QUAGLIARELLU CHTĚJÍ VELKOKLUBY

04.04.2007, 17:22
Aktuality
Italský fotbal má novou vycházející hvězdu, její jméno je Fabio Quagliarella a zatím září za Sampdorii Janov. O italského reprezentanta má zájem řada evropských velkoklubů, které k jeho angažování budou muset sáhnout hodně hluboko do kapsy...

24letý útočník nastřílel v letošní sezóně již dvanáct branek a má velký podíl na tom, že Sampdoria má stále šanci na účast v příštím ročníku Poháru UEFA. Tu poslední dal Quagliarella ve víkendovém utkání proti Chievu Verona a opravdu stále za to. Ve vzdálenosti zhruba 40 metrů od brány se otočil a napálil skákající míč, který k překvapení všech, ale především brankáře Squizziho, doplachtil až do sítě.

"O Fabia mají zájem Inter a AC Milán, stejně tak dva další zahraniční kluby," sděluje hráčův agent Stefano Antonelli. "Kdo by ho mohl získat? To je v tuto chvíli těžké povědět, také proto, že týmy se snaží o finální nabídku, aniž by se soustředily na své konkurenty. V tuto chvíli má největší šance jeden klub ze zahraničí, Fabio však v žádném případě neodejde a méně než jedenáct milionů liber," prozradil Antonelli cenu svého klienta.

Oním zahraničním zájemcem je podle všeho Manchester United, jehož manažer Sir Alex Ferguson v Quagliarellovi, který si minulý týden odbyl debut v italském národním týmu, vidí zdatného konkurenta pro Wayna Rooneyho a Louise Sahu. 24letý útočník dříve nebo později janovský klub určitě opustí a možná se tak stane již v létě.

"Požádal jsem svého agenta, aby mi nic neříkal. Chci se teď soustředit jenom na fotbal, zbytek můžeme odložit na červen," naznačil Quagliarella možný letní odchod ze Sampdorie.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Juve by měl koupit Bianchiho nebo Quagliarellu.

Reagovat
HOST*

Do Juve prijde Zigic nebo Huntelaar!

Reagovat
HOST*1860

sup s nim do juve..

Reagovat
Tsigi

Doufám že nebudu muset často používat jeho jméno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele