Ranierimu se nelíbil výkon ve druhé půli, chyběli mu fanoušci

24.08.2013, 16:09
Aktuality
První ztrátu v nové sezoně včera zaznamenal jeden z favoritů francouzské ligy z Monaka, když doma remizoval 0:0 s Toulouse. Trenér Claudio Ranieri nebyl spokojen s výkonem svých svěřenců ve druhém poločase, vadila mu i komorní atmosféra na stadionu bez diváků...

"Během první půle jsme hráli jako tým a vše dělali dobře. Po změně stran chtěli hráči kličkovat. Chtěli udělat něco navíc, co nebylo nutné," posteskl si Ranieri.

AS Monaco je v tuto chvíli se sedmi body na první pozici tabulky, sesadit ho ovšem mohou hned tři další týmy, které vyhrály první dva ligové zápasy nové sezony - Marseille, Lyon a St-Étienne. Ranierimu včera chyběla i účast fanoušků, ti při posledním domácím zápase minulé sezony ve druhé lize 17. května vtrhli na trávník a jeden z nich údajně napadl rozhodčího. Knížecí klub se před několika dny úspěšně odvolal proti odpočtu dvou bodů, v platnosti ale zůstalo nařízení odehrát jeden zápas za zavřenými dveřmi.

"Bez fanoušků a atmosféry se hraje hodně těžko. Hráči si zvykli na fanoušky a jejich podporu. Pomáhali nám, bez nich to nebylo ono," prohlásil dále Ranieri.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou bejt rádi za bod.Vítezství nad Toulouse by bylo překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

ty čo dávaš? Toulouse ani raz netrafili priestor medzi 3 tyčami a mali potom pekné šťastie, je vidieť, že sa nevyznáš

Reagovat
Stankovic

ty typickej slovaku, kterej nerozumi srande

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kongo

Špatný trenér pro takový klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, vyborny trener , jeho cenna praca nie je v tituloch a trofejach. Ale aku inu reakciu cakat od fanusika napriklad i Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Chudinky.

Reagovat
Recoba Inter

A bdue hůř Monaco

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se nelíbil ani v půli první, Claudio.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci? Kteří?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele