Pröpper vyměnil PSV Eindhoven za Brighton

07.08.2017, 17:14
Aktuality
Brighton hlásí další posilu. Nováček anglické nejvyšší soutěže z PSV Eindhoven přivedl Davyho Pröppera, jenž podepsal kontrakt do roku 2021. Jihoanglický celek tím zlomil svůj přestupový rekord...

Arnhemský rodák je odchovancem místního Vitesse, kde na sebe upozornil dobrými výkony a před dvěma lety pak následoval přesun do PSV Eindhoven, kde pomohl k titulu.

Během uplynulého ročníku sice skončil holandský celek až na konečné třetí příčce, avšak 25letý křídelník pokračoval ve skvělých výkonech, jež ho vynesly až do reprezentace.

Nyní má před sebou Pröpper další výzvu, když se za částku ve výši šesti milionů liber přesunul do Brightonu, kterému má pomoci s udržením Premier League. "Davy má za sebou řadu těžkých zápasů a jsem si jistý, že našemu týmu pomůže," řekl manažer Chris Hughton.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (211)

Přidat komentář
Superme

Snad se prosadí

Reagovat
Sm0ker

A Liverpool pořád nic

Reagovat
Beči

Tak přivedli jsme Salaha, ten je sám o sobě opravdu skvělá posila, jak i ukazuje v přípravných zápasech, ale souhlasím, že ještě takové dvě, tři posily by se určitě hodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Shaw a Young dneska na treninku s ostatnima.

Reagovat
Kuba94

Younga nikdo nechce ? :-D

Reagovat
Busby babes

to je jedna vec a druha, ze Zoze si ho docela chvalil. Ale asi bude primarne pro vsechny drahej a sam nema moc duvodu odchazet, protoze i loni si zahral relativne dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Však kdo by taky chtěl takového mamlasa z Pezinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, Younga.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Hokaido

Hele nemohl bys trochu popsat Hegazyho? Jakou má asi šanci se prosadit?

Reagovat
fantomas

Inteligentni, konstruktivni CB. Takovej dost nepulisovskej typ a nachylnej na zraneni, proto se v Evrope neprosadil driv. Snad mu to tady vyjde

Reagovat
Seydou Doumbia

Podle me hodně kvalitní hráč. Jsem zvědavý jak se s jeho odchodem PSV vypořáda. V Holandsku se mi líbil, ale nwm jak to zvládne v Anglii. Uměl bych si ho představit spíš v Německu. Co na to Stiksxx?

Reagovat
Stiksxx

Také jsem na to zvědavý. I když na svou postavu má celkem slušnou stabilitu na anglickou ligu to pořád může být málo. Navíc poslední dobou dost držel balon u nohy, což se mu může vymstít. Ale zase to může být dáno tím, že neměl komu balon dát. Libí se mi hlavně, že jde do takového klubu, kde může dostat hodně prostoru. Určitě ale neprohloupil. A my asi také ne. 13 mega + 2 na bonusech je odpovídající cena.

Reagovat
smazaný uživatel

Do fanty hrac ako vysity!

Reagovat
SunFells

Snad je na to připraven.

Reagovat
smazaný uživatel

slusnej vyprodej ...

Reagovat
jáá

noo o tom žádná...jsem dost zvědavej jak to celý zalepí, navíc de Jong má asi taky jít...

Reagovat
Stiksxx

Říkám to nerad, alel ať jde. Já ho teda takhle na dálku nechci soudit, ale po těch krásných dvou sezonách, najednou výpadek na celou sezonu a tahle by pravděpodobně šla ve stopách té předešlé..Když přišel, tak to byl motor. Byl vynikajicí. Nejlepší útočník v celé lize, opravdový kapitán. Udával směr a byl synonymem bojovnosti. Udělal obrovský kus práce, ale najednou mi přijde, že hraje jinak. A neřekl bych, že je to dáno taktickými pokyny. Spíš zpohodlněl a myslel si, že to půjde samo. Dřív se na hrotu pral jak lev. Teď ho ani za celej poločas nevidíš na hřišti. Je teda pravda, že polovinu svých gólů dal hlavou a v současné hře jsem viděl minimum centrů, takže v tom je určitě také nemalý podíl jeho úpadku. Buď Cocu mění taktiku a nebo je problém na hřišti. Ale jak jinak překonat efektivně 9 hráčů před vápnem, než posílat jeden centr za druhým...V tom bych věřil, že bychom ty Chorvaty porazili. Po zemi to prostě nejde prorazit.

Reagovat
Stiksxx

Navíc jste nám vyfoukli teď toho Orejuelu. I když on měl přijít jako náhrada za Ariase, ale ten je zatím tichej jak pěna. Ale co mě nejvíc zklamalo je Lamprou jako trojka snad. Toho bych si přál jako jedničku k nám, když by Zoet odešel. Jako že asi půjde. Buď Benfica nebo za de Boerem, který chce Cillessena, kterýmu se ale z Barcy nechce. Takový skvělý brankář bude leštit lávku. Nedovedu si představit Koopmanse nebo van Osche jako jedničku. Toho druhého nejkvalitnějšího, podle mě, jsme poslali na hostovačku do Rody.

Reagovat
jáá

v tomhle máš pravdu, de Jong tuhle sezónu byl opravdu nevýrazný a vůbec mě svými výkony nepřesvědčil...

když jsem četl příchod Lamproua, tak jsem koukal jak chleba z tašky, nechápu proč by měl dělat u nás 3 trojku takovýhle brankář, který má kvalitu dělat jinde 1, minulou sezonou si řekl určitě o něco jinýho než o 3 u nás...za mě dost dost nepochopitelný, četl jsem sice o nabídkách za Onanu, ale tomu zdaleka nevěřím...

Orejuela, vůbec nevím o koho jde, jen jsem viděl zprávy, ale vůbec nemáš šajn kdo to je a co umí, Kenny a Jairo pryč a pak si přitáhneme Kolumbijce a Chorvata místo vlastních..trochu mě to sere....

Reagovat
Stiksxx

A teď jsem četl, že má přijít CB Barač z Osijeku a hádej, kdo by mohl být na odchodu? Sanchéz do Tottenhamu za 39 mil. eur. Jako Sanchéz se mi hodně libí. Za něj všechny podojíte.

Reagovat
jáá

ke slípkám? však už maj od nás Tobiho, Vertonghena...Barca o něj měla zájem ,ale Overmars řekl, že pod 40m€ nepůjde...nesmí jít pryč, zatím určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi jeho styl, ale pasoval by mi do jiné ligy. Každopádně Brighton bude zajímavý sledovat. Možná se tam i zajedu podívat

Reagovat
Seydou Doumbia

Žiješ někde v Anglii?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo už nějaký ten rok. Jih Anglie

Reagovat
Seydou Doumbia

Procestoval si už hodně anglických stadionu?

Reagovat
Lifted

Nazdáááár

Reagovat
smazaný uživatel

prej kridelnik, tak to jo

Reagovat
Seydou Doumbia

To je tak když se nekdo podívá na statistiky a zkouší hádat. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

BBC Sport

BBC Sport @BBCSport

Southampton defender Virgil van Dijk has handed in a transfer request.

Ben Smith @BSmith

Impossible to see Virgil van Dijk playing for Southampton again. But nor do they want to sell him to #LFC

Reagovat
Superme

Jenom to ne Kolik chceme mít obránců? Christensen nedostane prostor... odejde do menšího klubu... a za 2-3 roky půjde za velký prachy ke konkurenci jako top posila... příběh alá De Bruyne nebo Lukaku. Fakt nepoučitelní. A že je tento scénář velice pravděpodobný, protože v Gladbachu hrál parádně. Hlavně, že koupíme kopyto Rudigera a teď další Smutný. Jestli nepřivedem někoho do zálohy (Barkley a aspoň ten Drinkwater), tak jsme v prdeli.

Reagovat
Miguel19

Takže vítej. A Azpi alternativa na WB..

Reagovat
blade115

V lepším případě. V tom horším prostě jen půjde do picze Christensen a Rüdiger bude až pátá volba.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Juan Román Riquelme

Christensena poslite do Poolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

No ja dúfam, že nepríde. Stopér je pozícia, na ktorú máme dosť hráčov, ktorých tam môžeme použiť. Dokonca aj Alonso tam dokáže zahrať. WB, CM a CF sú pozície, kde máme nedostatok hráčov.

Reagovat
spider_8

Conte řekl, že není správná doba na to, utratit hodně peněz za jednoho hráče, protože potřebujeme ještě několik posil. Tak snad to myslel vážně.

Reagovat
icemike

Tak asi bude potřeba utratit hodně peněz za hodně hráčů, když mladí se rozutekli

Reagovat
tomasinho

Stejně nám ho prodají.

Reagovat
Busby babes

takovyho hrace bych nechtel.

Reagovat
Whitemedia

Já bych ho bral.. kdyby ovšem předtím nepřišel Rudiger..

Reagovat
Miguel19

Dijk - Luiz - Rüdiger by byla solidní zeď.

Na hovno je, že se tím nevyřeší problém s LWB. Leda tam zkusit Mosese, jako v přípravě.

Reagovat
Superme

Rudiger - Dijk Ježiš, nestraš

Reagovat
Kucka

Alonso tam byl loni dobrej, ne?

Reagovat
Busby babes

abych to rozvedl. Fotbalove nic proti nemu. Loni mel slusnou sezonu a chapu, ze se o nej zajimaji vetsi kluby. Nicmene nemyslim, ze by to bylo treba v Chelsea na zaklad. Mozna jo, ale ze by si clovek rekl: to je tutovej zaklad... nevim. Druha vec je ta cena, ktera se pohybuje kde ted, 50-60 mega? Ano, trh je silenej ale stejne mi to prijde moc.

U Liverpoolu by teda asi zaklad hral, tak tam ten zajem i chapu.

Ale i tak za 70 mega privedete hrace, kteremu kdyz se povede sezona a dozvi se ze okolo krouzi treba Barca nebo Real, tak bych se bal, ze predvede stejny divadlo co ted v Sotonu...

Reagovat
spider_8

Tak aby ses nedivil, až bude u vás podobný divadlo předvádět Lukaku.

Reagovat
Busby babes

jeste to porad to boli?

Reagovat
spider_8

Hele já jsem ho za ty peníze fakt nechtěl, i když mě trochu zabolelo, jak jste si s náma vytřeli prdel po 2 letech jeho nahánění

Ale Lukaku taky neměl v Evertonu daleko k podání žádosti o přestup, pořád mluvil o tom, jak je to pro něho přestupová stanice do velkoklubu, takže jste koupili v podstatě stejného hráče. Jestli u vás zaklepe na dveře třeba Real, tak se klidně můžete dočkat něčeho podobného.

Reagovat
Busby babes

no nevim, nezachytil jsem teda, ze by Lukaku delal v Evertonu takovej bordel jako VVD. Jen nepodepsal novou smlouvu, ne? pritom ta stavajici mu platila jeste na dva roky...

Reagovat
spider_8

Vím, že jednu dobu bylo dost zpráv o tom, že s agentem tuhle možnost zvažují nebo jí dokonce vyhrožují klubu. Ale hlavně šlo o jeho celkové chování a ta jeho prohlášení, že je pro něj Everton moc malý klub a že se chce posunout na top úroveň. V době, kdy za klub ještě hrál a kdy ani nebylo přestupový období, to od něj bylo dost neprofesionální.

Reagovat
Busby babes

no stejne, do vetsiho uz nema kam jit, tak to muzem byt v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko bude stáť približne? Aj nám by sa hodil nejaký stopér, ale nie za každú cenu.

Reagovat
blade115

Nejvíc se píše o padesáti mega.

Reagovat
Miguel19

Tak Dijk je stoper do základu ne. Toho by byla na lávce škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ak by sme hrali v trojčlennej obrane, hral by základ.

Reagovat
Miguel19

Jo no jo. Vy už vlastně jedete taky 3-4-3..

Reagovat
Swarley

to urve ještě Pepek

Reagovat
Svatej

Nasrat, fakt nasrat..

Reagovat
kvasha16

jedna z poslednych pozicii ktoru musime posilnovat

Reagovat
spider_8

Tak teoreticky by se tím mohl Azpi posunout na pravýho wingbacka, čímž bychom vyřešili jednu pozici, která nám hoří. Ale mě se tam popravdě loni moc nelíbil.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vrabejka

Toto už se bude těžko odmítat. Jestli ho majitele chtějí prodat už letos musíme jo prodat teď ať stihneme sehnat náhradu.

Barcelona are prepared to pay £120m for Philippe Coutinho. (Paul Joyce)

Reagovat
vladis271

akože by rozdiel medzi prvou a druhou ponukou bol 50 milionov? Tomu veľmi neverím, ak teda druhá ponuka ešte nebola. A ako tu niekto spomínal, mech peňazí na ihrisko nepostavíš a majitelia by týmto krokom poštvali proti sebe fanúšikov.

nexxistuje v žiadnom vesmíre aby odišiel, môže si aj poplakať doma nad plagátom Neymara, ale preč nepôjde, ak yankeeovia neuprednostnia vidinu zisku pred športovým, ktorí celkom úspešne sabotujú, ale tak trápne peniaze na posily nedávali snať ani pat a mat.

Reagovat
Superme

Jestliže Neymar šel za 220, tak Coutinha bych určitě nepouštěl pod 150... navíc náhradu budete shánět jen velice těžko.

Reagovat
Hachim Mastour

Vsak £120m he priblizne €150m.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Alebo viac no, o to viac Supermeho reakcia nedava zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

£120m je €132m no

Reagovat
Hachim Mastour

Tak ale Superme si zrejme pomylil eura s librami a teda je blbost, aby siel Countinho za £150m.

Reagovat
fenixLFC

nie je

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
fenixLFC

jj 100 mega za alliho je malo ale 150 mega za coutinha je vela...fajn

Reagovat
smazaný uživatel

tak Alli je o 4 roky mladší, minimálně na stejné úrovni jako Coutinho a Angličan, kteří jsou z principu v PL ceněni více, není se moc čemu divit

Reagovat
SCELO

hej no, na stejne urovni jako coutinho, tak ty si sa okamzite objednaj ocnemu, alebo rovno do mental hospital.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně když nad tím tak přemýšlím, tak Alli má cca dvojnásobnou cenu, než Coutinho

Reagovat
fenixLFC

pls

Reagovat
J0EL

... a potom si sa zobudil?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SCELO

Clyne ma vacsiu hodnotu nez Ramos

Reagovat
Busby babes

ses tu asi novej, vid? Tak jen pro info, ja si z tohodle listu dlouhodobe delam prdel, jak je nesmyslnej.

Reagovat
SCELO

nene videl som ked to sem postol owny uz prvy krat ale az teraz som si to vsimol

Reagovat
Counter

*bez čárky před než

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vrabejka

Reagovat
icemike

Souhlasím, 80 mega

Reagovat
cristiano.K.

nepřemýšlej,díky

Reagovat
Busby babes

jen je teda Neymar fotbalove o dva levely lepsi a marketingove je na jine planete nez Coutinho.

Reagovat
SCELO

no tak hlavne, ze obaja hraju rovnaky styl ze ?.... co cakat od PAfanusika MU

Reagovat
Busby babes

kde tvrdim, ze hrajou stejny styl? Fanousek Liverpoolu no, porozumeni psanemu textu a pouziti priboru clovek moc nemuze ocekavat, co?

Reagovat
SCELO

pre teba to napisem tak. aby si tomu pochopil. ano neymar je lepsi v kluckach a technike obecne, ale tvrdit, ze je o dva levely kvalinejsi nez phil je fakt dementne dokonca aj statistiky ukazuju ze su dost podobny, ale neymar je utocnik a couts je zaloznik... to som myslel + neymar mal v barce kvalitnesich spoluhracov. nemal tam hendersonov ktory mu vedeli nahrat tak na 2m do strany. LFC je bez couthnina polovicne mozno aj slabsie kdezto barca dokaze hrat aj bez neymara...

Reagovat
Busby babes

tak znova. nikde netvrdim, ze maji stejny styl. to za prve.

Za druhe, ja nejsem ten, kdo tu zacal porovnavat Coutinha a Neymara. Ale kdyz uz tady to srovnani padlo, tak jsem jen upozornil na to, ze se porovnava hrac, kterej patri do top 3 na svete s hracem, kterej neni ani top 5 v Anglii.

O marketingove sile obou dvou ani nemluve. Tam to je neporovnatelne. a proto kdyz nekdo napise: pokud sel Neymar za 220, tak Coutinho za 150, tak je to imho blbost. Pokud sel Neymar za 220, tak Coutinho za 70-80 by bylo adekvatni. On za tu cenu nepujde, pujde za podstatne vic, tipuju okolo 100, ale jen to davam do toho srovnani s Neymarem, ktere bylo pouzito vejs.

Reagovat
SCELO

ja nevravim ze si s tym porovnanim zacal ty, len som napisal ako to vidim ja, ale znova s tebou nemozem suhlasit v tvojom nazore na jeho cenu uznam ze marketingovo mas pravdu neymar je vyssie dokonca patri aj mezdi top 3 na svete, ale cena couthina je oproti cene neymara preto tak ‘blizka’ pretoze LFC si ho na tolko ceni a ak je to ochotna zaplatit aj barca tak na to asi daco bude....

Reagovat
Busby babes

cena jde vysoko prootze LFC prodavat nemusi a nechce a navic vi, ze Barca ma ted penize a musi privest nejakou posilu, protoze ztratili Neymara. Fotbalove je porad Neymar nekde jinde nez je Coutinho, to je muj nazor. Tot cele.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vladis271

Neymar za 220 zdvíha cenu Coutinha na cca tých 120-Rozdiel 100 melonov je až až. A Barca si je vedomá, že aj za tú cenu by sa im oplatilo do toho ísť, vie to aj LFC ktorý ho pustiť nemôže a cukať by sa zrejme začal až pri vyššej čiastke.

Reagovat
Busby babes

hele ja chapu, ze vy takovou cenu budete chtit, nechapu, ze je pripadne Barca ochotna takovou castku zaplatit. ale tak pro vas asi dobre.

I kdyz na druhou stranu pytel penez na hriste nepostavite a zas pak oskubou vas.

Reagovat
vladis271
Reagovat
Rišty

Reagovat
EXoRcIsT

nechapem preco tu davas take kktiny

Reagovat
vladis271

a čo ja s tým?

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ty si to sem dal, tak aké ,,čo ja s tým?"???

Reagovat
vladis271

"čo ja s tým" že to on nechápe? Či ani toto nechápeš maso?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
EXoRcIsT

mu nevysvetlis

Reagovat
EXoRcIsT

co ty s tym nic len to tu nedavaj radsej sa tam vyplac na diskusiach na sme alebo aktualitach

Reagovat
vladis271

ja tu na zelených tragédov (čo si rozbehli rozkrádačský biznis krytý národevectvom upozorňovať budem aj nadalej). Publikum to má a je to vždy označené OTčkom. Kým to nezatrhne Kily alebo Pj nemienim končiť.

Reagovat
EXoRcIsT

tak ked si sa uz pustil do boja proti korupcii tak davaj clanky o plavcanovy co je 100x horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Strašný spam

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko je na picu

Reagovat
kiwwi

vsak konyk je stary nacek

Reagovat
vladis271

ale je to strašne smutné, frontman kapely ktorej fanúšikov naháňali po celeom slovensku náckovia.

Reagovat
CubONE

strasne tazko sa mi dnes pocuva jeho hudba. Tolko oblubenych piesni mi dojebal.

Reagovat
REPLIKATOR

Mr. Propper

Reagovat
smazaný uživatel

Prisel jsem se, abych sem napsal stejnou picovinu.

Reagovat
Venny

Brighton od něj očekává, že vyčistí střed hřiště

Reagovat
Stiksxx

Když má svůj den, dokáže vykouzlit neuvěřitelné pasy a ulice. Teď to bude muset převzít van Ginkel. Určitě odchází kvalitní hráč. Teď ve druhém zápase s Osijekem byl ale úplně nulovej. Ale to platilo o každém hráči.

Pěkný průvan se v kabině udělal. Teď ještě Zoet a de Jong a můžeme se učit hrát s téměr kompletně novou 11tkou.

Líbí se mi, že bude větší prostor pro odchovance a jsem za to rád i za cenu, že máme opravdu slabý kádr. Uvidíme, kolik se z něj dokáže vyždímat.

Reagovat
jáá

no jsem na vás zvědavý, snad to nějak zalepíte a bude to fungovat...zápasy jsem neviděl, ale nějak furt nemůžu uvěřit těm výsledkům s Chorvaty...

Reagovat
Stiksxx

Ti povím, kde to nefunguje.

Na stoperech není žádný vůdce.

Ve středu zálohy nelze nahradit Guardada Hendrixem. Co se týče defenzivy a pressingu tak možná, ale Guardado k tomu přidal i myšlenku a na to Hendrix určitě nemá a mít ani nebude. Ať klidně hraje v základu ale s jiným posláním než jako náhrada Guardada. Tomu bych dal volnou pozici a ať pressuje a bourá hru soupeře už před středovým kruhem. Ať lítá a ať to od něj bolí. To je na něj šitý na míru a přitom to v naší hře zoufale chybí. Tohle hrál přesně za Guardada a fungovalo to.

No a v útoku jsme naprosto bezzubí. De Jong je už v prdeli prostě, Locadia si zase musí zvyknout na hroťáka. Lozano se musí zapracovat, Pereiro je línej a Bergwijn to sám neutáhne. Zatím největší radost mám z Lammerse. Sice jsem mu moc nevěřil, protože je to takový tintítko vytáhlý, ale on je velice slušnej na balonu.

A jak to řekl Locadia, upřímě a od srdce. Proti Chorvatům chyběla motivace. Mysleli si, že je smáznou a půjdou dál. Já si to myslel teda taky, ale narozdíl od hráčů, já si to můžu dovolit. Podcenili je a oni nás úplně vymazali. Dooufám, že je Cocu seřval jak psy, protože tohle je ostuda, jakou nepamatuju. A navíc jsme doplatili na fauly a standardky. První gol z pentle a druhej z přímáku..

Reagovat
jáá

ach jo no já si to myslel taky, jak jsem viděl los, tak si říkám, tak PSV to má jasný i kdyby co kdyby, 2 výhry a nazdar, není o čem a pak tohle, po prohře doma jsem si řikal, tak v Chorvatsku zapnou a bude náklep

no to je pěkný, jako od de Jonga jsem fakt neviděla žádnou snahu a postupem sezony úplně zmizel ze hřiště...myšlenku jsem myslel, že přebere Pröpper, na Lozana jsem zvědavý -dost se o něm mluvilo, tak uvidíme a o Pereirovi si myslím už nějaký pátek svý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Ghezzal v Monaku, rozhýbe to Lemara?

Reagovat
blade115

Sam Wallace @SamWallaceTel 35 m

Southampton ambivalent about Van Dijk statement & position unchanged: he's not for sale. VVD been in training ground every day & no issues

Reagovat
Busby babes

zkousi to hrat tvrde, ale ted uz jim nic jineho nez prodat nezbyde. jen to asi protahnou do posledniho mozneho momentu aby vysponovali cenu.

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze kdyz ho do zari podrzi, tak tezko zustane VVD jina moznost nez zacit hrat, tezko muze protrucovat celou sezonu. A kdyby pak hral blbe, bude skodit hlavne sam sobe.

Reagovat
spider_8

Já se divím, že se tak brání jeho prodeji, když může jít za takovou super cenu. Předtím vůbec ty odchody neřešili a prodávali jedna báseň. Navíc si nemyslím, že by na něm byli tak závislí, jako třeba Swansea na Gylfim.

Reagovat
Counter

Southampton in no rush to sell a guy who is 26 and has a deal until 2022. It's also a World Cup year, no way Van Dijk sits the season out.

Pokud za něj někdo vážně nevyplázne balík, můžou si v klidu počkat další rok, cena mu s výjimkou vážného zranění neklesne. S tím MS je to ošidné, protože Nizozemci se tam beztak nakonec nedostanou, ale přinejmenším na kvalifikaci v září a říjnu bude VVD žádaný. Po letech prodejů všech svých hráčů LFC už zkrátka Saints došla trpělivost

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

Reagovat
Mateo16

Jozko chce naozaj Garetha uz tento rok. Zaujimave Kovacic 100 percent zostane, Kupa Ceballosa iba ukazuje ze sa bude hrat system 4-3-1-2 a tam je Gareth na lavicke.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Whitemedia

Matt Law konečně zpátky z dovolené, tak by to zase mohl rozjet, jeho spekulace mi chyběly

Reagovat
Miguel19

Aurier, Dijk

Reagovat
Whitemedia

Aurier je hrozný idiot, ale pomalu se dostáváme do fáze přestupáku, kde už bych snad i jeho bral..

Reagovat
Miguel19

Bohužel už asi musíme brát i debily.

Reagovat
smazaný uživatel

auriel je trubka , ale 5x lepší než moses a jestli je realný Bale , tak bych taky zabojoval , utratili jsme zatím hovno , takže at mi nikdo neříká že si to nemůžem dovolit

Reagovat
icemike

Šlo by, Moses se zatím posune do útočné trojky, než se hazard rozehraje a pak se uvidí

Reagovat
blade115

Aurier, VVD, Candreva, Barkley, Ox, Sandro a Drinkwater jsou údajně aktuální cíle. Když se to ale zredukuje o hráče, co k nám A) nechtějí, B) kluby je k nám nepustí, tak zbývá Barkley, Aurier a Drinkwater.

To je prostě meh, já k tomu ani nic víc nemám. Aurier debil, Barkley drahý, ale ještě by se dal, no a Drinkwater... Prostě Drinkwater ty vole, už jenom to, že se s náma spojuje, je do nebe volající.

Reagovat
Miguel19

Chce to klid, ještě je skoro měsíc

Reagovat
blade115

Ale to jo, to já nemám obavy, že bychom nikoho nepřivedli. Já se spíš bojím, že dovedeme špatné hráče.

Reagovat
Miguel19

Tak to už je podle mě jasný no

Reagovat
smazaný uživatel

Aj z Alonsa a Luiza si mal strach, že budú zlí hráči?

Reagovat
blade115

Jo. Samozřejmě jim případně dám šanci... Ale už tak tak jsem se přenesl přes Bakayoka, tohle léto bude asi hodně velká zkouška odolnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj minulé leto už bola. A dopadlo to nad všetky očakávania.

Reagovat
tomasinho

Zase proč ne ten Drinkwater? Je to anglickej nekopa, ale zas takový děs to není a kdyby měl být 4. volba na CM za Kantém, Cescem a Bakayokem?

Reagovat
Miguel19

Protože se zminuje cena asi 37 mega

Reagovat
tomasinho

Aha

Reagovat
blade115

Tak nějak nerozumím tomu, proč to rovnou nemůže dělat Baker, Pašalič nebo Van Ginkel, když to není tak důležitá pozice... Dávat 30 mega za 28letého průmeráka z Leicesteru jen kvůli rozšíření kádru? Fuuuu... Tohle je nákup typu Tiago, Sidwell, Geremi, Maniche nebo Jarošík. To mi i dava větší smysl dát tu sumu za Barkleyho, dát mu vyšší plat a přetvořit si ho na cmko. Poche to prý měl i v plánu, tak to asi taková hloupost není, že by tam nemohl hrát.

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Drinkwatera fakt néé.

Reagovat
Venny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zaschrona

Barkley na CMku pod Contem, to bych chtel videt.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

No ano, radši Barkleyho, ale tak evidentně ty tebou vypsaní na to nemají prostě, jinak by tam hráli. V dnešní době budou ty top kluby dávat tyhle palby i za rozšíření kádru.

Reagovat
blade115

Prd nemají, prostě jen nedostanou šanci. Van Ginkel už nějakou dobu hraje základ v PSV, Pašalič má vydařené hostování v ACM a Baker táhl Vitesse často sám. To mi netvrď, že nikdo z nich by tu malou roli nezvládl... Van Ginkel už navíc ani není žádný mladík.

On Conte pořád nadává, že nemá hráče, ale sám teda dělá spíš všechno pro to, aby ten kádr byl co nejužší. Loni se vykašle na Akeho s Chalobahem a světe div se - oni odešli kvůli hernímu vytížení. A letos zas, ani to s nimi nezkusí a rovnou je pošle pryč, nezájem. Jako jo, to se pak vážně není čemu divit, že budou chodit borci jako Drinkwater.

Reagovat
cristiano.K.

u nás je to stejný s Ejariou

Reagovat
icemike

A dej pokoj, má kvalitu, ale není to posila ani pro Tottenham

Reagovat
oddy

Mně ta trojka nepřijde špatná. Aurier je sice blbec, ale fotbalově super a může být upgrade Mosese. Barkley stále má potenciál růstu k tomu je to angličan, proto bude dražší, ale zase podle mého nabízí kvalitní náhradu na ofenzivní posty. A netuším proč ti vadí spojování s Drinkwaterem, jako backup naprostej ideál a bude sehranej s Kantém

Reagovat
oddy

I když ta cena za Drinkwatera je teda pálka

Reagovat
blade115

O Drinkwaterovi jsem psal už výš, Aurier je právě blbec no. Sice fotbalově dobrá varianta, i ta pozice by mu mohla dost sedět, navíc relativně levný, ale prostě blbec... Vždyť se ani ještě neví, jestli vůbec bude moct někdy do UK, to skoro mluví za vše. Barkley by se dal, tam jen ten plat a cena můžou člověka docela odradit. Ale na to si už při dnešním trhu člověk prostě asi musí zvyknout.

Reagovat
spider_8

Aurier sice kokot, ale na svůj post je v podstatě topka, byl by levný a navíc je mu jen 24. Navíc máme pozici kokota uvolněnou po odchodu Costy a jsme v situaci, kdy si nemůžeme moc vybírat Pro mě po Oxovi asi nejlepší volba.

Reagovat
blade115

Aurier je ale daleko horší druh kokota, on dělá kokotiny i spoluhráčům nebo trenérovi. Costa byl jen blb, co se hádal se soupeřem, ale mimo hřiště a vůči spoluhráčům s ním nikdy nebyl problém.

Reagovat
spider_8

A co vlastně ještě udělal, kromě těch nadávek Blancovi?

Reagovat
spider_8

Nj, nikdo není dokonalý

Reagovat
blade115

Reagovat
icemike

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

este neni u vas, tak by som pockal

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

bude debil, ale nas

Reagovat
salami

Zase je v pohodě směrem k soupeřům

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto by do Chelsea sedl jako prdel na hrnec.

Reagovat
blade115

To by bylo slabý i na Swarleyho.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

pozice kokota

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

to zas bude aspoň jedna redka a penalta navrch...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

by mě stejně zajímalo, co tenhle člověk dělá přes prázdniny...to musí být strašný pekla...

Reagovat
mithro

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pingla

kde jsi našel, že bude on pískat?

Reagovat
Gunner14

Néééé to si dělaj srandu že jo?

Reagovat
h8_sfatto

ten teda dopadl....ostatní z Vitesse v top klubech a on jde hrát ovčí ligu, béé

Reagovat
smazaný uživatel

ti sa zachrania

Reagovat
Lifted

Co Jirka Skaláků, bude dostávat minuty?

Reagovat
Stiksxx

Villareal -> Soldado -> Fenerbahce -> van Persie -> Feyenoord?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele