Premier League v kostce (27. kolo)

01.03.2016, 01:03
Názory a komentáře
Syndrom neúspěchu sužuje Arsenal dál a dál. Po šťastné výhře nad Leicesterem Kanonýři cítili velkou šanci, jenže prohra s poslepovanou sestavou Manchesteru United je vrátila zpět do pětibodové vzdálenosti od vedoucího Leicesteru. Lišky porazily Norwich, zatímco Tottenham pokračuje ve vítězném tažení díky výhře nad Swansea.

Sedmadvacáté kolo čítalo pouze osm utkání, jelikož Manchester City spolu s Liverpoolem sváděly boj o první anglickou trofej sezóny. V penaltovém rozstřelu nakonec uspěli svěřenci loučícího se Manuela Pellegriniho.

Na dně tabulky se nezměnilo vůbec nic - Aston Villa prohrála, Sunderland prohrál, stejně tak i Norwich a již zmíněná Swansea. V sestupovém triu nadále zůstává Newcastle, jenž má nicméně zápas k dobru.

Zajímavější je situace v boji o pohárovou Evropu. Man City "přihrálo" účast alespoň v předkole Evropské ligy i šestému týmu tabulky a na tuto pozici se nyní kromě Liverpoolu tlačí především West Ham, Southampton, Stoke a Watford. Zaútočit by však chtěla i Chelsea, která už jedenáctkrát v řadě neprohrála a v sobotu dokonce ukončila sérii nepřekonatelného Frasera Forstera.
Zápas 27. kola: Manchester United vs. Arsenal

Zdá se, že čím víc zraněných Manchester United má, tím lépe hraje (nebo má alespoň lepší výsledky). Proti Arsenalu museli nastoupit hned dva nezkušení a neprověření borci - Guillermo Varela na pravé straně obrany a Marcus Rashford v útoku. Byli to však právě oni, kdo nakonec rozhodli o možná lehce překvapivém výsledku 3:2 pro domácí, za něž zazářil i Louis van Gaal.

Osmnáctiletý forvard dal dva góly už ve čtvrtek v Evropské lize, šokující počin pak zopakoval i proti Arsenalu. V obou brankách měl navíc prsty zmíněný Varela. Arsenal se však nedal a zásluhou Welbecka ještě do přestávky snížil. Marcus Rashford však zařídil i třetí gól, na který nahrál Anderu Herrovi. Özil pak už jen snížil výšku porážky.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.

Gól 27. kola: Connor Wickham

Konečně první góly ze hry pro Connora Wickhama v dresu Crystal Palace. Ani jeden sice nezajistil Eagles v utkání s WBA body, alespoň ten druhý však dostal útočníka na piedestal. Mutchův přímý kop sice Dawson odvrátil hlavou, jenže pouze k Wickhamovi, který se do balónu opřel naprosto brilantně. Volej ze vzduchu levačkou - a přímo do šibenice. Nádhera.



V utkání West Bromwiche proti Crystal Palace padlo celkem pět branek a ta z kopačky Saida Berahina byla rovněž fantastická - Sessegnonova asistence dostává gól možná na úroveň s Wickhamovou trefou. Za opakovačku rozhodně stojí i vítězný gól Leonadra Ulloy, který sice nebyl tak krásný, zato euforii vyvolal zdaleka největší.

Zákrok 27. kola: Lukasz Fabianski

Ani mezi zákroky nebylo snadné rozhodnout o tom nejlepším, i tam soupeřili dva nežhavější kandidáti v témže utkání. Hugo Lloris se nakonec musí sklonit před Lukaszem Fabianskim, který předvedl fantastický výkon a korunoval jej tímto úžasným reflexivním zákrokem proti bezprostřední střele Erica Diera.



Hráč 27. kola: Marcus Rashford

Messi na to potřeboval dlouhé roky, Marcus Rashford to zvládl během dvaatřiceti minut. A dál; druhý zápas za Manchesteru United, třetí a čtvrtý gól. Zní to, jako by na Old Trafford dorazil zmíněný argentinský "polobůh", nikoli osmnáctiletý klučina. Petr Čech musel dvakrát lovit míč z branky po jeho střelách a ani třetí trefa Rashforda neminula. Tu naservíroval pro zakončujícího Herreru. Bojovný výkon byl pro dorostence samozřejmostí, víc Marcus zaujal kvalitou a zkušeností při výběru místa či ledovým klidem v šestnáctce.



Břídil 27. kola: Patrick van Aanholt

Vzpomínáte na holandského obránce, který dal v lednu gól v každém utkání? Patrick van Aanholt by se chytil spíš na levém křídle, což potvrdil i v důležitém zápase na hřišti West Hamu. Obranná hra mu totiž vyhovuje o poznání méně. Sunderland prohrál nejtěsnějším možným způsobem pouze jeho vinou - dlouhý míč z kopačky Byrama neodpravil do bezpečí, naopak jej de facto zpracoval Michailu Antoniovi. Ten navíc groteskně bránícího Van Aanholta vzápětí snadno obešel a přesně zakončil.



Sestava 27. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Víťovi Horákovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Dlouho držel Swansea nad vodou, předvedl dvanáct zákroků a několik jich bylo prvotřídních. Lukasz Fabianski sice nakonec dvakrát kapituloval, přesto byl nejlepším gólmanem kola. V ideální sestavě mu dělají společnost stopeři Steve Cook z Bournemouthu a Branislav Ivanović z Chelsea. Zadák Cherries předvedl výborný obranný výkon, jímž pomohl týmu k čistému kontu, Srb zase vedle solidní práce směrem dozadu vstřelil Southamptonu vítězný gól.

Nováčky v týmu kola máme i na krajích obranné řady. Guillermo Varela odehrál teprve třetí zápas v Premier League - a nedá se říct, že by do včerejška nějak zářil. Proti Arsenalu se však nenechal rozhodit velikostí utkání a svůj podíl měl na obou brankách svého kolegy Rashforda. Danny Rose se také činil především v útoku, nejzářivějším momentem byl rozhodně vítězný gól do sítě Swansea, levý bek však navíc nachystal další dvě šance svým spoluhráčům.

Víkend vyšel na jedničku i pravému křídelníkovi West Hamu Michailu Antoniovi, jenž rozhodl zápas se Sunderlandem vítěznou brankou. Hned dvakrát se prosadil Marko Arnautović ze Stoke, který takto popravil Aston Villu. Ještě lépe se dařilo Craigu Gardnerovi, který sehrál ústřední roli při výhře WBA nad Crystal Palace 3:2. Jeden gól dal, na další nahrál a kraloval středu pole.

Totéž platí i o Mesutu Özilovi, jenž je v sestavě kole už posedmé. Dal gól, připsal si už osmnáctou asistenci v sezóně; jenže nikdo ze spoluhráčů se k němu proti Manchesteru United nepřidal. Králem zápasu se tak stal Marcus Rashford, dvougólový hrdina, o jehož výkonu se dočtete výše. Dokonalé vykoupení má za sebou Saido Berahino, jemuž dlouho trvalo, než se probojoval do základní sestavy. V sobotu však zářil - dal gól a na levé straně útočné trojice byl permanentním nebezpečím pro soupeře. Navíc zosnoval i akci, z níž vzešla první branka duelu.
Statistické okénko 27. kola

- Marcus Rashford vstřelil Arsenalu dvě branky ve věku 18 let a 120 dní; na den stejně starý byl při prvním dvougólovém představení v Premier League i jeho spoluhráč Wayne Rooney

- Fraser Forster byl konečně pokořen, v utkání s Chelsea kapituloval dokonce dvakrát a jeho Southampton prohrál 1:2; anglický brankář i tak překonal klubový rekord Paula Jonese (666 minut), jelikož v součtu s minulou sezónou vydržel neinkasovat celých 708 minut - tím zároveň předvedl nejdelší šňůru bez gólu od dob absolutního rekordmana Edwina van der Sara (únor 2009)

- Tottenham porazil Swansea a potvrdil výbornou formu z posledních týdnů; vítěznou šňůru Kohouti natáhli už na šest zápasů, přičemž sedm klání v řadě nedokázali vyhrát od května 1967

- Leicester vyhrál domácí klání s Norwichem a navýšil svoje bodové konto už na 56 bodů; jedenáct kol před koncem tak Lišky překonaly své historické maximum bodů získaných v nejvyšší soutěži (55 v sezóně 1999/00)

- Cesc Fábregas zkompletoval v utkání se Southamptonem dohromady 128 úspěšných přihrávek; žádný hráč v aktuální sezóně Premier League nedokázal nasbírat víc


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (154)

Přidat komentář
Hachim Mastour

1 pre Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

nope

Reagovat
jk

2, pro Eriksen > Ozil

Reagovat
Zaschrona

prijde aktualizace clanku po dohravkach tech dvou odlozenych zapasu?

Reagovat
Usty

Nicméně hráči těch týmů budou mít lehkou výhodu do březnové sestavy měsíce

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
buzna

OT: mate někdo zkušenost s NFD?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ze zrovna Cook sa nekedy dostane do zostavy som vazne necakal

Reagovat
Usty

sám tomu nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rose jen s jedním n. Další urážka fanoušků Tottenhamu zde na eurofotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

TV Regina koupila televizní práva pro LM na další sezónu

https://www.youtube.com/watch?v=Qze0IOtfJUc

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je zostava diskriminacna pre hracov LFC, MCFC, NUFC a EFC? Kedze sa nehralo uplne kolo, nemali sancu sa do nej dostat. Potom sa tam objavia hraci ako Antonio ci Varela, kt. prilis nevynikali...

Reagovat
smazaný uživatel

radši nepiš

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Fakt nechapem ako moze niekto sustavne riesit take kokotiny, ked tu mame vaznejsie problemy ako napr. Globalne oteplovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

alebo Separove vlasy

Reagovat
nani92

To niesu vlasy, to je grc..ale viac ma sokoval feat s Kalim..

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval som, že najviac preskočí zo Školy rapu Momovi, ale Separ ho statočne predbehol. A to nebolo vôbec jednoduché prekonať Moma..

Reagovat
vladis271

Reagovat
cokoliv

co tě na tom šokovalo? vždyť separ si kvalitně sere do huby poslední 2 roky. Nejlepší byl jeho hejt na dramatikz army čo majů 13 rokov a teď si sám buduje army

Reagovat
Lacko_Boh

tak na Kaliho on nikdy nepicoval

Reagovat
nani92

vyberám jeden z komentárov.."ano viem, ze on osobne ho nedissoval, ale ak vznikne rapova fasisticka hymna a ja sa jej zucastnim, nemusim povedat ani slovo o propagande fasizmu, featom som sa dostatocne vyjadril s pozitivnym postojom k tej danej teme"

Reagovat
Lacko_Boh

heh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

ja to cenim, umelci by mali mat vzhlad v pici a vymyslat kokotiny vid Weeknd. Jasne ze to je neprakticke, neesteticke ale..kto iny si to moze dovolit ked nie oni?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

myslim ze to nemyslel vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no...

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

Tě Leo nakazil co?

Reagovat
Cobra

Reagovat
iamek

Neunasis.

Reagovat
Busby babes

bud rad ze jste nehrali, bridila kola vyhral nekdo jinej.

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Ježiši kriste fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? a nebola by keby sa tam nedostali ti co si to zasluzili, ale nedostali by sa tam kvoli tomu, ze sa posrane 2 zapasy nehrali?

Reagovat
Harakan

Tohle už je moc. No, jen doufám, že to není myšleno vážně.

Jestli o tak

Reagovat
fantomas

Jistěže je, je to Ol!ver.

Reagovat
smazaný uživatel

Malo by sa to spravit z kompletneho kola... Neviem, co je na tom nepochopitelne ...

Reagovat
kiwwi

a to budeme cakat dokedy na suhrn z 27. kola?

Reagovat
smazaný uživatel

Do dohrávok, tak je súhrn objektívny z pohľadu šancí hráčov na umiestnenie v zostave, takto nie...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Reagovat
Harakan

Reagovat
Mada

pěkně zastupuješ Masopusta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford co ti jebe

jak tam zesměšnil obranu Arsenalu tou asistencí, to mě opravdu rozesmálo

Reagovat
niflheim

Rashford > Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Harakan

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

za clanok. Jedine co, tak Gardner hral laveho zaloznika proti CP a nemyslim si, ze si svojim vykonom zasluzil do zostavy kola. Ano mal 1+1, ale dobre rovnako ako cely WBA hral len 45 minut. Dobre tak na trojku.

Reagovat
hribco

Tak prvy krat v kariere zaznamenal 1+1 myslim ze si to chlapec zasluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hribco

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Pre milovníkov rumours...dnes je to bohaté a spomínajú sa Gotze, Zielinski, Chilwell, Guerreiro, Ricardo Rodriguez

Jasne veľa mien sa spomína vždy, toto toto píšu spoľahlivo ludia...Barrett, Joyce, King, Musker. Takze záujmu mame veľa veľa, uvidíme čo z toho nakoniec.

A taktiež píšu o odchodoch Bohdana, Allena, Mignolet a...Bentekeho..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Mignolet nedávno podpísal novú zmluvu, tak pochybujem.

Reagovat
fff

Regardless of the new deal, Mignolet is likely to find himself as number two keeper by the summer. (Bascombe)

Snad aspoň takto teda.

Reagovat
fff

Klopp is hoping to have the bulk of his new-look squad available for pre-season. #lfc (Tony Barrett)

Reagovat
stas87

Rodriguez za 50,Götze za 40 a na zvysok vam ten vas klaun vyjedna zlavy.

Reagovat
fff

Uvidime. Ono pisem to len preto, ze realne mame zaujem. Co z toho, po kom pojdeme nakoniec a tak uvidime. Ale penazi bude zrejme urcite dost. Zalezi koho nalakame.

Reagovat
vladis271

Aký klaun?

Reagovat
minoLFC

už vidím ako k nám Goetze ochotne pôjde

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tyhle vaše ubrečenecký kecy, že vám někdo bere hvězdičky z Bundesligy. My dali 40 mega za Bentekeho.. nepotřebujeme nějaký slevy, my máme peněz dost.

Reagovat
fenixLFC

argumentovat bentekem nie je najlepsi napad....

Reagovat
smazaný uživatel

No to je spíš jako ukázka toho, že dokážeme vyhodit peníze za cokoliv, že nám může bejt uplně jedno jaký částky si budou psát u těch jejich bundesligových hvězdiček. Furt si hrajou na hrozně ublížený chudáky, že chce Klopp někoho z Německa.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už máte zájem o ty bundesligové hvězdy, co takhle Subotič nebo Ramos za dvacet, třicet milionů, hm

Reagovat
smazaný uživatel

Takových trapáků máme sami dost.

Reagovat
stas87

Tak vyuzit najlepsiu ponuku od mentalov z PL,to je to jedine co chcem.Ked su v PL kretenico rozhadzuju,tak je treba ich oskubat.No ved to,mate dost tak calujte,tak na co si tu hras?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole z teba sa stal neskutocny placko

Reagovat
stas87

To mi pises zrovna ty?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli jde to Fabianského představení brát až tak pozitivně, když všechny ty wondersavey zazdil tím pitomým vyboxováním, čímž prakticky prohrál zápas. Byl jsem zvědav, který zákrok Usty vyhodnotí jako lepší. Mě se asi taky víc líbil ten Fabianskiho, protože to bylo do protipohybu. Na druhou stranu ta nahrávka Erica jen trefila a střela neměla takovou razanci, jako Gylfiho pumelice...těžký výběr.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase z takovehle blizkosti u Huga nemas jinou sanci to chytit, nez ze te strelec trefi. A ten pohyb na stred, co delal, byl v tom momente jednoducha volba. Pro me taky Fabianskiho zakrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madlucas

zly sen .. ja len dufam ze mesut aj alexis ostanu ak tato sezona bude nakoniec napicu .. a theo nech sa uz konecne zamysli ..

Reagovat
VasAFC

Walcottovi bych jel nejradši pomoc zabalit kufry a koupit letenku směr Čína.

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

kam by chodili? nemyslim, že jsou nějak výrazně lepší, než bejvali v předešlejch klubech

Reagovat
tunkic

Tak třeba Özil při některých zápasech vypadá, že ho to dost nebaví a že ho spoluhráči serou (což se mu v případech Ramsyeho a Walcotta vůbec nedivim)

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vim, tak ten tyhle ksichty házel odjakživa

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Aanholt neprestáva baviť . Fabianskemu - mám ho uloženého v hlave ako veľmi slabého brankára, ale proti Spurs bol vynikajúci.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski nebyl nikdy slabý brankář. I v Arsenalu byl daleko lepší než Szcz, akorát měl trochu problbémy s psychikou.

Reagovat
SunFells

Máš uloženo špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jim to ve výsledku posral. K čemu pět super zákroků, když ve finále namažeš soupeři na kruciální branku?

Reagovat
salami

k tomu, že je tak dlouho držel ve hře?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski je typicky priklad totalneho mantaka ktori vzdy zachyta/zahra dobre iba proti nam...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi takovej idiot, to snad není možné

Reagovat
SunFells

Teď tam Özil je

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

než želva, tak radši Giggs

Reagovat
r.mrazik

to uz je pak dalsi level...prvni je nenechat prijiz žozého

Reagovat
C-M@ster

Nechci LVG, Mourka a ani Giggse...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

tak ked vam staci sa pohybovat za spickou tak hej

Reagovat
Lacko_Boh

Zelva si vsetko chysta na tretiu sezonu

Reagovat
Talker

Stejne jako Mourinho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Varela?

Reagovat
Swarley

taky mi to přijde docela zvláštní, jako v ofenzivě byl hodně slušný a měl prsty i v gólech, na druhou stranu to dozadu nebylo nic extra...nebýt ofenziva Arsenalu tak marná, tak mohla ten jeho prostor využívat mnohem častěji...

Reagovat
smazaný uživatel

po prvních 10ti minutách mně ho bylo líto, pak nahrál na 2 góly . stejně nehrál nic moc. asi nebyly lepší varianty. Každopádně snad se prosadí..

Reagovat
Swarley

jako ona to špatná volba není, když jsem si to tak hezky rozepsal, protože v podstatě směrem dozadu problém neměl (i když to tedy bylo způsobeno marností Arsenalu) a směrem dopředu měl velký podíl a gólech, takže v podstatě výborný výkon...

ale jinak by určitě nebylo moudré dělat z toho závěry o jeho defenzivní kvalitách, což se určitě v brzkých zápasech prokáže...uvidíme, jak to půjde dál, klasika u mladých beků, tam to směrem dozadu bude vždy hořet...

Reagovat
smazaný uživatel

někdo s takovým jménem se musí prosadit

Reagovat
smazaný uživatel

A tu sa dostávame k Alexisovi, ktorý hral na neskúseného mladíka (80 minút so žltou kartou) a nevymyslel tam absolútne nič.

Reagovat
Swarley

celá ta ofenziva Arsenalu zahrála hrozivě pod své možnosti, obrovský rozdíl oproti tomu, jak nás vymotali v tom domácím zápase, kde jsme absolutně netušili, co se děje...

ne že by naši zahráli úplně blbě, ale rozhodně se to dalo provětrat mnohem víc, když máš v základu tak nezkušené hráče...ale zase nerad bych nějak kritizoval náš výkon, vzhledem k tomu, v jaké sestavě jsme nastoupili, můžu jen smeknout před tím výkonem...snad kromě středu zálohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak Alexisovi nepovolil nic, takze dobry.

Reagovat
Swarley

v tom zápase bych ho smazal i já

Reagovat
Azazelo RD

To je jen stařecké naparování.

Reagovat
stas87

Co to ma ten Rose na hlave za kokocinu?

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

To je este z minulej sezony. Nastastie.

Reagovat
Hokaido

Zákrok kola pro mě jednoznačně tohle: https://streamable.com/to6t

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ehm... nie

Reagovat
smazaný uživatel

ne! Lukasz!

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

uuu, efektní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s Mourinhovými biografiemi? Teď snad vyšla nějaká, která je přímo od něj, pak je jedna co se tváří, že je od něj autorizovaná, četl jste někdo něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Loni vyšla, ale jestli je k dostání to nevím. Před vánocemi jsem ji hledal, ale nenašel jsem jí.

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vitasrp

Tahle je přímo od něj, bohužel jde jenom o fotky z průběhu jeho kariéry, ke kterým vždycky poskytl nějaký krátký komentář. Čili člověk se nic novýho nedozví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho, díky za info. Já právě myslel, že je to nějaká supr autobiografie. Bych se pěkně napálil. Prosimtě a tahle knížka http://www.databazeknih.cz/knihy/jose-mourinho-zivot-a-nazory-charizmatickeho-kouce-222078 je dobrá?

Reagovat
vitasrp

Údajně jo, já ji nečetl, ale slyšel jsem o ní. Není to sice autobiografie, ale autor knihy se rozhodl zmapovat život a osobnost Mourinha díky různým rozhovorům s jeho bývalými kolegy/hráči/pracovníky a prý to přináší zajímavý informace od lidí, se kterýma Mourinho třeba začínal atp.

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle jsem myslel. Ale taky jsem teďka četl, že jsou to vetšinou jen fotky.

Reagovat
kvasha16

kto by to bol po polcase povedal, ze nakoniec z toho budu strastne 3 body druhy polcas tragedia, tam snad nebol nikto kto by hral fakt dobre

Reagovat
kvasha16

zly clanok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele