Premier Liga - souhrn 1. kola

12.03.2010, 18:59, aktualizováno 14.03.2010, 19:00
Komentáře a souhrny
Rubin začal výhrou nad Lokomotivem, naopak Spartak Moskva přenechal v derby všechny body Dinamu. V úvodním utkání CSKA jediným gólem porazilo Perm. Zrcadlově opačným výsledkem skončilo klání v Samaře, kde se radoval Zenit. Machačkala si body s Nalčikem rozdělila, stejně tak Alania s Saturnem Moskva.

Spartak Moskva - Dinamo Moskva 0:1

14.03.2010 17:00

Góly: 71. Igor Semšov

První letošní moskevské derby ovládlo Dinamo, které porazilo Spartak 1:0 zásluhou branky navrátilce ze Zenitu Petrohrad Igora Semšova. Spartak se za celý zápas nedokázal proti výborně bránícímu týmu kouče Kobeleva prosadit a začínají se rojit otazníky, zda zimní posilnění kádru bylo dostatečné.

Konfrontace dvou ruských gigantů v prvním poločase přinesla od úvodního hvizdu opatrný fotbal. Za vydatného sněžení měl více ze hry domácí Spartak, ale většinou narážel na důraznou a dobře organizovanou obranu Dinama. Hosté se dopředu moc nehrnuli, zimní posila Andrej Voronin na hrotu bělomodrých tak byla až na pár světlých momentů naprosto odříznuta ze hry.

Po změně stran se hosté začali stále více osmělovat. První nebezpečnou akci ještě nezakončili podle představ, ale v 72. minutě se záložník bělomodrých Igor Semšov ocitl za obranou Spartaku a nekompromisní střelou na zadní tyč poslal Dinamo do vedení. Vzápětí mohl vyrovnat tvůrce hry Spartaku Alex Meschini, ale Gabulov proti jeho přímému kopu vytáhl parádní zákrok.

V závěru utkání Spartak obléhal obranu Dinama, ale recept na výborně bránící hosty najít nemohl. Nervozita obou celků s přibývajícím časem vrcholila, na hřišti došlo k mnoha tvrdým zákrokům a drobným šarvátkám, které sudí Karasjov řešil žlutými kartami. V 85. minutě se dokonce vylučovalo, debutant Alexandr Šešukov po faulu na Samedova uviděl druhou žlutou a šel pod sprchy.

Dinamo si po soustředěném výkonu odváží ze stadionu Lužniki všechny body a nepřímo tím dalo najevo, že se s ním v boji o mistrovský titul musí počítat.

Více informací k zápasu

Alanija Vladikavkaz - FK Saturn 1:1

14.03.2010 14:15

Góly: 23. Jurij Kirillov - 10. Aleksej Ivanov

Alania se svém prvním utkání po návratu mezi elitu remizovala proti Saturnu 1:1. Hosté hráli posledních třicet minut bez vyloučeného Němova, ale náporům nováčka se dokázali ubránit.

Oba týmy nebyl před utkáním v ideálním rozpoložení, Alania měla na sehrání nových posil velmi málo času a Gordějevův Saturn přijel do Vladikavkazu bez celé řady opor. Diváci na přeplněném stadionu Spartak se v prvním poločase rozhodně nenudili. V desáté minutě vtrhl do pokutového území hostující Ivanov a krásnou střelou na zadní tyč rozesmutnil domácí publikum. Vedení Saturnu nevydrželo dlouho, dalekonosná střela domácího záložníka Kirillova s pomocí teče zapadla přímo do branky bezmocného kapitána podmoskevského mužstva Kinského.

S průběžnou remízou domácí nebyli spokojeni a na hřiště se po přestávce dostal další útočník Kuzněcov. Útoky oproti prvnímu poločasu ztratily na intenzitě a vzrušení nastalo až po vyloučení obránce Saturnu Němova. Alania dostala Saturn pod tlak, ale nakonec jejich četné útoky přečkal Antonín Kinský bez úhony a podmoskevští si z Vladikavkazu odváží cenný bod.

Více informací k zápasu

Rubin Kazaň - Lokomotiv Moskva 2:0

14.03.2010 12:00

Góly: 87. Andrej Gorbaněc, 90. Aleksandr Bucharov

Rubin Kazaň vykročil do nového ročníku správnou nohou, když v úvodním ostře sledovaném zápase porazil Lokomotiv Moskva 2:0. Tataři o svém vítězství rozhodli až dvěma slepenými góly v závěru utkání, když se trefil střídající Gorbaněc a útočník Bucharov.

Jeden ze šlágrů prvního kola ruské Premier ligy příliš diváků do ochozů nepřivedl, když hokejová Kazaň dala přednost utkání play-off hokejové KHL mezi AK Bars Kazaň a Barysem Astana. Něco přes 10 tisíc nejvěrnějších diváků však kvalitním fotbalem odměněno nebylo. Kvůli brzkému startu sezony a tuhé zimě ovlivnil hru žalostný trávník na stadioně Centralnyj.

Souboj na hřišti příliš pohledné hry nenabídl, ale už v 9. minutě se domácí radovali z prvního gólu v brance Guilhermeho. Radost Rubinu však pokazil sudí Bezborodov, který správně branku neuznal kvůli faulu na brankáře. Nikomu jinému už se v prvních 45 minutách nepodařilo skórovat a poločas tak skončil 0:0.

Zápas pokračoval v bojovném duchu a o trošku více ze hry měl hostující Lokomotiv, který však žehral na neproměnování šancí. Neúspěšní však byli i střelci Kazaně a bezgólový stav vydržel až do posledních minut zápasu. V 87. minutě Noboa rozehrál na střídajícího Gorbance, ten pronikl do pokutového území hostí a střelou k tyči otevřel skóre zápasu.

Svou pověstnou lekci z efektivity Rubin dovršil v 90. minutě, kdy druhý gól domácích přidal Aleksandr Bucharov. Dvěma góly v závěru zápasu si tak Rubin na úvod sezony připsal důležité vítězství.

Více informací k zápasu

Sibir Novosibirsk - Těrek Groznyj 0:2

14.03.2010 09:30

Góly: 40. Andrej Kobenko, 56. Šamil Asildarov

Těrek si na úvod poradil se Sibirí, v jejímž dresu se objevili Tomáš Vychodil s Tomášem Čížkem. Diváci kromě dvou branek viděli i první červenou kartu v tomto ročníku, na svědomí ji má sibirský Denis Buchrjakov.

V prvním zápase sezony čekal na fotbalisty Sibiru vyprodaný stadion, a to i přesto, že bylo jen pár stupňů nad nulou. Novosibirsk se chtěl před fanoušky ukázat a do utkání vstoupil aktivně, málem by i odměněn, ale Astafjev ve vyložené pozici selhal. Utkání se hrálo ve velkém tempu a mírně navrch měli hosté z Těreku. Ke konci poločasu zkušenější Čečenci otevřeli skóre, Kobenko střelou překvapil Poláka Kowalewského a do kabin se šlo za stavu 1:0 pro hosty.

Do druhého poločasu vyběhli hráči domácího mužstva s myšlenkami na vyrovnání, které ale záhy uťala posila z Nalčiku Asildarov, když vystřihl nádherné nůžky a zajistil Čečencům dvoubrankové vedení. Sibir se na zvrat nezmohl a místo premiérové branky v soutěži se do statistik zapsal prvním letošním vyloučením v ruské lize, pod sprchy šel po druhé žluté kartě Buchrjakov.

Více informací k zápasu

FK Rostov - Tom Tomsk 0:2

13.03.2010 15:30

Góly: 63. Sjarhej Karnilenka, 87. Sjarhej Karnilenka

Debut na lavičce Rostovu se trenérovi Olegu Protasovovi nevydařil, jeho svěřenci na v domácím prostředí podlehli lépe organizovanému Tomsku 0:2. Hrdinou zápasu se stal střelec obou branek hostů Sergej Kornilneko.

Zatímco Rostov v zimě kompletně přebudoval kádr, Tomsk šel cestou stability, podařilo se mu udržet kostru týmu a sestavu šikovně doplnit. Na hřišti bylo vidět, že spolu hráči Tomsku hrají delší dobu a působili vyzrálejším dojmem. Ve vyrovnaném prvním poločase bylo k vidění několik šancí na obou stranách, ale branka nepadla.

Po změně stran své kvality potvrdil útočník Sergej Kornilenko, který se do Tomsku vrátil na hostování ze Zenitu Petrohrad. Běloruský kanonýr si našel míč v pokutovém území a v 63. minutě ranou pod břevno nedal brankáři Radičovi žádnou šanci. Trenér Jižanů Protasov reagoval posilněním ofenzívy, ale se přesto nedokázal prosadit přes pevnou obranu Sibiřanů. A když se v 78. minutě dopustil hrubky Andželkovič a Kornilenko jí chladnokrevně proměnil ve druhou branku v zápasu, o vítězi bylo rozhodnuto. Tomsk na úvod porazil Rostov 2:0 a dal tím najevo, že letos míří hodně vysoko.

Více informací k zápasu

Anži Machačkala - Spartak Nalčik 0:0

13.03.2010 13:15

Góly: -

Anži Machačkala ve své obnovené premiéře v nejvyšší soutěži před zaplněným publikem uhrála bezbrankovou remízu proti Spartaku Nalčik. Zápas měl rozdílné dva poločasy, zatímco v prvním dějství byl aktivnější Nalčik, po změně stran se více osmělovali domácí fotbalisté.

První zápas Machačkaly v Premier Lize přitáhl velkou pozornost, tribuny na stadionu Dinamo byly zaplněny do posledního místečka. Svěřenci bývalého skvělého hráče Omari Tetradzeho je ale svým výkonem v prvním poločase příliš neuspokojili, působili na hřišti nervózním dojmem a tradičně skvěle organizovaný Nalčik byl lepším týmem na hřišti a několikrát zahrozil před brankou gólmana Abajeva.

Po změně stran se dostal do hry i český útočník ve službách Anži Jan Holenda, ale po celý druhý poločas se takřka nepotkal s míčem. Úvod do druhého dějství vyšel lépe Nalčiku, Siradze v gólové pozici špatně trefil míč a hned poté střílel Djadjun tak nebezpečně, že brankář Abajev míč raději vyrazil. S přibývajícími minutami druhé půle se Anži přestěhoval na polovinu Nalčiku, ale jejich akce, stejně jako na druhé straně, končily před pokutovým územím. Výjimkou byly dvě nebezpečné střely Data Kvirkveliji, s kterými si debutant v brance Nalčiku Fredrikson s námahou poradil.

Vyrovnané utkání s minimem gólových šancí tak skončilo zaslouženou dělbou bodů.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - Zenit Petrohrad 0:1

13.03.2010 11:00

Góly: 66. Danny

Zenit Petrohrad proti výborně organizované obraně Křídel Sovětů spasil až v 66. minutě Portugalec Danny. Samara před domácím fantastickým publikem předvedla statečný výkon a nebyla daleko od bodu, ze stadionu Metallurg ani letos nebudou vozit body lehce.

Samara, která v zimě byla na pokraji bankrotu, lepila sestavu na Zenit jak to jen šlo, v sestavě se objevili dokonce tři debutanti Callagov, Jurčenko a Budanov. Hosté pod vedením nového trenéra Spallettiho nechali doma diskvalifikovaného Meiru, marody Fajzulina, Šírla, Meiry a Ževnova, na poslední chvíli se navíc zranil Aňukov.

Zenit od prvních minut dával najevo, že je velkým favoritem utkání a na rozbitém terénu stadionu Metallurg prakticky nepustil Samaru za svou polovinu. Hvězdy Petrohradu ale pevný obranný blok domácích překonávali jen sporadicky. Ohrožení branky mladého Jurčenka tak přicházelo především po standardních situacích, kde si nebezpečně počínal především Lombaerts.

Po přestávce se sebedůvěra hráčů Křídel zvyšovala a z prvního poločasu zmrzlý brankář Malafejev začínal mít práci. Za hosty pořádně protáhl domácího gólmana Jurčenka nebezpečnou střelou Denisov. Energické domácí publikum hnalo své miláčky dopředu a ti je poslechli, nicméně zapomněli na zadní vrátka a Petrohrad toho dokázal využít. V 68. minutě v situaci dva na dva vzal zodpovědnost na sebe Portugalec Danny, prohnal se kolem obránce a dostal Spallettiho tým do vedení. Tou dobou už byla na hřišti zimní posila Lazovič z Eidhovenu, Srb do hry favorita přinesl oživení.

Samara na inkasovaný gól neměla sílu odpovědět, na druhé straně mohl přidat pojistku Bystrov s Keržakovem, ale oba odchovanci Petrohradu neměli přesnou mušku. V samotném závěru utkání se místo nevýrazného Keržakova podíval na hřiště mladík Kanunnikov a hned se postaral o vyloučení obránce Křídel Taranova.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Amkar Perm 1:0

12.03.2010 17:00

Góly: 90. Keisuke Honda

CSKA bušilo do obrany Amkaru Perm celý zápas, ale rozhodujícího gólu se dočkalo až v nastaveném čase, kdy ze sporné situace skóroval nováček Honda.

První domácí zápas odehrálo CSKA na stadionu Arena Chimki. Prvních dvacet minut promrzlé diváky příliš nezahřálo, první vážnější situací nového ročníku tak byla až střela Volkova z okraje pokutového území.

Narozdíl od minulých zápasů se Sluckého svěřenci pokoušeli hrát kombinační fotbal. Díky tomu byl v první půli vidět Honda, který v úloze rozehrávače zcela předčil Alana Dzagojeva. Ruský supertalent promarnil největší šanci domácích po přečíslení čtyři na tři, když si míč moc předkopnul.

Obraz hry se nezměnil ani v druhé půli, CSKA útočilo a snažilo se prosadit, zatímco hosté čekali na jakoukoliv chybu v rozehrávce. První čistou "gólovku" měl Krasič až okolo padesáté minuty, když se prohnal kolem obránců, ale jeho střelu skluzem zablokoval Fedoriv.

Na druhé straně mohl Perm udeřit po střele Pejeva z protiútoku. v 68. minutě stadion explodoval nadšením, když svou variaci na "boží" ruku předvedl po centru Hondy Tomáš Necid, český reprezentant si místo uznání vysloužil žlutou kartu. Chvíli předtím dnes nevýrazného tvůrce hry Alana Dzagojeva nahradil Pavel Mamajev, který se na hřišti zviditelnil jen tím, že byl jedním z aktérů pozdější strkanice obou znesvářených stran.

Okolo devadesáté minuty začali fanoušci "Koní" opouštět stadion, což se ukázalo jako velká chyba, protože v nastaveném čase přišlo rozuzlení celého dramatu. Jediným střelcem se stal skvělý Honda, který umístil do sítě tečovanou střelu Tomáše Necida. Na výsledku nic nezměnily ani protesty hráčů Amkaru Perm, kteří se domnívali, že Japonec stál v ofsajdu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Tom Tomsk11002:03
 Rubin Kazaň11002:03
 Těrek Groznyj11002:03
4.CSKA Moskva11001:03
 Dinamo Moskva11001:03
 Zenit Petrohrad11001:03
7.FK Saturn10101:11
 Alania Vladikavkaz10101:11
9.Anži Machačkala10100:01
 Spartak Nalčik10100:01
11.Amkar Perm10010:10
 Spartak Moskva10010:10
 Křídla Sovětů Samara10010:10
14.FK Rostov10010:20
 Lokomotiv Moskva10010:20
 Sibir Novosibirsk10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (313)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No, tak forma CSKA nic moc teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam to porad - a jestli ikercc bude porad (i po tretim marnym zapase v rade) tvrdit jak sou buhvi jak silny a maj na titul, tak teda nevim

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt vedou ligu

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

To sou haluzaci CSKA ....otresnej zapas, otresnej vykon - zadny prekvapeni se nekonalo. Remiza by tomu slusela vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jápas teda fakt mizerný.

Reagovat
smazaný uživatel

Co cekat, kdyz CSKA ma otresnou formu a Perm fotbal nikdy hrat neumel - a jeste kdyz je to prvni zapas sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že si Amkar zasloužil bod za to, že pořád betonoval?

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě jo, za to, že to vydržel tak dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

a CSKA si zaslouzilo bod za to ze NIC nevymyslelo? :D

Reagovat
smazaný uživatel

- šance Krasič sám na gólmana

- centr Krasiče na který tesně někdo endosáhnul, respektive ho chytnul na malém vápně gólman

- kolikrát chybělo hráčům po Honově přihrávce krok a byla by uz too sance

Reagovat
smazaný uživatel

Na úvod přesvědčivá výhra :/

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný nick

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon budete kamaradi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co necidator?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co se tvaris?

Reagovat
Radar

To ještě v pohodě, počkej si na názor trevora

Reagovat
smazaný uživatel

s trevorem sme se dneska nahodou bavili..

Reagovat
Radar

A došlo na téma Necid ? Jinak co jsem tak slyšel tak to pěkně rozjíždí.

Reagovat
smazaný uživatel

museli sme, kdyz je to muj oblibenec..

Reagovat
Radar

Padlo mnoho vulgarit ?

Reagovat
smazaný uživatel

no, moc rad ho nema, no..

Reagovat
smazaný uživatel

chyba ze si neprisla :D

Reagovat
Radar

Tos byl ty kdo křičel "Smrt baníku" ?

Reagovat
smazaný uživatel

jiste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se Pražák neozval

Reagovat
fantomas

Já proti Baníku vlastně nic nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych řekl

Reagovat
Radar

A že prý baníkovci pijou

Reagovat
smazaný uživatel

tys byl vždy jiný

Reagovat
Bakary3

A Slavii..

Reagovat
smazaný uživatel

stve me to, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Měl velký podíl na vítězném gólu Hondy.

Reagovat
smazaný uživatel

proc si nepokracovala s nama pit? :D

Reagovat
smazaný uživatel

chtela sem.. nicmene prace a maminka byly proti..

Reagovat
smazaný uživatel

2 perly zo 16 priespevkov, to je obdivuhodna % uspesnost

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel

Jsem říkal, že se CSKA bude trápit, měli na mále. Proti Amkaru se hraje blbě každému.

Honda.

Reagovat
Yanek

Toyota

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam nejradsi mitsubishi..

Reagovat
Yanek

Jo, takový Evo IX je výstavní kousek...

Reagovat
smazaný uživatel

mne se dycky libilo rav4.. jako mala se mi hrozne libilo, a proto je to ted moje vysneny auto.. jiny vlastne ani moc neznam..

Reagovat
fantomas

Ravku máme... dobrý auto, rodinný.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? jee, vy ste zly.. my meli dlouho mitsubishi space vagon.. taky super.. vydrzelo asi 15 let

Reagovat
fantomas

My ho teď máme navíc docela čerstvě, takže ještě neni omlácený ani. No slast.

Reagovat
herbage

Rav4 je neekologický SUV, co bys s ním proboha dělala?

Reagovat
fantomas

Ach bože.

Reagovat
herbage

Dělám si legraci ze sebe, když si ji neděláte vy ze mě

Reagovat
fantomas

Tak když se vztekáš snad pokaždý, když si ji děláme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to je SUV?

Reagovat
fantomas

Sport Utility Vehicle.

Reagovat
herbage

Sport-utility-vehicle. Prakticky řečeno víceúčelové auto pro všechnu zábavu, takové kombi s vyšší světlou výškou Jeho předností má být, že nemá problém jak na dálnici, tak v lehčím terénu, ovšem většinou slouží v ordinách USA jako druhé rodinné auto na výlety a nákupy, takže jezdí většinou jen po městě. Zpravidla mívají motor s větším objemem a automatickou převodovku, takže mají pak velkou spotřebu, i díky větší pohotovostní hmonosti vozu. V Evropě jsou pak tato auta spíše známkou luxusu boháčů, než aby s nimi jezdili obyčejní lidé

Reagovat
smazaný uživatel

Občas lituju toho, že Honda hraje v Rusku.

Reagovat
herbage

Ok, už končím

Reagovat
herbage

Jinak, kdy se vrací Dzagojev? Jsem na Cska zvědavej, až bude ok dispozici on, Doumbia i Vágner Love, do bude síla

Reagovat
smazaný uživatel

Dzagojev se už vrátil v Superpoháru, dnes třeba odehrál 68 minut a podle všeho špatně, se nedivím, vynechal velkou část přípravy, musí to dohnat. Jsem zvědavý, jestli se Vágner Love vrátí, podle mě je čas ho prodat a je k tomu další dobrá příležitost, ve Flamengu září, dává jeden gól za druhým...Útok Doumbia (pokud potvrdí výborné reference), Necid, Zabolotnyj + nějaká potenciální posila, by měl stačit.

Reagovat
herbage

On se do toho zpátky dostane, o to nemám strach. A Vágner Love se myslím vrátí, protože jemu šlo skutečně jen o to MS a jesli CSKA udrží pohromadě kádr, ta zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že mu dá Dunga šanci, formu má neskutečnou. A byla by pohádka, kdyby se vrátil, Dzagojev si s ním rozumí jako s nikým jiným.

Reagovat
Tsigi

Za Palmeiras dal 5 branek, ve Flamengu dal zatím dvě (spoň dle toho, co jsem našel). Jestli pojede Vágner a takový Pato bude doma, tak je to absolutní výsměch

Reagovat
Tsigi

počítám první ligu a Copu Libertadores a ne sranda turnaj Rio de Janeira

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Flamengu je teď považován za obrovskou hvězdu. V Rio de Janeiru hráli třeba proti Fluminense a těm dal dvě branky. Naposledy dvě branky Caracasu v copa Libertadores.

Reagovat
Tsigi

jsem rád, že ho Dunga nevezme a svým střeleckým umem se v lize Rio de Janeira zařadil mezi nejlepší střelce posledních let Maicosuela, Doda, Tůlia, Valdira a Fábia Balu, možná by je měli vzít všechny

Reagovat
smazaný uživatel

To máš teda hodně špatná čísla. Za Palmeiras dal sice pět branek a neměl bůhvíjakou formu, ale ve Flamengo spolu s Adrianem tvoří nejlepší útočnou dvojici soutěže, on sám dal v osmi zápasech deset branek. Včera zase přidal další dva v copa Libertadores. Hraje v neskutečné formě.

Pokud by byl v repre on a ne Pato, nikdo by nemohl říct ani "ň", ty jeden absolutní výsměchu.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

ale Pato do repre jednoznačně patří

Reagovat
Tomanatura

Sranda Cup? Vždyť tam hraje polovina týmů z první ligy a v Brazílii se prostě před ligou hraje tady toto.

Reagovat
Tsigi

turnaj kde jsou 4 solidní týmy fakt není měřítko, to je jak, kdyby se člověk oháněl přátelákama

Reagovat
Tomanatura

Copa Libertadores je taky nic?

Reagovat
Tsigi

dyť v prvním příspěvku má, že dal dvě branky, to mu neberu

Reagovat
fantomas

Juhů, sme bohatý!

Reagovat
smazaný uživatel

1. Rubin Kazaň

2. CSKA Moskva

3. Zenit Petrohrad

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Díval ses?

Reagovat
Radar

Ne, byl jsem na tom brusláku, ale jak tak čtu tak jsem o nic nepřišel. Ale sestřih jsem si čeknul to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA druhy?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky věříš v náš titul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu se rika za pet minut dvanact

Reagovat
smazaný uživatel

co sem slyšel, tak ta ku*vanecidátor neumí ani řádně hlavičkovat při rozích...Jen tak dále a bude sedět na lavici a já budu spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, střílel vedle, obránce to bohužel tečoval a dopadlo to tak, jak vidíme

Reagovat
smazaný uživatel

prave.. de fakto nahral..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mame za sebou dva zapasy, ale fotbalu jeste moc k videni nebylo ....po ty letosni zime se teda hlavne travniky jeste 3-4 kola budou vzpamatovavat nez budou v idealnim stavu

Reagovat
kubys

Tak ta dominance Zenitu nebyla až tak očividná

Reagovat
smazaný uživatel

Samara se celej zapas jenom branila a betonovala v 10 lidech - takze to ani jinak neslo no

Reagovat
kubys

Jojo, viděl jsem asi půl hoďky...no a teď asi do Bulldoga pro bundu

Reagovat
smazaný uživatel

....uz sem slysel, to je hrozny no - tak hodne stesti

Reagovat
kubys

Jinak s treve jsme na stránkách Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak fanouskum Samary ohromnej respekt a strasne doufam, ze se vsechno vyresi a zustanou v lize ..... i pres to co se ted v klubu deje a pres to, ze je jeste docela zima, prislo na stadion pres 20 tisic a to jak fandili a jak drzeli muzstvo - jak stadion bouril pri kazdym naznaku akce, to byla parada. (navic super fire show) ..... a kdyz na konci zapasu, kdy se Samara v podstate celej zapas jenom branila celej stadion skandoval "malaci", to byla nadhera

.... Spalletti to pak taky hrozne hezky pochvalil budu krysam fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti je sympaťák, fakt to řekl moc hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jestli si to byl ty nebo Kerzak0v,ale když byly jen spekulace že přijde trénovat Zenit Spalleti,tak jste byly prot ia ted vám najednou nevadí.co taková změna?

Reagovat
smazaný uživatel

Spanhelovi ti nevadilo snad nikde, ten byl možná rád

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem to byl. Byl sem proti, protoze se vsude mluvilo o tom, jak si privede sebou spoustu hracu z italie atd a to presne nechci. To se nastesti nestalo, navic je to hroznej sympatak, do Petrohradu prijel v sale Zenitu atd.

Jinak nevim proc to pises zrovna k tomuhle prispevku, kterej prakticky neni vubeco nem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to sympaťák vždycky. Jsem rád, že to trvá

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsou pro Zenit velmi důležité tři body, ze Samary se ani letos body nebudou vozit snadno, před fantastickým publikem se dokážou vyhecovat a bojují jako lvi. Horší to bude venku...

Výkon Zenitu byl podle mě dobrý, ono se ani nijak jinak hrát nedalo, Samara bránila v hlubokém obranném bloku a prosazovat se na takovém terénu přes pevný beton byl nesmírně těžký úkol....

Stejně je sranda, že přestože Zenit celý zápas útočil proti deseti obráncům, tak jediný gól zápasu dal z brejku dva na dva. Danny to pěkně vzal na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ten vykon az tak uzasnej neprisel teda .... Danny nehral spatne, libil se mi Lazovic a Denisov. Co me sere, ze Kerzakov stejne jako v priprave na hristi naprosto nulovej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak úžasný nebyl, ale vzhledem k okolnostem, byl uspokojující. Nevím, cos čekal. Keržakov byl marný, Kanunnikov toho stihl za tři minuty víc než on za celý zápas, v nadsázce.

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda na place. Tak jsem zvědav.

Reagovat
Shevchenko

Zatím nám to teda kvalitně začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tojo, goly zadny a zapasy vicemene otresny ....ale stejne sem hrozne rad, ze ta nase liga konecne zacala a asi dneska stravim celej den u vsech zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Otřesný?

Reagovat
smazaný uživatel

"naše" liga?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ono se to zase rozjede

Reagovat
herbage

Dinamo, Rubin, Spartak a Lokomotiv ještě nehráli, na ty jsem nejvíc zvědavej

Reagovat
božský John

Loko Ti chválim

Reagovat
herbage

Počkej na Keržiho, děvče

Reagovat
smazaný uživatel

Leandro da Silva. Ten by se dokázal uplatnit i v předních ruských klubech, strašně šikovný záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Vybornej kotel v Rostove

Reagovat
smazaný uživatel

jn , pěkný ,ale doufám že můj Tomsk vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby Rostov nebyli takovy matlaci a promenovali sance, tak uz vedou - verim i fandim Rostovu

Reagovat
smazaný uživatel

hraji 0-2goly

Reagovat
smazaný uživatel

Tomsk gooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Kornilenko jede

Reagovat
smazaný uživatel

Tojo, to me poser.... v Zenitu drevenej, ted se vrati do Tomsku a hned da dva goly. Keržakov se v Dinamu vystrilel zpatky do repre a zpatky v Zenitu je zatim totalne marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, moc me pobavilo kdyz sem slysel, ze cil Tomsku je 6. misto a evropsky pohary, tak sem se dobre pobavil... ale koukam ze to myslej vazne, jasny vitezstvi v Rostove sem teda necekal

Reagovat
smazaný uživatel

Konilenko dnes skvělý, sem čuměl, uvidíme, minulí rok 9 místo. tento rok by mohlo být lepší

a jak je to teda nakonec s těmi televizní zápasy na Nova Sport??

Reagovat
smazaný uživatel

Netusim, nejak to nesleduju-a sem i docela rad ze to tam nedavaj

Reagovat
smazaný uživatel

no některé okamžiky to bylo děsné..dival sem se od 70 minuty na Machačku , vždyt ten Holenda snad neměl balon

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem rad ze to tam nedavaj kvuli tomu, ze by to urcite desne zkurvili a ty prenosy by mely otresnou kvalitu. Jinak Holenda tam 45 minut behal a nic no

Reagovat
smazaný uživatel

šak 6 místo nejsou poháry ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda - ale takhle to rikali na NTV

Reagovat
Shevchenko

Pokud vyhraje pohár někdo z první pětky, tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

no to taky,ale spoléhat se na to, třeba tento rok bude snad hrát EL někdo 2 ligy , nebo dokonce 3

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ti říkal, že Tomsk je silný, mají fakt kvalitní kádr a výborného trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
GEGE

Dobry kotel

Reagovat
smazaný uživatel

slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin - Loko zatim nejsilnejsi zapas kola, ale klasicky suverenne nejhorsi navsteva a travnik... Rubin je fakt neskutecna ostuda ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ten zájem o fotbal roste, zvláště když v Kazani je špičkový hokejový tým a dobří volejbalisté

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nemusis rikat, Kazan je hokejovy mesto - ale Rubin uz ma za sebou dva tituly, tohle je uvodni zapas ligy, hraje se proti Lokomotivu, pocasi je dobry a AK Bars dneska nehraje.... a stejne je na stadione tak 10 tisic lidi. To je zoufalost a ne zadnej rostouci zajem

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak beru zepet AK Bars hraje dneska taky od 12 s Barysem.... takze smrt hokeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Moskva a Petrohrad by jim ty sportovní úspěchy mohli pěkně závidět.

Reagovat
smazaný uživatel

V Petrohrade a v Moskve se ten fotbal hraje aspon pro nekoho.... ne pro 10 tisic nadsencu, ktery se aspon uracej dojit na stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

a Maslacenko by mel zmenit profesi z komentatora na uspavace hadu.. jak ja tohohle "komentatora" nesnasim, ten hroznej zazitek z toho zapasu je s nim jeste horsi

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

A diskusi sis nejdriv precet?

Reagovat
Kepy_FCB

neumím rusky

Reagovat
smazaný uživatel

Chytremu napovez..... dobre, tak jinak - koukni se tady asi o dva prispevky vejs

Reagovat
Kepy_FCB

buď rád že se o tu ligu zajímám tak tady nepřevracej oči

Reagovat
smazaný uživatel

dekuju moc

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím má víc ze hry Rubin, to hříště je fakt strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Celej zapas je hroznej.... Kazan, Samara, Petrohrad - tam se asi jeste 3-4 kola budou travniky vzpamatovavat z letosni zmiy, do ty doby se asi moc fotbalu cekat neda.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak :) ...jen škoda takovýho zápasu, to by chtělo na pořádnym trávníku odehrát :) ..každopádně se už těšim na Spartak- Dinamo

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste v Tomsku to asi bude mizerny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkal trenér Loko Sjomin. Nechápe, proč kluby investují velké peníze do hráčů a infrastrukturu zanedbávají. Pak se tím úroveň zápasu pěkně snižuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvuli prvnim par kolum ligy se jim asi do toho nechce tolik penez davat.... pred 90% sezony sou ty travniky potom v luxusnim stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhřívané trávníky by měly být povinností, infrastruktura prostě v hodně ruských klubech pokulhává, stadiony jsou staré, terén nekvalitní....Tohle by se mělo vymítit, 90 procent zápasů se nehraje na trávních v luxusním stavu - březen, duben, říjen, listopad...

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem bych zpřísnil podmínky pro vstup do RPL, některé stadiony jsou jak ze středověku. Taková Sibir, škoda mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen at ty stadiony zustanou, nechci hnusny 60tisicovy areny - zadny calcio moderno. A co se tyce travy, umelka Sibiri byla samozrejme v luxusnim stavu

Reagovat
smazaný uživatel

Radši moderno než stadiony ze středověku jako Petrovskij. A nemusí být honosné arény, ale slušné stadiony s kvalitním vyhřívaným trávníkem. Jde mimo mě, jak v Rusku nemůžou být v roce 2010 trávníky bez vyhřívání, to by měla být základní podmínka pro vstup do soutěže a v minulých letech se hodně zaspalo.

K tomu stadionu Sibire, umělka staré generace a otřesný sovětský stadion, fakt paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt spousta tech stadionu (vcetne Petrovskyho) vyhrivany travniky maj. Ale kdyz ti pred tim 3 mesice lezi na trave metry snehu, tak ti je jakykoliv vyhrivani na hovno.

Stadion Sibiri je fajn, sovetsky stadiony maj svoje super kouzlo - budu je mit radsi nez Gazprom areny

Reagovat
smazaný uživatel

Petrovskij Sověti špatně postavili, proto tam ten terén tak vypadá.... Vem si jak vypadal trávník na stadionu Chimki, když tam hrál CSKA proti Amkaru. Mě se ty sovětské betonové obludy nelíbí, ale proti gustu žádný dišputát.

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion Petrovskij postavil Čech

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, místo těch obrovských platů co dávají, by mohli víc zainvestovat do těchto věcí .)

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, ruská liga je dobrá co se týče hráčské kvality, ale špatná v infrastruktuře a to jí hodně brzdí. Naštěstí se bude nebo už se staví několik nových stadionů.

Reagovat
smazaný uživatel

V rijnu a v listopadu sou travniky v pohode - takovejhle maras je v nekterejch mistech (Petrohrad, Samara, Kazan, Tomsk) a tak prvnich par kol.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím, v listopadu jsou trávníky ve špatném stavu. A i těch prvních pár kol je hodně. Tohle by nemělo být žádné kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

V listopadu maximalne tak nekde v Tomsku.... v Moskve a Petrohrade je o travniky dobre postarano, na jihu Ruska je v tu dobu teplota jeste vysoko nad nulou a jinde je umelka.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední kolo Petrohrad - Spartak byl terén hrozný....Umělky a přírodní trávníky bez vyhřívání by v Rusku vůbec neměly být. Doufám, že se nato do budoucna kluby zaměří.

Reagovat
smazaný uživatel

To uznavam, ten uplne posledni zapas to nebylo zrovna vono. Kazdopadne, jak pisu vedle, Petrovskij vyhrivanej je

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za komentátora na Greenkoda, ten tam je z povinnosti, zápas vůbec neprožívá a fanoušci ho přežnvávají

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis na NTV? ... to je Maslacenko, uz sem tu o nem psal. Nejhorsi komentator co znam....

Reagovat
smazaný uživatel

Má strašně monotónní hlas, jako by ho to vůbec nebavilo komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Usina u toho, placa kraviny.. Slepicka hadr

Reagovat
smazaný uživatel

Ješzě že mu nerozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsme rád za Sibiř v lize, divácí o to mají zájem a fotbal tayk nevypadá podle kometů nejhůř. Navíc zlý muž Buhrjakov, který vůbec nehraje zle fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

To je Sibir a ne Sibiř .... Sibir - Těrek byl slusnej fotbal. O tridu koukatelnejsi nez ta tragedie Rubinu s Lokem.

Reagovat
Kepy_FCB

Asi myslel že se hraje i na Sibérii.

Reagovat
smazaný uživatel

Pyroshow v Samaře není zas takové terno, na Bazalech je to obdobné. Ohledně trávníku, čím to teda je, že maj ten trávník vždy celkem špatnej, když je vyhřívanej a sám na to nadáváš "Keržak0ve"...

Reagovat
Kepy_FCB

na mužiky slušné

Reagovat
smazaný uživatel

V takovém Petrohradu mají tak padesátkrát lepší choreo než na Bazalech.

Reagovat
Kepy_FCB

V Petrohradě nejsou mužici ale finové

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to vím, celosektorovky např. při zápase FCZ-Real Madrid, to bylo super...Ale nedělal bych vědu z té Samary, nepsal sem to celkově, že Rusko je horší než Baník ohledně toho. Třeba např. zápas CSKA-Spartak a taky ta choreografie stála za to

Reagovat
smazaný uživatel

na jaky mužiky? .....jestli myslis rusko obecne, tak to si dost mimo

Reagovat
Kepy_FCB

Vím. Ale jsou tam obrovské rozdíly, na venkově ale i ve městě jich je po kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted nejak nechapu...asi nevim co presne myslis tema mužikama

Reagovat
smazaný uživatel

gopnici .....to je pycha hlavne Moskvy

Reagovat
Kepy_FCB

gopnici

Reagovat
smazaný uživatel

tatarština

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

Gopnik nemá moc vyvinutou svalovou hmotu, proto převážně utočí ve skupině. Se svou obětí vždy začíná rozhovor s nevinnou otázkou: „Nemáš cigaretu?“, nebo „Kolik je hodin?“, občas dokonce „Nepůjčil bys mi nějaký peníze?“. Pokud odpovíte se záporem, tak k vám přistoupí gopnik blíž a zeptá se: „Proč ses tak drzý?“, tím vyvolá konflikt. Pokud odpovíte kladně, tak vám sebere celou krabičku cigaret, hodinky, nebo mobilní telefon a to tak, že ho potřebuje, nebo protože kamarádí, co stojí za ním taky chtějí kouřit.

to mi připomíná i jisté etnikum v ČR ...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sou v rusku stejne oblibeny jako to etnikum v CR

Reagovat
smazaný uživatel

včera mi cigán na Vinohradech chtěl vnutit drogy, éčko...když uviděl symboly FCB, tak šel zas o dům dál..šmucka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vis vubec o co slo na tom videu kterymu se smejes a kdo na nem je, ze to sem davas?

Reagovat
smazaný uživatel

Kerzak0v

14.03.2010 13:15

Vzdyt spousta tech stadionu (vcetne Petrovskyho) vyhrivany travniky maj. Ale kdyz ti pred tim 3 mesice lezi na trave metry snehu, tak ti je jakykoliv vyhrivani na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to není pravda, je mnoho vyhřívaných trávníků, které přes velmi tuhou zimu nevypadají jako oraniště.

Reagovat
smazaný uživatel

Priklad?

Reagovat
smazaný uživatel

V Rusku třeba Arena Chimki, stadion Lokomotivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnej zimu v Petrorhade, nebo dokonce Kazani a Samare a tu v Moskve.... v Chimkach to taky zadna slava nebyla, bylo to lepsi jenom o ten kus, o kterej je v Moskve podnebi mirnejsi. Travnik na Loko sem letos nevidel jeste.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem trávník v Chimkách a byl dobře připravený, když to srovnám se Samarou a Petrohradě, Samaře a Kazani muselo být mínus 60 a v Moskvě plus 15....

Reagovat
smazaný uživatel

*Když to srovnám se Samarou, Petrohradem a Kazaní

Reagovat
smazaný uživatel

Tak "dobre pripraveny travnik" si teda predstavuju uplne jinak

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=EeWbUIwUs30 srovnej si tohle se Samarou a Petrohradem, v Chimkach mají tak o deset tříd lepší trávník.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkrátka je třeba si přiznat, že zatímco Petrohrad má zastaralou techniku, tak Lokomotiv a Chimki moderní a pak se natom kvalita trávníků odráží. Kdyby měli infrastrukturu na takové úrovni v Samaře, Petrohradu a Kazani, trávník by vypadal mnohem líp.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
stas87

parada zapnem to na poslednych 5 minut a vidim 2goly rubinu travnik je otrasny....prvy gol bol pekny o tycku

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin , tohle dělá velké týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vůči nim hrozně zaujatej...

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? ty si zaujatej proti Sparte a taky ti do toho nekecam

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je rozdíl, tady jde o rivalitu velkou. Co já vím, tak rivalita Zenitu a Kazani není na takové úrovni jako FCB x ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nekdo zacne pravidelne vyhravat (a jeste je to tak neoblibenej narod jako tatari), tak rivalita taky samozrejme vznikne... stejne jako si loni uz nemoh vystat namachrovany slavisty, kdyz podruhy za sebou sli na titul a vsechny porazeli... Nevim co mas porad potrebu me nejak "umravnovat"

Reagovat
stas87

proti komu su rusi najviac zamerani?proti tatarom dagestancom ci cecencom?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti vsem ...tezko rict, asi se to neda nejak seradit. Vsichni kavkazci maj ale tu nevyhodu, ze sou nejlip poznat a sou rozlezli uplne vsude.

Reagovat
smazaný uživatel

mě byli slávisti u řitě

Reagovat
stas87

fakt som to zapol az v 85 prvy gol velmi stastny a loko uz nereagovalo...ten druhy po brejku do prazdnej vyborna nahravka od tekkeho myslim ze to bol on kto to videl cely zapas?zasluzena vyhra rubinu ci cely zapas holomajzna?

Reagovat
smazaný uživatel

holomajzna

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnané bojovné utkání, více šancí měl asi Lokomotiv, fotbalového se na tom terénu moc čekat nedalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lokomotiv nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Berdyjev branku Gorbaněce krásně prožíval, takového ho neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je zvláštní, že zrovna on ( silný křesťaň) trénuje Kazaň

Reagovat
smazaný uživatel

Berdyjev? krestan? na to si prisel jak?

Reagovat
stas87

skor muslim nie?oprav ma ak sa mylim

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ze je muslim

Reagovat
smazaný uživatel

Muslim jak vyšitý, v rozhovorech pořád říká, slává Alláhu, díky Alláhu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj... taky nevim co to ikera popadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Musím více číst

Reagovat
smazaný uživatel

Křesťan.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ?

Tak proč furt máčka ten ruženec

Reagovat
smazaný uživatel

si to asi trošku pleteš :))

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ale já vím že to dělá, jelikož to dělá většina muslimů .)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? je to muslimskej ruzenec nakej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo, musilmskej ruzenec je pro mě novinka

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, co ja vim jak se tomu rika u muslimu - nejsem zadnej nabozenskej fanatik

Reagovat
smazaný uživatel

Nenene jakože to nemyslím na tebe, jenmože je pro mě překvapení, že něco podbného ( ve stylu ruzence) mají i muslimové. Vždycky jsme si říkal, co to ten Berdyjev dělá a tak mě napadlo, že bude Křesťan, proto mě udivilo, že vlastně trénuje muslimskou Kazaň

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti prosimte nelibi?

Reagovat
smazaný uživatel

Gol Alanie

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak - Dinamo

sop://broker.sopcast.com:3912/79509

Spartak: Džanajev - Paršivljuk, Stranzl, Paršivljuk - Šešukov, Ibson - Ananidze, Alex, Makejev - Welliton.

Dinamo: Gabulov - K.Kombarov, Fernandez, Kolodin, D.Kombarov - Samedov, Chochlov, Wilkshire, Semšov, Česnauskis - Voronin.

Šlágr kola klepe na dveře.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Kolodina Epureanu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Spartak ti hraje v deseti a Paršivljuk se naklonoval

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, Kudrjašov...

Reagovat
smazaný uživatel

a Jiranek

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Meschini, Žano, Welliton jim dneska dají kolotoč zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

spanhel / Kerzak0v: jak je důvěryhodnej life.ru ? podle nich jsme totiž prej blízko Krasićovi...

Reagovat
smazaný uživatel

...nejhorsi ruskej bulvar. Duveryhodnost min nez nulova

Reagovat
smazaný uživatel

já to tušil . škoda..., byla to hezká zprávička.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to těžce bulvární plátek.

Reagovat
smazaný uživatel

dík oboum..., i když to nebyla zrovna odpověď, kterou jsem chtěl slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas hrozná nuda, opatrný fotbal z obou stran, akce končily zpravidla před šestnáctkou...Šešukov by měl jít dolů, pokud nechce hrát Karpin o deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda to neni, je to dobrej fotbal nahodou konecne, akorat obe muzstva dobre branej a zadny velky sance nebyly. Šešukov je blazen a doufam ze ho vylouci, aspon se neco pohne ....a Alex pres zimu asi hodne trenoval rustinu, zatim vic keca s rozhodcim nez hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně bránila i Samara se Zenitem a dobrým fotbalem si to nenazval. Samozřejmě nasazení není co vytknout, především Dinamo brání výborně, Spartak má občas s Voroninem potíže...Ale chybí mi větší kreativita směrem dopředu, Dinamo je očividně s bodem spokojeno, ale od Spartaku čekám v ofenzívě mnohem víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Co ma spolecnyho tenhle zapas se Samarou? .... Samara-Zenit byla holomajzna na prisernym terenu, ve kterym Samara akorat v 11 betonovala. Tohle je slusnej pomerne rychlej a bojovnej fotbal nahoru dolu, akorat obe obrany pracujou vyborne a vsechny akce koncej pred vapnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš než že by obrana Spartaku pracovala výborně, tak Dinamo nemá moc velký zájem hrát dopředu. Mě se to nelíbí, na můj vkus hraje Spartak moc nervózně a vepředu mi chybí větší zarputilost (až na Wellitona, který opět někomu z Dinama rozbil hlavu. ).

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň jedno Dinamo mi dneska udělalo radost...

Reagovat
smazaný uživatel

hokejisti dostali dobrou cocku no

Reagovat
smazaný uživatel

To teda jo, alespoň že vypadl i SKA. Dva z favoritů ihned v prvním kole, celkem nářez.

Reagovat
smazaný uživatel

Tojo, ze SKA vyleti sem fakt necekal - rikal sem si, ze bych zasel na finale

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně konferenční finále tam být mělo určitě, asi nikdo nečekal, že by Riga mohla vzít více než 1zápas. Hned po konci jsem si vzpomněl na loňskou Ufu, i když tam to byl mnohem větší úlet :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hokej nesleduju, takze az tak netusim co se v KHL deje. Akorat sem tam kouknu jak se dari SKA

Reagovat
smazaný uživatel

Takže předpokládám, že máš letos dosledováno

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak vykrocil k dalsi neuspesny sezone spravnou nohou ...pristi kolo bude serie pokracovat na Petrovskym Alex nekde zapomnel lonskou formu, Makejev nema na zaklad, Stranzl je drevo.... jen tak dal.

Reagovat
Kepy_FCB

bylo choreo?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo velky na zacatku zapasu, s par ohnema a pak dalsi byly behem zapasu - a vubec support paradni. Na to, ze skoro zaroven hral Spartak-Dinamo hokej, kterej byl mnohem dulezitejsi, tak v Luznikach bylo by voko vic nez 50 tisic a celej zapas vyborny fandeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak v rusku ma vetsina muzstev nejaky vetsi chorea atd skoro kazdej zapas - u takovyhlehlo zapasu je skoro zbytecny se ptat

Reagovat
Kepy_FCB

Hoď se pak linky, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohohle kola zatim:

CSKA:

http://i061.radikal.ru/1003/7d/e42643f00270.jpg

http://s001.radikal.ru/i193/1003/52/3b5b2cc5ac14.jpg

Z mensich klubu, Alania a Rostov:

http://s14.radikal.ru/i187/1003/1a/0ffe8989e5e3.jpg

http://s02.radikal.ru/i175/1003/77/2d248812edb5.jpg

...v Kazani jsou socky a ostatni meli jenom par malejch platen atd, nic zajimavyho. Derby bylo nejkvalitnejsi, neco melo i Dinamo. Jinak nejlepsi chorea atd mivame v Petrohrade, slusny je doma Loko a Spartak, CSKA taky neni uplne zly.

Reagovat
Kepy_FCB

super

Reagovat
smazaný uživatel

to CSKA má dobrej nápad

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslis ten dres s cislem 12, tak to je v rusku (a rek bych ze nejenom tam) klasika - a prvni s tim prisel Zenit

Reagovat
smazaný uživatel

jo myslim ten dres s "novou posilou"

mimochodem proč hrálo CSKA na jinym stadionu a le v Lužnikách?

a ještě jeden dotaz proč není u souhrnů zápasů počet diváků?to je v tom takovej guláš?

Reagovat
Kepy_FCB

ty počty by mě též velmi zajímaly..

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA hraje porad jinde, zadnej stadion nemaj. Tech duvodu asi bude vic - klub konecne pochopil, ze do Luznik jim fanousci nechodej a jejich prumernejch 25 tisic vypada v Luznikach trapne. Takze se rozhodli, ze tam odehrajou jenom "top" zapasy (asi pujde o ligu mistru a derby - protoze i se Zenitem se hraje v Chimkach). Druhej duvod bude urcite i nejakej tlak na vetsi vyuziti Areny Chimki, kdyz Chimki z ligy vypadly.

Ohledne divaku netusim-zeptej se adminu EF..... jakej udaj te treba zajima?

Reagovat
smazaný uživatel

vyloženě jeden zápas ne ,spíš celý kolo

Reagovat
smazaný uživatel

No, prumer ligovej je tak kolem 20 tisic na zapas - vzhledem k tomu, ze tohle kolo se hralo spis na mensich plnejch stadionech (Sibir, Rostov, Chimki), nebo u muzstev s mensi navstevnosti, tak bych tip ze lehce pod 20. Ikdyz tahat nahoru to asi bude Spartak - Dinamo, kde bylo urcite pres 50 tisic, mozna skoro 60.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste o vikendu dost muzstev soubezne hralo dulezitejsi zapasy playoff KHL (Kazan, Dinamo, Spartak atd...) a jeste je docela zima, takze tohle naopak tahalo navstevnost dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tim presunem do Chimek asi budou mit koni jeste zalostnejsi navstevy ....Chimki sou az pomerne daleko za Moskvou a stadion byl dost prazdnej. Takze jestli v Luznikach meli alespon tech 25 tisic, tak tady to bylo takovejch maximalne 13. CSKA je v tomhle neskutecne ostudny muzstvo, at uz si konecne postavej stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Se stavbou jsou prý nějaké komplikace, jsem zvědavý, kdy se fanoušci dočkají, takový kvalitní klub a bez svého zázemí, to je smutné. To samé Spartak.

Reagovat
smazaný uživatel

Makejev je dobrý v obraně, ne záloze. Alex v top formě nebyl (takyže skoro celou přípravu neodtrénoval), ale jako jeden z mála se alespoň pokoušel něco vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Makejev nechapu jak muze bejt dobrej kdekoliv na kraji hriste - co me prastilo do oci bylo hlavne to jak byl neskutecne pomalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál Suchý?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ale vzhledem k drevenosti Stranzla (da se rict, ze ma zasluhu i na golu Dinama), by mozna bylo pro Spartak lepsi kdyby hral.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni naahodou Stranzl druhy zastupce kapitana??

Reagovat
smazaný uživatel

Je, ale u Spartaku je to tezky vybrat, kdyz zakladni sestava sou bud mlady hraci, nebo cizinci co jeste ani neumej rusky

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem říkal, že měl Spartak přes zimu více posílit, minimálně jedno top křídlo mělo přijít... Ze stran byl dnes Spartak slaboučký a Alex to všechno nespasí, když má na zádech furt někoho pověšeného. V nadsázce mají soupeři vyhráno, když pohlídají duo Alex - Welliton, je to sice těžký úkol, ale pro kvalitní obranu ne nemožný...

Suchý příště musí být v základu, dívat se na otřesnou rozehrávku Jiránka (ještě to ušlo) a Stranzla (to už fakt ne) se nedalo dívat. Rakušan byl hrozný a jediný gól Dinama nese jeho podpis.

Dinamo odehrálo zápas velmi zkušeně, prakticky nepustilo Spartak do šance, letos o ten titul bojovat budou, mají výborného trenéra a silný kádr, navíc má ještě přijít nějaký známý útočník...

Reagovat
smazaný uživatel

Na kridlo asi Spartak ceka na uzdraveni Saenka jinak nevim..... kdyz tragickyho Makejeva stridal jeste tregictejsi Kirejev (fakt hraci urovne Spartaku) - tak sem se pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

Sajenko je průměr, fakt jim ten Bystrov nesmírně schází. Ananidze se na křídlo nehodí, je to playmaker a Makejev není křídlo, ale obránce...Do dubna je myslím přestupní termín, Karpin by neměl váhat nebo to se Spartakem bude zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se v Kazani adaptoval Kasajev, letos hraje fakt výborně a předvádí to, na co jsme byli zvyklí z Kubaně.

Reagovat
smazaný uživatel

http://fanat1k.ru/e107_images/news2/spartak-dynamo-2010.jpg

Tak tady teda na prani zatim predkrm z Spartak-Dinamo

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

olaláááá, pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

luxus

Reagovat
smazaný uživatel

překvapil mě spartak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele