PSG dotáhlo příchod záložníka Ruize z Neapole

30.08.2022, 23:40
Aktuality
Neapol potvrdila odchod Fabiána Ruize, jenž se vydává do Paris Saint-Germain. Španělský záložník se svým novým zaměstnavatelem podepsal pětiletý kontrakt...

Ruiz pod Vesuvem odmítl prodloužit končící smlouvu, proto se odstupné podle nepotvrzených informací pohybuje jenom těsně nad hranicí 20 milionů eur.

Patnáctinásobný španělský reprezentant se s Neapolí loučí po čtyřech letech, během nichž pomohl vyhrát Italský pohár v sezoně 2019/20. Ruiz za Partenopei nastoupil do 166 soutěžních zápasů s bilancí 22 gólů.

Odchovanec Realu Betis je pro úřadujícího francouzského šampiona již šestou letní posilou, celkem za nové akvizice utratil necelých 130 milionů eur a to by stále nemuselo být konečné číslo. PSG jedná o příchodu Carlose Solera z Valencie. Na odchodu jsou Leandro Paredes (Juventus) a Layvin Kurzawa (Fulham).

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (30)

Přidat komentář
Setwo

Prečo po ňom nešiel LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

a to jeste prijde Carlos Soler za cca 22mega

Reagovat
JeséRodriguez

Posily skvělé, ale to budou mít ve středu hřiště Verratiho, Vitinhu, Renata Sanchese, Ruize a Solera? Navíc je tam ještě Danilo. A hrají na 2 CM/DM, ve předu je trojka jasná...to moc nechápu

Reagovat
Seydou Doumbia

Možná je to o jednoho hráče víc než by potřebovali, má druhou stranu mají kvitni a široký kádr, vždy ho měli široký ale naplněný bandou sracu. Teď mohou podle potřeby v phoode měnit formaci na 4-3-3 třeba. A odešel nebo odejde Paredes, Gueye, Herrera. Pořád třeba počítat že Verratti je dost IP hráč, to samý Sanches. A za prvního jmenovaného musí mít dostatečnou kvalitu, protože ten tým roky trpěl když byl právě on mimo.

Reagovat
JeséRodriguez

S tím přechodem na 4 3 3 mě to taky napadlo, hned jak jsem to dopsal ten kádr je hodně slušnej, a jsem dost zvědavej, jak to bude fungovat

Reagovat
formic81

Carlos zahraje i na kridle tusim

Reagovat
JeséRodriguez

To sice jo, ale i ten útok má PSG pořešenej dobře...Neymar, Messi, Mbappe, Sarabia, mladej Ekitike, kterej potřebuje minuty, a zatím zůstává i Icardi.

Reagovat
formic81

vsak chtej byt top no a asi hodne setrit hrace na LM.. Sarabia ani Icardi nemuze bejt konkurence pro Carlose

Reagovat
Seydou Doumbia

Sarabia je ten typ hráče, který je opravdu dobrý jen se mi moc nehodí do PSG...ve španělsku by byl zase král

Reagovat
Ladas321

Teď jsem četl, že je možnost odchodu Neymara do Chelsea, tak uvidíme. Jako zatím si nemyslím, že k tomu dojde, ale uvidíme. Podle mě ten kádr mají pořád zbytečně přeplněný, Soler je zbytečný nákup.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
FC Porto FC

Když jde do háje Idrissa a Parades tak pochopitelné

Reagovat
mastakillah

Hodně kvalitní hráč, který hře dokáže dát technicky něco navíc. Plus má výbornou střelu, která nám mnohdy zachránila výsledek. Díky za ten čas v Neapoli

Reagovat
Nuno čomes

Tam je stálice jen Verratti a každé přestupní okno se kolem něj otočí 3 středoví záložníci ne?

Reagovat
Seydou Doumbia

Ne tak úplně ale poslední hráč který v té záloze snesl přísnější měřítko byl Blesk Matuidi...to je pak těžký když bereš průměraky tak to potom tak vypadá

Reagovat
EaP

Ja veľmi nevidím zmysel v tých nákupoch stredných záložníkov ktorí tam došli , či majú dôjsť. Sanches, Ruiz ale ani Soler tej zálohe nedajú žiadnu pridanú hodnotu navyše. Niesú to zlý futbalisti ale ani zďaleka to nieje špička. Tou ostáva jedine Veratti. Rozumiem, že Galtier chce skôr nebaví zálohu ktorá dokáže minimalizovať protiútoky po strate lopty toho tria v predu , pretože oni pressovat nebudú ani jeden pravidelne , ale taktiež je nutné vyvážiť aj stred poľa. Podľa mňa budú veľmi čitateľný. Bude stačiť zatlačiť na zálohu kde nebude mať kto podržať loptu ( Veratti je permanentne marod, takže také situácie určite prídu ) a prihrať tomu triu a hneď v podstate odstaviš celé PSG. Bude zaujímavé sledovať ako dopadnú.

Reagovat
Tomik111

Na ligu to bude samozřejmě stačit, ale pro poháry to je za mě slabší než loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktoze sel za tak levno????

Reagovat
10

Remaining contract duration at SSC Napoli

10 Months 00 Days (Jun 30, 2023)

Reagovat
krisa

tady 20mega Eur, to stejné Ocampos do Ajaxu... a pak člověk vidí ty hausnumera co lítají v Anglii

Reagovat
rel7

To ho nechal De Laurentiis nějak levně ne? Ještě k tomu do PSG které natáhne kdo může.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Letošní přestupy PSG jsou TOP, to se musí nechat... pokud ještě za 15 přijde Soler, tak za mě jasní letošní králové přestupáku.

Reagovat
formic81

zejmena nakupy Mukieleho a Sancheze byly za hubicku..

skoda ztrata Xaviho

Reagovat
Kluivert9

Mukiele + Sanches + Soler + Ruiz = 65 mega. United nejsou schopni koupit celé léto ucházející CMko ani za dardu, PSG hned 3 skoro zadarmo

Reagovat
Seydou Doumbia

problém že pro United by jako posila na CM byl asi jen Ruiz...Sánches v PL už pohořel a je dost IP, Soler není hráč co tu zálohu vytrhne do nebes i když kvality má

Reagovat
Kluivert9

Nevytrhne, ale oproti tomu, co tam je teď by to byl pořád slušnej upgrade...

Reagovat
Ed_Hazard

A nezabudajme na predlzenie zmluvy Mbappemu. PSG tento prestupak riadna ide.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Ladas321

To bych ani neřekl, protože přepálili smlouvu Mbappemu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele