Ramos zůstává v Seville

19.09.2007, 11:12
Aktuality
Trenér Sevilly Juande Ramos ohlásil, že minimálně do konce sezóny zůstane ve svém současném klubu. Končí tak spekulace ohledně jeho možného přesunu do Tottenhamu Hotspur, kterému se nyní nedaří. Nicméně v létě může Ramos ze Sevilly odejít.

Ramos odmítl nabídku Tottenhamu a oznámil, že minimálně do konce sezóny vydrží v Seville. "Jsem zde a nechci se nechat rozrušit žádnými spekulacemi," vysvětlil úspěšný kouč, který Sevillu dovedl k triumfu v Superpoháru a dokonce dvakrát v Poháru UEFA.

V létě však bude Ramosova budoucnost otevřená, což naznačil pro Daily Mail. "Jsem teď trenér Sevilly a nezabývám se ničím jiným, ale všechno je možné. Jednou z výzev je pro mě práce v zahraničí," naznačil.

"Anglie by byla skvělá destinace, ale já zatím nemám žádné konkrétní představy. Navíc každý ví, že fotbal je obrovsky nepředvídatelný," dodal Ramos. Pokud by se současný kouč Sevilly skutečně vydal za Kanál, nemuselo by to být do Tottenhamu. Tam stále působí Martin Jol, klub navíc už údajně kontaktoval svého bývalého hráče Jürgena Klinsmanna, který si po úspěšném vedení německé reprezentace dal od trénování pauzu.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Holanďan

Ale Tottenhamu Hotspur môjmu teamu by sa dobre šikol taký dobrý tréner, pretože Tottenhamu Hotspur nejde, a mňa to hnevá nakúpiť také hviezdy pomíňať také milióny a nič??? no mňa osobne to mrzí!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Monchi + Ramos do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nie, pán kolega, prečo nie ...?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele