Premier League v kostce (27. kolo)

09.03.2017, 12:56
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Reflektory fotbalového světa asi ještě chvíli budou mířit do Barcelony, ale nekonečný seriál ligových soutěží běží dál a je čas na ohlédnutí za uplynulým kolem Premier League. Nejvíc se toho událo v Manchesteru, kde opět exceloval hostující gólman, zatímco rozhodčí naopak selhal. Dočkali jsme se i situací jako vystřižených z UFC...

Aby někdo šlapal soupeři na hlavu nebo protivníkovi uštědřil úmyslný loket, to vidíme opravdu spíše v zápasnických soubojích. V duelu Manchesteru United - Bournemouth na to stačily dvě minuty a dva aktéři, kteří už si také odpykávají disciplinární trest. Zlatan Ibrahimović dostal za úder tři zápasy, Tyrone Mings si odpočne dokonce pětkrát.

Liverpool mezitím opět prokázal, že by rád hrál soutěž jen proti velkým týmům. V Leicesteru posledně po hanebném výkonu prohrál 1:3, ale když na Anfield přijel Arsenal, zase to byl ten Kloppův stroj, který máme rádi. Souboj o Ligu mistrů bude ještě velmi zajímavý - i proto, že Man City včera v předehrávce 28. kola jen remizoval doma se Stoke.

O titulu už naproti tomu začíná být stále víc jasno. Jedenáct kol před koncem má Chelsea na čele už desetibodový náskok a k cestě za slávou si ve zbytku sezóny může dovolit i čtyřikrát ztratit. V uplynulých sedmadvaceti kolech přitom zaváhala pouze šestkrát...
Zápas 27. kola: Swansea vs. Burnley

No jo, po včerejším zázraku na Camp Nou už jsou všechny obraty a zvraty jen plácnutím do vody, ale Swansea to zvládla taky docela pěkně... Po šíleném a neuvěřitelném failu sudího, který odpískal pro Burnley penaltu za ruku Vokese (hráč Burnley, pozn. red.), se Clarets dostali do hry a z ojedinělé šance ve druhém dějství dokonce i do vedení. Krásné góly Olssona a Llorenteho však nakonec otočily běh dějin v ten "správný" směr.

Co je na celé věci dost možná nejpozoruhodnější, je reakce Seana Dycha v pozápasovém rozhovoru. Ryšavý trenér totiž po tak bídném výkonu Burnley a darovaném gólu od rozhodčího měl ještě navíc tu drzost si na Taylora stěžovat, protože při vítězném gólu si Llorente pomohl rukama.



Sestřih z Match of the Day od BBC a mnoho dalšího si můžete prohlédnout zde.
Gól 27. kola: Andros Townsend

Riyad Mahrez se trefil vskutku náramně a všem milovníkům loňské jízdy Leicesteru v tu chvíli srdíčka poskočila. Jenže Andros Townsend předvedl ještě o fous lepší akci. Útok sám založil, když u vlastního vápna získal balón. Následoval sedmdesátimetrový běh, klička a rána k tyči. Paráda.


Zákrok 27. kola: Darren Randolph

Tenhle tah Slavenu Bilićovi vyšel. Adrián šel s formou výrazně dolů a musela přijít změna, Darren Randolph se pak šance chopil na výbornou. Proti Chelsea sice West Hamu k bodům nepomohl, ale tasil se se dvěma parádními zákroky. Ten po střele Diega Costy byl nejlepší z celého kola. Úžasný reflex.


Hráč 27. kola: Artur Boruc

Pokud si dobře vzpomínám, jen dva gólmani v historii Premier League v kostce byli nejlepšími hráči celého kola. K památným výkonům Forstera proti Arsenalu a Heatona s Manchesterem United se nyní přidal Artur Boruc, jenž se tasil s 6 skvělými zákroky a chycenou penaltou proti témuž soupeři. Red Devils byli z polského lapače nešťastní, tím spíš, když Boruc o kolo předtím hrubkou prohrál Bournemouthu zápas s WBA a stal se naším Břídilem kola.


Břídil 27. kola: Zlatan Ibrahimović

Domácí zápas proti Bournemouthu měl být pro Zlatana dárek. Cherries měli vůbec nejhorší obrannou formu v lize. Jenže švédský forvard byl především v prvním poločase naprosto neviditelný, Boruce v brance hostí vůbec neohrozil a k vidění byl až v momentu, který jej na čas vyřadil z kádru. Poté, co mu Mings šlápl na hlavu, neudržel nervy na uzdě a svému sokovi v dalším souboji uštědřil zápasnický loket.

Tři zápasy stop je ještě milosrdný trest. Po změně stran pak Ibrahimović neproměnil penaltu a svůj úděsný výkon korunoval. O střelu se pokusil sedmkrát, prostor mezi tyčemi však trefil jen při zmíněném pokutovém kopu.


Hvězdy 27. kola dle WhoScored.com

1. Nathan Redmon (Southampton) - 9.72
- 2 góly, 5 klíčových přihrávek, 5 úspěšných průniků

2. Artur Boruc (Bournemouth) - 9.13
- chycená penalta, 6 zákroků, 3 zachycené centry

3. Fernando Llorente (Swansea) - 9.03
- 2 góly, 6 střel, z toho 2 na bránu, 5 vyhraných vzdušných soubojů,
Ideální sestava 27. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Artur Boruc opanoval rubriku Hráč kola, takže se o něm dočtete výše. Jedním z těch, co jeho výkon nepovažovali za excelentní, byl Antonio Valencia, který zahrál na pravém beku výborný zápas a nahrál i na jediný gól United. Levou stranu hřiště obsadil ještě výraznější Martin Olsson, který skóroval a vedle Llorenteho byl největší ofenzivní hrozbou Swansea.

Crystal Palace si mne ruce, protože zisk Mamadoua Sakha byl naprosto brilantním tahem. V pětadvaceti kolech bez něj udrželi Eagles dvě čistá konta. Tušíte, jaké číslo to bude ve dvou zápasech s ním? Tušíte správně. Kmenový hráč Liverpoolu je skálou, která bude hrát prim v boji o záchranu. Naopak Aleksandar Kolarov na půdě Sunderlandu moc obranné práce neměl a mohl se soustředit na vyvážení míčů a rozdávání dlouhých pasů. A to mu šlo náramně.

Minulý týden jsem psal o tom, že nominovat do sestavy byť jednoho defenzivního záložníka je mnohdy nadlidský úkol. To se nyní potvrdilo a nejdefenzivnějším hráčem ze středu pole je Adam Lallana. Metronom hry Liverpoolu neúnavně létal po hřišti, tvořil hru a fantasticky založil třetí gól Reds. Zcela stěžejní roli sehrál pro Southampton Dušan Tadić, jenž měl prsty ve třech ze čtyř branek svého týmu - jeden gól dal, na dva přihrál.

Obě asistence proměnil Nathan Redmond, který proti Watfordu zářil ještě víc. Kromě gólů navíc tvořil šance a terorizoval obranu soupeře neustálými průniky. Podobně výtečný výkon pomohl k nominaci Marku Arnautovićovi, hvězdě Stoke, jež rozhodla duel s Middlesbrough rovněž dvěma přesnými zásahy.

Konkurence v ofenzivě byla skutečně ukrutná, a tak se nedostalo třeba na další dvougólovou postavu Fernanda Llorenteho. Přednost dostal Sadio Mané, po Lallanovi druhý hrdina Liverpoolu v šlágru s Arsenalem. Senegalský běžec rozhodl zápas gólem a asistencí. No a Harry Kane, stálice posledních týdnů, rozčísl do té doby nudný zápas Tottenhamu s Evertonem nádherným individuálním gólem. A pak se trefil ještě jednou.
Statistické okénko 27. kola

- Chelsea vládne tabulce, ale i Londýnu; od vzniku novodobé Premier League už vyhrála 118 městských derby (o jedno víc než Arsenal)

- Romelu Lukaku je novým nejlepším střelcem Evertonu v historii Premier League; nastřílel už 61 branek

- Riyad Mahrez ukončil své střelecké trápení; ze hry se prosadil poprvé od dubna 2016

- Manchester United se v zápase s Bournemouthem pokusil o více než 20 střel, ale přesto nezvítězil; to se mu v letošní sezóně stalo už počtvrté

- co by si Swansea počala bez Gylfiho Sigurdssona; islandský fotbalista asistoval už u 10 gólů Labutí a v Premier League je nejlepším nahrávačem (spolu s Christianem Eriksenem)
Nejvtipnější momenty 27. kola

1. Arnautović slaví i s rozhodčím


2. Nezvykle rozjařený Paul Clement

3. Wayne má oči i vzadu!

Poznámka: O víkendu se kvůli čtvrtfinále FA Cupu hrají pouze čtyři zápasy 28. kola - Premier League v kostce (28. kolo) tudíž vyjde až po dohrání zbylých odložených duelů.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (331)

Přidat komentář
niflheim

1. za MU

Reagovat
Ligter

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Golman na OT v sestave kola... ach jo.

Reagovat
Ligter

hrozné, jak se ti brankáři tam snaží

Reagovat
Busby babes

jsou u nas asi nejake vetsi premie nebo co...

Reagovat
niflheim

To beztak dělají jen kvůli tomu

Reagovat
Swarley

kolikrát už

Reagovat
off-olda

Arnautovič

Reagovat
vodka

u něho je neskutečné, že přes to, jak pořád gestikuluje a celkově vypadá jako strašný zmrd, odvede kopec práce a to i do obrany.

Reagovat
Wat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

však takých hráčov je kopa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Wat

U Sakha jsem to přesně čekal. Ale tohle mu sedí, hraje ve středu tabulky/o záchranu, nic moc ambice... něco jako Benteke.

Reagovat
salami

tak Benteke zatim nic moc ani v Palace

Reagovat
Wat

Jj, ale předtím ve Ville hrál jak bůh. On se do toho ještě dostane.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
bbbauch

3 zapasy milosrdny trest?

Reagovat
Usty

Viděl jsem nějakýho pikolíka z Teplic (Rosa?) za tohle před lety dostat 8 zápasů.

3 zápasy jsou standardní trest za červenou, tohle bylo horší. Já bych mu dal klidně 5 utkání.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Podle vyjádření chlapa ve videu přihlédli hlavně k tomu, že neprojevil žádnou lítost, události popsal zkresleně a hlavně těch faulů loktem měl v zápase několik.

Naopak u Zlatana zas přihlédli k tomu, že to byl klasický minisouboj, kde si to navzájem vraceli.

Takže jabka a hrušky.

Reagovat
bbbauch

Vzdyt je to na pomery PL uplne bezny trest za podobne incidenty, navic prvni trest v sezone.

Nechapu, co na tom bylo horsiho, nez na jinych zakrocich, ktere se trestaji 3 zapasama...

Reagovat
Busby babes

kolik by pak musel dostat Mings? ?

Reagovat
Usty

Taky pět... u něj stoprocentně nelze prokázat záměr. Ibra ho mohl úplně snadno knockoutovat. Ale ok, když si vybavím, za co všechno byly v PL taky 3 zápasy, tak to souhlasí.

Reagovat
Svatej

s tím souhlasim

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm nikdo z Chelsea

Reagovat
spider_8

Kanté tam mohl být, ale takhle dá aspoň janko na chvíli pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend paráda. Po 70m běhu předvést rychlou kličku a přesné zákončení -

Reagovat
Wat

Mně přišlo, že při tý kličce každou chvíli upadne.

Reagovat
vodka

a ještě střela tečovaná...

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě ani neběžel dost rychle... omg

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se nevešel Zaha, ten podle mě zahrál ještě lépe než Andros, ale jinak Boruč

Reagovat
MySch017

Zlatan zaslúžene babrákom

Reagovat
Coutinho10

btw. co to dalsi kolo ve fante a v nem pouze 4 zapasy ? planujete koupit naky hrace nebo to odehrajete s tim, co mate ? ja mam jenom 4 hrace

Reagovat
Busby babes

no jsem na tom podobne, pet hracu. a nahradni golman.

Reagovat
Coutinho10

jo, to mas jeste dobry nechci prohrat kvuli takhle debilnimu kolu s Watem, kdyz ted to posledni se celkem povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda, 9 hráčů mi bude hrát. Plánoval jsem dopředu.

Reagovat
Coutinho10

ja nakonec udělal 2 přestupy (- 4 body), takze jdu do boje bez brankare v rozestaveni 3-1-2

Reagovat
salami

tak otázka je, kdy se ty zápasy budou dohrávat, zbavovat se hráčů, který si daj třeba za 2 tejdny 2 zápasy za kolo taky asi uplně nedává smysl

Reagovat
Coutinho10

j to ne...ja prodal hrace, kterym ted v nasledujicich 3-4 kolech moc neverim na body a zaroven ty, ktery jsem koupil verim i v dalsich kolech diky dobrymu losu...tak snad nezklamou

Reagovat
tomasinho

My se díváme na Klavana s Lucasem a Sakho podruhé v sestavě kola

Reagovat
tony223

v čem byl vlastně problém? Můžeš nějak detailně rozvést proč s ním Klopp už nepočítá?

Reagovat
nani92

Kloppove ego

Reagovat
JacksLFC

nešlo o jeho ego ale o to, že hráč to měl v píči a dělal píčoviny. K čemu ti takovej hráč je?

Reagovat
fenixLFC

pretoze sakho je neprofesionalny na co si klopp dost potrpi. a s tym mal sakho udajne problemy uz v PSG. pocas letnej prirpavy u nas meskal na trienngy ci na co.

Reagovat
Rssa

Sakho se projevil jako psychicky nevyrovnany hrac, ke kteremu uz nema trener duveru.

Jsem rad, ze je pryc.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
cristiano.K.

tupec na tři = blb

Reagovat
icemike

OT: je nejaké úskalí, když si objednám mobil na Slovensku? LTE máme stejné, takže fungovat bude vše ok, ne? Díky

Reagovat
minoLFC

Nie, na slovensku majú mobily ešte káble.

Reagovat
Busby babes

Fellaini: "If I am violent and aggressive, what was Carragher? He is the champion of blah-blah and the world champion of breaking legs."

Reagovat
Cobra

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najs

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mithro

Reagovat
vladis271

Liverpool face battle with Bayern Munich in race to sign RB Leipzig midfielder Naby Keita

Oni sú v tomto neskutočné špine. Fakt toto robia svojim súperom v lige zámerne.

Reagovat
Busby babes

hm, to teda bude bitva.

Reagovat
Mastný Chobot

rozhodne kvalita rodičov Nabyho Keitu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak jestli by ho Bayern vůbec chtěl, nevidím pro to moc důvod. Jasně, když budou chtít, tak si ho koupí a nezabrání jim v tom nikdo. Pro nás malé plus, že ho zastupuje stejná agentura jak Maného a ti si prý hodně pochvalovali, jak jsme vše zvládli a jak jsme zacházeli s Maném.

Reagovat
salami

taky by třeba mohlo sehrát roli, že má Lipsko dost prachů a třeba nebudou chtít posilovat Bayern a upřednostněj zahraničí, navíc to neni Němec, aby si to třeba chtěl mermomocí vytrucovat

Reagovat
Busby babes

mohli byste to uhrat na to, ze u vas bude mit vetsi sanci si zahrat. Ale jinak tam moc manevrovaciho prostoru asi neni no. Pripadne Bayern preplatit.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rssa

...akorát o nej se zajímá i Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Kdyby na to Liverpool mel, tak bys byl prvni, ktery by to tady oslavoval...

Reagovat
vladis271

koho ? ty si zaseknutý,či?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vladis271
Reagovat
r.mrazik

co to tam sakra mate???

Reagovat
vladis271

ja nvm, toto je strašný surealizmus .

Reagovat
r.mrazik

teda u nas jsou taky slusny gumy typu Pitomia a majora Zemana...ale tohle je slusnej nášleh...hlavne ty kecy o slovenskych holkach...asi typkovi posilka nepomohla ani k tomu,aby se nejaka slitovala...

Reagovat
smazaný uživatel

thlape thi na jathyk

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

vypatlanej bezmozek, co si myslí, že zvedat činky je tvrdá práce

Reagovat
R.Meireles

naprostý souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Bayern +

Neskutočný kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Hitlerjugend.sk

Reagovat
Mastný Chobot

Ja fakt nepochopím, čím tí ľudia rozmýšľajú, keď tomuto dávajú hlasy.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

boze moj. To je hnus.

Ja sa asi začnem poriadne učiť cudzie jazyky, lebo to tu bude za chvíľu vyzerať jak vo filme Idiocracy, len miesto Terryho Crewsa, nám tu bude vládnuť Majko alebo Miňo.

Reagovat
Lacko_Boh

ak sa to tu zjebe týmto smerom tak títo dvaja kokůtci pri tom nebudú. Alebo po tom.

Reagovat
smazaný uživatel

ako to myslis?

Reagovat
Lacko_Boh

no, je tu ešte krajnešia pravica ktora zatial nie je tak v popredi

Reagovat
smazaný uživatel

sho? No, jedine ze by Magat vytiahol nieco na Kotlebu ako to hovoril/naznacil v tych svojich videach.

Reagovat
Lacko_Boh

skorej juzne slovensko

Reagovat
vladis271

že sho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti su radikalnejsi, nie?

Reagovat
Lacko_Boh

shu shu

Reagovat
Mastný Chobot

kotlebajugend ide zachraňovať Slovensko pred dekadenciou na čele s takouto elitou národa, čo máva pohlavný styk s Alláhom. Ja fakt nepochopím, čím tí ľudia rozmýšľajú, keď tomuto dávajú hlasy.

Reagovat
Lacko_Boh

tak tí ľudia sa ani neinformovali, len protestovali .Vid brexit.

Ale šak šak sam dobre vieš

Reagovat
Mastný Chobot

práveže vóbec

Reagovat
Lacko_Boh

no, gro voličov, resp. tí ktorí ich dostali do parlamentu boli ľudia ktorí len vedeli že nie sú štandartná politcká strana atď.. a to vieš kámo, nehovor že né.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

typický bravčový gym bro

hlavne že si naloží 4 taniere na bench vo videu, ale nedvihne to

Reagovat
jk

Reagovat
fenixLFC

a to si jeden furt mysli, ze slovensko uz viac prijebane byt nemoze..neskutocne ze stale vieme prekvapit a zakopat sa este nizsie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

V UFC jsou kopy do hlavy ležícího soupeře zakázaný

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Lepší backup bysme těžko hledali a teď je ideální chvíle ho podepsat, když zrovna hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Tak tak

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
wild
Reagovat
wild

5-3-2 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle grafiky 1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.

Reagovat
smazaný uživatel

*1-1-1-1-1-1-100 000 000-1-1-1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

blind v zaloze??

Reagovat
niflheim

Spíše Young na křídle, duo Blind/Rojo LCB a LB.Jones RB.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=0K-4Xly1UEM

TOP 5 proher Arsenalu od roku 2011. Dobré videjko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Čech je strašný kašpar.

Reagovat
fenixLFC

wut, tam nie je ta kefa od nas?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

rosicky 10:24

Reagovat
SunFells

Na to se ho pak ptali. Prý věděl

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam jak pri 2:8 ani neotocil hlavu ve zdi a s ledovym klidem odchazel rozehravat na stred po gole?

Reagovat
SunFells

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

po pravde, tam me zklamal..uz do toho zapasu nesel moc s formou a ten vybuch byl horsi jak oba ted s Bayernem...tam to byl totalni vybuch, nepredstavitelna nakladacka od nich...Asi mam nizky naroky, ale tohle me budi ze spani vic, jak nejakych 2:10 od Bayernu...

Reagovat
Hokaido

Hlavně tohle, i když se stylem Arsenalu je to trochu pochopitelný:

A look at the possession stats tell some of the story. Sanchez has lost the ball exactly 100 times more than any other Arsenal player this season.

In fact, he is responsible for nine of the 10 occasions when an Arsenal player has the lost the ball 24 times or more in a single Premier League match this season.

It's a product of playing in such an advanced role, but things reached a nadir in the shock 2-1 home defeat to Watford when Sanchez surrendered the ball a season-high 30 times.

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis chce z každej lopty spraviť finálku a vždy si volí tie najťažšie varianty. Posledné zápasy nezahral dobre, rovnako ako každý okrem Kosa a Oxa, ale stále je to zďaleka náš najlepší a najdôležitejší hráč.

Reagovat
Hokaido

Já vím, z toho ty ztráty pochopitelně plynou, ale je jich teda fakt neuvěřitelný množství.

A ty naběhaný kilometry mě teda taky zarazily. Kdyby mi někdo řekl, že Alexis letos ani jednou v PL nenaběhal 10+ km, tak se mu vysměju.

Reagovat
spider_8

Já myslím, že třeba u Costy by ta statistika byla ještě horší

Reagovat
Svatej

Celkem čumim že se tam evešel Kanté, ale i tak bezva čtení díky !

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas, Leo.

Reagovat
nani92

trápne

Reagovat
smazaný uživatel

zajo pls

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho meno je naopak pekné. Nehaň ho.

Reagovat
nani92

pekný pokus, ale vieš , že o meno nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Súhlas mi ale nemôžeš vetovať.

Reagovat
nani92

môžem a potom to môžeš poslať na ústavný súd, či to bolo oprávnené

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

je krásný

Reagovat
smazaný uživatel

Poznámka: O víkendu se kvůli čtvrtfinále FA Cupu hrají pouze čtyři zápasy 28. kola - Premier League v kostce (28. kolo) tudíž vyjde až po dohrání zbylých odložených duelů.

To už si nikdo ty první 4 nebude pamatovat.

Reagovat
Mastný Chobot

Hlavne, že pri neúplných kolách doteraz to nevadilo. Kampaň? Neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkládá se Chelsea a Usty nechce přijít o příležitost tam nacpat modráky.

Reagovat
Usty

Protože odložit 6 zápasů není jako odložit 2?

Reagovat
Zaschrona

Vetsina kola > mensina kola.

Reagovat
Mastný Chobot

No nie je, to máš pravdu, ale stále je to nejaké odloženie.

Reagovat
Usty

Podle tebe bych teda měl udělat sestavu kola ze 4 zápasů, kde hraje 3/4 týmů ze spodní poloviny tabulky?

Btw., pokud si vzpomínám, je to teprve druhý neúplný kolo.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja ti vôbec nevravím, čo máš robiť, veď som to písal v nadsázke, ako by zlatí hoši z Nagana řekli. Ale keď už, tak skôr naopak, v rámci zachovania 100% objektivity by som zostavy kola robil vždy až po tom, čo budú odohrané všetky zápasy toho kola (čiže tak, ako sa to predminulé kolo neurobilo u vás).

Reagovat
smazaný uživatel

To by platilo i bez tý statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

Rostov má špatný trávník, ale když United neporazí Bournemouth, ani je, ani další týmy, tak je jasné, že nejsou ani dost dobří hrát ligu mistrů další rok. Po odchodu Safa jsou dobří už tak akorát v utrácení peněz za zbytečné hráče a celkově si myslím, že ta éra slavného Manchesteru skončila. Čím dřív si to všichni uvědomí, tím líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

když ti má být konkurence Liverpool, Spurs nebo konstatntně konstatní Arsenal + ty dvě umělotiny, tak bych to s tou končící érou zase tak bledě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
r.mrazik

Se koukni jak tam hráli ostatní týmy na tom poli chytráku

Reagovat
Free_player

Jediná vidina Manchesteru na LM je vyhrát EL .. tipuju, že pokud zvládnout Rostov tak v další fázi někdo vyseká

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Euphael

Reagovat
iamek

Reagovat
niflheim

OT: GoT od 16.7.

Reagovat
Steven666

až o 4 mesiace? THE F..K!

Reagovat
Lacko_Boh

pome si spraviť tipovačku že ako to skončí

Reagovat
smazaný uživatel

SPOILER ALERT Všichni zemřou

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
Lacko_Boh

1. Khalisi s Johnom to vypacajú jak oči

2. Starkovci

3.Cersei sa zabije a odjebe so sebou polku mapy

4. Arsenal

Reagovat
Cobra

5. Tottenham

6. MU

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Arsenal vypadne v osmifinale

Reagovat
spider_8

"Winter is coming" v letních vedrech

Reagovat
blade115

Kéž by tak Martin taky už konečně oznámil, kdy vyjdou Vichry... Alespoň bychom měli představu, jak moc scénáristi tomu seriálu uškodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže delší čekání a ještě k tomu bude míň dílů než obvykle.. Nice.

Reagovat
blade115

Je to tak lepší a dává to smysl.

Reagovat
M0rb1D4S

Ale každý díl by měl být asi o 10 minut delší.

Reagovat
Busby babes

psat uprsotred leta Winter is coming bude divny...

Reagovat
Hokaido

Oh, my sweet summer child...To půjde.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jk

Fazio gól v Lyonu

Reagovat
Miguel19

https://pbs.twimg.com/media/C6fuvozXEAArwwS.jpg

Konečně Willian sundal to křoví

Reagovat
Mastný Chobot

vždy ma zaujímalo, prečo si černosi robia tieto účesy, však to vyzerá odporne, ešte keď tam aj má vzadu párty

Reagovat
spider_8

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
Murtago

Reagovat
jk

to je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Benny

Reagovat
jk

To afro bylo boží. Ty copánky jsou fakt pro buzeranty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Tohle je hrozný účes...

Reagovat
Miguel19

To jo, ale v Doněcku s ním válel...

Reagovat
blade115

U nás s afrem válel víc než kdy v Doněcku s touhle hrůzou...

Reagovat
Usty

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kvasha16

fuj

Reagovat
Free_player

tak teď je ještě 3x hnusnější než před tím

Reagovat
Hai

Reagovat
spider_8

OT: Zemo bude znovu kandidovat a někdo už to zkouší klasicky postaru: "Neumím si představit situaci, která by musela nastat, aby Zeman znovu nevyhrál, tvrdí Balík"

Reagovat
Mastný Chobot

hehe, djourouove zaklínadlo už preniklo aj do českej politiky

pekne, Kubo

Reagovat
spider_8

Nezačal s tím náhodou Kiwwi? I když s trochu nezamýšleným efektem

Reagovat
Lacko_Boh

tu niekto papá orechy

Reagovat
nani92

namiesto sviečkovej

Reagovat
Zaschrona

Ale v tomhle pripade to zatim na tohle nevypada. Protikandidati jsou bud tragedi nebo uz zaznamenali polibek smrti.

Reagovat
Busby babes

to si rikali fans Hilary, Atlanty a Lala landu taky...

Reagovat
Zaschrona

No, mozna to bude tim, ze si fans tehle zminovanych neuvedomovali, ze taky patri do tehle skupiny.

Reagovat
Busby babes

ale kulovy, naopak byli to favorite, kteri prohrali. Zeman je favorit, tak uvidime.

Reagovat
Zaschrona

Nejde o to, ze byli favoriti. Jde o to, ze to byla tragicka kandidatka, minimalne Clinton. Ten film jsem nevidel, nemuzu hodnotit.

Reagovat
spider_8

Já vím. Já už jsem dlouho smířený s tím, že bude kandidovat a že v takovém případě i vyhraje. Žádný z těch navrhovaných intelektuálů proti němu nemá šanci. Lidé, kteří by ji mohli mít, už to v podstatě odmítli.

Reagovat
Busby babes

kteri jsou ti lide, kteri by ho mohli porazit?

Reagovat
spider_8

Tak mluvilo se třeba o generálu Pavlovi nebo o Drábové. Ti by podle mě měli slušnou šanci mu vzít i pár jeho voličů.

Reagovat
blade115

To bych spíš věřil Stropnickému než těmhle. Ale nevím no, ohledně Čechů už je lčověk radši skeptický...

Reagovat
Zaschrona

Stropnicky nema sanci. Staci postavit antikampan proti jeho rodine a konci. Tipuju, ze ho nema rado jeste vic lidi nez Zemana.

Reagovat
blade115

Pokud by měl podporu Ano, tak bych mu věřil víc než těm ostatním. Když lidi tak rádi volí Ano, rozhodně by spousta z nich šla volit i Stropnického. Nevím, jestli by vyhrál, ale asi by měl větší šanci.

Reagovat
Zaschrona

Podpora Ano podle me nehrozi. Babis potrebuje Zemana, aby mu jmenoval vladu. A tim, ze na hrade bude mit Stropnickeho, tak realne nemuze nic navic ziskat. Naopak prohra mu muze jen uskodit. Navic Stropnicky je spatny kandidat. Nekteri lidi ho maji radi, ale vetsina ho nesnasi.

Reagovat
blade115

Právěže Babiš prohlašoval, že by rád vyslal někoho za Ano. A Stropnického kandidatura měla být podmíněna podporou při tom jejich zasedání. Já nechci diskutovat o tom, jaký by byl kandidát nebo prezident, ale myslím, že podporu by měl. Už kvůli tomu, že spousta lidí je ochotná volit kohokoliv jen ne Zemana. A k tomu by se přidali Ano voliči.

Reagovat
Busby babes

Pavel jako general NATO, ktere tady vetsina emzakovych volicu nesnasi a chtela by vystoupit?

Drabova nema sanci, ta je taky popularni u par mestskych volicu. aspon teda dle meho.

Reagovat
spider_8

Zrovna Drábová by podle mě zdaleka nebyla populární jen u městských voličů, ona je hodně respektovaná napříč všemi skupinami. A Pavel je sice u NATO, ale taky je to bývalý komunista, což by mu asi u těchto voličů bylo ku prospěchu a přitom by neztratil podporu těch liberálních A Zeman by ho nemohl jen tak lehce odbýt jako pražskou kavárnu, což podle mě čeká většinu jeho protikandidátů.

Reagovat
Busby babes

uvidime. ja si spis rikam, ze Zeman prohraje souboj s casem a zubatou

Reagovat
spider_8

Jn, asi jedinej jeho reálnej soupeř

Reagovat
Busby babes

tomu rikam zasadova zena.

Reagovat
spider_8

Však to není nic tak strašného, když řekne, že jim poradí. Obzvlášť, když to nejspíš bude v energetické oblasti. Co se týče její morální stránky, tak bych jí celkem věřil.

Reagovat
Busby babes

tak se s tim horackem nema fotit jako ze je s nim v jednom tymu. adruhej den delat jakoze s nim pomalu nema nic spolecneho.

Reagovat
Zaschrona

Na druhou stranu asi neni zakazano, aby clovek byl soucasti tymu treba i vsech prezidentskych kandidatu najednou.

Reagovat
Busby babes

ja nerikam, ze to je zakazane.

Reagovat
spider_8

Tak bůhví, v jaké to vzniklo situaci. A stejně tu podporu prohlášením o Zemanovi totálně odrovnala.

Reagovat
Mimalu

s tou většinou bych byl přece jenom opatrný, jak už se v minulosti ukázalo (viz demonstrace proti Americkým okupantům kdy se jich sešlo asi 5), vyloženě proti NATO je pár hlasitých šašků + rudá špína

Reagovat
spider_8

Reagovat
Zaschrona

Ale vylozene pro je taky jen par lidi...

Reagovat
Mimalu

no spíš my šlo o to, že většinu Zemanovi voličské základny netvoří čistě anti-systémoví voliči. Teoreticky, kdyby Pavel kandidoval, tak si nemyslím že by pro velkou část Zemanových voličů byla jeho role v NATO nějak zásadní problém

Reagovat
Mimalu

*anti-systémový

Reagovat
Mimalu

nebo vlastně ne, ach jo...

Reagovat
Busby babes

navic se teda necha vyfotit, jakoze je v poradnim sboru Horacka a den na to rekne, ze s nim skoro nema nic spolecneho a bude radit komukoliv a asi volit Zemana... tomu rikam zasadove nazory.

Reagovat
Zaschrona

Ma svoje misto jiste, se Zemanem ma dobre vztahy, ale chce si to pojistit i v pripade dalsich, kdyby nahodou. Chytra.

Reagovat
Busby babes

driv se rikalo svine...

Reagovat
spider_8

Někdo tomu říká být nezávislý expert, někdo svině. Holt ta škála je široká

Reagovat
Busby babes

jak jsem psal vejs, nezavislej expert se nefoti s kandidatem jako ze je soucasti jeho tymu...

Reagovat
Zaschrona

Na jejim miste bys to ale asi delal taky, 100 tisic mesicne plat.

Reagovat
spider_8

100 tisíc není zas tak velký plat, vzhledem k tomu, že je považována za největšího odborníka na jadernou energii u nás. V soukromým sektoru by nejspíš dostala mnohem víc.

Reagovat
vladis271

ako nehnecvajte sa bratia. Ale aby krajina Masaryka, Beneša a Havla nedokázala vyprodukovať niekoho kto Zemana zadupe do zeme To kde ste?

Reagovat
Lacko_Boh

Rosa!

Reagovat
spider_8

Problém je, že on je hrozně chytrý politik, dokáže si zmobilizovat tu svoji armádu buranů a aby ho někdo porazil, tak mu musí aspoň část těchto lidí odebrat. A k tomu se nějaký nový Havel zrovna moc nehodí.

Reagovat
Busby babes

no at je Zeman jakej chce, tak to proste dela dobre. Jemu je uplne fuk, co rekne, kde to rekne, jestli tim nekoho nasere, jestli lze nebo nelze... a vi, ze jeho volicum to je u prdele taky. takze klidne pojede straseni pred uprchlikama, kteri tu nejsou, bude lhat o cemkoliv cemu jeho volici veri atd. Vsak jemu tady lidi veri, ze je nejakej predstavitel antiestablishmentu. On, co je ex premier a prezident zeme...

A kdyz s nim nekdo pujde do debaty, tak ho fakticky rozstrili. ale to je jeho volicum fuk. ti nad tim mavnou rukou a reknou, ze stejne je ten Milos nejlepsi, protoze mysli na obycejne lidi. co na tom, ze realne kroky a vysledky vuci tem nejchudsim vubec nema...

Reagovat
Zaschrona

No, hlavne je casto Zeman protestni volba. Nemyslim si, ze ma nejakou extra velkou podporu. Ale jak to tak byva u nas, je u nas hodne velka skupina lidi, kteri to hodi tomu, koho nejvic nechteji ti, ktere nesnasi. Respektive v pripade minulych voleb Zeman vyhral hlavne kvuli tomu, ze vadil lidem min nez Schwarzenberg. Tohle se pravdepodobne bude opakovat i s Horackem.

Reagovat
vladis271

to nie je len u vás. Ja by som volil Kisku aj tak (ak bude zase kandidovať) ale to ako ho neznášajú všetci zelení šašovia, Kremlinsuckers, všetci alternatívci, pat a mat z PAH etc. spôsobuje, že sa neviem dočkať daľších volieb a času kedy budú utierať slzičky.

Reagovat
Zaschrona

Tyhle volby jsou vsude o tom, ze volis nejmensi zlo. Jen malo lidi voli nejakeho cloveka s nadsenim, respektive to nadseni ziskaji jen diky tomu, ze hlavne nechteji tu druhou stranu nebo cloveka.

Reagovat
Whitemedia

Psat o Masarykovi, Benesovi a k tomu pripsat Havla

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

davavt Masaryka do jednej vety s benesom

Reagovat
Lacko_Boh

prečo nie? Naozaj sa pýtam, čerpám z dejepisu zo základky a nejkých diskusných relácií, títo chlapci ma moc nezaujímajú . Beneš teda nulová charizma, pragmatik, chápem..ale až na facepalm? Ja teda zas toho Havla až tak pozítívne nevnímam ( a to mám bombardovanie v piči ).Ale možno je to len moj hipsterský reflex trošku rebelovať proti obľúbencovi.

Reagovat
fenixLFC

benes pri com bol to posral. de facto vysachoval stefanika do role kde nic neznamenal. postoj k slovensku celkovo. za jeho vlady prisli nackovia, bol to on kto sa vopchal sovietom do riti a slubil im cokolvek len aby mohol byt nadalej prezidentom. aj kvôli nemu boli za druhej svetovej vojny obrovske represie, pretoze viac ako o narod mu slo o jeho vlastny image. neskor dekrety. a bol to on kto prepustil komancom celu krajinu a uvrhol aj cesko aj slvoensko do tych sraciek kde sme doteraz. slaby politik ktorému slo len o vlastnu slavu a prestiz

Reagovat
vladis271

Ale v pidstate suhlasim. Uz ked som to pisal vedel som, ze benes je tam najslabsi. Len ma nenapadlo tretie velke meno.

Reagovat
vladis271

Za kmancov ale nemohol. Vtedy by nam uz nepomohol ani ceskoslovensky abraham lincoln. Aj ked im nastup k moci ulahcil.

Reagovat
fenixLFC

ked tam mohol byt benes tak tam moze byt hocikto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

Everton will try to sign Gylfi Sigurdsson in the summer. Expected to cost £20-25m.

No, sice uz mu bude 28, ale asi by to za to stalo. Presne typ hrace, ktereho potrebujeme.

Reagovat
Steven666

je mi záhadou ako môže takýto hráč byť prehliadaný TOP mužstvami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

podle mě moc nikam nechce, je tam spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

pretoze sa nepresadil ani v nadpriemernom time

Reagovat
Hokaido

Pěkný rýpnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vsak 28 je snad na fotbalistu vek, kdy ma byt na vrcholu, ne?

Reagovat
Zaschrona

No, neni tam zadna poradna moznost ho pak pripadne uz prodat dal, je to najisto nakup do konce jeho PL kariery. Ale pokud se chceme posunout dal, tak musime zacit delat i takove nakupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Top řešení pro všechny strany. Teda kromě labutí

Reagovat
Murtago

Mings měl dostat taky trest, aby to bylo fér. Za tohle si ten loket v podstatě zasloužil.

Reagovat
Ligter

však dostal

Reagovat
Busby babes

vsak dostal pet zapasu.

Reagovat
Free_player

to je dobře

Reagovat
Murtago

tak super, spravedlnosti za dobře

Reagovat
blade115

'No Nicky Butt team' - Mourinho won't play reserves at Chelsea

Tak to my asi můžeme na Akého a spol taky zapomenout...

Reagovat
M0rb1D4S

A to sis jako myslel, že by jinak hrál jo?

Reagovat
blade115

Jo ...

Reagovat
r.mrazik

nejak moc nechapu,proc jste ho stahovali z toho hostovani...skoda pro toho hrace

Reagovat
blade115

No jo, na tom už jsme se shodli v lednu...

Reagovat
r.mrazik

JJ...ja treba myslel,ze od te doby dostane trochu "čuchnout"

Reagovat
Usty

to jsme si mysleli všichni

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Miguel19

No podle mě to bylo docela jasný, že si kopne jenom v FA Cupu. Bohužel pro něj jsme dostali vás, kde půjdeme s plnou palbou, takže bude mít za půl rok 1 zápas. Prostě píčovina ho stahovat..

Nicméně nechápu, proč aspoň nechodí na lávku místo Terryho/Zoumy..

Reagovat
r.mrazik

a za tu U23 nebo co to je, si zahraje?

Reagovat
Miguel19

Netuším

Reagovat
Miguel19

Jo, tak nehraje

Reagovat
r.mrazik

mam tucha,ze nas Mensah taky ne...pro ty hrace to je totalne ztraceny obdobi...

Reagovat
Busby babes

aby dali 22letym mladikum sanci...

Reagovat
Kovi81

Tam mel Alonso nejake problemy a hrozila jeho absence a nemame za nej zadnou nahradu. Ale je toto skoda no

Reagovat
Snatus

Spíš forma, ne? On byl před stažením pár zápasů celkem marný. Pak se vzchopil, a poslední zápas zas trošku najel na ten jeho slabší výkon.

Reagovat
kvasha16

bol marny pravdepodobne prave kvoli tym zdravotnym komplikaciam

Reagovat
Mimalu

to nechápe moc nikdo, pravděpodobně to byla reakce na odchod Ivanovice, Mikela a Oscara, byť to nebyli nějak zvlášť vytěžování hráči, tak asi Conte nechtěl mít až tak úzký kádr pro případ nějakého zdravotního výpadku. Bohužel to takhle Ake "zbytečně" odnese

Reagovat
r.mrazik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele