3. kolo
23.08.2013 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - Toulouse FC 0:0

Bez podpory svých příznivců se domácímu Monaku skórovat nepodařilo.

Zatímco červenobílí nastoupili v totožném složení jako minulý týden proti Montpellieru, trenér hostů Alain Casanova udělal oproti utkání s Bordeaux v sestavě pět změn. Dvě byly vcelku očekávané, neboť před tímto duelem tým posílili záložník Clément Chantôme a útočník Martin Braithwaite, ovšem ani on, ani nikdo z jeho spoluhráčů za celý zápas ani jednou gólmana Danijela Subašiće nezaměstnal!

Že by ale monacká jedenáctka, podobně jako třeba minulý týden ta pařížská v zápase proti Ajacciu, prakticky nedala hostující gólmanovi šanci vydechnout, to se tedy rozhodně říci nedá. Hráči knížecího klubu vyprodukovaly všehovšudy pět střel na branku.

Nejprve ukázal Emmanuel Riviére, že si opravdu hodně věří, ale asi nikoho nepřekvapilo, že jeho pokus z ostrého úhlu zamířil vedle. O chvíli později už naopak po skvělém uvolnění tohoto hráče ve velkém vápně domácí málem jásali, ale Ali Ahamada míč do své branky nepustil. V minutě sedmadvacáté způsobila Fabinhova přihrávka zmatek v pokutovém území, balon doputoval až k volnému Yanniku Ferreira-Carrascovi, jenž však mířil těsně nad břevno.

Ve druhém poločase domácí marně ztékali obranu Toulouse. Ta pracovala skutečně na výbornou. Falcaa střežila tak pečlivě, že si bez asistence minimálně jednoho z obránců hostí ani nezavázal tkaničku. V rozmezí kolem šedesáté minuty udělal Claudio Ranieri hned dvě překvapivé změny. Stáhl Ferreiru-Carrasca a Riviéra a nahradil je Jamesem Rodríguezem, resp. Valére Germainem. Pokud si italský lodivod myslel, že tímto krokem oživí ofenzivu svého týmu, tak se spletl.

Ke slovu se ještě jednou dostal Falcao, tentokrát z přímého kopu, ale stejně jako James Rodríguez o chvíli později, opět ze standardní situace, si na Ahamadu nepřišel. Nejblíže ke gólu měli domácí nedlouho před vypršením řádné hrací doby, kdy se do té doby prakticky neviditelný Jérémy Toulalan prezentoval povedenou střelou do tyče z bezmála třiceti metrů.

Zápas na Stade Louis II tedy skončil bezbrankovou remízou. Překvapení? Určitě ano, ovšem pohled do historie říká, že v posledních pěti (včetně tohoto) vzájemných prvoligových utkáních těchto soupeřů padly pouhopouhé tři góly. V příštím kole se Toulouse pokusí obrat o body Bastii, zatímco Monaco pocestuje ke šlágru kola do Marseille, kam si rozhodně po tomto zaváhání nebude chtít jet jen pro bod.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Riviére se ukáže v dobré formě proti bývalému klubu...3:1 (2x Falcao, Riviére - Ben Basat)

Reagovat
Le Gunner

2:1

Reagovat
hradec

AS Monaco 2:0 Toulouse FC Prosadí se Riviére

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim ma ted skvelou formu navic se vraci do hry i James Rodriguez takze cekam rozdil 2 golu .

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 AS Monaco

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
bafpasak

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

hmm,zajimave..mohl bych se zeptat,proc vlastne porad nehraje moutinho? to stejne treba isimat mirin,mel sem za to ze to jsou celkem dulezity posily

Reagovat
Kovi81

Moutinho je zraneny mam dojem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele