QPR získá dva obránce, přijít mají Dawson a Carvalho

22.08.2012, 11:46
Aktuality
Sobotní pětigólový debakl od Swansea se stal pro manažera Queen's Park Rangers Marka Hughese jasným signálem pro posílení obrany. Londýnský klub začal okamžitě pracovat a výsledkem budou v dohledné době příchody dvou hráčů - Michaela Dawsona a Ricarda Carvalha...

28letý Dawson přijde z Tottenhamu, kde mu boj o místo v sestavě zkomplikoval příchod Jana Vertonghena. Oba londýnské kluby se podle informací anglických médií na transferu dohodly už včera, na White Hart Lane by mělo putovat sedm a půl milionu liber.

34letý Carvalho dříve působil v Chelsea, v posledních dvou letech pak hájil barvy Realu Madrid. V první sezoně v hlavním městě Španělska patřil do základní sestavy Bílého baletu, loni se po přesunutí Sergia Ramose na pozici stopera stal náhradníkem a v lize nastoupil jenom k osmi utkáním.

QPR a Real Madrid se už dohodly na podmínkách ročního hostování, během následujících 48 hodin pak Carvalho přicestuje do Londýna a bude jednat o podmínkách smlouvy.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (488)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele