Jsem rád, že zůstávám v Dortmundu, prohlásil Sokratis

26.10.2015, 18:48
Aktuality
Sokratis se po příchodu nového kouče Thomase Tuchela natrvalo usadil do základní sestavy Borussie Dortmund a za dobré výkony se mu dostalo odměny. Řecký obránce s BVB podepsal novou smlouvu...

Reprezentant Řecka přišel do vestfálského mužstva před vice než dvěma lety z konkurenčního Werderu Brémy a postupně se vypracoval do role opory ambiciózního mužstva.

Letos se po příchodu nového trenéra Thomase Tuchela usadil ve stoperské dvojici s Matsem Hummelsem a úspěšná spolupráce by nyní měla pokračovat i nadále.

Sokratis měl s Dortmundem kontrakt do roku 2018, nyní se obě strany dohodly na jeho předčasném prodloužení o další rok. "Jsme moc rádi, že se nám se Sokratisem podařilo prodloužit smlouvu," pochvaloval si sportovní ředitel Michael Zorc. "Jsem moc rád, že budu i nadále oblékat žlutočerný dres Dortmundu," dodal po podpisu nové smlouvy Sokratis.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

super zpráva..letos jistější, než Mats a opravdový držák

Reagovat
j_mrazik

Je výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mats už snad dodrží slovo a zamíří k nám už 2 sezony to slibuje němčour , ale aby si kopl jones a smalling jsou parádní v nedělu jones předběhl i sterlinga

Reagovat
OnderCZ

Snad tam nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad půjde do realu gaydrid máš pravdu a s ronaldkem bude padat

Reagovat
OnderCZ

Co na to říct. Já doufám, že zůstane v Dortmundu. Od tebe člověk nemůže nikdy čekat normální reakci.

Reagovat
smazaný uživatel

No osobně bych ho popravdě ani nechtěl u nás dosti se zhoršil na smallinga nemá a to co předváděl jones v derby tak už asi ani na něj

Reagovat
andrew96

To my taky.

Reagovat
georgeo

a co Subotič?

Reagovat
smazaný uživatel

Subotić je dost často zraněnej divím se , že po něm nesáhne Hamburg apod.

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou se mi Sokratis stejně zdál lepší než Subotic, s Hummelsem jasná stoperská dvojice, akorát by chtělo vyzkoušet Sokratis - Subotic kdyby náhodou Hummels odešel, ale snad ne

Reagovat
vaala

Jelikož je subotič často mimo hru, tak moc jiných variant na CB není. Z prostředka to za Kloppa hrál Ginter, ale ten se teď solidně chytil na tom RB a podává kvalitní výkony a není to třeba zatím měnit. Snad by tam mohl zaskočit třeba Bender (když by šlo třeba o jeden zápas). Protože máme na CB jenom 4 hráče, fakticky teda už jenom 3, když nepočítám toho Gintera.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, Subotič se nikdy po tom vleklém zranění nevrátil na výkonnost, kterou měl v mistrovských sezónách. Dělal spoustu hloupých chyb, odevzdával balóny a pořádně nepřihrál. Sokratis je důraznější a hlavně letos hraje v obrovské pohodě. Nepřejde přes něj skoro nikdo a je na tom velmi dobře silově. Co se týče Gintera, hodně příjemně mě překvapuje, trochu jsem ho už začínal zatracovat, ale viděl jsem ho na vlastní oči na jednadvacítkách a tam hrál výborně. Teď se chytil a zdá se mi na RB lepší než na CB. Bender je určitě varianta, taky ho TT zkouší, ale pro mě je to prostě defenzivní štít.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypracoval sa v nenápadnú oporu. Skromný grécky bojovník. To je paráda keď vyjde takýto tichý nákup.

Reagovat
vaala

Jak jsi to napsal, tak mě zajímalo jak se vyvíjela jeho cena vzhledem k tomu jak píšeš, že je nenápadný a "tichý". Jsem vůbec nevěděl, že jednu sezony odkopal za AC Milan.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele