Přemýšlel jsem o odchodu, přiznává Sokratis

11.12.2015, 09:58
Aktuality
Sokratis se po příchodu kouče Thomase Tuchela natrvalo usadil do základní sestavy Borussie Dortmund, předtím tomu ale tak nebylo. Řecký reprezentant proto před sezónou zvažoval odchod...

Univerzální defenzivní hráč si na německé scéně udělal jméno během působení ve Werderu, odkud se před více než dvěma roky přesunul do BVB, kde plnil spíše roli náhradníka.

To se změnilo až po příchodu trenéra Thomase Tuchela, jenž Sokratise začal stavět na místo Nevena Subotiče, defenzivní vozba Borussen pak začala fungovat o poznání lépe.

Jak ale sám 27letý obránce přiznává, před startem letošního ročníku uvažoval o odchodu z Vestfálska, kde nedostával tolik herního prostoru. "Abych byl upřímný, zvažoval jsem během letní přestávky odchod z Dortmundu," potvrdil Sokratis. "Když jsem se rozhodoval, přišel Thomas Tuchel a dal mi novou příležitost. Cítím od něho absolutní důvěru," pochvaluje si Řek.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pod k nam

Reagovat
smazaný uživatel

To by si dal,chudák

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych že je lepší než Neven

Reagovat
Bayern +

O parník.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez debaty

Reagovat
smazaný uživatel

O 2 parníky

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně a v současnosti možná hraje i lépe než Mats (nebo je to možná i proto, že se od něj nečeká tolik jako od Matse).

Reagovat
j_mrazik

Viděl jsem ho naživo hrát. Vynikající stoper, měl jsem z něj lepší pocit než z "pořád mi to klouže a hádám se s rozhodčími jako dement" Hummelse.

Reagovat
smazaný uživatel

to maly pero Hummels je snad nejvic precenovanej stoper

Reagovat
vaala

všude to pište, v článku stačí napsat slovo dortmund a najdu tam několik takových komentářů. co s tím pořád máte? každý hraje nejlépe když je ve formě, teď už jde jenom o to po jakou dobu se na té úrovni dokáže udržet. věřím, že když si trošku v nějakém zápase co se mu povede zvedne sebevědomí, bude zase podávat ty dobré výkony z minulých 2 let. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Taky to je ale zápas od zápasu...

https://www.youtube.com/watch?v=5fF-IylAkfU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Určite je z neho cítiť väčšia istota, aspoň z môjho pohľadu, lebo Hummelsove výkony idú podľa jeho formy. Sokratis si hraje furt svoje a takých hráčov milujem, pred každým zápasom máš istotu, že podá spoľahlivý výkon.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele