Laudrup spekulace o Chelsea neřeší, podle něho jsou hloupé

12.03.2008, 11:55
Aktuality
Žádnou velkou hlavu si Michael Laudrup nedělá ze spekulací, podle nichž by mu mohla být předložena nabídka na to stát se manažerem Chelsea. Dánský kouč se soustředí pouze na své angažmá v Getafe a podobné informace označuje za hloupé...

"Během kariéry jsem si už na různé spekulace zvykl, bez ohledu na to, jak hloupé jsou," uvedl Laudrup v rozhovoru pro dánský deník Ekstra Bladet.

Laudrup se před začátkem letošní sezony stal koučem Getafe, když nahradil Bernda Schustera a s madridským klubem se mu daří především v pohárech. V Copa del Rey zatím došel do semifinále a v jeho prvním duelu doma Getafe porazilo Santander 3:1. Dobře pak mají Laudrupovi svěřenci rozehraný i Pohár UEFA, v jehož úvodním osmifinálovém utkání vyhráli na hřišti Benfiky Lisabon 2:1.

Manažerem Chelsea je v tuto chvíli Avram Grant a po posledních týdnech nemá vůbec jistou pozici. Blues sice stále bojují o anglický titul a postoupili do čtvrtfinále Ligy mistrů, židle se pod ním ovšem řádně rozkývala po výsledcích z domácích pohárů. Ve finále Carling Cupu nejprve Chelsea nestačila na Tottenham, ve čtvrtfinále FA Cupu zase prohrála v Barnsley.

"Během týdne hrajeme tři zápasy a nemám čas myslet na něco, co nemá nic společného s Getafe. Jsme stále ve hře ve třech soutěžích a do konce sezony zbývají tři měsíce. Pokud se takové zvěsti objeví, znamená to, že práci děláme dobře a můžeme být spokojeni," řekl dále Laudrup.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

za ten posledni odstavec se klucina opravdu nemusi stydet

Reagovat
Talker

Je jen dobře že nepřijde,poslední,co potřebujem jsou neustálé výměny trenérů.. Nefungovalo to v Realu,nebylo by to dobré u nás... Jen at Grant zůstane aspon do konce sezony a pak se uvidí,kdo by mohl přijít místo něj...

Reagovat
smazaný uživatel

To sou zase blbý spekulace. Chelsea je bohatej klub, taková šlechta, a tak potřebuje odpovídajícího trenéra- Mister Special One byl přesně ten pravej. Až se mág José Mourinho vrátí, Chelsea bude zase ta slavná a silná, ne s lidma, jako Avram Grant, Andriy Shevchenko nebo Henk ten Cate.....Michael Laudrup je v Getafe spokojenej a já myslím že zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

co mas proti shevovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by proti nemu mel neco mit? Proste rek, ze bude Chelsea silnejsi bez nej. On proste nezapad a v Chelsea je oproti AC marnej. To, co zvladne behem zapasu, zvladne i spousta mladsich, perspektivnejsich a levnejsich hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

klidek jen se ptam

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vzdyt ja jenom odpovidam. A z ty tvy otazky bylo citit, jako bys s nim nesouhlasil, tak jsem jenom pridal svuj nazor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by naše vedenie v Reale chcelo NÁHODOU znovu vymeniť trénera, tak Michael Laudrup bude u mňa v poradovníku hneď za Del Bosquem.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel, že chceš Zica. To taky měníš jak ponožky

Reagovat
smazaný uživatel

možná,že by Laudrup mohl být pro Chelsea přínosem,ale minimálně do konce sezony by měl určitě zůstat Grant,v půlce sezóny by nám změna trenéra příliš nepomohla,spíš naopak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele