Prezident Marseille odmítl prodat Cisseho

08.01.2008, 16:40
Aktuality
Djibril Cisse stráví i druhou polovinu letošní sezony v Marseille. Bývalý útočník Liverpoolu a Auxerre se sice marně snaží prosadit se do základní sestavy francouzského týmu a zájem o něho je především v Anglii, prezident OM Pape Diouf s ním ale i nadále počítá a jeho odchod vylučuje...

"Je chtěný, to je jisté. Já sám jsem byl kontaktován Manchesterem City, ale kategoricky jsem je odmítl," sdělil Diouf.

Cisse přišel do Marseille před rokem a půl na hostování z Liverpoolu a po svém zotavení po zlomenině nohy se dostal do dobré formy. To bylo pro vedení klubu jasným signálem, aby si hráče uchovalo a hráče z Anfield Road vykoupilo. Letos už to Cissemu tolik nejde a často zůstává sedět pouze na lavičce náhradníků.

Manchester City je příjemným překvapením Premier League a jeho manažer Sven-Göran Eriksson hodlá řádně posílit útok. Ze Šachtaru Doněck již získal na hostování Neryho Castilla, k němuž by měl přibýt ještě jeden útočník. Vedle Cisseho jsou údajně na Švédově seznamu například Lukas Podolski z Bayernu Mnichov a Afonso Alves z Heerenveenu.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ttj...ale tam by se asii nechytil

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ví ,djibril umí ,ale nesmí to přehánět se solovaním.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně má budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

vyhozene penize,kdyz nehraje ani v MARSELLIE,tak proc by mel hrat v CITY,je to strasny sobec vuci spoluhracum.....viz.LIVERPOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Pro CITY by to byla chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

jj asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak,ať radši zůstane,kde je

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
M11

na zacatku stejny tym.. kazdy jiny osud..ale vysledek to ma stejny

Reagovat
smazaný uživatel

No, malej rozdíl je v tom, že o Cisseho ještě občas někdo projeví zájem ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele