde o tom kazdy vedel

Reagovat
Busby babes

a kdy je mel slavit? za pul roku? kdyby to bylo o den pozdeji, tak bychom prohrali min? nebo co by to zmenilo? krome teda toho, ze by pak zas uz byl v treninku...

Reagovat
Kinky7

tam je o o tom ze keane s wrightem v overlapu sami rekli ze je v takovou dobu vhdnejsi si je oslavit doma za zavrenymi dvermi a ne v klubu na ocich. coz je pravda

Reagovat
Busby babes

mel to nekde v nejake VIP casti klubu a s rodinou a par kamosema. Dneska by neutajil ani party doma imho

Reagovat
Busby babes

nevim no, me tahle predstava, ze po prohranem zapase maj sportovci maximalne doma sedet na gauci a plakat, prijde trochu divna. Maj i nejakej zivot, ze jo...

Reagovat
Likan7

A mozek v palici, který občas mohou aktivovat...

Reagovat
cr7sux

Mne zas prijde vtipna predstava, ze jako profi sportovec, ktery se ma jako prase v zite, odmitam akceptovat s obrim platem i trochu jine ocekavani fans

Reagovat
cr7sux

a ja netvrdim, ze za to ma skoncit, jen ze to kritizovatelne rozhodne je

Reagovat
Busby babes

co s tim ma obri plat co delat? porad to jsou lidi, ne roboti tvl. oslava narozenin s rodinou a kamosema v soukromem salonku. je to kritizovatelne... well, ok no.

Reagovat
cr7sux

jezisi kriste okej, eth mu rekl, ze to je neakceptovatelne, tak su asi stejny kokot jak eth

Reagovat
Busby babes

a jeho budouctnost pak uz muze resit novej sportovni usek az bude jmenovanej a tohle vzit v potaz.

Reagovat
LyEX

Prečitaj si to ešte raz, narážal som nato, že pri tejto situácii s Rashfordom sa Busby dištancuje od toho, že na jej riešení by malo mať svoje slovo nové vedenie, lebo ešte nie je vo výkone, ale pri informácií o menovaní Berrada už píše, že tam sa nové vedenie dohodlo so starým, takže už tam slovo nejaké má a kvázi funguje. Takže áno, pozor na pokrytectvo.

Reagovat
kilobyte

Tak ale on je docela velký rozdíl mezi výběrem nového ředitele a řešení prohřešku hráče. Žádné vedení nefunguje tak, že řeší úplně všechno, ale většinu věcí deleguje na podřízené. Takové prohřešky hráče bude řešit spíše ten ředitel (nově jmenovaný, ale ve funkci ještě není).

V čem podle tebe teda to nové vedení udělalo stejnou chybu jako to staré? Že se Rashforda nezbavili pár dní po prohřešku?

Reagovat
LyEX

Ja som nepísal, že nové vedenie má byť len vrcholový manažment, ale celú štruktúru šprtovej časti klubu a práve na to narážam, že kde je ta hranica a čím je stanovená, že pri niektorých veciach slovo majú a pri niektorých nie, ak ešte reálne svoju funkciu nevykonávajú (aj s ohľadom na menovanie Berrada).

V čom urobilo chybu, je aj v názve článku "má další vroubek", nestalo sa to prvýkrát, pamätám si, že približne pred rokom sa tu riešilo niečo podobné nie? A vzhľadom na to ako vyzerá samotný klub navonok aj pre nezainteresovaných ľudí, ako banda amatérov, tak som čakal od nového vedenia viac, ale bolo mi vyššie napísané, že o týchto veciach stále rozhoduje staré. Nakoniec možno len môj nejaký postreh lebo o United sa zaujímam nie v štýle vyrývania, že práve hráči ako Rash, Martial, Sancho, Lingaard mi prišli, že United berú ako imidžovku vo svojich životoch, čo by aj pre iných hráčov nie je dobrý vzor.

Reagovat
kilobyte

Ano, ale tu strukturu teprve začali měnit. Třeba Berrard přijde až v létě. Ta změna nejde udělat ze dne na den.

Když se to nestalo poprvé a už se to řešilo před rokem, tak to asi bude v první řadě problém starého vedení, ne? I kdyby už to mělo celé pod palcem INEOS a jejich lidi, tak co s tím v téhle situaci můžou dělat? Řešit to interně, dát mu pokutu a na čas ho vyřadit. Což se přesně stalo. I když to udělala ještě stará struktura.

Jak bys to řešil ty, kdybys byl Ratcliffe?

Reagovat
Busby babes

podle me idealni reseni dle EF je verejna poprava. Cokoliv jineho znamena, ze ETH nema kabinu pod kontrolou a nikdo ho nerespektuje a hraci si muzou delat co chtej

Reagovat
jk

Člověk se ve společnosti takových morálních majáků hned na EF cítí bezpečněji.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Čenda

Reagovat
Čenda

To jsou určitě ti, kteří po střelbě chtěli snipery na každou střechu

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Salfovic

Měli by ho pověsit před stadionom na Bestově ruce.

Reagovat
Busby babes

minimalne. a pak nahe telo vlacet ulicema

Reagovat
kilobyte

Myslím, že by stačil obyčejný lynč.

Reagovat
Busby babes

dehet a peri. Bila kape optional

Reagovat
Front hell

V africkém stylu pneumatika a pár litrů benzínu

Reagovat
Nieuwendyk

Nezapomeň na to, že je Onana vynikající brankář!

Reagovat
Busby babes

prijde ti, ze sportovni usek se nejak zmenil?

Reagovat
Busby babes

btw pred rokem prisel pozde na trenink a tak naslednej zapas sedel.

Reagovat
Busby babes

omg. to snad ani nemuzes myslet vazne, tohle srovnani CEO vs disciplinarni reseni nejakeho prestupku.

Nakup surovin do kantyny s nima asi taky zatim nekonzultuji

Reagovat
kilobyte

A to je chyba. Pak chybí hráčům vitamíny a jsou nemocní.

Reagovat
LyEX

Mali ste tam viacero reakcií, tak dám len tu jednú nech zbytočne nespamujem, za prvé som rád, že stále máte dobrú náladu za druhé ako som písal vyššie beriem vaše zdôvodnenia, ale súhlasím aj J0ELom, že v dnešnej dobe si hráč nemôže niečo ani len napisať na svoj účet na fb aby ho neriešili, preto si myslím, že sa snažite bagatelizovať túto situáciu, ale v konečnom dôsledku to len podtrháva to kde United vlastne je a prečo si ľudia myslia, že je tam cirkus a bordel, predovšetkým v kabíne. Keď si človek vezme články za posledné obdobie od Ronalda, cez Sancha a pod. preto som písal, že už by som čakal vyraznejšiu reakciu od vedenia, keď sa akoby ma začať odznova a je to aj taký signál fanúšikom, chápete, že podobné správanie sa už nebude tolerovať v klube ako je United. A čo sa týka riešenia zaradenie na prestupovú listinu, nemyslím si, že je pre United natoľko potrebný a nebude problém ho nahradiť niekým kto aj maká nie len má talent.

Reagovat
Busby babes

vsak Ronaldo a Sancho byli vyhozeni. co razantnejsiho bys jako chtel?

Reagovat
kilobyte

Jak bys to teda řešil ty?

Reagovat
oli9

Má prostě v pici

Reagovat
janinho

tohto som mal kedysi za rozumneho... kks, v tom klube musi byt priserna atmosfera

Reagovat
Čenda

Sancho ho zničil.

Reagovat
r.mrazik

je proste nastaveny na vitezstvi...akorat ne na hristi

Reagovat
Shevchenko

Vtipný klub, po minulé sezoně jsem začínal věřit, že po těch dlouhých letech trápení jsou konečně zpět, ale letošní sezóna je úplně mimo moje chápání.

Reagovat
r.mrazik

spatne posileni, zmena taktiky a hodne zraneni

Reagovat
Salfovic

ten Hag oproti loňsku nějak výrazně měnil taktiku ?

Reagovat
kissak

nemyslel United ze St. James?

Reagovat
Neutron

Taky aj su?

Reagovat
r.mrazik

jj, snazil se o to v lete,ale vubec to tymu nesedlo...i kvuli tem zranenim

Reagovat
ratusek

A ještě nejistota/díra v bráně

Reagovat
ratusek

Což asi spadá pod špatné posílení

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Greaber

Nečekal jsem, že nás někdo trumfne, ale to co letos předvádí mufani to je fakt tragikomedie dotáhnutá do absurdna

Reagovat
Nikikrew

Nie je to trocha UK protekcia? Nestalo sa mu to po prvykrat, ocakaval by som raznejsi trest

Reagovat
Salfovic

Ani ne tak UK protekce, ale Marcusek je místní miláček, tvářička klubu.

Reagovat
Talker

Ono je to oboustranný - protože je to Brit ve velkém klubu, k tomu má nějaký titul, je zapojený do charit atd, tak je na něj upřená optika více a více se to rozmázne. Kdyby byl v menším klubu (nebo nebyl tak viditelný/aktivní), tak se to možná ani nedostane do novin.

Reagovat
Busby babes

jak to myslis? zas obecne neni nejak problemovej hrac a i ted se asi omluvil, prijmul trest a jde se dal.

Sancho nebo Ronaldo se pak chovali jako mala decka, tak bych videl rozdil spis v jejich reakci nez v reakci klubu

Reagovat
nani92

nie je problemový hráč, ale už len z nadpisu vidíš DALSI vroubek..

Reagovat
Busby babes

Jedna z hvězd týmu se provinila i na konci října, kdy uspořádala narozeninovou oslavu jen krátce po prohře 0:3 v derby se City. Manažer Erik ten Hag to označil za nepřijatelné, k žádné pokutě ale tehdy nesáhl. Nizozemský trenér naopak vyřadil Rashforda ze základní sestavy v prosinci 2022, jelikož útočník zaspal a přišel pozdě na týmovou poradu před utkáním s Wolverhamptonem.

sorry, ale narozeninova oslava PO zapase neni zadnej vroubek. za rok a pul jednou zaspal. jo, je to strasne problemovej hrac.

Reagovat
nani92

fajn no, vdaka ludom ako ty si títo zasrani môžu a aj robia čo chcú, treba ich v tom dalej podporovať

Reagovat
Busby babes

rika clovek co chce zpatky Greenwooda. kterej ma zivotospravu jeste horsi a plus je to jeste nasilnik.

Reagovat
nani92

takže Giggs je odpad, nie je už naša legenda a nepriznávame sa k nemu?

Reagovat
Busby babes

u Giggse taky chces aby pristi tyden nastoupil v zakladu? A ano, Giggs je dle vseho taky nasilnik co mlati zensky.

Ze je legenda klubu s tim nema moc co spolecneho. Ale Giggs zaroven uz nema s klubem nic spolecneho, neni ani ambasador (nebo aspon nevim o zadne jeho oficialni roli)

Reagovat
Salfovic

Počkat, počkat. U Giggse k soudu došlo a byl osvobozen, tak jaký násilník ?

Reagovat
Busby babes

no melo to stejny prubeh jako Greenwood. teda skoro. U Giggse soud probehl, porota se neshodla a tak se planovat novy soud. a behem te pripravy ta jeho ex rekla, ze nebude vypovidat, tak to statni zastupce odlozil.

Reagovat
Nikikrew

Tak, ze to nebol prvy prehresok a neviem, tebe pride normalne ze vedeniu povies ze si chory a pritom slopes v krcme? Ten hrac by mal ist prikladom, navyse ked je to klenot klubu. Ronaldo chodil na treningy posledny? On najma pomenoval ake su problemy v United svojskym stylom kde bolo aj kus pravdy. Som docela isty, ze kebyze iny hraci by robili to ako Marcus, neostalo by to len pri financnej pokute.

Reagovat
Busby babes

co myslis tou protekci? ze Sancho nebo Ronaldo dopadli hur nebo neco jineho?

Ronaldo se choval jak kokot. odmital cele leto trenovat, odmital nastoupit do zapasu a jeste odesel ze stadionu behem zapasu. A zakoncil to tim skvelym rozhovorem... Nesrovnatelne s tim, co udelal Rashford.

Reagovat
Busby babes

a ne, Ronaldo nic nepojmenoval. Ronaldo si u Morgana udelal svoje PR a zkusil hrat na notu pro fanousky, ze jako pomluvi Glazeri a fans pujdou na jeho stranu a on z toho vyjde dobre. Vetsina na to neskocila no.

Reagovat
andkoo

no ak je to pravda o tych 650k libier, tak je to slusny trest...nie je to nahodou rekordny trest pre hraca? to ani hraci, co si chceli vydupat prestup a nevratili sa do klubu take nedostavaju

Reagovat
Busby babes

tak 2 tydenni platy myslim dostal i Ronaldo a tam to bylo krapet vic.

Reagovat
andkoo

ok, googlil som a Tevez mal pokutu 6 tyzdennych platov, ked ho nevedeli najst

Reagovat
jenage

Vyhodit a místo něj podepsat Greenwooda.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Ta servirka v Sunu popisuje slusnou party...

Reagovat
Likan7

Byl kokain v konečníku?

Reagovat
Busby babes

prej hodne tequily.

Reagovat
Salfovic

V konečníku ?

Reagovat
Busby babes

nesla tolik do detailu

Reagovat
pobody's nerfect

V konečníku měl normálně péro.

Reagovat
Bakary3

Čí?

Reagovat
pobody's nerfect

To je předmětem vyšetřování

Reagovat
Salfovic

Té servírky.

Reagovat
Bakary3

Tak se nám to začíná pěkně zamotávat

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cr7sux

Reagovat
dantetomas

Tak bol v Belfaste ci v Thajsku?

Reagovat
Front hell

Ještě mohla být thajská servírka v baru v Belfastu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Čenda

V servírce, řekl bych.

Reagovat
Sandstorm

Do Getafe na hostování s ním. Stejně hraje hovno. EtH je manažer z discontu.

Reagovat
Salfovic

Jsem zvědavej, kdo ho v létě nahradí.

Reagovat
vceradnesazitra

Gerrard

Reagovat
ratusek

Reagovat
Busby babes

Sir Jim Ratcliffe and his Ineos team hope to appoint a new director of football at #mufc within the next few weeks [

@TelegraphDucker

]

Ineos have narrowed down the search for #mufc's new director of football to a couple of names. Names that have been discussed:

Dan Ashworth

Julian Ward

Dougie Freedman

Paul Mitchell

tak uvidime. Jmena asi fajn, i kdyz Warda bych asi nechtel. A to within next few weeks bude proste az budou schvaleni PL.

Reagovat
nani92

smutné, veril som, že ETH vydrží byť dlhšie za drsnaka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
ACSeRw!n

jako ta kalba se vyplatila si myslim

Reagovat
j_mrazik

Klasickej korporátní sick day. Vyndáš se večer a pak napíšeš sms, že ti není dobře, ale že zítra už to bude určitě lepší.

Reagovat
Hachim Mastour

Fanúšici United proste milujú svojho starboya Rashforda a veria že sa stane legendou

Reagovat
J0EL

Nie je starboy ako starboy no

Reagovat
masly008

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nizzie

Reagovat
forrest

Příští rok je zpět, střídá formu ob sezónu.

I s takovouhle bude s přehledem legendou, o které si vy můžete nechat zatím jen zdát...

Reagovat
J0EL

Reagovat
mithro

je krasne, jak je tu halo z toho, ze sa ozral a nahlasil si sick day

ale to, ze kapitan City je serial cheater tu nikde nikto ani nenapise

Reagovat
JohnnyBravo

Příběhy hráčů z malejch klubů nikoho nezajímaj

Reagovat
Ranoth

City nikoho nezajimaju okrem tych 3-4 ludi co im tu fandia

Reagovat
Salfovic

Třeba má jen rád kids a chce jich co nejvíce.

Reagovat
mistr129

euroFOTBAL, ne euroBULVÁR

Reagovat
mithro

Reagovat
Nizzie

To mi nějako nevychádzá.

Reagovat
John Obi Mikel

Cože je?

Reagovat
Gunner14

Rozpustit ten paklub

Reagovat
forrest

Ale prosím tě, ztratil bys smysl života...

Reagovat
Hollo

Denno denne hadky nesuvisiace s clankom

Reagovat
icka

Reagovat
Unai

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mithro

Reagovat
eder

Tady už se fakt snad budou věnovat články kdejaké mrdce...

Reagovat
Bakary3

Rashford se jmenuje...

Reagovat
pobody's nerfect

Reagovat
forrest

Jako taky mě překvapuje, že jakejkoliv žblept o United má víc komentářů, než třeba článek, kdy po 10 letech končí legenda jako Klopp...

Reagovat
r.mrazik

vsak vyhral jen jeden titul a jednu LM

Reagovat
Bakary3

Fakt? Tak se podívej, kolik tam bylo komentu.

Reagovat
Front hell

více jak 700 komentařu u Kloppa oproti necelým 200 tady.

Reagovat
Bandita_Harry

Však tu Mufani vyplakavali že koľko je tu o ňom článkov Asi nasere

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele