Preview evropské kvalifikace o postup na MS 2018 - sobota 10.6.

10.06.2017, 08:42
Previews
Anglie v probíhajícím kvalifikačním cyklu ještě neprohrála ani neinkasovala a tyto bilance bude chtít potvrdit i ve Skotsku. Slovensko čeká souboj v Litvě, Německo si pravděpodobně znovu zastřílí proti San Marinu...
Skupina C
Ázerbájdžán - Severní Irsko  (sobota 18:00)
Skupina C nabízí z pohledu fanouška hodně atraktivní vývoj, protože druhý a čtvrtý tým od sebe dělí jen tři body. Severní Irové jedou do Baku, kde chtějí potvrdit svou příčku před dotírajícími Čechy. Na ně se zase chce dotáhnout čtvrtý Ázerbájdžán.

Severní Irsko má před sebou dlouhou cestu do hodně horkého Baku. Na jeho podnebí se tým připravoval v Turecku, aby si zvykl na třicetistupňová vedra. Manažer Michael O'Neill má několik starostí a chce připravit svůj tým co nejlépe, takže už od pondělí v Turecku trénuje, aby si mužstvo zvyklo co nejvíc.

Sám před zápasem říká: "Jedním z důvodů je fakt, že jsme chtěli co nejvíc zkrátit cestu zpátky. Ale především jsme v Turecku proto, že se tým musí připravit. Od pondělí, kdy jsme začali s intenzivním tréninkem, je tu dost podobné počasí. Naším cílem v Baku je jednoznačně sehrát co nejlepší utkání s dobrým výsledkem, který nám umožní setrvat na druhém místě. Postup je náš cíl, i když víme, že domácí budou hodně nebezpečným soupeřem," dodává lodivod O'Neill.

Jeho celek je aktuálně na druhé příčce za prvním Německem, které neohroženě krčí vstříc postupu. Jeho náskok činí pět bodů, druzí Irové mají o dva body víc než Česko. Pomohlo jim k tomu zejména minulé utkání kvalifikačních bojů, ve kterém severoirská reprezentace porazila Norsko. V Belfastu se hned ve druhé minutě prosadil Wardy a po třiceti minutách na něj navázal úspěšný Washington.

Severní Irsko si ještě z Ázerbájdžánu nikdy neodvezlo tři body, což se bude nyní pokoušet napravit. Minulé vzájemné utkání mu ale vyšlo mnohem lépe než hostům, protože si doma s Ázerbájdžánem poradilo vysoko 4:0. Washington s Wardem tentokrát do utkání nezasáhnou, ale stihnout by jej měl alespoň Boyce a Magennis.

Ázerbájdžán dostal ve dvou posledních duelech vždy čtyři branky a doufá, že se mu tentokrát povede o dost líp. Aktuálně sídlí na 4. místě a ještě nehodlá vzdát boj o případnou baráž, která by v jeho podání byla velkým úspěchem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.95 - 3.04 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Německo - San Marino  (sobota 20:45)
Úřadující mistry světa čeká povinnost a zápas, díky kterému před nedávnem sklidili velkou kritiku. Na německou půdu v Norimberku totiž zavítá fotbalový trpaslík ze San Marina. Favorit je pochopitelně nad slunce jasný, otázkou bude, jakým rozdílem zvítězí.

Německý reprezentant Thomas Müller se před nedávnem vyjádřil ve smyslu, že zápasy s fotbalovými trpaslíky jsou zbytečné a sklidil za to vlnu kritiky. A nyní jeho tým další takový "zbytečný" zápas čeká. San Marino samozřejmě může jenom překvapit, ale šance, že se to povede, je opravdu mizivá - reálnější je snad i výhra ve sportce.

Oba celky spolu sehrály jen tři soutěžní utkání a všechna vyhrálo Německo drtivým rozdílem. V září 2006 si připsalo výhru 13:0, o rok později 6:0 a naposledy v listopadu 2016 8:0. Německo je navíc suverénem této kvalifikační skupiny, ještě neztratilo ani bod. Je ale otázkou, jaké sestavě dá trenér Joachim Löw vůbec přednost. V přípravném utkání s Dánskem dostali příležitost méně vytížení hráči a populární kouč rozhodně nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen.

Od San Marina se samozřejmě vůbec nic nečeká. Tým si připisuje jednu porážku za druhou a v kvalifikační skupině je s nulovým ziskem bodů a celkovým skóre 1:23 přesně na opačném pólu tabulky, než je Německo.

Utkání povedou rumunští sudí, v čele s hlavním arbitrem Petrescuem.
Německo - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Rudy, Mustafi, Kimmich, J. Hector - Can, Goretzka - Brandt, Draxler, Younes - Wagner
San Marino - pravděpodobná sestava:
E. Benedettini - Bonini, Biordi, Della Valle, Palazzi - Zafferani, A. Golinucci, Cervellini, Mazza, Hirsch - Rinaldi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.00 - 50.00 - 100.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norsko - Česko  (sobota 20:45)
České fotbalisty čeká v sobotu utkání, které může hodně napovědět o jejich šancích na účast na mistrovství světa. Představí se na hřišti Norska, které mohou v případě výhry definitivně vyřadit ze hry o postup a sami se v kvalifikační skupině posunout na druhé místo. Naopak zaváhání může znovu zkomplikovat možnost zajistit si baráž, do níž jde jen osm družstev ze druhých míst.

"Je to důležité utkání pro další vývoj kvalifikace. Tři body z Norska by nám mohly přiblížit druhé místo. Je důležité zápas zvládnout, aby na konci kvalifikace bylo o co hrát," řekl trenér Karel Jarolím. "Ještě bych tomu neříkal zápas o všechno. Samozřejmě chceme vyhrát, ale není to pod takovým tlakem, že bychom museli vyhrát za každou cenu, jinak na MS nejedeme. Bodů je ve hře ještě dost, ale každá ztráta to zkomplikuje," doplnil kapitán Tomáš Sivok.

Pro Nory to už bude zápas o všechno: z pěti duelů vytěžili jen tři body a každá další ztráta znamená konec nadějí. Seveřané už však spíš boj o postup vzdali a rozhodli se pro přestavbu. Angažovali zkušeného trenéra Larse Lagerbäcka, jenž slavil úspěch s islandským týmem, a začali přestavbu kádru.

Proti Čechům tak nastoupí řada mladých hráčů, kterým by měla patřit budoucnost. Například devatenáctiletý záložník Sander Berge z Genku, kde je spoluhráčem Jakuba Brabce. "Co jsem se s ním bavil, tak oni už moc v postup nevěří. Ptal se mě, jestli máme nějakou šanci, tak jsem mu řekl, že my naopak proti nim hrajeme skoro o všechno," řekl český stoper.

Češi se na duel připravovali v Belgii, kde sehráli proti domácímu týmu celkem vydařený zápas, i když zakončený prohrou 1:2. Především si ale zvykli na vyšší tempo hry a také se rozehráli poté, co některým hráčům skončila už před dvěma týdny sezona. "To by mohla být naše výhoda oproti Norsku, které žádnou přípravu nemělo," věří záložník Vladimír Darida.

Trenér Jarolím musel řešit zdravotní trable brankářské jedničky Tomáše Vaclíka, ale měl by být připraven stejně jako stoper Tomáš Kalas. Toho však pravděpodobně v základní sestavě nahradí zkušený Sivok. Otazník visí nad pravým bekem, kde na Pavla Kadeřábka tlačí Ondřej Čelůstka. Na levém beku se při absenci Filipa Nováka osvědčil Theodor Gebre Selassie.

Záloha by mohla nastoupit v podobném složení jako v Belgii a není jasné, zda se kouč rozhodne vrátit do základu Bořka Dočkala, nebo zda nasadí dva útočníky Patrika Schicka a Michaela Krmenčíka.

Utkání začne v sobotu ve 20:45 v přímém přenosu ČT sport. Hlavním sudím je Angličan Andre Marriner.
Norsko - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Svensson, Hovland, Reginiussen, Aleesami - M. Elyounoussi, Berge, Johansen, Möller Dähli - T. Elyounoussi, Söderlund.
Česko - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Kadeřábek, Sivok, Brabec, Gebre Selassie - Darida, Souček - Krejčí, Dočkal, Zmrhal - Krmenčík.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.86 - 3.17 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Německo550020:115
2.Severní Irsko531110:210
3.Česko52218:48
4.Ázerbájdžán52123:87
5.Norsko51045:93
6.San Marino50051:230
Skupina E
Kazachstán - Dánsko  (sobota 18:00)
Po pátečních zápasech kvalifikace mistrovství světa dojde také na klání skupiny E, kde mimo jiné účinkují Kazachstán s Dánskem. Do utkání v Almatech vstupují jako jasní favorité Dáni, kteří si již s Kazachy jednou poradili a drží se ve hře o postup, ovšem jejich soupeř se přinejmenším na domácí půdě dokáže postarat o nejedno překvapení a nebude radno jej podceňovat.

O dopadech nepříjemně dlouhé cesty do Kazachstánu vstříc podceňovanému protivníkovi se již v této kvalifikaci přesvědčili Rumuni i vedoucí Poláci, kteří zde shodně ztratili dva body za remízy 0:0, resp. 2:2. Zatímco na cestách Kazachstán prohrává vysokými rozdíly a je tak na posledním šestém místě se skóre 2:13, na vlastním stadionu zůstává stále neporažen.

Dánsko je v polovině boje o postup na ruské mistrovství se sedmi body na průběžné třetí příčce vinou horšího skóre za Černou Horou, přičemž jednoznačným lídrem skupiny je doposud neporažené Polsko, které nasbíralo bodů hned třináct. Seveřané mají před sobotním kláním důvod k sebevědomí, neboť na domácí půdě si v listopadu loňského roku s Kazachy poradili suverénně 4:1. Jakýkoli jiný výsledek než vítězství by Dánům notně zkomplikovalo boj o druhé místo a vidinu baráže o postup.

Norský kouč Age Hareide se v Kazachstánu bude muset obejít bez vykartovaného Andrease Corneliuse, zatímco domácím zase nepomůže obránce Serhij Malyj, jenž v minulém kole s Arménií uviděl dvě žluté karty.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.10 - 4.65 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Černá Hora - Arménie  (sobota 20:45)
Černohorci drží po pěti odehraných zápasech druhou příčku za vedoucím Polskem a pojistit si jí budou chtít v těžkém zápase s Arménií. Ta sice začala kvalifikační skupinu katastrofálně, ale dvě výhry v řadě jí vrátili do hry o postup a momentálně zaostává za Černohorci jen o bod.

Půjde tak o veledůležité střetnutí, které může v konečném součtu dost znamenat. Situace ve skupině E je mimořádně vyrovnaná a dramatická a na postup si brousí zuby všechny týmy, včetně posledního Kazachstánu.

Černá Hora vstoupila do kvalifikace velmi dobře, na úvod získala v Rumunsku cenný bod, který následně potvrdila výhrami nad Kazachstánem a Dánskem. Především triumf na půdě Dánska byl poměrně překvapivý. Jenomže forma domácím nevydržela, protože přišly ztráty v Arménii a doma s Polskem.

Jak už bylo řečeno, start hostů do kvalifikačního cyklu nebyl dobrý. Byl přímo katastrofální a vrcholem byla potupná porážka 0:5 od Rumunů, navíc před vlastními diváky. Arméni se sice následující kolo vzpamatovali, ale na bodový zisk to v Polsku nestačilo. Vše změnil až první vzájemný zápas s Černou Horou, který fantasticky zvládli. V zápase prohrávali už 0:2, ale postupně brankami Grigorjana, Harojana a Ghazarjana výsledek dokonale otočili. Pochopitelně ve svém středu budou opět spoléhat na největší oporu a hvězdu týmu Henrika Mchitarjana.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.77 - 5.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Polsko - Rumunsko  (sobota 20:45)
Polsko kraluje skupině E a všechny jeho hvězdy tvoří dohromady velmi zajímavý tým. Do Varšavy teď míří další sok, který bude chtít způsobit překvapení a obrat favorita o body. Rumunsko sice není v dobré formě, ale stále ho od druhé Černé Hory dělí jen jediný bod.

Poláci mají velmi kvalitní a kompaktní tým, který je připraven onečně těžit z kvality i zkušeností i na větším turnaji. Do karet mu hraje také fakt, že má poměrně hratelnou skupinu, v níž byl od začátku favoritem na postup z prvního místa. Tuto premisu zatím dodržuje, protože sídlí na čele a má na druhou Černou Horu solidní náskok šesti bodů.

K osvědčeným hvězdám a prověřeným hráčům se v polském výběru dostávají ke slovu také mladší hráči, kteří jsou připraveni bojovat o své místo na slunci. Ať už jsou to Linetty, Kapustka, Bereszyński, Zieliński nebo Milik. S takovým potenciálem může Polsko vykouzlit velmi atraktivní herní styl, který by mu navíc měl přinést kýžené výhry. Zatím se to Polákům velmi daří.

Na začátku kvalifikace sice polský výběr trochu zazmatkoval a viditelně se sehrával, ale po remíze s Kazazchy už jede jako správně seřízený stroj, který nemíní zastavit. Po výprasku Rumunů si polský celek poradil také v minulém soutěžním duelu, když vyhrál těsně nad Černou Horou a odsoudil ji k druhému místu. Vítěznou trefu měl na svědomí zkušený bek Łukasz Piszczek osm minut před konem utkání.

Trenér Adam Nawalka má před sebou další klíčové utkání a chce zvýšit náskok na čele. Před duelem zmínil: "Máme velmi dobrý tým, který je naplněn optimismem a dobrou náladou. Naši hráči jsou sebevědomí, ale zároveň se chtějí neustále zlepšovat. Mám tu správný mix mezi mládím a zkušenostmi. Víme, že Rumunsko nepřijede jen bránit, takže musíme být opatrní vzadu a rychlí před bránou soupeře," ví trenér Nawalka.

Christoph Daum, který trénuje hostující Rumuny, bohužel pro něj nemá v týmu takové hvězdy ani hráče schopné rozhodnout utkání jen díky svým schopnostem. O to víc sází rumunský národní tým na kompaktnost a houževnatě bojuje. Absence střelce je vidět také z faktu, že za poslední tři soutěžní duely vstřelilo Rumunsko přesně nula branek! V minulém kole opět vyšlo střelecky naprázdno, když si rozdělilo body s Dánskem.

Nejlepším střelcem Rumunska v dosavadní fázi kvalifikace je záložník Popa se dvěma góly, jinak ale povolávaní střelci selhávají. Nejvíce nadějí vkládají fanoušci do mladíka Florina Andoneho, který se pomalu prokousává do základní jedenáctky a jehož sezona ve španělské La Coruñi se velmi povedla. Dokáže si ale mladý hráč bez větší podpory záložníků poradit se zkušenou obranou Polska?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.10 - 7.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Polsko541012:613
2.Černá Hora521210:67
3.Dánsko52127:57
4.Rumunsko51316:46
5.Arménie52036:106
6.Kazachstán50233:132
Skupina F
Skotsko - Anglie  (sobota 18:00)
Angličané obsadili první příčku skupiny F a rádi by využili další prestižní duel k navýšení svého náskoku. Milovníci ostrovní kopané si určitě přijdou na své, protože v Hampden Parku se Anglie střetne s domácími Skoty.

Téměř bratrovražedný duel můžeme čekat již v sobotu, kdy se do sebe v Glasgow pustí domácí reprezentace a Anglie. Ta je týmem, který ještě nedostal ani jeden gól. Dalším soupeřem na řadě, který se o to pokusí, bude právě Skotsko. Tomu schází na druhé (tedy barážové) místo jen dva body. Angličané naopak mají solidní náskok na čele.

Skotsko nemá moc dobré vzpomínky na svého souseda. Vyhrálo jen dvakrát za posledních deset vzájemných duelů a je to už hodně dlouhá doba. Konkrétně se to Skotům povedlo v baráži na kvalifikaci na mistrovství Evropy v roce 1999, třebaže to na postup nestačilo. A od té doby na výhru stále čekají. V listopadovém klání ve Wembley bylo hotovo po hodině hry, protože Angličané tou dobou vedli díky zásahům Sturridge, Lallany a Cahilla už o tři branky.

Skotové jsou jasným outsiderem i podle obránce Charlieho Mulgrewa. Obránce Blackburnu Rovers mimo jiné zmínil: "Utkání s Anglií je pro nás velkou výzvou a já doufám, že se nám povede překvapit. Nic jiného nám nezbývá, rozhodně na nás nikdo nesází v poměru k Anglii. To je favorit, my nemáme co ztratit. Angličané mají skvělý tým a každý z jejich hráčů hraje na top úrovni. Všichni ale víme, proti komu stojíme. V kádru máme velmi dobrou atmosféru a nebojíme se žádného soupeře," zmiňuje Mulgrew.

Skotsko v minulém kole kvalifikačních bojů dokázalo porazit Slovince a má ještě naději na postup. O výhru se jedinou brankou postaral Chris Martin, který rozhodl až dvě minuty před koncem. Skotsko má stále negativní skóre 7:8, na čemž by rádo zapracovalo. Od páté Litvy jej dělí stále jen dva body, takže si nemůže dovolit příliš ztrácet, pokud chce bojovat o postup.

Anglie je favoritem a dobře si to uvědomuje. Tým má pod svým vedením Gareth Southgate, kerý zatím ukazuje své trenérské i manažerské kvality. Někdy má možná netradiční metody, ale dle výsledků evidentně zabírají. O víkendu před duelem se Skoty vzal například svůj tým do výcvikového střediska mariňáků v Devonu, aby tým zocelil a lépe připravil na boj s nesmlouvavými Skoty.

Přístup trenéra Southgatea oceňuje například mladý útočník Harry Kane. Střelec Tottenhamu Hotspur řekl: "Je skvělé, že nás vede tak dobrý trenér, který se často dívá na fotbal inovativním pohledem. Jeho rady mají smysl, chce, abychom se fotbalem také bavili. Zároveň ale neustupuje od disciplíny. Proti Skotům chceme každý odevzdat sto procent a doufám, že se nám podaří vyhrát. Bude to zvláště po fyzické stránce dost náročné utkání," dodal Kane.

Angličanům se zatím kvalifikace výborně daří, jejich obranu ještě nikdo nepřekonal. Po dvou nepříliš povedených přípravných duelech se Španělskem a Německem se Anglie vrátila na vítěznou vlnu v tu nejvhodnější chvíli. Litvu totiž porazili díky zásahům Defoa s Vardym jasně 2:0 a mohli si připsat klíčové tři body. Teď je čeká mnohem silnějí soupeř, který své známé dobře zná a praktikuje dost podobný herní styl. Povede se Skotům překvapit hvězdy Anglie?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.65 - 3.70 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovinsko - Malta  (sobota 18:00)
Poslední kolo kvalifikace na mistrovství světa před letní přestávkou pokračuje sobotním programem, během nějž dojde mimo jiné na střetnutí Slovinska s Maltou. Jasným favoritem budou domácí, kteří usiluji přinejmenším o postup do baráže z druhého místa za vedoucí Anglií. To Malta na první kvalifikační bod stále čeká...

Oba národní týmy se již utkaly na podzim loňského roku, kdy Slovinci potvrdili roli favorita a zvítězili 1:0. I díky tomuto tříbodovému zisku je Slovinsko průběžně třetí, s pětibodovým odstupem za prvními Angličany a jednobodovou ztrátou na druhé Slováky. Největším problémem domácích je dlouhodobě bídná střelecká forma - za dosavadních pět kvalifikačních zápasů Slovinci nastříleli pouhopouhé čtyři branky. V tomto ohledu je ve skupině F horší už jen právě Malta s dvěma vstřelenými góly na kontě.

I s přihlédnutím na dosavadní výsledky Malťanů ve venkovních zápasech (shodně prohra 2:0 v Anglii a Litvě) tak nelze v Lublani po šesté hodině večerní očekávat žádné gólové hody. Domácí se navíc budou muset vypořádat s absencí tří hráčů, neboť Valter Birsa, Miral Samardžič a Boštjan Cesar musí vinou karetního trestu sobotní utkání vynechat. Na druhé straně bude z téhož důvodu absentovat Jean Paul Farrugia.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 11.70 - 34.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Litva - Slovensko  (sobota 20:45)
Slovenská reprezentace má před sebou další náročné klání, neboť ji čeká výlet do Litvy. Ta ještě Slovensko nikdy v historii porazit nedokázala a nyní by ráda konečně překonala vlastní stín. Proti druhému týmu tabulky to ale i přes podporu domácího diváctva bude mít velmi těžké.

Slováci se stále drží v těsném závěsu za Anglií a na jejich kontě je zatím 9 bodů. První dva duely kvalifikačního cyklu se týmu trenéra Jána Kozáka moc nepovedly, ale od listopadového střetu se Skotskem jsou Slováci stoprocentní. Podařilo se jim i minulé kolo kvalifikace proti Maltě, se kterou si poradili jasně 3:1. Do sítě brankáře Hogga se prosadili Weiss, Greguš a Nemec, který byl však nakonec vyloučen.

O utkání s Litvou tak Nemec přijde, což je ztráta. Kromě něj se do utkání nepodívá ani Juraj Kucka. Slovensko je jasným favoritem, i když výběr trenéra Kozáka nepatří mezi nejsilnější. S Litvou mají ale Slováci velmi dobré zkušenosti a rádi vzpomínají především na poslední vzájemný duel mezi oběma týmy. V něm Litva neměla šanci vzdorovat a Slovensko jí díky Nemcovi, Kuckovi, Škrtelovi a Hamšíkovi nasázelo čtyři branky.

V podobný průběh nyní doufá například Peter Pekarík. Zkušený obránce Herthy Berlín před utkáním zmínil: "Rovněž nyní se musíme zodpovědně připravit a pokusit se prolomit propracovanou litevskou obranu. Ideální by bylo vstřelit gól co možná nejdřív. Když by se nám to nepovedlo, pak musíme hrát trpělivě a s balonem na našich kopačkách. Musíme tento zápas zvládnout, pokud chceme dál bojovat alespoň o druhé místo v tabulce," míní zkušený slovenský bek Pekarík.

K němu se přidává i mladík Matúš Bero, který se chce poprat o svou šanci. "Vždycky se snažím myslet jen na to, co je přede mnou nejblíž, a to je zápas s Litvou. Minule jsme dali rychlé branky a hrálo se nám snadněji. Na hřišti soupeře to bude určitě mnohem těžší. Budeme muset sáhnout až na dno svých sil, abychom dokázali vyhrát. Kvalita je ae na naší straně a já věřím, že se nám to podaří ukázat i na hřišti," předvídá Bero.

Zatímco slovenský výběr dostal za poslední tři duely jen jednu branku, Litva je na tom podstatně hůř. O čtyřech brankách od Slováků už byla řeč, k nim se ale přidala naposledy i Anglie. Hvězdný výběr skóroval dvakrát, když se v minulém kole prosadili Defoe a Vardy. Mezitím dali Litvě tři branky i Češi, v rámci přípravného utkání. Aktuálně má Litva bodů 5 a je na předposledním místě skupiny. Nakročí Slováci blíž k postupu?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.20 - 3.60 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Anglie54108:013
2.Slovensko530210:39
3.Slovinsko52214:38
4.Skotsko52127:87
5.Litva51225:95
6.Malta50052:130

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (268)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

Severní Irsko je strašnej válec... Doufám, že teď všechny až na Němce (i s nimi by to bylo super, ale nevěřím) položíme a aspoň tu baráž dáme.

Reagovat
oli9

To fakt nemáme lepšího útočníka než Krmenčíka ?

Reagovat
LAM

Jednoznačně Schick

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák se prej vrací na scénu....a Pekhart úřaduje v Řecku

Reagovat
Mirek na tenisu

Z osy Sivok - Souček- Krmenčík jde strach. To bude zase bolero

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to je fakt tragedie...rad bych tam videl jina jmena...

Reagovat
Spalovač šancí

Pavel Černý se po sestupu vzdal repre kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

goly dává tak co si stěžuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Hajrá Slovakia,los los Czechia

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze tam ten Karel da Schicka i toho Krmencika nebylo to spatny proti ty Belgii ale s jednim attackerem je to na howno....

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Karel je posranej až za ušima.. radši tam dá doklepávače Krmelce.

Reagovat
dinss

To je běs. Jak si dovoluje někdo dát gól do prázdné brány.

Reagovat
vladis271

Noormálne nvm komu fandiť v ostrovnom derby. Ale asi x2. 1. miesto je pasé, v Anglicku bodovať nebudeme. Musíme sa sústrediť na boj o druhý flek.

Reagovat
Minister

Dávajú to niekde?

Reagovat
mul

nech aj anglicania vyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by sme nemohli v Anglicku zabodovať? Anglicko zatiaľ hrá v kvalifikácii svoj biedny štandard, tesne nás na začiatku porazili, hoci naši mali absolútne hluché obdobie, a napriek tomu, že sme v úvodných dvoch zápasoch neskórovali, máme v skupine lepšiu ofenzívnu štatistiku než Angličania. V prípade dobrej zostavy s namotivovanými hráčmi kľudne môžeme bodovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledná kvalifikácia bez straty bodu, teraz zatiaľ bez inkasovaného gólu. Proti Slovensku to bol prvý zápas po Islande, takže to hluché obdobie mali zrejme oba tímy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že od prehry s Islandom Angličania zaznamenali veľký progres. Southgate je síce dobrý tréner, ale tomu chýba oveľa viac, než len dobré vedenie. Všetci sa hádam zhodneme, že napriek relatívne slušnej technickej zdatnosti je Anglicko vyložene tragické vo finálnej a predfinálnej fázy, stačí organizovaný celok a ani si neškrtne. Slovensko v tej hluchom období ukázalo, že vie Albion udržať na uzde, čiže nebude odveci pokúsiť sa o to znova. Stačí strata bodov dnes v Škótsku a zaváhanie so Slovinskom a naši môžu bojovať o priamy postup. Treba však najprv profesionálne pristúpiť k vlastným zápasom, trochu prebieham, chcem len povedať, že tá šanca existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

když píše čobol no

Reagovat
smazaný uživatel

Cobol je tvoj cigansky tatko retardovany

Reagovat
smazaný uživatel

My aspoň bežne porazíme tímy ako je Nórsko alebo Azerbajdžan

Reagovat
SunFells

Southgate je tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Stavim sa, ze sis toto myslel aj pred zapsom proti anglicku proti ME aj pred prvym zapasom tejto kvalifikacie a vysledok? 1 strela na branu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte dodám, že treba vziať do úvahy aj súperov. V posledných dvoch kvalifikáciách má Anglicko potenciálne jedného súpera, čo ich môže potrápiť, a zvyšok povinné jazdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo Kozak hra proti nim dosrane preto.

Reagovat
vladis271

Ale fakt neskutočne.

Reagovat
Mirek na tenisu

Našim nevěřím...Jarolím zatím zmastil co se dalo. Když si vzpomenu na špíl s Azery v Ostravě a nasazení Droppy, ještě teď kroutím hlavou. Jediná šance je, že Norge budou ještě horší než my. V Baku bych si vsadil na Iry. Mají výborný a sehraný tým. Vlastně je jedno, kdo tam bude bodovat. Lepší by asi bylo kdyby Azeři. Oba nás ale čekají venku. Ostatně, i když budeme druzí, stejně budeme mít málo bodů. Od začátku zpackaná kvalda. V případě ČSSR i ČR tradiční.

Reagovat
smazaný uživatel

Greguš bude pravdepobne v základe, toho sa bojím. Lobotka je vôbec v nominácii? Mal byť už dávno zapracovaný ako priama náhrada za Kucku (alebo by hral spolu s ním). Nemec nie je žiadny zázrak, ale v našom systéme môže citeľne chýbať. Snáď to ukopeme. Slovensko do toho!

Reagovat
QooBo

Kto si myslíš, že bude chytať ? Ja osobne by som sa nebál skúsiť Polačeka ale vidím to skôr na Dúbravku .. Nemec nech je aký je ale máš s ním úplnú pravdu, bude veľmi chýbať, obzvlášť keď má teraz asi životnú formu

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem vôbec, tipol by som tiež Dúbravku.

Reagovat
Virtuos

Co pozeram tak mam pocit, ze brankarov mame vela na rovnakej urovni, chyba mi tu nejaka osobnost na tomto poste, ktora by chytala v Top 5 ligach v europe resp. v kluboch ktore podstatne zasahuju do bojov o pohare v danych Top 5 ligach, myslim ze uz po tych rokoch by sa mohol niekto taky najst

Reagovat
smazaný uživatel

vsak kozacik je v pomeru krajina kvalita docela adekvatni ne?

Reagovat
Bandita_Harry

Toho strelca nam treba viac ako brankara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Myslím že Kucku by nahradil Škriniarom. Pečovského sa logicky naskytá nahradit Lobotkom. Greguš snád nie... To už može hrat kludne Benes. Greguš nemá o nič viac skusenosti v tažkých zápasoch.

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

Škriniar je typologická náhrada za Pečovského by som povedal. Áno, proti Litve by mohol byť aj Marek na Kuckovom mieste a Bénés na AM.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Škriniar nie je dostatočne obratný aby mohol hrat to čo Pečovský. Práveže by mohol preniest fyzicku hro do stredu ak by hral s Lobotkom. No Marek nižšie nie a aj keby také niečo nastalo tak na AM by išiel Duda. Ale to snád nie. Mareka potrebujeme do hry dostávat pred 16tkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Škriniar je dostatočne obratný by som povedal z ináč by nehral kvalitne v zálohe (áno s Maltou urobil jeden kix, ale to je skôr výnimka), Škriniar-Lobotka stred? Bral by som. Máš pravdu s Marekom, ale keď chýba Nemec, tak je možné, že Duda bude jediný útočník a tým pádom by mohol hrať Bénés.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

No neviem s tým Škriniarom. Ak hral v strede s Kuckom tak mi prišlo že mali tie ulohy inak rozdelené. Rád by som videl toho Lobotku lebo dokáže si pod tlakom na vlastnej polovici loptu vypýtat aj vyviest vdaka tomu nizkemu tažisku. Uvidíme, čo je však príjemné, že nám vypadol záložník AC Milána a my máme viacero slušných variant ako ho nahradit.

Reagovat
Neutron

ono Kucka bol tuto sezonu iba tienom toho co dokazal hrat predtym

Reagovat
BílíAndelDrcKo

nepochybne ale to sa stane každému. Ono aby Juro nemal časom problém vobec hrat v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že mali iné úlohy, keď Kucka je lepší stredný záložník, písal som hore, že Škriniar hrá tu rolu defenzívneho psa ala Pečovský a vie si ju kvalitne zastať.

Vypadol nám Kucka a náhradu práveže nemáme, pretože Lobotka dostáva minimálne šance v A tíme a Greguš a Hrošovský nemajú kvalitu. Škoda.

Reagovat
Mariano13

aj sledujete niekto tú dánsku ligu, alebo sa držíte toho že Lobotka je stále ten wonderkid, ktorý mal sen ... a Greguš to drevo čo ani v Jablonci nehralo dobre ??

Reagovat
smazaný uživatel

Nesledujem dánsku ligu, ale Greguša vidím v repre už pomerne dlho a hrá prd. Lobotku by som rád videl v A repre zápasoch, išli naňho skvelé referencie...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Videl som jeden zápas na nete Lobotku a zápasy v 21tke. Greguša v LM niečo a v repre. Greguš ne pre mna nezaujmavý neviditelný typ. Neuškodí, nepomože dobrý na doplnenie kádra ale nie do základu.

Reagovat
Mariano13

Greguš nehrá prd, skôr ako píše Andel ..no podľa mňa nechybuje tak moc (mal aj nejaké zlé zápasy) , ale ak dostane trochu sebavedomia môže byť dobrý rozohrávač .. už teraz sa mi páči jeho hra v kritickejších situáciách .. Lobotka možno bude lepší, ale stále je junior a nemá skúsenosti u seniorov, ale súhasím, že proti Malte, alebo v priateľských by mal dostávať šance od Kozáka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čo? Aká zostava Anglicka dnes? Kane inak kapitánom.

Hart - Walker, Jones, Cahill, Bertrand - Lallana, Dier, Alli, Sterling - Rashford, Kane

Reagovat
vladis271

ja ten krok s kapitánom Kaneom nechápem. Príde mi na to ešte dosť mladý. Aj ked všetko je lepšie ako za čias hlúpeho Orka.

Reagovat
smazaný uživatel

On je už teraz výrazná osobnosť a ide si za tým sám.

Reagovat
mul

celkovo v kadri Anglicka mi velmi chyba lider obrany a poriadne CM

Reagovat
TheTopFootbaler

Alli ještě docela ujde.

Reagovat
mul

Alli je ovela lepsi v utocnej trojici

Reagovat
TheTopFootbaler

To je fakt, mnohem lepší jako AM, ale jako CM to taky nějak odkope.

Reagovat
smazaný uživatel

Po trojici Campbell, Ferdinand, Terry je to trochu prepad. Ja verím Stonesovi.

Reagovat
Mariano13

to je pravda, ešte duo Cahill, Jagielka budila nejaký rešpekt, teraz to je defenzívne veľmi slabé, s tým, že od Seamana hľadajú aj kvalitnú jednotku .. ale zrejme si to uvedomujú a venujú sa tomu, lebo 5 zápasov neinkasovať je fakt sila

Reagovat
smazaný uživatel

V Hartovi ji dávno našli. A zrovna Seaman žádná jistota nebyl, Hart je daleko lepší. To bys musel ještě dál do minulosti.

Reagovat
Mariano13

o Seamanovi sa hádať nebudem zažil som ho len posledné roky, len som ho mal za dosť dobrú oporu ... ale s Hartom nesúhlasím, on dokáže vyrobiť dosť veľa zbytočných chýb aj v klube a vrepre je to ešte horšie, málokedy je tá opora čo zachraňuje zápasy... dosť málo na repre s takými ambíciami

Reagovat
smazaný uživatel

Rose furt zraněnej?

páska

Reagovat
smazaný uživatel

Rose je furt zranený a je otázne, či sa vôbec dá do začiatku sezóny dokopy.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ti dva z MU se mi tam líbí, i když Smalling na místo Cahilla by byl asi ještě lepší.

Reagovat
mikelinos

Pro Skoty bezpochyby ano.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
SunFells

Slabučká, ale co z takové nominace vymyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa nominácie by to mohlo byť aj 3421 - v nominácii je 5 stopérov a menej záložníkov ako obyčajne.

Reagovat
SunFells

To bych z toho bídného výběru volil.

Hart - Stones, Smalling/Jones, Cahill - Walker, Ox, Dier, Sterling - Lallana, Alli - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Ox v strede by mohol ovládnuť dianie. Akurát Sterling na wingbackovi mi nesedí, tam by som volil Bertranda.

Reagovat
SunFells

Já bych se toho nebál, bylo by s Walkerem to trochu posunuté, jak to máme u nás s defenzivnějším Nachem a ofenzivnějším Oxem/Bellém, akorát na druhou stranu. A právě Lallana by tam mohl trochu pomáhat Sterlingovi a tomu středu, zatímco Alli by víc doplňoval Kanea, jak to dělá v klubu.

S Bertrandem by mi to přišlo moc neplodné dopředu a byl by to i v kvalitě dost sešup.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vlastne prečo nie, Škótsko zrejme veľmi útočiť nebude a aj tak u Raheema vidím miesto len na tom kraji. V priestore pod Kaneom by asi nebol doma.

Reagovat
mul

toto vyzera dobre, mohlo by to zakryť absenciu top stopera

Reagovat
smazaný uživatel

je je béčko nebo jsou tak slabý?

Reagovat
dinss

Cahill nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Páska...

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že Jarolím nebude dělat z Schicka nějakého talenta co přijde v 60. minutě tu naší hru oživit... Schick prostě musí hrát základ. Sám Krmenčík na hrotu je katastrofa... ten kluk se nepohne z místa celej zápas a pressing s ním nemá vůbec smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím, Krmenčík bude na Nory platit,Schick na posledních 30 min

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím, Krmenčík na Nory bude sice platit, ale jen jako žolík na posledních 30 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím,že bude Krmenčík platit na Nory jen posledních 30 min, kdo by přece na Nory platil v těch zbylých 60 min?

Reagovat
db18

To "hrozí" pěkná sestava u Němců... ale ještě bych se nedivil tomu, kdyby Can nastoupil na levym beku a v záloze místo něj hrál Hector.

Reagovat
Spalovač šancí

V druhé půlce kvalifikace Německo 5 proher

Reagovat
SunFells
Reagovat
SunFells

Aspoň, že jsou 3 golmani na střídání

Reagovat
SunFells

Gordon, Tierney, Berra, Mulgrew, Robertson, Brown, Morrison, Anya, Armstrong, Snodgrass, Griffiths.

Reagovat
Hokaido

Anglie není v TV? Na Sport 2 je akorát Ázerbájdžán-Severní Irsko, na Sport 1 repríza Bosny s Řeckem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Klasika

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mikelinos

a to je v době internetu nějaký problém?

Reagovat
Venny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Samozřejmě že je. Televizi vlastně vůbec nemusím mít, když mám internet, že jo...

Reagovat
mikelinos

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Já televizi nemám a vůbec mě to nevzrušuje.

Reagovat
LAM

Přesně tak.Nemám jí už 4roky.Stejně v televizi dávaj kulový a když máš velkej a dobrej monitor a slušný připojení,tak to není ani potřeba.

Reagovat
Cobra

Já osobně bych bez TV nedal ani ránu.

Reagovat
Coutinho10

a kdyz uz nic nedava, tak se da propojit notes pres HDMI

Reagovat
Hokaido

Já mám problém s tím, že mě nebaví koukat na fotbal na notebooku. Stejně si to musím hodit přes HDMI na televizi, jinak vydržím stěží poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Tak jasně.Já mám ale dobrej monitor 27palců,takže bez problému

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, já si to taky radši hodím na projektor, když se mi chce, spíš jde o to, že sledovat nějaké televizní kanály je ztráta času a peněz.

Reagovat
Hokaido

Jo, to souhlasím. Koukám jen na sport, což je teda taky víceméně jen ztráta času.

Reagovat
db18

Tak Ázerbajdžán - Sev. Irsko je pro nás aspoň důležitý...

Reagovat
smazaný uživatel

vobec o nic neprichadzas. anglani trochu viac aktivnejsi ale inac totalna nuda a slaby zapas bez sance a napadu. jedine fanuskovia su skveli.

Reagovat
Emmett Brown

OT: Hromada 2-3 mesiace out

Reagovat
Coutinho10

twl hmm skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas proti Liptovskému Hrádku

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavý, kto ho nahradí, Káčer? Brigant? každopádne po Dudovi druhá veľká strata

Reagovat
Mariano13

to by aj mňa zaujímalo, doprial by som to Brigantovi ... ale ako CM možno Faško, alebo Hapal vezme nejakého obrancu a postaví ho na DM

Reagovat
smazaný uživatel

ide Káčer

Reagovat
blaugrana

Tak na Slovensku máme ešte jednu vec, ktorú Ficko neskurvil. Hokejbal.

Reagovat
Shevchenko

Něco mezi ledním hokejem a pozemním hokejem, ale florbal to není, co je to? Zbytečnější sport bych těžko pohledal, takový hokej pro chudé, co nemají na brusle a nemají led.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tak když si to ty borci jdou někam zahrát tak dobrý,ale dávat to v televizi

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm... preco to potom dali do ciech ?

Reagovat
smazaný uživatel

V Česku se koná spousta kravin.

Reagovat
Shevchenko

To nevím, ale v česku se chodí na každou kravinu, která má něco málo společného s LH

Reagovat
QooBo

určite zaujímavejší šport než ten spomínaný pozemný hokej

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Shevchenko

Tak to nemůžu posoudit, jsem to asi v životě nesledoval, ale tradici to má slušnou, hlavně v Indii a Pákistánu, navíc na je to na Olympiádě a dokonce déle než lední hokej.

Reagovat
QooBo

Tradíciu určite ale pre nezaujatého diváka si myslím, že je hokejbal atraktívnejší .. Naviac vždy keď som videl nejaký zápas pozemného hokeja tak mi bolo neskutočne ľúto brankára lebo ten mi tam pripadal asi tak užitočný ako semafory v GTAčku

Reagovat
Cobra

Reagovat
patas92

Mně to přijde možná i trochu smysluplnější než florbal a určitě lepší než pozemní hokej. Z toho mě s mým metrem devadesát bolí záda jenom na to koukám.

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, mi to teda příjde mnohem komičtější než florbal..

Reagovat
patas92

Myslel jsem to tak, že to je prostě letní alternativa k hokeji. Proto mi přijde v pohodě pochopitelné, proč to vzniklo.

Reagovat
Emmett Brown

určite je medzi tým ešte zbytočnejší šport - inline hokej

Reagovat
Shevchenko

To asi jo, má to taky nějaké mistrovství? Nebo to berou hokejisté jen jako letní přípravu?

Reagovat
Emmett Brown

Dokonca dvoje jedny organizuje IIHF a druhe FIRS. Tie IIHF budu tento rok v Bratislave, treba ale povedat, ze v inlajne je ta spicka prakticky rovnaka ako v ladovom hokeji, mimo Ruska.

Reagovat
smazaný uživatel

100x lepší šport ako florbal...

Reagovat
Shevchenko

A v čem?

Reagovat
TopinB

V tom, že Slováci nejsou marní

Reagovat
blaugrana

V poslednej dobe máme lepších športovcov ako vy, ale ty si aj tak neodpustíš takúto prijebanú narážku.

Reagovat
Emmett Brown

Mno neviem, z tých väčších športov sme možno o niečo lepší vo volejbale, vo futbale tak na jednej úrovni (repre), hokej, basket určite Česi, o takom tenise alebo zimných športoch ani nehovorím. Máme síce zopár skvelých individualít, ale to majú aj oni, v iných športoch.

Reagovat
cervo

Reagovat
TopinB

Reagovat
mithro

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali ste na budku uz pred mnohymi hodinami no ty to stale nezvladas? #PreyForShevchenko...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Ti co nejsou másla hrají něco náročnějšího

https://www.youtube.com/watch?v=cgJ4Tkp-yRc

Reagovat
Emmett Brown

tvl

Reagovat
blaugrana

Nenákladnosť toho športu je určite veľkým elemntom úspechu, keďže tam tým pádom môžu byť tí najlepší, čo sa o hokeji povedať nedá, keďže tam väčšinou hrajú synáčikovia zazobaných kktkov, čo je obrovská škoda.

Reagovat
vladis271

Vzdy sme vedeli hrat hokej. :) len s korculovanim to bolo horsie.

Reagovat
SunFells

Největší nadějí Southgatea je Gordon. To jeho hraní si na Neuera může skončit Llorisem.

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pre vyhru SVK

Reagovat
SunFells

Půjčte to Oxovi a nezavazejte

Reagovat
db18

MAtS – Kimmich, Mustafi, Hector – Can – Brandt, Younes, Goretzka, Draxler – Stindl, Wagner

Tak nakonec ne tak hrozná, ale strašný hybrid...

Reagovat
SunFells

LOL, jediný stoper "drobek" Mustafi. Hodně zdaru.

Reagovat
db18

Jako, že dneska obrana bude hodně potřeba?

Reagovat
SunFells

Ani nevím proti komu hrají

Reagovat
db18

Tak až na Draxlera/Younese jsem to rozestavení trefil

https://pbs.twimg.com/media/DB-u4waXgAEI1pi.jpg:large

Reagovat
SunFells

Griffiiiiths

Reagovat
smazaný uživatel

Azerbajdžán

Reagovat
smazaný uživatel

Greguš? Soryy akože

Reagovat
db18

Azerbajdžán 2 minuty chyběly... a ještě takhle blízko brankáře...

Reagovat
Miguel19

Anglie

Reagovat
blaugrana

Hrdý Albion.

Reagovat
Coutinho10

Scootlaaand whaaaat

Reagovat
Emmett Brown

Jany, to čo je zase za zostavu? ale nie, mimo Greguša celkom ok, akurát ten Duda na hrote ukazuje akú máme biedu v útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Reagovat
SunFells

Ty krávo, neskutečný Scottish Messi

Reagovat
smazaný uživatel

zrušil bych přímáky

Reagovat
SunFells

Ale Hart teda dost amatérsky, už od začátku tam Griffithse vyloženě postavením vybízel.

Reagovat
pingla

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Hart je fakt ňouma. Oba ty přímáky měl jednoznačně chytat.

Reagovat
SunFells

Jo borci, pořádně oslavte remízu se Skotskem.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohráli v důležitém souboji s asi největším rivalem, i když to vypadalo na pořádnou ostudu a měli na to minimum času.

Reagovat
SunFells

To třeba oslavit namísto o něco se ještě pokusit

Reagovat
SunFells

Ten rival by pro ně neměl být konkurencí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle za argument? Bavíme se o situaci krátce po vyrovnávacím gólu, ne o předzápasových předpovědích .

Dali důležitý gól, tak měli radost, nechápu proč s tím máš problém .

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak to nasere no

Reagovat
smazaný uživatel

Greguš hrá, no... Snáď bude dostávať Lobotka viac šancí, nehovorím, že nás vytrhne, ale chcel by som ho vidieť vo viacerých zápasoch...

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mna nepochopitelna volba

Reagovat
smazaný uživatel

Už zhruba rok...

Reagovat
mithro

Hart rozluckovy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

tak taku dramu by nenapisal ani hamlet !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, Severní Irové teda nemuseli vyhrát.

Reagovat
Mirek na tenisu

Severní Irsko tři body....tak to je konec naději pro Lebkounovu družinu. Ani výhra v Norsku nic neřeší. Museli by vyhrát v Německu i Belfastu. S Krmenčikem....

Reagovat
smazaný uživatel

V Německu se už hrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát v Norsku,S.Irsku , Azerbajdžánu a porazit S.Marino by mělo stačit.No není to málo,ale šance žije.Německo máme doma.

Reagovat
Mirek na tenisu

Chtěl bych mít tvůj optimismus. Ale nějak mi to na to 2. místo nevychází. Pro mě byla vždy účast Československa nebo Česka na mundialu číslo 1. Starty na ME byly hezké ale marná sláva...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen píšu co by mohlo stačit,optimismem bych to až tak nenazíval.Ty domácí remízy jsou průser.Tak jasně,že MS je jinde

Reagovat
Mirek na tenisu

A to je pro český fotbal fatální průser! Viníci? Pelta, Vrba a další....remízy s Iry a Azery má na triku Lebkoun.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl

Reagovat
Mirek na tenisu

Cos měl z matematiky, ty Smysle...

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsi nesmysl a teď jen pliveš kolem sebe.

1.) Žádný konec nadějí by se v případě výhry nekonal, byly by to jen 2 body ztráty (a i teď stále šance je). Nikde nemáš napsáno že v Azerbajdžánu a Sev. Irsku nemůžeme vyhrát, stejně jako Irové můžou ztratit i v Norsku...takže výhra nic neřeší?!

2.) V Německu už jsme hráli

Reagovat
smazaný uživatel

Boze v 93 gol skoda, ale aspon ich obrali o 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou začínám Pepův postoj ohledně Harta chápat . Zajímalo by mě jestli je to v Turíně taky taková katarstrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal mnoho skvelých zákrokov a zopár kiksov - už asi klasika u Harta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým co chce vyhrávat PL a být úspěšný v CHL si ale nemůže dovolit kiksaře. Chápu ale proč koupili Brava i když je to ve finále stálo asi víc bodů, než kdyby si Harta nechali .

Reagovat
smazaný uživatel

Buzeranti luckersti.

Reagovat
Mariano13

https://www.sporttube.com/play/t6OCCCG .. Oh he's done it again ale ten záver musel byť brutálny a výsledok nám hrá do karát ako bezpečnejšou situáciou za nami, tak aj nádejou na prvé miesto ... hlavne treba dnes vyhrať no očakávam od Litvy betón a naša zostava 5-5-0, to vyzerá na trápenie

Reagovat
oli9

To se tam bojí dát Jankta a Schicka ?? Jo hlavně že tam mrdne Zmrhala ....

Reagovat
nani92

Slovensko Slovakia, prichádza zem, trasie sa zem

Reagovat
blaugrana

snáď prichádza sem, trasie sa zem

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jste si ještě nezvykli, že máte vlastní zemi, tak to musíte všude cpát.

Reagovat
misinho7

ak si si nevsimol je to preview na kvalifikacne zapasy ... cize to ze tu spominaju Slovensko je snad ok

Reagovat
smazaný uživatel

Já si z vás jen dělám srandu, neber to tak "vážně".

Reagovat
smazaný uživatel

ublizenec no

Reagovat
nani92

správne kolega

Reagovat
Mirek na tenisu

Slovensko má výborné hráče. Rád se na jejich zápasy dívám. Věřím že se do Ruska na rozdíl od nás podívají.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrajou Jankto a Schick? kam se má náš fotbal posunout, když mladým vůbec nevěříme?

Reagovat
Mirek na tenisu

Lebkouni /Jarolím, Koubek, Kočí/ v akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Taká sranda, že dnes sa musím naučiť držať proti žltozeleným...

Reagovat
Mirek na tenisu

Jedno pozitivum zatím vidím. Svá moudra a popisy akcí které jsme před chvíli viděli z Osla netrousí nekopa Hyský.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial slabota

Reagovat
Walter_Sobchak

Skutok sa nestal

Reagovat
vladino10

Reagovat
mithro

gol sa stal

Reagovat
nani92

Weissinho

Reagovat
Emmett Brown

Pekna akcia

Reagovat
smazaný uživatel

stale 0:0 lebo gol sa NESTAL !

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ten Merciak ... Ten sa musel dlho triast kym mohol konecne prist repre zapas,kde by to pouzil

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Gunnersaurus

nechápem čo ti vadí, mne to prišlo trefné

Reagovat
Mariano13

nesúhlas v tomto držím postoj Kozáka, že sa treba sústrediť na jeho futbalové činy ... podľa mňa Weiss ešte nemá na úroveň Stocha, z ktorého tá blbosť sršala, stále je len namyslený fracek... a Merčiak ma pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

Marek, to je kráľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Gebre

Reagovat
Grahf

Hráme bez útočníka, takže sme vpredu dosť marní.

Reagovat
smazaný uživatel

Duda rok nehrá zápas a je v základe. Vidno to na jeho pohybe. Je úplne mimo. A Škriniar sa nech presunie do obrany alebo dole, pretože Greguš tam úplne stačí.

Reagovat
blaugrana

Merciaka som mal rad, ale teraz mu to tak jebe na hlavu, ze az. A Slavo Jurko uz nekomentuje. Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak podobne, nejak sympaticky mi nikdy nebol ale teraz mi pride coraz trapnejsi

Reagovat
zgeroTT

Slavo Jurko bude dufam komentovat u21 na dajto

Reagovat
Grahf

Marekiaro

Reagovat
smazaný uživatel

Marek .

Reagovat
Emmett Brown

Hamsiiik

Reagovat
smazaný uživatel

marekiaro ! nadhera !

Reagovat
mithro

Marek

Reagovat
CR7RONALDO

Prvý Hamšíkov gól z priameho kopu?

Reagovat
Emmett Brown

V repre

Reagovat
CR7RONALDO

Za Neapol už dal?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Steven666

čo si budeme nahovárať, repre bez Hamšíka je polovičná

Reagovat
uff

Hamsik je naj hráč celej skupiny.

Reagovat
stas87

Lewa prave posunul Polsko na mundial.

Reagovat
Walter_Sobchak

To by bola hanba keby sa tam pri takej skupine nedostali.

Reagovat
stas87

Lewa stylovo zavrsil cestu Polska na majstrovstva tretim kuskom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

durica

Reagovat
smazaný uživatel

Obaja kľúčoví stopéri. Dpč!!! Sú vykartovaní a ešte aj gól sme dostali. Aký som nasratý. Kua.

Reagovat
lukass111

to mi bude durica chybat viac ako skrtel, co hra furt na hrane, ale snad to dako poskladame :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ďurica je minimálne posledný rok lepší, aj keď Martin nehrá zle, chýba mu rýchlosť.

Reagovat
Grahf

Ten koniec krásne dojebali, v slovinksu bez oboch stoperov

Reagovat
Steven666

proti slovinsku hráme doma

Reagovat
smazaný uživatel

* v Trnave.

Reagovat
smazaný uživatel

V septembri idem do Trnavy, tak snáď ma Gyomber či Škriniar nesklamú. Tipujem Hubočana na stopérovi + asi Gyombera. Vľavo v obrane podľa formy..

Reagovat
Grahf

škriniar musí byť jednička na stoperovi a k nemu hubočan, gyomber je poleno

Reagovat
smazaný uživatel

Do budúcna to tak vyzerá, ale hrá kvalitne defenzívneho záložníka a nech sa tam vyhráva, konštruktívny stopér sa vždy bude hodiť a v zálohe si len zlepšuje rozohrávku, som za chalana rád.

Reagovat
Minister

Určite tam bude Škriniar, ak nebude zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Nebudem sa hnevať, ale rád by som ho videl v zálohe.

Reagovat
vladino10

neviem prečo, ale mám takého tusaka, ze uvidíme salatu

Reagovat
smazaný uživatel

to by musel byť Hubočan zranený.

Reagovat
nani92

Reagovat
blaugrana

Eriksen musí do Barcy, pokiaľ neklapne Verratti. Vlastne môžu prísť kľudne obaja.

Reagovat
mul

ten by mi k vam viac pasoval ako Coutinho

Reagovat
blaugrana

Obaja by sadli si myslím, ale Eriksen je predsa len viac stredopoliar.

Reagovat
mul

hej je...ale typoligicky mi pripada ako vhodnejsia nahrada za Iniestu, ale aj Couts by bol super pre vas

Reagovat
blaugrana

Tak snáď aspoň jeden vyjde, i keď obaja sa vyjadrili, že sa im nikam nechce.

Reagovat
Coutinho10

nepripada k uvahu

Reagovat
smazaný uživatel

To vás ale přijde draho.

Reagovat
blaugrana

Barca nemá na výber. Musí investovať, ak chce byť konkurencieschopná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele