Premier League - souhrn 30. kola: Šlágr bez branek

30.03., 15:42, aktualizováno 31.03., 19:25
Komentáře a souhrny
Keane Lewis-Potter v souboji s Rasmusem Höjlundem (© AFP)

Liverpool otočil zápas s Brightonem, vyhrál 2:1 a poskočil do čela tabulky. Přispěl k tomu i výsledek šlágru kola, v souboji Manchesteru City s Arsenalem branka nepadla.

Manchester City - Arsenal FC 0:0

31.03.2024 17:30

Góly: -

Fotbalisté Manchesteru City remizovali ve 30. kole Premier League na domácím hřišti s Arsenalem 0:0. Klíčový souboj v boji o titul kontrolovali většinu času Citizens, jenže kompaktní defenziva Gunners je do výraznějších příležitostí nepouštěla. Na druhé straně se neujalo ani žádné ze zakončení bývalého útočníka úřadujícího mistra Gabriela Jesuse, jenž se v základní sestavě objevil poprvé od konce ledna. Nerozhodný výsledek tak ve vyrovnaném závodě o trofej anglické nejvyšší soutěže nejvíce potěšil Liverpool, který se dostal na první místo s dvoubodovým náskokem.

Arsenal hájil první pozici, o kterou měl podle predikcí sázkových kanceláří na hřišti Citizens přijít. Gunners na Etihad Stadium naposledy bodovali před téměř osmi lety, přičemž v minulých pěti případech tam třikrát padli minimálně o tři branky. Světlemodří navíc brali duel velmi vážně, o čemž svědčila i slova Erlinga Haalanda, který na tiskové konferenci norské reprezentace několikrát zmínil jeho důležitost.

O úvodní ohrožení branky se postaral hostující útočník Gabriel Jesus, jenž si nejprve hrudí šikovně zpracoval míč, následná střela však rozvlnila jen boční síť. Daleko větší příležitost diváci viděli v 15. minutě na druhé straně hřiště, když se k hlavičce z bezprostřední blízkosti dostal Nathan Aké, nicméně David Raya byl skvěle postaven a nebezpečný pokus pokryl.

Po změně stran se iniciativy chopili Citizens, které mohl poslat do vedení Mateo Kovačič. Obstřel chorvatského středopolaře na vzdálenější tyč ale o kousek minul brankovou konstrukci. Arsenal mohl poté poslat do varu Gabriel Jesus, prudký pas Bukaya Saky před poloprázdnou branku byl však pro brazilského kanonýra moc dlouhý. Světlemodří začali mít s přibývajícím časem velkou herní převahu. Z té plynuly i příležitosti, jednu takovou měl v 84. minutě po rohovém kopu Haaland, k překvapení všech na stadionu ale norský kanonýr v rozhodující chvíli skákající míč netrefil.

Arsenal tak na stadionu, na němž prohrál předchozích sedm ligových vzájemných střetnutí, získal alespoň bod. V příštím kole se 3. dubna střetne s Lutonem, Citizens ve stejný den vyzvou Aston Villu.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Brighton & Hove Albion 2:1

31.03.2024 15:00

Góly: 27. Luis Díaz, 65. Mohamed Salah - 2. Danny Welbeck

Hráči Liverpoolu zvítězili ve 30. kole Premier League na vlastním hřišti nad Brightonem 2:1. Utkání se sice pro celek z Anfieldu nevyvíjelo dobře, když už ve druhé minutě poslal The Seagulls do vedení Danny Welbeck, ještě do pauzy ale stihl kontrovat Luis Díaz. Masivní ostřelování branky Racků kulminovalo krátce po hodině hry, kdy obrat ve skóre dokonal svou 16. trefou v ročníku Mohamed Salah. Reds tak nakonec na neoblíbeného soupeře, nad nímž nevyhráli ve třech předchozích domácích kláních, vyzráli a vyvinuli tlak na Arsenal, jenž musí k setrvání na čele anglické ligy vyloupit v podvečerním zápase stadion Manchesteru City.

Po reprezentační přestávce čekal Brighton dlouhý výlet až na sever Anglie na Anfield. The Seagulls v nejvyšší soutěži momentálně spíše paběrkovali, protože z posledních pěti utkání pouze dvakrát naplno bodovali. Naopak Reds se pyšnili skvělou formou, když ve stejném počtu duelů ztratili jen dva body s Manchesterem City. Na Brighton ale rozhodně dobré vzpomínky neměli, poněvadž ve třech předchozích domácích vzájemných zápasech nezvítězili.

Na ukončení nelichotivé bilance to ze začátku nevypadalo, jelikož už ve druhé minutě skončila pumelice Welbecka za zády Caoimhina Kellehera. Vyrovnání měl na noze Salah, když svou typickou utaženou střelou mířenou na zadní tyč jen těsně minul. Reds se ovšem během první půle přece jen dokázali prosadit. Nepovedený odkop Joela Veltmana vyslal do přímého souboje s brankářem Díaze, jenž dělovkou nedal mladému Nizozemci mezi třemi tyčemi šanci. Otočku mohl dokonat ještě před odchodem do kabin Darwin Núňez, jeho přízemní pokus však parádně zlikvidoval jistý Bart Verbruggen.

Po změně stran se mohl trefit bývalý hráč hostí Alexis Mac Allister, který si našel centr mířený na úroveň penalty, jenže mistr světa bránu netrefil. Drtivý tlak vyústil v druhý gól Reds krátce po hodině hry. Aktivní zakončovatel Salah byl za svou trpělivost odměněn a po přesné přihrávce Mac Allistera se ve stoprocentní šanci zase trochu přiblížil koruně pro krále střelců. Egyptský křídelník mohl přidat další přesný zásah, jenže jeho rána po protiútoku mířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený Verbruggen. I přes nemálo šancí v závěru duelu však Racci vyrovnat nedokázali, a jejich třízápasová série bez prohry na Anfieldu tak skončila.

Liverpool potvrdil roli favorita a získal všechny body. Navázat na dobrý výkon se pokusí 4. dubna proti Sheffieldu, Brighton vyzve o den dříve v Londýně Brentford.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Manchester United 1:1

30.03.2024 21:00

Góly: 90+9. Kristoffer Ajer - 90+6. Mason Mount

Manchester United ve 30. kole Premier League remizoval s Brentfordem 1:1. Navzdory papírovým předpokladům mrzel nerozhodný výsledek jednoznačně domácí Včely, které byly po celé utkání lepším týmem. Jasnou střeleckou převahu však několikrát nedokázali využít i proto, že za Andrém Onanou hned čtyřikrát zazvonila branková konstrukce, přičemž navíc trefu Ivana Toneyho zneplatnil těsný ofsajd. Góly tak přinesl až šílený závěr, v němž na premiérový zásah Masona Mounta v dresu Rudých ďáblů z šesté minuty nastavení ještě stihl reagovat Kristoffer Ajer.

Včely naplno bodovaly pouze dvakrát z předchozích 15 ligových duelů a pochmurnou náladu jim v minulém kole nezlepšila ani porážka s Burnley. Naopak hosté předvedli před reprezentační pauzou jeden z nejlepších výkonů sezony, když ve strhujícím duelu čtvrtfinále FA Cupu porazili Liverpool 4:3 po prodloužení. Na poslední představení na hřišti Brentfordu však Red Devils tak dobré vzpomínky rozhodně neměli, jelikož zde předloni padli rozdílem čtyř gólů.

Ani do sobotního utkání nevstoupili United vůbec dobře, neboť je v úvodní půli domácí jasně přestříleli. První velkou příležitost měl v červeno-bílém dresu ve 24. minutě Toney, který utekl obráncům soupeře, avšak na konci akce jen orazítkoval levou tyč. Obrovské štěstí měli hosté i o pár chvil později, když Zanka hlavičkoval do břevna. Ve 35. minutě se tragický výkon Manchesteru pokusil opět potrestat Toney, z hranice pokutového území ale pálil vysoko nad. Jako jediný tak těsně před pauzou zaměstnal Onanu hlavičkující Keane Lewis-Potter, ani on se ovšem na střeleckou listinu nezapsal.

V 54. minutě se po přihrávce Bruna Fernandese zjevil v ojedinělé šanci Red Devils Rasmus Höjlund, na připraveného Marka Flekkena však nevyzrál. Krátce nato musel své schopnosti prokázat rovněž Onana. Kamerunec nejprve zneškodnil střelu Jegora Jarmoljuka a následně si poradil i s dorážkou Lewise-Pottera. V 58. minutě zazněla za hostujícím gólmanem potřetí branková konstrukce, do níž z voleje pálil Yoane Wissa. Když už o chvíli později dostal míč do sítě Toney, neplatil jeho zásah vinou těsného ofsajdu. Neskutečně smolný večer Bees pak dokonal Bryan Mbeumo, jenž také pálil do břevna. To nejhorší nicméně přišlo pro Brentford až v 96. minutě, kdy se střelou k pravé tyči prosadil Mount. Poté se ale konečně usmálo štěstí i na domácí, když Toneyho pas před bránu zužitkoval Ajer.

Brentford tedy na domácí půdě United opět obral o body a s favoritem remizoval. V příštím kole se už 3. dubna střetne s Brightonem, tým z Manchesteru změří o den později síly s Chelsea.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Wolverhampton Wanderers 2:0

30.03.2024 18:30

Góly: 36. Moussa Diaby, 65. Ezri Konsa

Aston Villa po dvou zaváháních zvládla 30. kolo Premier League, ve kterém porazila Wolves na vlastní půdě 2:0. Hlavní postavou zápasu se stal Moussa Diaby, jenž nejprve ve 36. minutě vsítil vítězný gól, na což navázal po změně stran i asistencí. Villans tak odčinili poslední ligový výprask na domácím stadionu od Tottenhamu, který zároveň přeskočili v tabulce na čtvrtém místě. Vlci se naopak museli po ostudném vypadnutí z FA Cupu smířit s další porážkou.

Když se Aston Villa v lize představila před svými fanoušky naposledy, byla z toho nejtěžší domácí prohra v trenérské kariéře Unaie Emeryho. Z demolice 0:4 se však jeho svěřenci poučili a o několik dní později zničili v Konferenční lize Ajax. Proti Wolves mohli mít o poznání těžší práci. The Wanderers totiž zdobila velmi slušná forma a ve Villa Parku neprohráli v rámci Premier League sedmkrát za sebou.

První pozdvižení přišlo v deváté minutě, kdy si Ollie Watkins naběhl za obranu, trefil brankáře Vlků a Douglas Luiz dorazil míč do brány. Radost Villans sebral pomezní, který správně odmával ofsajd Watkinse. Pár chvil nato Mohli skórovat hosté, když se po centru zprava objevil ve vápně volný Rayan Aït-Nouri, ale z bezprostřední blízkosti nedokázal překonat Emiliana Martíneze. Ve 28. minutě vybídl skvělou kolmicí Youri Tielemans Watkinse, který tak běžel sám na bránu, ale síť rozvlnil pouze z boku. Nedlouho poté umisťoval hlavou centr z pravé strany Pau Torres, ale José Sá si poradil. Aston Villa nešetřila střeleckými pokusy a jeden z nich skončil v síti, když se míč po rozehraném přímém kopu odrazil k Diabymu, jenž ranou z hranice pokutového území propálil vše, co mu stálo v cestě.

Do druhé půle vstoupily oba týmy aktivně a hra se přelévala ze strany na stranu. První větší šanci měli Wolves v 52. minutě, kdy rozehrávali volný přímý kop z nebezpečné pozice pro zakončení, ale Pablo Sarabia bránu přestřelil. V 65. minutě domácí navýšili vedení, když se Ezrimu Konsovi centr zprava tak moc nepovedl, že skončil až v síti. Pro anglického obránce to byl první gól od 5. prosince 2021. Ihned poté mohl po chybě The Wanderers skórovat Nicoló Zaniolo, ale Sá dokázal jeho střelu se štěstím nadvakrát chytit. Lvi si svůj náskok už sebrat nenechali a Martínez si připsal šesté čisté konto v letošní ligové sezoně.

Villans tak porazili neoblíbeného soka a přiblížili se k vysněné účasti v Lize mistrů. V příštím kole je čeká těžká zkouška na hřišti Manchesteru City, kde se představí 3. dubna. Wolves budou hrát o den dříve v Burnley.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Luton Town 2:1

30.03.2024 16:00

Góly: 51. Issa Kaboré (vl.), 83. Heung-min Son - 3. Tahith Chong

Fotbalisté Tottenhamu zvítězili ve 30. kole Premier League nad Lutonem 2:1. Domácího favorita, který navíc brzy prohrával, v průběhu celého duelu provázela místy až nevídaná smůla ve finální fázi. V průběhu první půle Heung-Min Son při zakončení do odkryté brány trefil nejprve první tyč, od které se míč podél brankové čáry odrazil k druhé. Po střele Brennana Johnsona pak zůstal míč jen několik centimetrů před brankovou čárou. Kromě této situace ale střídající Velšan stihl zařídit přesným centrem i vyrovnání a v závěru přihrál svému kapitánovi na vítězný gól.

Kohouti před odjezdem na reprezentační přestávku zažili horskou dráhu emocí, když nejprve v přímém souboji o top čtyřku znemožnili Aston Villu na jejím hřišti čtyřmi góly, aby následně fatálně selhali na Fulhamu, kterému podlehli 0:3. Nyní je čekal další soupeř ze druhé poloviny tabulky Luton, jenž sice poutal pozornost slibnými výkony, zároveň ale nevyhrál už osm duelů v řadě.

A skvěle začal pro hosty i souboj s Kohouty. Už ve třetí minutě našel při rychlém protiútoku Ross Barkley přihrávkou skrze vápno naprosto nehlídaného Tahitha Chonga, jenž měl dostatek času si míč zpracovat a krásně vypálit na vzdálenější tyč. S odpovědí mohl přispěchat v sedmé minutě Dejan Kuluševski, průnikovou přihrávku od Tima Wernera mu ale s nasazením vlastního zdraví odebral od nohou gólman Thomas Kaminski. Krátce nato mohl zužitkovat dlouhý pas za obranu sám německý útočník, pálil ovšem těsně vedle brankové konstrukce. Největší šanci domácích v první půli si připsal Son, který sice překonal Kaminskiho, jeho střela se však pouze odrazila od jedné tyče do druhé a následně do bezpečí.

Srovnání ovšem přišlo až po změně stran. V 51. minutě hledal Johnson přihrávkou skrze vápno Wernera, než k němu ale míč doputoval, tak si ho srazil do vlastní sítě Issa Kaboré. Werner se dral do zakončení v předbrankovém prostoru i v 62. minutě, tentokrát však nezamířil přesně. Centimetr dělil Kohouty od obratu po ráně Johnsona. Balon totiž po zákroku Kaminskiho stále směřovala za brankovou čáru, na poslední chvíli ho ale odkopl jeden z obránců. Vítěznou branku si tak vzal na starosti kapitán Son, jenž v 86. minutě zakončoval protiútok, který sám na vlastní polovině nastartoval.

Spurs tedy nakonec odčinili výbuch na hřiště Fulhamu a dál atakují nejlepší čtyřku. Nyní je bude čekat městské derby s West Hamem, na jehož trávník zavítají 2. dubna. Luton o den později vyzve venku Arsenal.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Fulham FC 3:3

30.03.2024 16:00

Góly: 58. Ben Brereton, 68. Oliver McBurnie, 69. Ben Brereton - 62. João Palhinha, 85. Andreas Pereira, 90+3. Rodrigo Muniz

Sheffield ve 30. kole anglické Premier League na domácím hřišti jen remizoval 3:3 s Fulhamem. Domácí tým v utkání dlouho držel dvougólový náskok, na němž měl velký podíl Ben Brereton Díaz, který k úspěšným trefám přidal i asistenci. V 81. minutě se dokonce The Blades radovali ze čtvrté vstřelené branky, tu ovšem zrušil videorozhodčí kvůli ofsajdu. V závěru navíc na Bramall Lane přišlo ještě větší zklamání, když Fulham v nastaveném čase vyrovnal.

Sheffield musel během třítýdenní pauzy od posledního duelu najít síly na mohutný ligový finiš. Jen ten ho totiž mohl přivést k záchraně, se kterou už jako by nepočítal výkonný ředitel klubu Stephen Bettis, o čemž svědčila jeho nedávná slova v rozsáhlém interview pro jednu z rozhlasových stanic. Fulham dosud sbíral body zejména doma, nicméně kousat dokázal i na hřištích soupeřů, když na konci února vyhrál na Old Trafford.

Favorit však měl na hřišti Sheffieldu nečekané problémy. Žiletky se zdály být na svého soupeře dobře připraveny a spoustě šancí soupeře zamezily už v zárodku. Jedinou povedenou příležitostí hostů v první půli se tak stal pokus Rodriga Munize ze 38. minuty zápasu. Ten se po individuální akci pokusil zavěsit míč do levé horní části branky, nastřelil ale pouze její konstrukci. I domácí mohli jít těsně před odchodem do kabin do vedení. Už v nastaveném čase zkusil svoje štěstí Gustavo Hamer, jeho pokus ale skončil těsně vedle pravé tyče.

Krátce po změně stran se o slovo opět přihlásil Rodrigo Muniz. Ve 48. minutě hlavičkou zakončoval centr svého spoluhráče, jeho pokus ale orazítkoval pouze brankovou konstrukci. Nováček soutěže se ale nevzdával a poháněn domácím publikem šel vstříc první trefě v utkání. Tu obstaral v 58. minutě Oliver McBurnie, jenž našel duchapřítomně přihrávkou Bena Breretona Díaze a ten se v zakončení nemýlil. The Whites ale nepotřebovali na odpověď mnoho času. O čtyři minuty později se totiž prosadil Joao Palhinha, který si naskočil na centr po rohovém kopu a perfektně umístěnou hlavičkou mimo dosah brankáře Iva Grbiče srovnal.

Namlsaný McBurnie si následně vyměnil role s Breretonem Díazem a po jeho přihrávce se stal sám exekutorem. Druhý jmenovaný hráč si vzápětí k překvapení všech na stadionu připsal ještě další trefu, ačkoliv ta byla ještě předmětem zkoumání videorozhodčího. V 85. minutě snížil nepříznivý stav na rozdíl jedné branky jamajský středopolař Bobby De Cordova-Reid. Na už tak bohatou gólovou smršť stihl ještě v nastaveném čase navázat ukázkovou ranou z voleje Rodrigo Muniz.

Poslední celek tabulky tak získal jen bod a jeho šance na záchranu se žádným závratným způsobem nezvýšila. V příštím kole ho navíc čeká 4. dubna těžký souboj na hřišti Liverpoolu, Fulham se představí o dva dny dříve v Nottinghamu.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Crystal Palace 1:1

30.03.2024 16:00

Góly: 61. Chris Wood - 11. Jean-Philippe Mateta

Nottingham remizoval ve 30. kole Premier League s Crystal Palace 1:1. Eagles se dostali do vedení krátce po zahájení utkání, když Jean-Philippe Mateta střelou zpoza vápna rozjásal hostující sektor. Po změně stran ale skóre srovnal australský obr Chris Wood, když z těžké pozice hlavičkou překonal brankáře, a podruhé za sebou tak přispěl k bodovému zápisu domácích. The Tricky Trees ovšem remíza na vyšplhání tabulkou mimo sestupové příčky nestačila.

Domácí zastihla během reprezentační pauzy nepříjemná zpráva, neboť se stali po Evertonu druhým týmem, jemuž byly v souvislosti s porušením finančních pravidel soutěže odečteny body. Ačkoliv se proti tomuto rozhodnutí před pár dny odvolali, toto kolo oficiálně začínali na sestupových příčkách. Z nich je mohla vysvobodit případná výhra nad Crystal Palace.

Nálada v domácím táboře se nemohla zlepšit ani v 11. minutě, když The Eagles poslal do vedení bývalý útočník Mohuče Mateta po zpětné přihrávce od Eberechiho Ezeho. Mírně aktivnější ovšem byli domácí, nicméně žádná velká šance dlouho nepřišla. Další nebezpečí ale přišlo opět ze strany hostí, když se tentokrát v roli zakončovatele ocitl Eze, který jen přestřelil bránu.

Krátce po příchodu kmenového hráče BVB Giovanniho Reyny na plac Forest srovnal. Nelehkou úlohu splnil na výbornou Wood, když zády k brance hlavičkou překonal brankáře Palace. Aktivněji působili ve druhé půli spíše domácí, avšak na gól Australana Wooda nikdo navázat nedokázal. Ani svěřenci Olivera Glasnera nedokázali podruhé rozjásat své fanoušky, i když daleko k tomu neměl krajní bek Daniel Muňoz, jenž napálil brankovou konstrukci.

Nottingham tedy na bodový odpočet reagoval remízovým výsledkem. Další těžká zkouška jej bude čekat 2. dubna proti Fulhamu. Crystal Palace se ve stejný den představí v Bournemouthu.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Burnley FC 2:2

30.03.2024 16:00

Góly: 44. Cole Palmer (pen.), 78. Cole Palmer - 47. Josh Cullen, 81. Dara O'Shea

Chelsea ve 30. kole Premier League nepotvrdila stabilitu domácích výsledků, když jen remizovala s oslabeným Burnley 2:2. The Blues poslala do vedení v závěru první půle z pokutového kopu po vzoru Antonína Panenky hvězda Londýňanů Cole Palmer a za penaltový faul navíc viděl druhou žlutou kartu Lorenz Assignon. Ačkoliv si pak modří po překvapivém srovnání soupeře znovu vypracovali náskok, poslední slovo měl hostující Dara O’Shea, jehož přesná hlavička rozhodla o dělbě bodů.

Ačkoliv se výkony domácího celku na Stamford Bridge daly málokdy označit za přesvědčivé, Chelsea na vlastním trávníku z posledních 12 soutěžních duelů prohrála jediný a hned 10krát se radovala z vítězství. Tuto bilanci chtěli Blues potvrdit také proti nováčkovi soutěže, kterému se s týmem z hlavního města příliš nedařilo. Burnley jej nedokázalo porazit už v 10 zápasech v řadě.

Jako první v 10. minutě zahrozil londýnský celek, když tečovaný pokus Enza Fernándeze mířící do šibenice vytěsnil Arijanet Murič na břevno. Neméně skvělý zákrok musel o chvíli později předvést na druhé straně i Djordje Petrovič proti obstřelu Wilsona Odoberta. V 19. minutě se ve vápně Burnley krásně uvolnil Nicolas Jackson, tváří v tvář Muričovi ale selhal.

Po následné sérii rohových kopů už se nicméně domácí radovali, když milimetrový centr Mychajla Mudryka uklidil do brány Axel Disasi. Po zásahu videa ovšem sudí kvůli ruce zakončujícího stopera trefu neuznal. Skóre se proto měnilo až ve 44. minutě, kdy Palmer suverénně proměnil penaltu poté, co Assignon viděl druhou žlutou kartu za jemné přidržení unikajícího Mudryka.

Navzdory početní nevýhodě ovšem The Clarets krátce po změně stran vyrovnali. Poskakující míč si kousek za šestnáctkou našel Josh Cullen a bez váhání zamířil nechytatelně k pravé tyči. Nejistě působící defenziva modrých před hodinou zápasu málem kapitulovala podruhé, s razantní hlavičkou Lyla Fostera si však poradil Petrovič.

Po několika zahozených šancích Chelsea překonal Muriče opět až Palmer, jenž po chytré patičce Raheema Sterlinga vymetl dolní roh brány. Euforii v západním Londýně ale bleskově učinil přítrž po rohovém kopu přesně hlavičkující O'Shea. Ze stejné standardní situace v 89. minutě málem dokonal obrat outsidera Jay Rodríguez, rozezvonil však jen horní tyč.

Chelsea tedy před vlastními fanoušky v lize nečekaně ztratila. Na Stamford Bridge se znovu představí už 4. dubna, kdy hostí Manchester United. Burnley se o dva dny dříve střetne s Wolves.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Everton FC 2:1

30.03.2024 16:00

Góly: 64. Dominic Solanke, 90+1. Séamus Coleman (vl.) - 87. Beto

Bournemouth zvítězil ve 30. kole Premier League v domácím prostředí nad Evertonem 2:1. Diváci čekali na přesný zásah až do 64. minuty, kdy se hlavičkující Dominic Solanke trefil přesně pod břevno, a zapsal tak již 16. gól v sezoně. Karamelky kontrovaly až v 87. minutě, kdy se po nejistém zákroku brankáře Neta prosadil z dorážky Beto. Velkou ostudu si v nastaveném čase přivodil Seamus Coleman, jenž z naprosto bezpečné pozice ve vápně sklepl balon do vlastní sítě. Třešně tak zakončily březen bez jediné porážky.

Bodové odpočty dál míchaly tabulkou Premier League a ten nejčerstvější pro Nottingham udělal radost mimo jiné Evertonu. Ten byl dříve rovněž potrestán a i kvůli tomu se nacházel těsně nad sestupovým pásmem, ještě vážnějším důvodem nicméně byla série 11 ligových duelů v řadě bez výhry. Bournemouth byl v o poznání větším klidu, k čemuž mu pomohl i úchvatný obrat ze stavu 0:3 proti Lutonu.

V úvodu utkání přežil Everton tutovou šanci domácích. Nejprve Jordan Pickford vyrazil dalekonosnou střelu Antoineho Semenya, načež dorážel Lewis Cook, který z v jasné gólovce vysoko přestřelil bránu. Na druhé straně se k nadějnému zakončení propracoval Dominic Calvert-Lewin, jehož pohotové zakončení k pravé tyči vytěsnil obětavým skokem Neto. Krátce před odchodem do kabin zahrozil Semenyo, jehož skrytá trefa orazítkovala tyč.

Třešně šly do vedení po hodině hry, kdy se na konci pohledného přechodu z obranného rozestavení pověsil do vzduchu Solanke a hlavou nechytatelně zakončil pod břevno. Everton působil i přes gólový deficit bezradně a příliš starostí domácímu celku nedělal. I přesto se v 87. minutě dočkal vyrovnávací trefy. Neto předvedl hrubku při rutinním zákroku, čehož využil Beto a s klidem poslal míč do prázdné brány. V nastaveném čase přišla ještě větší minela na druhé straně, když osamocený obránce Coleman z naprosto bezpečné pozice nasměroval balon po centru soupeře do vlastní sítě.

Everton tak na dvě po sobě jdoucí výhry ve vzájemných duelech nenavázal a nezapsal tentokrát ani bod. V příštím kole se představí 2. dubna v Newcastlu, Bournemouth přivítá tentýž den Crystal Palace.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Ham United 4:3

30.03.2024 13:30

Góly: 6. Alexander Isak (pen.), 77. Alexander Isak (pen.), 83. Harvey Barnes, 90. Harvey Barnes - 21. Michail Antonio, 45+10. Mohammed Kudus, 48. Jarrod Bowen

Fotbalisté Newcastlu nakonec ovládli duel 30. kola Premier League proti West Hamu, nad nímž po divokém průběhu zvítězili 4:3. Duel odstartovala chyba Vladimíra Coufala, po jehož faulu domácí proměnili penaltu a otevřeli skóre. Pak se sice Kladiváři do zápasu rychle vrátili a vypracovali si dvoubrankový náskok, ten jim však kvůli fantastickému střídání Strak nevydržel. V 67. minutě totiž na hřiště nastoupil Harvey Barnes, jenž zkraje závěrečné desetiminutovky srovnal a v nastaveném čase rozpoutal v St James’ Parku nádherným obstřelem nefalšovanou euforii. Smutný závěr klání na vlastní kůži prožil také Tomáš Souček, který stejně jako jeho český spoluhráč nastoupil v základní sestavě.

V dresu The Hammers se před reprezentační pauzou opět předvedl Coufal, jenž se díky další přesné přihrávce zařadil mezi nejproduktivnější beky soutěže. Ani jeho příspěvek ovšem nezabránil druhé po sobě jdoucí ztrátě West Hamu, který tak místo nejlepší čtyřky zůstal blíže právě Strakám. Ty naposledy srdnatě bojovaly na hřišti Chelsea, porážku se jim ale odvrátit nepodařilo.

Hned ve třetí minutě dostal Newcastle hosty pod tlak, z nějž vyústil nešikovný zákrok Coufala, jenž ve vápně zezadu srazil Anthonyho Gordona, a zavinil tak pokutový kop. Ten s přehledem po zemi proměnil Alexander Isak. S odpovědí přispěchal ve 21. minutě Michail Antonio, kterého do samostatného úniku vyslal milimetrovým centrem Lucas Paquetá. Straky si mohly vzít vedení zpět ve 36. minutě, kdy razantní hlavička Gordona proplula kousek vedle pravé tyče. Ještě blíže k přesnému zásahu měl Bruno Guimaraes, jeho technický obstřel z hranice vápna však rozezvučel břevno. O to větším šokem byla pro domácí příznivce trefa Mohammeda Kuduse z 10. minuty nastavení, které předcházela kontroverzní rychlá rozehrávka stadardky.

Kladiváři si přenesli gólový apetit i do druhého dějství. Obranná hlavička Součka po rohovém kopu nastartovala rychlý brejk West Hamu, na jehož konci stál osamocený Jarrod Bowen, jenž uklidil míč k levé tyči. Aktivním Strakám následně bránila v korekci skóre vlastní nemohoucnost. Po nedostoupení Coufala při obranném zákroku se k balonu dostal Barnes, Lukasz Fabiaňski si ovšem jeho střelu z ostrého úhlu pohlídal. V 77. minutě byl už polský gólman krátký na druhou penaltu Isaka v utkání. Chvíli nato si šikovně naběhl do uličky Barnes a přízemním pokusem mezi nohama Fabiaňského dorovnal stav duelu. Anglický šikula poslal fanoušky na stadionu St. James' Park do extáze v rané fázi nastavení, kdy si 16 metrů od cíle odstavil obránce a poslal míč nechytatelně k pravé tyči. The Irons sice po vyloučení Gordona dohrávali v početní přesile, vyrovnávací zásah už však nepředvedli.

Newcastle tedy díky fantastickému závěru po téměř třech letech doma vyzrál na Kladiváře. V dalším kole jej čeká už 2. dubna Everton, West Ham změří v tentýž den v městském derby síly s Tottenhamem.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
29
20
7
2
67 : 27
67
2
Arsenal FC
29
20
5
4
70 : 24
65
3
Manchester City
29
19
7
3
63 : 28
64
4
Aston Villa
30
18
5
7
62 : 42
59
5
Tottenham Hotspur
29
17
5
7
61 : 43
56
6
Manchester United
29
15
3
11
40 : 40
48
7
West Ham United
30
12
8
10
49 : 54
44
8
Newcastle United
29
13
4
12
63 : 51
43
9
Brighton & Hove Albion
29
11
9
9
51 : 46
42
10
Wolverhampton Wanderers
29
12
5
12
42 : 46
41
11
Chelsea FC
28
11
7
10
49 : 47
40
12
Fulham FC
30
11
6
13
46 : 47
39
13
AFC Bournemouth
29
10
8
11
43 : 53
38
14
Crystal Palace
29
7
9
13
34 : 49
30
15
Brentford FC
30
7
6
17
42 : 55
27
16
Everton FC
29
8
7
14
30 : 41
25
17
Nottingham Forest
30
6
8
16
36 : 52
22
18
Luton Town
30
5
7
18
43 : 62
22
19
Burnley FC
30
4
6
20
31 : 65
18
20
Sheffield United
29
3
6
20
27 : 77
15

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (416)

Přidat komentář
Man__United

Moyes to střídáním Phillipse hezky pohřbil

Reagovat
mistr129

Poslední dva ligové zápasy - bez něj na hřišti 5:1, s ním na hřišti 0:5

Reagovat
masly008

Reagovat
Jkb

Phillips je opravdu masakr, se dívím, že si na ten odkop nevzal ještě rozběh, hrozně naivní od něj.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kissak

Philips to všechno rozštípl.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SunFells

PL se vrátila rovnou s ostudou VARu, snad u toho seděl jeden z těch saúdských sudích, ať se mu od veřejnosti dostane pěkné odměny.

Reagovat
Konspirator

Ramadan voe

Reagovat
Busby babes

co mas na mysli?

Reagovat
Greny

Coufal se tam dneska motal jak v Belmondu

Reagovat
Beros

Gordon zkušeně... 2 žluté, redka a jeden zápas stop... Lepší jak 10 žlutých a stopka na zápasy 2...

Reagovat
kissak

Škoda ho, s dalšími zraněnými budeme těžko lepit sestavu na Toffees.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Maximm9

Poche out

Reagovat
John Obi Mikel

Na co se bude Poche vymlouvat tentokrát?

Reagovat
Svatej

Ja se snad proměním v jeho zastánce, ale ja fakt nevim, co s takovyma curakama dělat

Tym zas udělá xg 4, souper ani ne polovinu a ti vymrdanci z toho neudělají výhru, ja bych byl jako trenér zoufalej.

Ale je fakt, ze by bylo fajn je konečně vymrdat, protože tenhle rostu hodnyho poldy prostě nefunguje..

Reagovat
Whitemedia

Nenadělá nic s tím, že zajebeme v útoku, co se dá. Ale defenzíva pod ním je horší jak pod Lampardem a to jsem nečekal, že se ještě někdy vůbec v Chelsea stane.

Reagovat
John Obi Mikel

Jako jo, neproměněný šance, ale nemůžeš dostat dva góly proti deseti a takhle nekontrolovat průběh zápasu. Dva góly by normálnímu týmu proti deseti stačily.

Reagovat
Hachim Mastour

Na vietor

Reagovat
Miguel19

Dobrý bodík proti sestupujícímu týmu, který hraje 60 minut v 10.

Burnley asi 2 góly z rohu za sezonu a proti nám třetí a další 2 tutovky k tomu.

Bravo hoši a trenére.

Reagovat
Zaschrona

105 dní bez výhry v lize a s tak zoufalou hrou budeme načítat dny dál...

Reagovat
Zaschrona

Everton heading to 4 months (FOUR) without a single victory.

Sean Dyche's team now equal the longest run in the club's Premier League history without a win.

Sean Dyche shares that unwanted record with Mike Walker.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Wazza228

Přitom začátek sezóny celkem slušnej.

Reagovat
Maximm9

15.04.2024 21:00 to zlomite, pamatuj moje slova

Reagovat
Busby babes

Hezky Chelsea... snad je vecer nejak netrumfnem.

Reagovat
Wazza228

Brentford venku není bohužel moc uklidňující

Reagovat
TheTopFootbaler

Mám trochu zlý tušení, tohle je ten typ zápasu, kde se může posrat hrozně moc věcí

Reagovat
Busby babes

to plati pro kazdej nas zapas.

Reagovat
TheTopFootbaler

No to samozřejmě, no

Reagovat
oli9

Reagovat
Busby babes

znam nas klub

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Salfovic

Konkurence je obrovská, ale hrát doma v druhém poločase s oslabeným Burnley a 2x v něm neudržet vedení je asi nejlepší číslo letošní sezony.

Reagovat
nomio

Škoda no, tahle Villa byla hratelná. Bohužel náš útok je v tak dezolátním stavu, že je mi těch mladejch kluků, co to tam lepí fakt líto. Přijde mi dost smutný, že trenér, co s náma hraje snad nejofenzivnější fotbal od podzimu 2019 dostane k dispozici na 3 ofenzivní posty všehovšudy 5 ofenzivních hráčů, z nichž jeden má injury record dlouhej jako telefonní seznam. Veškerá ofenzivní hra teda v tuhle chvíli stojí na tom, co vymyslí Semedo s Nourim, který hrajou na wingbacích a musí pracovat i směrem dozadu.

Každopádně moc neočekávám, že v létě se tohle nějak zlepší (chceme prý teda přivést zadarmo Adamse, ale to bych snad možná hrál radši i ty juniory). Navíc očekávám, že budem klasicky dost prodávat. Ve výsledku je teda možná i dobře, že Evropu hrát nebudem, protože s naší soupiskou by to bylo spíš na škodu.

A Ville samozřejmě gratuluju, moc vám to teda nepřeju, ale kádr máte poskládanej fakt solidně a navíc to i vypadá, že máte poměrně velký ambice do budoucna, teda alespoň narozdíl od nás. Tak snad to v příští sezóně nebudete mít tak zadarmo jako dneska.

Reagovat
Spikous

Na druhej strane s vami to Villa nemala nikdy ľahké a konečne teda tri body ktoré nám môžu pomôcť pri boji LM aj keď aj Európska liga by bola skvelá

Reagovat
Bandita_Harry

Po takejto sezóne sa LM musí ukopat

Reagovat
Unai

Good ebening

Reagovat
VTID94

Reagovat
Busby babes

kdyz vezmu v potaz kvalitu a formu soupere, tak tohle byl jeden z nejhorsich vykonu v sezone. Trapny.

A jeste trapnejsi je, ze jsme to nevyhrali, bylo by to aspon vtipny.

LM pryc, ale tak co bychom tam delali ze jo. nechapu to, jak dokazem podat vykon s Poolem a pak predvest tohle. Nasazeni tomu nechybelo, ale vsechno ostatni jo.

Reagovat
iamek

We have faced 184 shots in our last 8 games.

Tohle je šílené. S tímhle ať jde ETH do hajzlu.

Reagovat
LaVolpe

To je šílenost.

Reagovat
Swarley

Ajaj

Reagovat
ratusek

včera bylo pozdě

Reagovat
Kucka

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Busby babes

Only Kaminski (111) & Areola (108) have made more saves in the Premier League than Andre Onana (107).

nechapu, ze s timhle ETH nic nedela. loni to fungovalo. letos to nejde. pritom to musi proste videt. a celej rok s tim nic neudelal. fakt divny. pritom je to vec, ktera ho muze stat fleka

Reagovat
iamek

Díky bohu za Onanu, protoze by situace v tabulce byla zoufalejsi než je. Udělal neskutečný progres.

Reagovat
Busby babes

ja vam to rikal

Reagovat
iamek

Jsem nečekal, ze se tak zvedne. Dost to připomíná Davida v první sezóně u nás.

Reagovat
Busby babes

ne, v lize chyta velmi dobre od zacatku. jen jste to ignorovali a cast neustale vytahovala jako dukaz ten "penaltovej" zakrok z prvniho kola jako dukaz

Reagovat
TheTopFootbaler

No to je hezký že v lize nedělal kiksy, ten výkon se musí chtě nechtě hodnotit jako celek, a tam byl ten start příšernej. Teď je naštěstí konzistentně nás nejlepší hráč na hřišti, aspoň někdo

Reagovat
Busby babes

hmm, takze golman odchyta 10 dobrych zapsu v lize, 5 spatnych v LM, celkovej narativ je: je to naprostej drevak a nejhorsi golman... a ty na to reknes: musi se hodnotit vykon celkove...

coz je teda presne to, co tu spousta lidi nedelala. hodnotila jen na zaklade nejhorsich vykonu a zbytek ignorovala

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak já nevím, ty dobrý zápasy v lize neměly jak převážit ty výbuchy v LM. Nebyl v nich skvělej, byl v nich zcela průměrnej, prostě v pohodě, ničím v lize neoslnil. Ty tu furt maluješ obrázek, že nás od začátky sezóny tahal v lize a LM mu somehow nešla, ale on v lize nebyl výrazně dobrej. Teď je to úplně jiná, nejlepší gólman ligy o hodně v současnosti. Spravil trochu i to jak jsem kritizoval ten jeho postoj při zákrocích, zkrátka už naplňuje ta očekávání

Reagovat
LFCreds

Teď je to úplně jiná, nejlepší gólman ligy o hodně v současnosti Hm, ok

Reagovat
TheTopFootbaler

No tak to co včera předvedl byl jeho standard, a to úplně zářil. Jako jo, možná jsem přestřelil , ale určitě je teď na špici

Reagovat
r.mrazik

v lize byl tak super, ze prvni zapas dostal gola z pulky a druhy udelal penaltu,kterou nastesti rozhodci nepiskl

ne,v lize skvely od zacatku fakt nebyl

vsak to byly nervy pokazde,kdyz na nej sla strela

Reagovat
TheTopFootbaler

Že jo? Já si taky nepamatuju, že by v lize držel, fakt jsem ho nesnášel intenzivně

Reagovat
Hlahart

Jen teda detail je, že se tady Onana právě jako celek od nehysterických lidí hodnotil - v lize špička, v LM průser. To, že se teď ti hlavní kritici chytají stébla toho, jak je na to potřeba koukat komplexně je vtipný

Reagovat
iamek

Já ho kritizoval hlavně v LM. V lize těch pruseru neměl tolik.

Reagovat
Busby babes

ano, LM posral

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Neutron

Ten zaciatok teda velmi dobry nemal, prvych 5 zapasov, potom sa zlepsil.

Reagovat
r.mrazik

byl stejne marny a nervozni jak v LM

Reagovat
SunFells

Reagovat
1joni

No ale rozehrává podle mě dost bída .

Často nákop někam nahoru a nic víc .

Reagovat
Busby babes

neni na koho... stoperi krome Martineze prakticky nedokazou prevzit balon pod tlakem. to je obri problem

Reagovat
1joni

Chápu ale myslím , že tam i ten prostor je , ale v TV není vidět celý hřiště .

Dneska ten gólman soupeře jak nahrál tou ulicí až na polovinu hřiště na volných hráče pecka .

A nějak s jeho rozehrávkou přesvedčenej nejsem teda .

Na krátko ok sebevědomí na míči jak sviňá,ale další výhody zatím fakt nevidím .

Reagovat
Busby babes

ale jinak ono fakt velka vetisna tech strel je propagacnich nebo je zblokovana no. obecne, dneska to bylo vic pruchozi a mohli jsme dostat bura. ale v jinych zapasech meli ty tymy 20 strel a prakticky si nevybavis nebezpecnou

Reagovat
iamek

Tak nezaslouženou remízu jsem dlouho neviděl. Odporný výkon. Nechat dohrát Mctominaye cely zapas je wow. Genialni. Mount za těch par minut udělal víc než cely útok dohromady za cely zapas. Snad bude zdravý. A Onana dnes

Reagovat
Man__United

Snad bude od příště v základu místo skotského nekopy

Reagovat
iamek

Ten bude mít jistý zaklad dokud tam pleška bude.

Reagovat
Man__United

Má kompro na všechny manažery není jinak možné že ho žádný neprodá

Reagovat
iamek

Ještě mu zvýšíme smlouvu <3

Reagovat
Busby babes

proc myslis, vsak kdyz byl zdravej, tak hral v zakladu casto.

Reagovat
Busby babes

kdyz ono misto McTominaye nemas koho no... Mainoo se dal cekat ze bude stridat. ETH mu fakt hlida minuty a v tydnu hral za narodak... a Amrabat je uz fakt jen podavac micu

Reagovat
Man__United

Když už jsme dali ten gól tak už to máme udržet!!!

Reagovat
avicii

Táto vaša remíza mi pripomína ten vtip kde jeden hovorí druhému ze je taky kkt ze keby je v tom súťaž tak skonci druhy..a ten sa ho pýta ze prečo keď je taky kkt by to nevyhral.. odpoveď je: ty si taky kkt ze by si to ani nevyhral

Reagovat
Unai

Reagovat
Freedo

Děkujeme za vtip ze zvláštní školy

Reagovat
Unai

Reagovat
Busby babes

Man U gave them a goal back because they didn’t deserve the win. Real men.

Reagovat
O.Giroud

potom prečo ho dávali?

Reagovat
Busby babes

tak kdyz to Brentford tak posral a nechal nas jit samotne na branu

Reagovat
Salfovic

31 střel Brentfordu mi přijde neuvěřitelných i na letošní poměry ManU.

Reagovat
Swarley

Takovy lehci nadprumer v poslesnich zapasech..

Reagovat
Grahf

nezaslúžil isme si ani hovno, ale ten konec

Reagovat
Neutron

Zasluzili…stvorku.

Reagovat
Man__United

Mainoo Mount Bruno musí hrát základ

Reagovat
LaVolpe

Brentford měl 81 dotyků ve vápně United. To bude taky nějakej rekord.

Reagovat
Grahf

Brentford had 85 touches in the Manchester United box tonight - the most by a team in any Premier League match across the last three seasons.

Reagovat
LaVolpe

There you go.

Reagovat
Mastný Chobot

Brentford... proti Manchestru United wow

Reagovat
Kucka

Reagovat
Swarley

to je neskutecny

Reagovat
bbbauch

Neskutecny mamlasove

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak to je ale feature, ne bug..

Reagovat
Svatej

Ajtak?

Reagovat
Man__United

53 je číslo dne! Tolik zraněních máme od začátku sezóny! Doufám že celý medical tým už má výpověď, tohle je prostě šílené číslo!

Dneska se dva stoperi vrátili po zranění ale další dva se zranili!

Reagovat
masly008

nebo je to přestalo bavit ten kolotoč.

Reagovat
iamek

Co cekas, když vezmes doktora z Arsenalu?

Reagovat
masly008

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Man__United

Tak ten je tam někdy od října/listopadu, tento problém máme několik posledních let

Reagovat
Neutron

Hej? A kolko presne?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
r.mrazik

Ten fotbal nemá nic..ale naprosto nic.

Však to jsou nakopy od Onany nikam.

Žádný systém hry tam není.

Mctominay je tam úplně k hovnu.

Aspoň Jeremy teď něco chytne. I když jeho úžasná rozehra vidět není. Ale ono taky dát to komu...

No hnus. Totální.

Reagovat
1joni

Reagovat
Maximm9
Reagovat
Neutron

Ten “system” v obrane je najvacsi fuck up aky som videl za poslednych 10 rokov. Tu totalnu neschopnost tam zaklincoval vcera myslim Lindelof, ked v snahe o odkop nahral uplne volnemu hracovi Brentfordu na druhu stranu vapna.

Reagovat
r.mrazik

je to uplne mimo,co se tam snazi hrat...

uz aby bylo leto, tahle sezona se zabila hned v srpnu

Reagovat
Freedo

Nekupoval se Onana hlavně kvůli tomu, že umí dobře hrát nohama?

Reagovat
r.mrazik

kupoval, ale jak pisu

kdyz mas pred sebou lindelofa, harryho a mctom s mainooem,tak to fakt vetsinou nemas komu dat

Reagovat
Hlahart

Ano a taky tak hrát umí

Reagovat
SunFells

Reagovat
icemike

Ano, ale nikdo mu to neřekl

Reagovat
Cantona

Ja to hovorím, od začiatku sezóny, každý proti nám, vyzerá, že má aspoň systém, aj keď nemá kvalitu. ETH, za čas čo tu je, nemá systém, sťažuje sa na zranenia, tie sú za mňa, jeho chyba, tréningové metódy, atď, ľudia ktorými sa obklopil. Ak ho nechajú aj do ďalšej, tak budem mať pochybnosti, aj o tom novom vedení a ľuďoch, čo teraz získavame. Robiť to isté s očakávaním, že sa niečo zmení.... Chcel som to vypnúť po 25 min, dopozeral aspoň polčas, úžase som sledoval, ako nás Brentford jednoducho rozoberal a nechápal som, čo zahodili. 1-1 mi ráno prišlo ako jeden nepodarený vtip, s tým, že sme takmer brali 3b

Reagovat
Man__United

Jako a kde chceš

Reagovat
Man__United

Když máme v sezóně 53 zranění, skoro každý zápas hraje jiná stoperska dvojice, střední záložníci zranění že musí hrát Mctominay, ok umí dát gól ale do hry se nehodí, tak prostě nějaké automatismy, nějaké návyky se hledají těžko, na zápasy jako proti Liverpoolu to jde protože hrajeme odzadu a na protiútoky, ale když musíme tvořit tak to nejde protože chybí ty herní prvky, které se vinnou zranění a neustálým točením hráčů se dělají těžko

Reagovat
Neutron

Toto snad nemozes mysliet vazne ty vole

Reagovat
Maximm9

Ten Hag: “I’ve seen Brentford against Man City and City were also lucky to win that game”

Nastesti Poche drzi aspon hubu a opakuje porad dokola, ze to je progres, ale Hag si na tiskovkach solidne ujizdi.

Reagovat
Maximm9

ne progres, ale ze musime byt trpelivy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

Idiot

Reagovat
LaVolpe

V United by měli zapracovat na PR. Takhle se jeví jako slaboch.

Reagovat
Swarley

Also bojuji o titul a my jsme v hovnech, z toho bych si spis bral priklad

Reagovat
martin.b

jeho tiskovky jsou fakt strašně deluded, ač je mi jasný, že to do značné míry dělá záměrně, chybí mi u něj nějaká upřímná sebekritika po zápasech, který byly fakt průser jako včera. Většinou se zmůže jen na whataboutismus a to je fakt hodně nesympatický

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Man__United

Casemiro has come on, booted the ball back to Brentford in acres of space and conceded a dangerous free-kick with a mistimed slide tackle.

United have to cash in this summer. Nowhere near the quality his name carries

Reagovat
herbage

Jestli nebude oboustranná vůle jít k Saudům, tak tam moc toho cash on v létě nevidím

Reagovat
pingla

jak jsme mohli ukopat remízu

2.67 x 0.50 expected goals

Reagovat
Grahf

Moja teoria je, že v pozadí sa už dávnejšie rozhodlo o istých veciach, erikovi a viacerým hráčom bolo povedané, že končia a tak na to dlabú. Občas zapnú vo vypjatých zápasoch, aby sa nepovedalo, aby sa nepovedalo.

Reagovat
Man__United

To je blbost

Reagovat
kardous

Reagovat
r.mrazik

tak agenti hracu uz jiste vi, jestli si maji hledat nove angazma pro nektere sve hrace...vsak se obchody delaji uz ted

Reagovat
Man__United

Tak co se týká hráčů to může být, ale u ETH si myslím že ještě rozhodnutí nepadlo, navíc si myslím že ti hráči kteří jsou na odchodu odchází už tak 3 roky

Reagovat
r.mrazik

nerikam,ze na to kaslou, jen ze se o jejich prestupech jiste mluvi uz ted a nejspis tusi,jestli tam budou nebo ne

Reagovat
Busby babes

to jo, ale kdo z nich byl vcera na hristi? mozna AWB? ale zbytek... Lindelof spis sam bude chtit odejit, protoze chce vic hrat. Varanovi by mela koncit smlouva... ale zbytek tu bude urcite i pristi rok.

Reagovat
r.mrazik

harry, lindelof, awb, mctom..tihle jistotu nemaji

varane konci na stopro

Reagovat
Busby babes

Varane ale odbranil vcera vetsinu slusne. Lindelof na to nesere, ten je proste jen spatnej McTominay na to urcite nesere, to je to same. AWB na tom LB nehraje dobre, zvlast kdyz tam musel neco yvtvaret i na balonu a ne jen hlidat Salaha

Jako rozhodne jsem tam nevidel to: hraci vedi, ze po sezone pujdou a tak na to vcera srali...

Reagovat
r.mrazik

jj, viz vyse...ja tim nerikam,ze na to kaslou

spis jsem jen doplnil,ze obchody se delaji uz ted a ze ti hraci vi,jak na tom jsou

Reagovat
Grahf

rashford celú sezonu hraje, akoby vedel, že tu už nebude

Reagovat
Busby babes

Rash nema formu. coz ale nema pulka ofenzivni casti tymu. tyhle reci jsou imho blbost, ale asi to nema cenu moc resit. Jen to nemas jak dokazat no

Reagovat
Freedo

Krásně ho bráníš, ale každej vidí, jak na to sere. Jedno video za všechny https://twitter.com/Showman_ke/status/1759324997430993013

Dokaž, že to tak není

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Freedo

Nevěděl jsem, že už se to tu řešilo, jinak bych to neposlal, protože ty ani žádný argumenty nechceš a máš o Mr. don't question my attitude jasno.

Reagovat
Busby babes

ok, vezmu ze mas pravdu a tak, jakej je mezi nama rozdil? ty mas jasno ocividne taky... a jeste na zaklade bulshitu jako tohle? ok no...

Reagovat
Neutron

Davalo by to zmysel, keby taketo nieco pride pocas sezony, ale toto je od zaciatku. Takze nie.

Reagovat
Busby babes

tomu nic neodpovida. Nikde na tom hristi nevidim, ze by na to nekdo sral teda. Delaj stupidni rozhodnuti, ale odmakany to i vcera bylo.

Reagovat
Swarley

Odmakany to rozhodně nebylo, vsude pozde, kazdy odrazeny balon ma souper, v soubojich jsme pravidelne slabsi nez souper...

Kdyby to bylo odmakany, tak nemuze mit souper pres 30 strel... A tim souperem myslime Brentford, ne City...

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis. ja jsem tam nasazeni hracu videl tam problem nebyl.

Reagovat
r.mrazik

no...treba ze by mctom mel nejake velke nasazeni se rict moc neda

ta sezona se uz jen tak dojizdi a zajimavy je leda tak FA cup

Reagovat
J0EL

"odmakany to i vcera bylo."

Bruh, ty si mi normalne zdas

Reagovat
J0EL

*sa

Reagovat
Busby babes

whatever hele, tvuj nazor je pro me vlastne uplne irelevantni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Urazeny ruSSky kolaborant dorazil

Reagovat
smazaný uživatel

Nenazývej mě tak, prosím, není to založené na pravdě, nic víc ti k tomu nemůžu říct. Nechci s tebou mít žádné spory.

Reagovat
Kucka

Tak dnes jsem se tu o tobě dočetl, že jsi hrozně woke a taky ruský kolaborant

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak jsem si to zasloužil, ale moc dobrá vizitka to není, no.

Reagovat
Kucka

Slušný rozptyl, nezavděčíš se prostě.

Reagovat
avicii

Reagovat
Grahf

ako sorry, ale jak možu delat stupidne rozhodnutia v takom meritku, že si z nás každý robí trhací kalendar.

Reagovat
Ingimir

nemali by sa práveže snažiť aby sa ukázali prípadným zájemcom?

Reagovat
O.Giroud

keď máš v CV ManUtd nemusíš sa ukazovať

Reagovat
pobody's nerfect

Proto na to hráči serou? Aby si vykonali angažmá maximálně u turka? Sorry, ale ani z logiky věci to prostě nedává smysl.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Miguel19

13 gólů a 8 asistencí - Cole Palmer (21) se stal nejmladším hráčem, který se za Chelsea podílel na 20+ gólech během jedné sezony Premier League.

Asi jediné pozitivum této sezony.

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/tenhagera/status/1774408131327488064?s=46

Jo..obranná hra střední zálohy je úplně šílená.

A teda nejen Mctominay. I když ten asi nejvíc...

Reagovat
Mastný Chobot

tak to je ale od prveho kola. Doteraz si pamatam, ako si tade chodili hraci Wolves uplne bez akehokolvek tlaku cely zapas

Reagovat
r.mrazik

nase braneni je uplne mimozni...souper se dostane do utocne "tretiny" hriste extremne jednoduse...takhle se proste hrat preci neda

Reagovat
Gunner14

Aspoň si nevylepšili nějak výrazně skóre

Reagovat
O.Giroud

na to sú iné zápasy, s Brightonom je základ vyhrať

Reagovat
eder

A to je dobře nebo špatně?

Reagovat
Gunner14

Pro nás dobře, my teď dáme Lutonu další nakládačku

Reagovat
eder

No, jen aby...

Reagovat
Coutinho10

proti Brightonu slušný nervy až do posledního hvizdu...chtělo to pojistit 3. gólem, takhle nás málem vypekl i Lallana

Reagovat
O.Giroud

si pozri naše posledné zápasy s Brightonom, čakal si niečo iné?

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Trand

Jako pokud jsme si přijeli pro bod tak asi úkol splněn a obrana držela, takže to je pozitivní, City vlastně žádnou šanci ani neměli, max jak to Haaland netrefil tak kolem 80.minuty. Ale ofenzivně jsme byli dost trapní, první poločas ještě tak nějak ušel, v druhém jenom zazděný protiútok, kdy Trossard střílel, jinak nic. Takticky teda aspoň do obrany super výkon, tam není co vytknout, dopředu si nemyslím, že to takhle bylo úplně plánovaný. Jako bod dobrý, ale není to úplně můj oblíbenej styl fotbalu abych se přiznal, čekal jsem od nás dopředu víc

Reagovat
Nikikrew

hrozne zapasy, ako cez kopirak na ES

Reagovat
Busby babes

Dneska Liverpool 2 vyhry.

Reagovat
Muffi

Vzdyt je to jedno.

City ma suverenne nejlehci los a ztrati do konce sezony max 4 body.

Lfc i Arsenal budou za 21 do konce roku radi.

Reagovat
Busby babes

ty losy maji imho velmi podobne

Reagovat
Giwdul

Nebuď pesimista. Mají hodně podobný los. Plus velkou výhodou Liverpoolu je, že nemají Real v LM.

Reagovat
Chittak_LFC

Tak jestli Liverpool a Arsenal. udela 21 bodu a City 23, jak pises , tak budu spokojen

Reagovat
aragorn

Reagovat
LaVolpe

Příští neděli handle your business.

Reagovat
Busby babes

byt tebou, tak doufam v nejakou Aston villu spis nez v nas.

Reagovat
Swarley

Budeme unaveni po souboji kriplu

Reagovat
Hachim Mastour

Po ôsmich rokoch neprehra na Etihad. Spokojnosť

Reagovat
O.Giroud

tiež

Reagovat
Remt

Taky spokojenost

Reagovat
$dolar$

Tak to byl hnůj ty krávo. Ani jeden tým nechtěl vyhrat.

Reagovat
Acquanni

Kdo čekal něco jiného než taktické šachy tak byl naivní. Arteta už se poučil z minulého roku že proti City se hurá fotbal nehraje.

Reagovat
$dolar$

Arsenal me neprekvapil, tenhle autobus jsem cekal. Ale cekal jsem daleko daleko vic od City a prislo mi to naprosto z bliti.

Reagovat
Acquanni

Oba týmy hrály prakticky jednoduše to, co dovolil soupeř s tím, že oba týmy se dostaly tak ke dvěma slušným šancím ze zaváhání.. Jako ani já u toho nebyl odvázanej, ale užil jsem si to jako taktickou bitvu, jakou člověk málokdy vidí.

Reagovat
Edgewalker

Bod super, obrana pecka, jen to chce nebýt posraní a být nebezpeční i dopředu. Ale zase můžeme být rádi za to, že po 8000 letech máme obranu, která drží.

Reagovat
SunFells

Trossard dosral, to byla největší příležitost zápasu a dost zjevný pas do tutovky, neposlal ho. Od Artety výborné, ale mohl tam poslat čerstvého hráče za Odeho, s Tomim reagoval moc dobře ale. Snad Bukayův hamstring moc neutrpěl.

Reagovat
SunFells

Remíza je pro nás dost na hovno výsledek jinak, protože to naše naděje činí dost malými, ale neuzavírá je dostatečně, aby se s minutami některých hráčů v tom zběsilém kalendáři nakládalo lépe kvůli LM.

Reagovat
J0EL

Neuzavrela by ich ani prehra. Si snad nemyslis, ze po pripadnej prehre by to Arteta zabalil a sustredil sa na LM

Tross nepochopitelne tam keby to dal z jednej Gabimu tak je vymalovane.

Reagovat
SunFells

Podívej se na náš rozpis a soupeřů. Neříkám zabalil, jen by měl tíhnout k tomu dávat minuty i jiným. Takhle určitě bude vařit stejné jména v lize dál a sníží se tím i naděje v LM.

Reagovat
herbage

Naděje na titul se posraly doma s Tottenhamem, West Hamem a v dvojzápase s Fulhamem. 8 bodů s Mancity a Liverpoolem je rozhodně nad plán

Reagovat
SunFells

V prosinci ta série bych řekl. Ale od té doby jsme se byli schopni zas dostat do konverzace a kdyby to dnes byly 3 body, tak naše šance by byla velice dobrá.

Reagovat
herbage

To ano, jen zkrátka porazit venku City je momentálně nad naše síly. Letos včetně Comunnity shieldu 3 zápasy se City, 2 výhry, 1 remíza. City a Liverpool doma jsou řekl bych 2 nejsilnější týmy na světě. Čas od času se nám to podaří vyhrát, už jsme na jejich úrovni, jen to prostě nebude výhra na povel, protože se vyhrát musí

Reagovat
herbage

*Community

Reagovat
SunFells

Není nad naše síly, ten se zápas se vyhrát mohl a takových zápasů nás s nimi čeká hodně, kdy jedno dobré rozhodnutí ve finálce udělá rozdíl. Nicméně to tu neprobírám, bavím se jen o tom, co ten výsledek pro nás znamená.

Reagovat
Petr.Petr

Arteta se strachy stal ridicem autobusu. Ale tak cemu se divit po tech sikanach tam a od trenera jehoz prumerny umisteni v lize je 5,75

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
J0EL

Este to napis viackrat. Mozno si to niekto vsimne

Reagovat
Bakary3

To musí být hrozně demotivující studovat o Arsenalu každou statistiku, počítat si průměry, série proti konkrétním týmům, chodit daleko do historie, jak dlouho nebyl Arsenal v LM.. bez titulu...

A přitom te stejně mají pořád všichni za kreténa a vlastně to nikdo ani nečte

Reagovat
masly008

Já to čtu.

S vždyť si říkám jak muže být člověk takhle jednoduchý aby si myslel že to někoho zajímá.

Reagovat
bbbauch

Jako pise kokotiny, ale takhle si protirecit ve dvou vetach..

Reagovat
Petr.Petr

Lolko

Reagovat
masly008

že to čtu neznamená že mě to zajímá tak abych na něj reagoval.Mimochodem tady čtu snad všechny komenty.

Reagovat
Petr.Petr

Pocitat si prumery? Pro me je to priklad na 3 sekundy. Asi budes pomalejsi kluk tak ti to prijde ze na tom travim hodiny. Nikdo to necte a mam tu nejvic reakci hlavne od kyselych deti jako ses ty

Reagovat
Bakary3

Aby sis spočítal průměry, musíš znát umístění. Ani já si je z hlavy nepamatuju, holt nejsem takový fanoušek Arsenalu jako ty

Reagovat
Petr.Petr

Tak to bys mel delat neco se svoji pameti, je velice chaba.

Reagovat
jk

Na to abych spočítal že je Ramsdale průměrný gólman mi stačí jeho umístění na lavičce

Reagovat
Bakary3

Očekávaně kyselý příspěvek mimo téma

Reagovat
J0EL

Ty ho mas realne musis mat nad postelou vylepeneho. To nie je mozne, aby bol niekto tymto takto posadnuty uz owny sa moze skryt.

Reagovat
Beči

Stojí ti to za to?

Reagovat
Gunner14

Důležitý bylo neprohrát, škoda že Trossard sobčil na konci, Martinelli by to měl na talíři ( i když možná byl Trossard v ofsajdu? )

Nicméně 8 bodů ze zápasů proti City a Liverpoolu, City nám nedalo ani gól, to je výborná statistika těším se na Bayern

Reagovat
Mastný Chobot

Mal to prihrat skor, bolo jasne, ze nemal rychlost ani uhol na strelu. Zle rozhodnutie, skoda.

Reagovat
Gunner14

Arteta mu dá ručník, ten si teď pár zápasů v základu nezahraje

Reagovat
masly008

Však tam nemá co dělat. Jako střídající je lepší.

Reagovat
Petr.Petr

Bayern se tesi na arsenal

Reagovat
J0EL

To urcite netesi

Reagovat
O.Giroud

ten sa neteší ani na Heidenheim

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Beči

Jop, těší se, že po vyřazení už budou mít jen chill, protože v lize už nemají šanci.

Reagovat
Mastný Chobot

Obrana super, utok tragedia. Trochu spomienka na minuly kalendarny rok. Arteta zjavne radsej chcel bod ako riskovat prehru, co chapem. Jesus a Trossard ma srali neskutocne ale.

Reagovat
Mastný Chobot

A este ten Jesus v prvom polcase pri Sakovom centri... tam proste musi utocnik nabiehat bez premyslania.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
mistr129

Stejně tak tedy nechápu, kam při tom Trossardově brejku běžel Havertz, proč šel někam na brankáře místo čekání na odražený míč

Reagovat
Acquanni

Vždyť Havertz právě udělal to co Jesus neudělal, šel jako útočník na středu za každou cenu před bránu

Reagovat
pobody's nerfect

Výsledky super. Stačí 9 výher.

Reagovat
mr.Silver

Gabriel je neskutečný stoper, Saliba je letos horší než loni, ale nejde to vůbec vidět, jelikož Gabriel zase poskočil o level výš, parádní stoperská dvojice. White taky paráda.

Zápas hrozná nuda, úplně zasloužená remíza. Nechápu, co zrovna dneska Arteta zkoušel s Parteyem , který od srpna nehrál špatně jsme řešili snad každou finálku, hlavně ta zadrbaná akce Trossarda zamrzí.

Reagovat
Salfovic

3 střely na bránu, to zase byl šlágr

Reagovat
kaja900

Člověk se těší na nějaký zápas konečně a taková nuda

Reagovat
Busby babes
Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
O.Giroud

k dokonalosti chybalo aby dostal ešte on

Reagovat
Konspirator

Reagovat
kaja900

A dost

Reagovat
Konspirator

Dobrej kulečník

Reagovat
Euphael

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

Reagovat
pobody's nerfect

to snad musí zkoušet i na tréninku

Reagovat
Bowie

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
herbage

Reagovat
krisa

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Luc-Luc

Hrozna nuda na to, ze to mel byt slagr kola. City uz v zapase s nama mi prisli spatni a dnes to potvrdili. Arsenal jim tim precisnim betonem nedal sanci ke skorovani az na Akeho v 1.puli. Pro nas nejlepsi moznej vysledek kazdopadne.

Reagovat
Golasso

Očividně jsme tam šli primárně neprohrát, což ve venkovních zápasech s přímými konkurenty dělají víceméně všichni, ale nesouhlasím s těmi názory, že jsme přijeli betonovat. Beton byl vedlejší efekt ofenzivní nemohoucnosti zálohy a útoku. City mimo obranu ve všem lepší. Borci tam lítali, vyhrávali souboje, sbírali odražené balony, sebejistě rozehrávali a vše se zastavovalo až na obraně, kde naštěstí nezvládli nic vymyslet. Když nic z toho nevyšlo, tak se aspoň nechali chytře faulovat (kdyby Taylor nezapomněl karty, tak je ten rozdíl ještě markantnější). My zase nervní a když už jsme teda ráčili rozehrát, tak to hned někdo trapně zmrvil. MOTM za oba týmy Bernardo. Od nás asi Rice nebo stopeři.

Co se týče souboje o titul, tak pro nás asi přijatelný výsledek. Všechny body byly od začátku nepravděpodobné, ty jsme měli posbírat jinde.

Reagovat
Acquanni

Zápas probíhal jak jsem čekal, jen byl Arsenal pasivnější s držením míče než jsem čekal teda. Škoda že to Trossard zajebal a nedával to hned na Martinelliho, to by byla tutovka, ale zase to byl možná i těsný offside.

Jinak mě pobavili ve studiu s tím, že vystřídat levého obránce za levého obránce a defenzivního záložníka za defenzivního záložníka je defenzivní střídání Já myslel, že tomu se říká kus za kus

Reagovat
martin.b

Takový zápasy po repre pauze jsou zločin, na podzim to byla podobná šlichta, když jsme tam hráli my

Reagovat
LFCreds

Super kolo, sme prví, ale do konca ešte ďaleko, tak snáď to neposereme. Dnes sa mi utok nepáčil, všetko sme hrali na Salaha a snáď všetko posral, až na víťazný gól, tak ma to odpustené City - Arsenal strašna nuda

Vo štvrtok som na Anfielde, tak dúfam, že Sheffieldu dáme 5:0

Reagovat
Nikikrew

Bod je fajn, bez debaty ale predvedena hra v strede zalohy a utoku, opat zalostna, okrem Riceho. Nic sme pomaly nevykombinovali, faul nevypytali. City nam v podstate nedovolili nic, pressing sme dobre nezvladali. Stoperi a White vyborni, ti nas priparne drzia v hre o titul.

Reagovat
teenz

Reagovat
FCSL

No Rice se mi dneska taky s míčem moc nelíbil, možná na konci to tam párkrát dobře podržel, ale jinak žádná sláva. A rohy dneska příšerný. Všechno krátký, hlavně ten ke konci, pak se to k němu ještě odrazilo a on opět sotva dokopnul do vápna, to vypadalo, že snad ani neukopne míč dneska

Reagovat
Nikikrew

Rice bol na lopte kludny, snazil sa o konstriktivnu rozohravku a dobre cital hru. Pri rohoch davam za pravdu, dnes boli slabe

Reagovat
SaianSupaCrew

In the three matches Erling Haaland has faced off against Gabriel and William Saliba:

- 0 goals

- 0 shots on target

Slušný.

Reagovat
Golasso

Reagovat
LaVolpe

Jestli bude mít Gabriel dobrou náladu, tak vydělá Haalanda z kapsy ještě dneska večer před odjezdem do Londýna.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Jinak City vyšli gólově naprázdno doma letos poprvé ne?

Reagovat
Busby babes

rikali, ze 2 roky nehrali bezgolovou remizu. tak asi jo.

Reagovat
Golasso

jo, teď čtu, že snad prý 57 zápasů v řadě, ale nemám to ověřené

Reagovat
O.Giroud

ale ukončili tu vašu sériu s 2 golmi či čo to bolo či?

Reagovat
Golasso

Je to možný, že nějaká byla, ale ta s domácí produktivitou City mi přijde zajímavější.

Reagovat
Golasso

Ta naše asi byla jen za letošek.

Reagovat
Gunner14

Ta skončila už na Sheffieldu, když jsme jim v druhém poločase dali jen 1 gól. 8 poločasů po sobě kde jsme v každém dali 2+ gólů

Reagovat
Rohlíček

Manchester City’s 57-game goal streak at Etihad Stadium comes to an end against Arsenal today.

Reagovat
Golasso

díky, to je celkem masakr

Reagovat
Kucka

Reagovat
pobody's nerfect

V lize naposled 30.10.2021

Reagovat
Golasso

díky

Reagovat
guestikor

Dneska se ukázalo, že jsme skoro na úrovni City, ale pořád nám tam něco chybí...

Rice by potřeboval vedle sebe ještě větší kvalitu a snad v létě uděláme toho Zubimendiho.

A vysokého, ale zároveň šikovného útočníka. City mi dneska přišlo fyzicky silnější.

Reagovat
Dontlookatme

Dneska se naopak ukazalo, ze k urovni City mame jeste hodne daleko. Vzdyt jsme meli problem podrzet mic, kazili jsme jednoduche prihravky, nuceny ztraty pod tlakem, spatny reseni situaci, nervozita opet pri zisku mice. Chapu taktiku hlavne neprohrat a pochvala pro obranu, ale to je tak vse.

Reagovat
Gunner14

Manchester City have had only 2 shots on target across their league matches against Arsenal this season.

Both were from corner kicks.

Masakr

Reagovat
Golasso

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kucka

Reagovat
krisa

Reagovat
Acquanni

Hned jsem si po té Akeho hlavičce říkal, že je to trochu Deja vu. Pokud se nepletu, tak v prvním zápase to bylo taky na začátku, kdy měli City tutovku z rohu a pak už vlastně nic.

Reagovat
FCSL

Dalo se čekat, že to Arteta zavře, on je z Guardioly fakt posranej. Dopředu bída, na míči bída, ale nenapadlo by mě, že City nepustíme za celej zápas do pořádný šance. Až na konci sezony se uvidí, jak moc duležitej bod to je. Jestli titul nevyhrajem, tak to nebude kvůli vzájemným zápasům, naopak ty nás ještě držej ve hře. Každopádně to bude hodně těžký, máme ještě hrozně moc těžkých away zápasů. Brighton, Wolves, Spurs, United... Pozitivní je, že už jen 4. City s Poolem 5

Reagovat
Gunner14

posranej a porazil ho v Community shieldu, doma na Emirates ( kde jsme byli lepší tým ) a u nich remíza, tak snad tak bude proti němu "posranej" i na dále

Reagovat
Nikikrew

Comunity shield stastny gol po teci Akanjiho, doma vyrovnany zapas a gol opat po teci Akeho.

Reagovat
kitas

Takže výhra v Comunity, výhra doma, remíza vonku. Stále to nevychádza

Reagovat
Nikikrew

Penalty su loteria, vyhra o tec je stastna vyhra, dnes ubojovana remizu. Mimochodom, reagoval som na vysledky, nie priposratost (dnes mohol Arteta ukazat vacsie gule)

Reagovat
Acquanni

Ježíš tyhle řeči, že vyhrát po tečované střele je štěstí. Jasný, že štěstí pomohlo, ale kolik gólů se dá označit jako šťastné? Jakýkoli gól kde to jde centimetr od nohy obránce, mezi nohy obránce, jakýkoli gól z dálky můžeš nazvat šťastným, gól Diaze včera taky, když mu namazal protihráč. Kdyby dal Ake z toho rohu gól tak se taky bude řešit, že to bylo lucky pro City, protože to trefil mamlas ramenem a ne hlavou? Jasný, štěstí pomohlo se řekne, ale omýlat to furt dokola jako lucky vítězství

Reagovat
Nikikrew

Pretoze ak si si nevsimol, ja porovnavam tie zapasy vo vztahu ku vykonu (co sme videli na ihrisku) a nie ku skore. Vsetky tie zapasy boli vzacne vyrovanne, vzdy mohol a rozdohol 1 gol kedy sa ku nam priklonila troschu stastia, vcera ho kludne mohlo vyuzit City.

Reagovat
Acquanni

To ano, měli převahu. Ale tutovku všeho všudy jednu. Jasně, mohli mít štěstí, stejně tak my jsme ve dvou situacích mohli mít štěstí/lepší finální řešení. Ono City mělo teď územní a optickou převahu větší, než my v prvním zápase, ale řekl bych, že jsme v tom prvním zápase šli po výhře hladověji, než teď City. Nebo jsme to jednoduše ubránili lépe, než City nás v prvním zápase. Tomu štěstí se prostě šlo naproti.

Reagovat
Nikikrew

ale řekl bych, že jsme v tom prvním zápase šli po výhře hladověji, než teď City. - nesuhlasim, City robilo co mohlo aby nas zlomili

Nebo jsme to jednoduše ubránili lépe, než City nás v prvním zápase - pravda

Reagovat
Acquanni

Určitě byli aktivní a snažili se ale upřímně mi to přišlo od City chabé. Jakoby se báli opravdu pořádně zatlačit aby nedostali z protiútoku, nebo nevím, ale prostě mi to přišlo slabé a pořád poměrně opatrné.

Reagovat
Nikikrew

Tak je rozdiel, ked hras tak dolezity zapas na konci sezony ako niekde v prvej tretine. Podla mna dali do toho vela len nasa obrana to bravurne odolalala

Reagovat
Acquanni

To je pravda. Ono celkově, asi než říct, že City bylo bezzubé a Arsenal slabý je třeba ocenit jak Arsenal ve své obranné třetině City ubránil poměrně na pohodu a City eliminovalo Arsenalu prakticky komplet útočnou fázi taky na pohodu. Ono jde vidět, že když už Arteta nezkouší proti City bláznoviny, tak se prostě s Pepkem hrozně těžko vzájemně překvapí a spíš se navzájem vyautujou

Reagovat
Nikikrew

presne tak, ucel to ma, bohuzial pre fans uz nie moc atraktivne zapasy

Reagovat
Acquanni

Jako pro nezaujatého diváka to musela být fakt nuda, to bych osobně asi vypnul nebo projížděl telefon Ale jako fanoušek jsem si i tohle užil, taktickou bitvu takové úrovně člověk často nevidí Kdyby tak hrál Arsenal každý týden, tak si snad budu muset najít novej tým tvl, ale že takhle zahrají na City? Nebo kdyby se třeba postoupilo a hrálo s Realem tak bych to viděl aspoň u nich stejně. Proč ne, lepší než hurá fotbal a dostat 3ku minimálně, toho jsme si užili už dost za ty roky

Reagovat
Nikikrew

Ja si myslim, ze sme ako tim vyspeli a 3jku by sme nedostali ani nahodou, tie casy su uz davno prec. Treba sa nebat a hrat si svoju hru, ukazat kvalitu a prekvapit. Pre mna ako fan Arsenalu ma tato takticka bitka nebavila, to som zazil uz na ES.

Reagovat
Acquanni

Já si upřímně nejsem úplně jistý jak by to dopadlo, kdyby jsme chtěli hrát svoje. Stačí si vzpomenout na oba zápasy s Portem, kde jsme to vydřeli s odřenýma ušima kvůli nervozitě a nezkušenosti hráčů. A rozdíl v kvalitě mezi Portem a City...

Reagovat
Gunner14

Krásný výsledky proti nejlepšímu týmu na světě

Reagovat
O.Giroud

a stále to stačí na 2. miesto

Reagovat
FCSL

Však já mu to ani tolik nezazlívám, ikdyž by mu nemusel lézt až tolik do zadku, to je fakt. Spíš dost lidí očekávalo nějakej super fotbal nahoru dolů a ted jsou zklamaný, ale tohle se dalo čekat už před zápasem, že to Arteta zavře a zas takovej parádní fotbal to nebude, tak jsem to myslel s tou posraností

Reagovat
masly008

Tvl kdo soudný jako čekal fotbal nahoru dolů?

Reagovat
Kucka

Reagovat
mistr129

Super fotbal to byl, a nahoru dolů fakt nikdo asi nečekal

Reagovat
FCSL

Tak že to bude 1:0 na vyložený šance se asi nečekalo

Reagovat
masly008

Však jsme nejlepší tým soutěže venku.

Reagovat
FCSL

Protože tam ještě nemáme započítaný tyhle 4 zápasy Ne, tak věřim, že doma už neztratíme, ale venku to bude těžší no, uvidíme

Reagovat
LyEX

pre toto mi bude chýbať Kloop, tieto posraté zápasy od Arsenalu, človek chce vidieť krásny futbal hore dole ako posledný zápas City LFC, keď ti 90 minút je proste málo. Ani Bourm. neprišiel s posratejšou taktikou na City

Reagovat
Golasso

Hromada zápasů City pod Guardiolou v LM i PL včetně těch s Liverpoolem byly prostě taktické bitvy a soupeř hrál z hloubky buď vynuceně nebo záměrně. My hráli z hloubky vynuceně, se žádnou "posratou taktikou" jsme nepřijeli. Fandíš asi nejsilnějšímu týmu současnosti a budeš se tu pohoršovat nad tím, že jste někoho zatlačili před vápno a on si ještě dovolil bránit .

Reagovat
masly008

Zajímavá úvaha.

A co když je to více Pepkem než Artetou?

Reagovat
Acquanni

57 zápasů se City nestalo aby doma nedali gól.

Kdybych byl fanoušek Bournemouthu tak jsem rozhodně rád, že tam hráli odvážně a dostali 6:1 Btw. Měli 5 střel, 1 na bránu.

A ne nechci srovnávat Arsenal s Bournemouthem, ale když už si to vytáhl jako lepší příklad jak se hraje na City

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SaianSupaCrew

Roy Keane on Erling Haaland:

"The levels of his general play is so poor.

"In terms of front of goal he's best in the world, but his general play is so poor.

"He's almost like a League Two player."

Reagovat
J0EL

Ved ma pravdu on ked nedava goly tak je nahovno. Ale casto to vera nie je no. Gabriel a Wilo ho ale bez problemov davaju do vrecka

Reagovat
SaianSupaCrew

Já se tomu taky nesměju.

On se, jakkoliv to zní absurdně, do moderního fotbalu moc nehodí.

Narodit se o 30 let dřív, bavíme se imo o jednom z nejlepších útočníků v historii..

Reagovat
SunFells

Budeme se tak o něm bavit i tak za 5 let, pokud nebude nešťastný se zraněními.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Miguel19

Týpek má za 6 sezon 191 branek ale my už víme, že to nebude jeden z nejlepších útočníků historie

Reagovat
Unai

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Unai

Reagovat
masly008

Ne nemá. To jako nikdo nevíte že u Pepka má každý své úkoly?

Si najděte rozhovor s Titim o Pepkovi.

On to má prostě jinak.

Reagovat
SunFells

To je přeháňka, ale byl po loňsku hypeovaný extrémně. Má ve hře mezery, které jednoduše útočníci jeho věku a zkušeností mívají, single hrot je jedna z nejnáročnějších pozic vůbec.

Reagovat
LFCreds

Prehánka ani nie no, z Darwina sa tu robí druhý Carroll, ale Haaland v medzihre mi niekedy fakt pripadá, ako kopyto z druhej ligy

Reagovat
SunFells

Problém je tu, ne u Darwina

Reagovat
SaianSupaCrew

Já si zas nemyslím, že tam toho prostoru pro zlepšení má tolik.

"Kladivo do vápna" je imo přežitek.

On je v té pozici nejlepší na světě, ale kolik top týmů sází na typologicky podobné útočníky?

A netýká se to jen fotbalu, ale sportu obecně (viz třeba centři v NBA, tam se poslední roky nestačím divit, jak jsou komplexní a kolik sypou trojek).

Reagovat
SunFells

On není žádné kladivo do vápna, ačkoliv při svém atletismu je dost platný i tam. Jeho nejsilnější stránka je pořád v přechodech. A zbylé zásadní věci doplní časem, tak jak to doplnili Kaneové a Benzemové stejně před ním.

Reagovat
SaianSupaCrew

Jasně, není to klasický target man, jako třeba Mitro, ale těch zápasů, kdy je kompletně vypojený ze hry, pomalu přibývá.

Ty jsi přesvědčený, že se bude zlepšovat v aspektech hry, ve kterých má mezery.

Já si zase myslím, že zápasů, kde ho budou soupeři schopni ubránit, bude čím dál více..

Reagovat
SunFells

Jestli při své postavě v 26+ letech nebude mít skvělou hold up hru tak jeho trenéři těžce selhali a nebo musí být úplně vymletý. A s tím co se naučil doposud si nemyslím, že je úplně vymletý

Reagovat
mistr129

Reagovat
SaianSupaCrew

Jinak teda nevím jak v lize, ale v LM tohle bylo loni k vidění docela často.

A bylo by absurdní, kdyby toho (s jeho instinktem a fyzickými) parametry nevyužívali.

"Man City often use Kevin de Bruyne to supply Haaland from deeper crossing positions.

Players like Haaland will occupy both opposition centre-backs, meaning these defenders have less positional freedom to help the team."

https://ibb.co/Lv9KJ20

Reagovat
Muffi

Benzema byl platny v mezihre uz v Lyonu. Cisty zakoncovatel, ktery na svou nepouzitelnost mimo vapno dojel byl Higuain.

Reagovat
SunFells

nikde poblíž jeho pozdějšího levelu

Reagovat
vilp

Higuaín byl nepoužitelný mimo vápno, jo? To jsou zase novinky.

Reagovat
Unai

Reagovat
Busby babes

a hlavne je to porad nejlepsi strelec souteze, tak asi dobry...

Reagovat
SunFells

Bídák no

Reagovat
SaianSupaCrew

jj přesně to píšu no..

Reagovat
SunFells

Vždyť tohle není o tom, co jsi napsal ty, ale co řekl Keane.

Reagovat
Maximm9

Ma pravdu.Celkove jde videt, ze jak se na nej povesi borec, ktery ma za ukol s nim vsude behat a Haaland nedostane sanci se rozebehnout, tak je uplne vymazany.

A potom City hraje do betonu a ani Haalanda nemuzou nijak zapojit, protoze je neskutecne neohrabany do nejake souhry a pres centry to City proste nehraje, tak ten zapas odchodi/odstoji.

Reagovat
JFT97

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kiss Me Polka!

to je kreten. haaland má určitě deficity ale tak extrémní,jak se to keane snaží prodat pro média, aby zůstal relevantní aspoň jako šašek, určitě ne. a hlavně, jeho předností jsou tak brutální, že je to podstatě jedno.

Reagovat
j_mrazik

Vy jste se úplně zbláznili…

Reagovat
eder

Tohle zákeřné prase by si po tom všem už nikdy nemělo dovolit vyslovit jméno "Haaland"...

Reagovat
Neutron

Dalsi co o tom vie hovno

Reagovat
Front hell

A nebo další co o tom má zkreslené představy, protože legenda United a to neberu Roye za zákeřné prase.

Reagovat
Neutron

S tebou som to uz prebral, myslim, ze nie je potreba viac

Navyse je zjavne o com siel tocit ten troll, balast o ukonceni kariery...

Reagovat
Front hell

Reagovat
Miguel19

Jenom velikáni neprohráli s nejlepším trenérem světa v lize letos ani jeden zápas. Klopp, Arteta a Pochettino.

Reagovat
SunFells

Si děláš prdel, ale Poche si proti nejsilnějším týmům vedl obvykle velice dobře

Reagovat
Busby babes

tak to jsou pristi tyden v hajzlu...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Petr.Petr

Jj a Ole s nim ma jedinej pozitivni bilanci 4:3

Reagovat
owny✨

Tady ta vzájemná masturbace, jak si woolwich fans obhajují výsledek 0:0 je fakt vtipná.

Reagovat
Registrujisejenproto

Slepice titul bude letos?

Reagovat
jk

Ne, za 7 let.

Reagovat
Petr.Petr

Oni si obhajuji i kdyz saka hraje divadlo, ale u ostatnich si nevidi do huby za to stejny, vzdyt je to skvadra nesoudnych, pokryteckych deti, kteri si maluji svuj klub na ruzovo, protoze ruzovou maji nejradsi

Reagovat
scvrklýangličan

Vy jste se hledali

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/beinsports_en/status/1774489635520938468?s=46

Co to tam zase Pepek hrál za divadlo? To je fakt kašpar

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně trapný a afektovaný.

Reagovat
SunFells

Co tam máme vidět zvláštního?

Reagovat
r.mrazik

Ty nic..můžeš jít spát

Reagovat
SunFells

Ok Pepi

Reagovat
LFCreds

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Neutron

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Busby babes

video neni dostupne...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

cokoliv, co rika Keys je by default picovina

Reagovat
SunFells

On fňuká na Guardiolu, že po zápase něco objasňuje Grealishovi a snaží se od sebe odtrhnout vášnivě debatujícího Gabriela s Haalandem.

Reagovat
r.mrazik

uz jsi se vyspal?

jdi se projit

Reagovat
SunFells

Čerstvý vzduch potřebuješ ty Pepi, tebe rozlaďuje koučující kouč.

Reagovat
r.mrazik

samozrejme jsem nejvic rozladen pobihajicim divadelnikem

ale chapu,ze nekdo tomu rika koucovani

Reagovat
SunFells

On má reputaci nejlepšího kouče ve hře, ty jsi ňouma ze židle, kterému to dělá takovou starost, aby si pobrečel na fotbalovém fóru. Přestaň cinkat.

Reagovat
r.mrazik

mi pise kaspar z hajzlu na fotbalovym foru...na co si ted hrajes?

Reagovat
SunFells

Já nejsem ten, kdo povrchně vysmívá nejpovolanějšího člověka na světě zabývajícího se svou prací. Takže na co si ty hraješ orangutane?

Reagovat
r.mrazik

Protože ani ti nejlepší se nemůžou chovat občas pitomě...

Ser na to troubo.

Reagovat
SunFells

Jsi skvělým příkladem toho, že pitomci se chovají pitomě.

Reagovat
r.mrazik

tak ted jsi mi to neskutecne nandal

Reagovat
SunFells

Další ukázka.

Reagovat
Miguel19

Jackie už myslel jenom na pivko

Reagovat
Kiss Me Polka!

?? nevidím nic špatného

Reagovat
mistr129

Skoro to vypadá, jak kdyby hráče City trénoval, idiot

Reagovat
eder

Ale opravdu jen vypadá...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

nejvic se trenuje na hristi pred kamerami,aby to vsichni videli...

Reagovat
Eichel

Reagovat
Golasso

Zpětná vazba. Jižani jsou temperamentní no. Člověk by řekl, že si už na EF zvykneme

Reagovat
Busby babes

jsem myslel, ze mel zas nejaky kecy po zapase na tiskovce a ono tohle...

Reagovat
Golasso

Taky jsem čekal víc

Reagovat
Front hell

Já čekal mnohem více no

Reagovat
Busby babes

nejspis po zapase vysvetluje svemu hraci kde s nim byl nespokojeny a co mel delat jinak. Je to spanel, tak gestikuluje...

Co vsechno tebe urazi...

Reagovat
r.mrazik

komedie pro kamery...

Reagovat
r.mrazik

jinak samozrejme jsem nejvic urazeny

Reagovat
Busby babes

pohorsuje je lepsi slovo, mas pravdu

Reagovat
r.mrazik

ne, prijde mi to smesny

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/5377794/2024/04/01/manchester-united-financial-advice-simon-andrews/?source=emp_shared_article

zqajimavej clanek s typkem, co radi fotbalistum s financema. Hlavne teda pracuje s mladyma hracema a vzdelava je aby neprisli na buben.

Reagovat
SunFells

ManCity are still winless against the rest of the Premier League's top five this season.

Reagovat
SunFells

ManCity are still winless against the rest of the Premier League's top five this season.

Reagovat
LaVolpe

Ve středu by to mohli potvrdit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele