Premier League - souhrn 27. kola: Arsenal upevnil vedení

11.03.2023, 15:25, aktualizováno 12.03.2023, 19:26
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Arsenalu (© AFP)

Manchester City pokračuje ve stíhací jízdě a zvládl těžký duel proti Crystal Palace, Arsenal každopádně v neděli nezaváhal v derby s Fulhamem. Tottenham zdolal Nottingham a upevnil si čtvrtou příčku před Liverpoolem, jenž nečekaně padl na hřišti Bournemouthu. Chelsea veze body z Leicesteru, naopak Brentford nejtěsnějším poměrem prohrál s Evertonem...

Newcastle United - Wolverhampton Wanderers 2:1

12.03.2023 17:30

Góly: 26. Alexander Isak, 79. Miguel Almirón - 70. Hee-chan Hwang

Newcastle United dokázal ve vyrovnaném utkání přetlačit Wolverhampton a zvítězil 2:1. Rozhodující branku vstřelil v 79. minutě Miguel Almirón.

Střetnutí mezi Wolverhamptonem a Newcastlem se rozjíždělo poměrně pomalu. Oba týmy se snažily o rychlé přechody do útoku, nicméně mnohé nepřesnosti v útočné třetině hřiště prakticky znemožnily brankové příležitosti na obou stranách hřiště. Ve 20. minutě se dopustil obrovské chyby Nick Pope, kdy mu vypíchnul míč mexický útočník Raúl Jiménez. Ten po kontaktu s anglickým brankářem padl k zemi a neúspěšně se dožadoval penalty.

O pět minut později přišla na řadu první příležitost domácích a Aleksandr Isak ji dokázal využít. Po faulu Jiméneze zahrával přímý kop Kieran Trippier, který milimetrovým centrem našel ve vápně švédského vysokého útočníka. Ten hlavou usměrnil balón přesně k pravé tyči soupeřovy branky a otevřel skóre.

Aktivita Newcastlu po úvodní brance začala nabírat na obrátkách. Zmatků v obraně Wolves ovšem nedokázal využít Joe Willock, střely Saint-Maximina a Isaka byly zblokovány a ve 35. minutě nastřelil Bruno Guimarães jen břevno branky Josého Sá.

Pět minut před koncem první půle zahrozili také hosté, skrytá střela Daniela Podenceho byla velmi nebezpečná, avšak skončila pouze na tyči.

V 57. minutě zahrávali Wolves nadějný přímý kop. Ke střele se dostal Pedro Neto, který vystřelil prudce do šibenice, nicméně Nick Pope se předvedl nádherným zákrokem, a tak držel těsné vedení Newcastlu. O pět minut později pak skvěle zakročil proti nepříjemné střele Moutinha k tyči.

Hosté tlačili i nadále a v 69. minutě se dočkali zaslouženého vyrovnání. Střídající Hwang po pár vteřinách pobytu na hřišti využil podklouznutí Trippiera a doklepl míč do odryté branky - 1:1.

Vyrovnané skóre ale vydrželo jen takřka deset minut. Pak se totiž dostal k míči na hranici vápna Miguel Almirón, který potvrdil svoji skvělou letošní formu a přesnou střelou na zadní tyčku vrátil Newcastlu vedení.

To si následně domácí udrželi až do závěrečného hvizdu a snížili ztrátu na čtvrtý Tottenham na 4 body. Wolves jsou po prohře třináctí.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Arsenal FC 0:3

12.03.2023 15:00

Góly: 21. Gabriel Magalhães, 26. Gabriel Martinelli, 45+2. Martin Ødegaard

Fulham nestačil v zápase 27. kola Premier League na Arsenal a v Creven Cottage s ním prohrál 0:3. Gunners rozhodli v prvním poločase, když se postupně trefili Gabriel Magalhaes, Gabriel Martinelli a Martin Ödegaard.

V šestnácté minutě ještě Cottagers ochránil od inkasování VAR. Gabriel Martinelli se před bránou snažil najít Leandra Trossarda, jenže Bernd Leno vyrazil balon jen do svého spoluhráče Antoneea Robinsona, jenž už nestihl zareagovat, a dal si vlastní gól. Ten ale nakonec neplatil právě kvůli těsnému ofsajdu Martinelliho.

Bezbrankový stav však vydržel jen dalších pět minut, kdy už Arsenal vstřelil gól platný. Leandro Trossard odcentroval od rohového praporku na malé vápno, kde našel stopera Gabriela Magalhaese. Ten i přes zatáhání za dres dokázal přesně zakončit.

Domácí se ani nestačili vzpamatovat a ve 26. minutě už měli v síti druhou branku. Granit Xhaka vyvezl balon na útočnou polovinu a poté hru přenesl doleva na Leandra Trossarda. Ten obloučkem na zadní tyči našel Gabriela Martinelliho, z jehož pozice už se snad nedalo neskórovat. O deset minut později mohl po Trossardově přihrávce zacílit Trossard, ale balón si ukopl až k domácímu gólmanovi.

Tlak Arsenalu byl vytrvalý, a tak zanedlouho po pobídce od Saky pálil z první Leandro Trossard jen těsně vedle tyčky. Před koncem prvního poločasu měl ojedinělou šanci Fulhamu Pereira, když v rozehrávce chyboval Ramsdale. Domácí záložník ale mezi tři tyče nemířil.

Před přestávkou pak ještě Leno vytasil výtečný zákrok proti hlavičce Martinelliho do protipohybu, na ránu Martina Ödegaarda už ale nestačil. Robinson podskočil centr Trossarda, míč si zpracoval norský reprezentant a přesnou ránou k zadní tyči navýšil vedení Gunners.

Po přestávce se na hře příliš nezměnilo a Ramsdale měl minimum práce, za zmínku stojí rána Decordovy-Reida ke vzdálenější tyčce. Po zranění se pak na hřiště za velkého jásotu vrátil v 77. minutě Gabriel Jesus a zanedlouho se mohl zapsat mezi střelce. Brazilec si narazil s Fábiem Vierou, pak však mířil jen do dobře postaveného brankáře. S chutí hrál rovněž jeho spoluhráč Ödegaard, jeho halfvoleji z konce duelu ale chyběly centimetry.

Více informací k zápasu

Manchester United - Southampton FC 0:0

12.03.2023 15:00

Góly: -

Southampton vybojoval ve 27. kole Premier League na Old Trafford bod. Výsledku hodně napomohlo vyloučení Casemira, který ve 34. minutě musel po tvrdém zákroku do sprch. Pro brazilského středopolaře se jednalo o druhou červenou kartu v dresu Rudých ďáblů. Utkání bylo plné šancí na obou stranách, ale ani jeden z týmů branku vstřelit nedokázal.

V 6. minutě si za obranu naběhl Wan-Bissaka, ale jeho pohotovou přihrávku na malé vápno zblokoval jeden z pozorných obránců Southamptonu. V 16. minutě selhal ve vyložené šanci Rashford, který v ideální pozici nechal vyniknout Bazunu. Na druhé straně mohl otevřít skóre Walcott, proti jeho hlavičce zblízka ovšem bravurně zasáhl de Gea. Ve 27. minutě se dostal kousek za vápnem ke střele Fernandes, svůj pokus ovšem poslal nad. Ve 31. minutě Shaw našel přesným centrem Weghorsta, ten však v ideálním postavením hlavičkoval pouze doprostřed brány.

Ve 32. minutě Casemiro nešetrně zajel do protihráče a po shlédnutí videa mu rozhodčí udělil rovnou červenou kartu. Hra se poté zrychlila a na obou stranách bylo k vidění několik možností. Ve 39. minutě se ujal rozehrávky volného přímého kopu Fernandes, krásný centr našel Varana, francouzský stoper však v obrovské šanci selhal a trefil pouze brankáře.

V 54. minutě dostal Southampton příležitost rozehrávky přímého kopu ze slibné vzdálenosti. K míči se postavil Ward-Prowse, jeho dobře mířená střela ale pouze lízla břevno. V 64. minutě se v samostatném úniku ocitl Walcott, avšak s jeho následným lobem si bez problému poradil de Gea. V 68. minutě skončila Fernandesova střela z hranice vápna na pravé tyči. O tři minuty napodobil protihráče hostující Walker-Peters a pro změnu orazítkoval levou tyč. V posledních 20 minutách se hrál atraktivní fotbal stylem nahoru dolů, nicméně ani jeden z týmů branku vstřelit nedokázal.

Více informací k zápasu

West Ham United - Aston Villa 1:1

12.03.2023 15:00

Góly: 26. Saïd Benrahma (pen.) - 17. Ollie Watkins

West Ham remizoval ve 27. kole Premier League s Aston Villou 1:1. Hostující tým poslal v 17. minutě do vedení Watkins. Domácí odpověď byla rychlá, ve 26. minutě vyrovnal z pokutového kopu Benrahma. Kladiváři měli ve druhém poločase blíže k dalšímu gólu, ale vyložené šance nedokázali proměnit. Ti tak i nadále krouží kolem sestupových vod, po dalším nezdaru jsou na 17. místě.

Domácí si první příležitost vypracovali v 8. minutě, kdy Aguerd v malém vápně nebezpečně vystřelil, jeho pokus však o kousek minul levou tyč. Ve 14. minutě si na centr ze strany šikovně naskočil Benrahma, ale hlavou mířil nad. O čtyři minuty nato udeřili hosté. Přesný balón ze strany si našel Watkins a hlavičkou k pravé tyči otevřel skóre utkání. Ve 25. minutě se provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území Bailey a rozhodčí okamžitě pískl penaltu. Tu bezpečně proměnil Benrahma a srovnal na 1:1.

Ve 43. minutě Aston Villu podržel skvělým zákrokem Areola, který zlikvidoval prudkou střelu Watkinse. V nastaveném čase prvního poločasu ještě nebezpečně pálil Benrahma, ale jeho pokus na poslední chvíli srazil obránce.

Hned ve 47. minutě se do vyložené šance dostal aktivně hrající Benrahma, jeho střelu však fantasticky vychytal Martínez. O pět minut později si v dobré pozici zpracoval balón opět Benrahma a na bránu vyslal střelu, která jen těsně minula pravou tyč. Do třetice to zkusil alžírský křídelník v 57. minutě, kdy v obrovské šanci vypálil z hranice vápna, Martínez nicméně již poněkolikáté v zápase předvedl výborný zákrok a nepřipustil změnu skóre. V 71. minutě zajel ostře do protihráče Paquetá a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. Do konce zápasu už se diváci další vyložené šance nedočkali, a tak utkání skončilo 1:1.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Manchester City 0:1

11.03.2023 18:30

Góly: 78. Erling Haaland (pen.)

Orli bránili své hnízdo pevně, obranu prolomil Haaland a zařídil další 3 body v boji o titul.

V Selhurst parku se v posledním sobotním zápase představil Manchester City a domácí Crystal Palace. Souboj jediným gólem rozhodl Erling Haaland, když v 78. minutě proměnil penaltu. Manchester potřeboval vyhrát, aby mohl vytvořit tlak na Arsenal, který hraje až zítra. Crystal Palace do zápasu šlo s tím, že Manchester bude celý zápas tlačit. Podle toho taky vypadal průběh. Taktika bránění jim téměř vyšla, nebýt penalty, Orli by si odnesli vybojovanou remízu.

Hosté z Manchesteru do zápasu doslova vlítli. Už ve 3. minutě musel brankář Guaita vytáhnout fantastický zákrok proti dělovce Rodriho. Po několika odrazech ve vápně se nakonec Orlům povedlo dostat míč mimo nebezpečí.

Jen o minutu Jack Grealish dokázal protančit mezi obránci a vystřelit. Střel jen těsně minula cíl.

Citizens ovládali míč a byla otázka času kdy zase dojde k nějaké obrovské příležitosti. K té došlo ve 28. minutě a na jejím konci nebyl nikdo jiný než Erling Haaland. Krásnou průnikovku do pokutového území poslal Foden Akému. Ten vyslal centr na jehož konci našel Haalanda, který v tutovce přestřelil.

Do konce poločasu se nic nezměnilo. Hráči Manchesteru celou dobu byli na míči, avšak nic vážného nevymysleli, proto odcházejí o poločase do kabin s bezgólovou remízou.

V 57. minutě byl zahráván přímý kop z hrance šestnáctky po faulu na Jacka Grealishe. Přímého kopu se ujal Phil Foden. Jeho střela obešla zeď a mířila do brány. Vincentovi Guaitovi se to nelíbilo, proto vytáhnul světový zákrok a nepropustil míč za svá záda.

v 77. minutě došlo k faulu v pokutovém území Crystal Palace, když po rozehraném rohu Michael Olise došlápl jenoho z hráčů Manchesteru. Kopal se tedy pokutový kop, ke kterému se postavil Erling Haaland. Nor nedal brankáři šanci a poslal jej na druhou stranu. Manchester se po trápení ujímá vedení.

V závěru zápasu se Crystal Palace dostali více k míči a měli pár možností, kdy mohli pohrozit gólem. Nakonec však nic velkého nevymysleli a Manchester si z Orlího hnízda odvezl 3 body a přiblížil se zase k Arsenalu na 1. místě. Momentálně je dělí pouze 2 body, ale Arsenal může zítra proti Fulhamu získat zpět svůj pětibodový náskok. Porážka pro Crystal Palace znamená stále 12. místo.

Více informací k zápasu

Everton FC - Brentford FC 1:0

11.03.2023 16:00

Góly: 1. Dwight McNeil

Everton vyhrál ve 27. kole Premier League nad Brentfordem 1-0. Toffees se ujali vedení již v 1. minutě, kdy se prosadil McNeil. Zbytek zápasu se nesl ve vyrovnaném duchu a ani jeden z týmů už se nedokázal prosadit. Hosté tak přišli o svou ligovou neporazitelnost, která trvala od konce října.

Hráči se nestačili ani pořádně rozkoukat a už se v zápase měnilo skóre. V 1. minutě Doucoure našel krásnou přihrávkou McNeila a ten střelou k pravé tyči nedal brankáři šanci. V 10. minutě poprvé zahrozil Brentford, Toney se kousek za vápnem odhodlal ke střele, ale jeden z domácích obránců pokus zablokoval. O osm minut později mohli přidat další gól domácí, Onana se v malém vápně dostal k dorážce, v ideální pozici však mířil nad. Ve 25. minutě spálil tutovku hostující Mbeumo, který vypálil z hranice vápna, v bráně byl ovšem připravený Pickford a předvedl výtečný zákrok.

Ve 33. minutě se zase na druhé straně předvedl Raya, jenž zneškodnil prudkou střelu Graye. Vzápětí to zkoušel střelou doprostřed Iwobi, nicméně Raya opět tým podržel. Ve 43. minutě zvýšil na 2-0 Gray, video ale následně odhalilo hru rukou, a tak branka nemohla být uznána.

Ve 47. minutě si na centr ze strany naskočil hostující Henry, Pickford však velkou šanci zlikvidoval jistým zákrokem. V další minutách oba týmy hlavně bojovaly a k vidění bylo několik ostřejších zákroků. V 62. minutě poslal Thomas Frank do hry dvě nové tváře. V utkání skončili Damsgaard a Jensen a místo nich přišli Dasilva a Schade. V 71. minutě zabránil jasnému gólu jeden z domácích obránců, jenž na za minutu dvanáct vykopl střelu Pinnocka.

Toffees si už těsný náskok pohlídali a na svém stadionu porazili Brentford 1-0, čímž se odpoutali od sestupových míst.

Více informací k zápasu

Leeds United - Brighton & Hove Albion 2:2

11.03.2023 16:00

Góly: 40. Patrick Bamford, 78. Jack Harrison - 33. Alexis Mac Allister, 61. Jack Harrison (vl.)

Hráči Brightonu si ve 27. kole Premier League nedokázali poradit s předposledním Leedsem a po remíze 2:2 si odnesli pouze bod. Domácímu celku pomohly k remíze branky Patricka Bamforda a Jacka Harrisona, který přesnou trefou napravil vlastní gól z předchozího průběhu duelu. Oba hráči se přitom ke klubu připojili už v roce 2018. Pro Racky znamenal nerozhodný výsledek trhlinu v boji o pohárovou Evropu, na kterou však díky zaváhání Liverpoolu momentálně ztrácejí pouhé tři body.

Fotbalisté Brightonu stále nepřestávali předvádět skvělé výkony, kterými se pod Robertem De Zerbim prezentovali. Racci v tomto kalendářním roce padli pouze jednou, a to v předminulém kole s Fulhamem. Zaváhání ale napravili čtyřgólovým debaklem West Hamu v předchozím klání. V tabulce se sice nacházeli na osmém místě, stále však měli zápasy k dobru a matematicky mohli pomýšlet na příčky zajišťující pohárovou Evropu. Zato Leeds na druhé straně bojoval zuby nehty o záchranu.

Zápas začal ze strany Brightonu poměrně vlažně, míč sice drželi na svých kopačkách většinu času, z rychlých protiútoků ale více hrozili hráči domácího celku. Při tom nejnebezpečnějším ale poslal nepřesnou finální přihrávku do vápna Brenden Aaronson. Nakonec to tak byli přece jen hosté, kteří otevřeli skóre utkání. Ve 33. minutě poslal vysoký míč do vápna Pascal Gross, ten následně naservíroval Kaoru Mitoma na hlavu Alexise Mac Allistera, který jednoduše z bezprostřední blízkosti poslal Albion do vedení. Radost hostů ale netrvala dlouho. Ve 40. minutě poslal milimetrově přesnou dělovku zpoza vápna Bamford a i s odrazem od břevna srovnal skóre utkání.

Ve 49. minutě střílel z obtížné pozice Aaronson, jeho pokus sice měl přesnost, ale ne dostatečnou razanci, a gólman ho tak zvládl vytěsnit. V 61. minutě poslal Mitoma přihrávku do malého vápna, ta sice nenašla spoluhráče, ale při snaze odvrátit nebezpečí se míč několikrát odrazil od domácích obránců, až skončil za zády Illana Mesliera. Ani druhé vedení ale Brightonu nevydrželo, v 78. minutě rozehrál Wilfried Gnonto roh nakrátko na Harrisona, který z ostrého úhlu trefil naprosto přesně vzdálenější horní roh branky.

Leeds tak dokázal na domácí půdě vybojovat velmi cenný bod v boji o záchranu. Další ligový zápas jej bude čekat 18. března, kdy se střetne s Wolves. Brighton sehraje už ve středu dohrávku osmého kola, ve které se utká s Crystal Palace.

Více informací k zápasu

Leicester City - Chelsea FC 1:3

11.03.2023 16:00

Góly: 39. Patson Daka - 11. Ben Chilwell, 45+6. Kai Havertz, 78. Mateo Kovačić

Lišky přes bojovný výkon odchází poraženy, Blues zvítězili 3:1.

Ve 27. kole Premier League přivítal Leicester na domácí půdě modrý tým z Londýna Chelsea. Chelsea se úspěšně povedlo navázat na výhru z minulého kola, zatímco Leicester, který pomýšlel na body, nakonec skončil s prázdnou. Celý zápas byl otevřený, na každé straně excelovali brankáři, zatímco obrany propouštěly spousty šancí. Nejdříve se ve 12. minutě prosadil prudkou volejí Chilwell. Ve 38. minutě srovnal Patson Daka střelou spoza šestnáctky. Posledním kopem prvního poločasu dal Kai Havertz lobovanou střelou na 1:2. V 78. minutě Mateo Kovačič upravil svou volejí na 1:3.

K první větší šanci se dostala ve 12. minutě Chelsea. Bývalá Liška Ben Chilwell zahrál rohový kop do malého vápna. Obránce Leiceteru míč prodloužil až téměř k opačnému rohu, kde si ho našel Kalidou Koulibaly a nádherným přetaženým centrem vybídnul Bena Chilwella na zadní tyči k voleji. Ten se do míče opřel a ránou po zemi překonal brankáře Warda.

Ve 25. minutě přišla další velká šance. Joao Felix si zpracoval přihrávku, vběhl do vápna a vystřelil. Střela pouze orazítkovala pravou tyč.

O 2 minuty později zazněla branková konstrukce také na druhé straně a to po střele Kiernana Dewsbury-Halla z 20 metrů, kterou ještě tečoval Koulibaly a změnil její trajektorii na spojnici. Odražený míč již měl pod kontrolou Kepa Arrizabalaga.

Ve 35. minutě se po pravé lajně protáhnul Ruben Loftus-Cheek a z úrovně šestnáctky poslal merunu po zemi na penaltu, kde si ji našel Félix a uklidil ji do levého spodního růžku brány. Hráči Chelsea se neradovali dlouho. Videorozhodčí odhalil ofsajd portugalského mladíka a gól byl odvolán.

Ve 38. minutě se naopak radovaly Lišky. Střelec neuznané branky byl obrán o míč před vlastní bránou Ricardem Pereirou, ten posunul na Patsona Daku, který si míč navedl na střelu a spoza šestnáctky parádní střelou na přední tyč překonal brankáře Kepu.

Dakův gól nakopnul hráče Leicesteru. během následujících 5 minut měli 2 velké šance. nejdříve si James Maddison navedl balón do pokutového území a vystřelil na zadní tyč, střelu však Kepa zneškodnil. Chvíli na to se k opuštěnému míči u půlkruhu dostal Kelechi Iheanacho, který prudkou střelou ohrozil bránu. Španělský brankář byl opět pozorný a vyrazil míč zpět do hry.

V 6. minutě nastavení prvního poločasu Enzo Fernández lobovanou přihrávkou našel Kaie Havertze, který z 10 metrů přeloboval brankáře. Chelsea poslala Leicesteru gól do šatny a vzala si zpět vedení.

Hned po začátku druhého poločasu měl obrovskou příležitost Wesley Fofana, který se dostal k zakončení hlavou po rohovém kopu. Výborně postavený brankář prudkou hlavičku vyrazil nad břevno.

Obrovskou šanci srovnat tento zápas měl Dewsbury-Hall. Kepa nedosáhnul na centr a pouze jej zpomalil. Bohužel na hlavu Barnese, který pohotově vrátil míč před prázdnou bránu, kde Dewsbury-Hall mohl poslat míč do brány. Hall však špatně trefil míč a ten skončil v zámezí.

V 75. minutě byl poslán Mykhailo Mudryk do duelu s brankářem. Ukrajinec přízemní střelou duel vyhrál, avšak pomezní rozhodčí signalizoval ofsajd.

Další break měla Chelsea v 78. minutě kdy Kai Havertz po náběhu z pravé strany nacentroval míč na zadní tyč. Mudryk na zadní tyči vrátil míč zpět do pětky kde si jej našel Kovačič a volejí překonal bezmocného Warda.

Do konce zápasu už se toho moc neudálo. v 86. minutě po nebezpečném skluzu na Cairneyho Chukwuemeku si Wout Faes vysloužil druhou žlutou kartu a následně červenou kartu a musel hřiště opustit. Chelsea i přes nebezpečnost Leicesteru udržela výhru 1:3 a připisuje si druhé 3 body v řadě. I přesto zůstává desátá. Leicester i přes porážku zůstává nad sestupovými příčkami na 16. místě.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Nottingham Forest 3:1

11.03.2023 16:00

Góly: 19. Harry Kane, 35. Harry Kane (pen.), 62. Heung-min Son - 81. Joe Worrall

Tottenham zvítězil v duelu 27. kola Premier League nad Nottinghamem 3:1. Diváci na novém stadionu týmu ze severu Londýna byli svědky střeleckého představení Harryho Kanea, jenž se v první půli prosadil nejdříve hlavou a poté z pokutového kopu. Zejména jeho zásluhou se tak Spurs po třech nepodařených soutěžních duelech dočkali nejen prvního vítězství, ale také první vstřelené branky.

Špatně rozehraná sezona Tottenhamu dostala před několika dny další trhlinu. Bezzubá ofenziva Kohoutů v odvetném utkání osmifinále Ligy mistrů proti AC Milán znamenala postup italského celku. Výrazný neúspěch navíc znamenal i vzrůstající nervozitu uvnitř kádru Londýňanů, kterou dal rozhovorem do médií znát nespokojený Richarlison. Brazilcem kritizovaný kouč Antonio Conte musel vymyslet plán, jak vyzrát na Nottingham. Ten byl ovšem na hřištích soupeřů nejhorším celkem ligy.

I přes ofenzivní nezdary domácích se fanoušci Spurs dočkali úvodní branky hned po čtyřech minutách hry. Nádherná rána Richarlisona, která skončila v pravé šibenici, však nemohla být uznána kvůli milimetrovému ofsajdu. Útok Kohoutů se ale nenechal rozhodit a v 19. minutě udeřil už naprosto regulérně. Pedro Porro naservíroval povedený centr přímo na hlavu nejlepšího střelce klubu Kanea a ten bez zaváhání poslal míč mimo dosah Keylora Navase do pravé části branky. Ve 35. minutě dal domácí legendě příležitost k navýšení statistik nevybíravým zákrokem v pokutovém území na Richarlisona Joe Worrall. Nabídnutou penaltu pak Kane tvrdou ranou pod břevno bezchybně zužitkoval.

V úvodu druhého dějství se hra přelévala dynamicky ze strany na stranu a zdálo se, že Nottingham pomalu nachází recept na pevnou defenzivu domácích. Ve správný čas však přišla gólová akce, na níž měl lví podíl skvěle hrající Richarlison. Brazilský reprezentant nejprve vybojoval míč a následně ho připravil do slibné pozice Heung-Min Sonovi. Tato ofenzivní opora ukázala svou genialitu a po vynikajícím zpracování si poradila i se střelou k pravé tyči, která dostala Tottenham už do tříbrankového vedení. Za hosty mohl snížit bývalý kolega svých dnešních soupeřů Serge Aurier, jeho hlavičku ale pohotově lapil Fraser Forster. Na 1:3 z pohledu hostů nakonec hlavou korigoval Worrall. V samotném závěru se mohl o drama postarat André Ayew, jehož penaltu ale zneškodnil Forster.

Tottenham tak vyhrál i druhý vzájemný ligový duel sezony a přiblížil se ke splnění současného cíle, tedy umístění v elitní čtyřce anglické soutěže. V příštím kole se 18. března představí na hřišti Southamptonu, Nottingham o den dříve přivítá Newcastle.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Liverpool FC 1:0

11.03.2023 13:30

Góly: 28. Philip Billing

Bournemouth porazil ve 27. kole Premier League Liverpool 1:0. Domácí šli do vedení ve 28. minutě po brance Billinga. V druhém poločase hosté dostali výhodu pokutového kopu, ale Salah v obrovské příležitosti selhal a bránu vůbec netrefil. Cherries tak oplatili Reds porážku ze srpna a díky třem bodům poskočili na 17. místo.

Hosté začali utkání aktivně a v první šanci zápasu se objevil Van Dijk, který si ve vápně naskočil na přesný centr z rohového kopu, jeho následnou hlavičku však zlikvidoval pozorný obránce soupeře. Na druhé straně spálil v 10. minutě obrovskou tutovku Ouattara, jenž v ideální pozici minul odkrytou bránu. Ve 13. minutě už Liverpool vstřelil branku, ale ta vzápětí nemohla být uznána z důvodu ofsajdového postavení. Ve 28. minutě nečekaně udeřili domácí, Ouattara našel volného Billinga a ten střelou doprostřed brány poslal Bournemouth do vedení.

Ve 34. minutě se rozhodl pro střelu ze střední vzdálenosti Fabinho, jeho pokus ovšem mířil vysoko nad. O několik minut později si centr z přímého volného kopu našel Van Dijk, ale razantní hlavičku poslal jen těsně vedle levé tyče. Ve 43. minutě selhal ve slibné příležitosti Solanke, jehož střela mířila nad. Hráči odcházeli do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Do druhého poločasu naskočil Jota, který vystřídal Elliota. Vzápětí střílel portugalský útočník kousek za vápnem, s jeho zakončením si však bez problému poradil Neto. V 61. minutě se do vyložené šance dostával opět Jota, ale jeden z obránců na poslední chvíli zasáhl a šanci zneškodnil.

V 65. minutě sáhl Jürgen Klopp k dalším třem změnám. V zápase skončili Núñez, Fabinho a Alexander-Arnold a na jejich místo přišli Milner, Henderson a Firmino. V 67. minutě zahrál v pokutovém území rukou domácí Smith a rozhodčí po konzultaci s VARem nařídil pokutový kop. Toho se ujal Salah, ale v obrovské šanci na vyrovnání selhal a vůbec netrefil branku.

Do konce utkání už si hosté žádnou vyloženou šanci nevypracovali, a tak ve 27. kole překvapivě prohráli na hřišti Bournemouthu 0-1.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
27
21
3
3
62 : 25
66
2
Manchester City
27
19
4
4
67 : 25
61
3
Manchester United
26
15
5
6
41 : 35
50
4
Tottenham Hotspur
27
15
3
9
49 : 37
48
5
Newcastle United
25
11
11
3
37 : 18
44
6
Liverpool FC
26
12
6
8
47 : 29
42
7
Brighton & Hove Albion
24
11
6
7
45 : 31
39
8
Fulham FC
27
11
6
10
38 : 37
39
9
Brentford FC
25
9
11
5
40 : 33
38
10
Chelsea FC
26
10
7
9
27 : 26
37
11
Aston Villa
26
10
5
11
32 : 39
35
12
Crystal Palace
26
6
9
11
21 : 33
27
13
Wolverhampton Wanderers
27
7
6
14
20 : 37
27
14
Nottingham Forest
26
6
8
12
21 : 47
26
15
Everton FC
27
6
7
14
20 : 38
25
16
Leicester City
26
7
3
16
37 : 46
24
17
West Ham United
26
6
6
14
24 : 34
24
18
AFC Bournemouth
26
6
6
14
25 : 51
24
19
Leeds United
26
5
8
13
31 : 42
23
20
Southampton FC
26
6
4
16
20 : 41
22

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (576)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Těch 70 minut by mi mohl někdo vrátit, ohavný výkon.

Reagovat
VersaceChain

Liverpool

Reagovat
Salfovic

Slušná náplast pro Bou po minulém kole

Reagovat
VersaceChain

Skoda, ze to neudrzeli minule kolo no

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

United

Reagovat
13

Hahaa, konecne jsme se vratili zpet do modu bohatym brat a chudym davat

Ted to jeste umet aplikovat na real

Reagovat
iamek

Reagovat
nani92

Sebec Salah ide na penaltu, keď tam je majster Milner

Takto to dopadne, keď si niekto uletí, že jeden zápas definuje sezónu

Reagovat
13

Nikdo tu snad netvrdil, že jeden zápas v lize definuje celou sezonu..

Ale 7:0 v derby je big deal ať už tu k tomu budete psát cokoliv.

Reagovat
Beči

Reagovat
Beči

Tohle tu ale snad doslova nikdo netvrdil.

Reagovat
stiflerovamama

Celý týždeň mať plné ústa o tom ako treba nadviazať na výkon z United, neuspokojiť sa a potom v zápase predviesť takúto chuťovku. Možno prvých 15. min to bolo celkom fajn, keby sme využili šance... Potom to bol úplne trápny výkon, najhoršie je na tom, že mi príde, že Bournemouth sa ani nejako nemusel extra nadrieť pretože ani naši hráči sa nešli nejako pretrhnúť, a výkon proti United, reči z celého týždňa spláchli do kanálu. Z toho ,,tlaku,, posledných 10 min boleli oči, keď sme sa priblížili na 2 metre od súperovej 16ky naše rozhodovacie schopnosti a prihrávky pripomínali výkon Rona Weasleyho v jeho prvom metlobalovom zápase. No a korunku tomu aj svojmu výkonu dal Salah, ktorý teda okrem gólov hrá príšerne.

Reagovat
fenixLFC

nie som ani prekvapeny

Reagovat
Luc-Luc

Po krasnem vykonu a znasilneni United v minulem kolem nas cekal dnes tezsi souper a to se ukazalo. Venku jsme letos tragicti a Bournemouth ukazal uz na Arsenalu, ze jsou neprijemni. Vepredu jsme nedostali ani cm prostoru a ze hry tam mel sanci snad jenom Robbo. Za me remizovej zapas, ale i remiza by byla byvala malo. Boj o top4 bude jeste zajimavej.

Reagovat
Busby babes

je ti lip?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Neutron

no, realne vas uplne prehral klub, ktory je 2 body od zostupoveho pasma...

Reagovat
Luc-Luc

Je dobre se podivat na zapas nebo aspon na statistiky, nez zacnu komentovat

Reagovat
Neutron

tak smelo do toho

Reagovat
SunFells

Pak řekni poznatky.

Reagovat
Neutron

Spytaj sa priamo Luc-Luc, ci potrebujes prostrednika?

Reagovat
SunFells

Balamuťo

Reagovat
mithro

Reagovat
VTID94

Jasné ....United dajú 7:0 a s posledným prehrajú. Jasné....a Salah o meter prestreli 11tku... dobrý joke stávkové

Reagovat
pingla

nás v jedné z nejlepších sezón po SAFovi rozjebou na cucky a pak rupnou po docela trapném výkonu s Cherries člověk se jim po tom debaklu vlastně ani nemůže dlouho smát

Reagovat
cristiano.K.

Klasika, štěstí jsme si vystříleli minulý zápas. Nejnebezpečnější hráč je stoper Dyk se dvěma hlavičkama po standartkách. V druhém poločase jsme netrefili bránu a to jsme kopali penaltu. Nevím, proč na ní nešel Milner. Bajcetic si určitě šanci zaslouží, ale né v základu a už vůbec né na 85.minut v takovýmhle zápase. Je to komplikace, dneska budeme na slepice ztrácet šest bodů.

Spolupráce Gapko,Nunez dlouhodobě fungovat nebude, Jota to příjemně oživil.

Reagovat
Hlahart

souhlas se vším, Dijk byl dneska fakt dobrej. Naopak Bajcetic slabej a spojení Nunez - Gakpo (- Salah) úplně mrtvý. Tam si zatím vůbec nedokážu představit, jak se v tom útoku poskládaj...

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/aditya_reds/status/1634566537754578944

tak aspon maj i fans United moznost se smat... Salahova penalta.

Reagovat
John Obi Mikel

Bournemouth > United

Reagovat
Busby babes

je to tak

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Salfovic

Vždycky tomu tak bylo.

Reagovat
forrest

Leicester > Chelsea

Reagovat
Front hell

1>3

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Coutinho10

obrovská šance jít do TOP 4 a při tom začátek vypadal fakt dobře, byly šance, hráli jsme dobře a pak bum, jedna chyba a už to bylo hodně složitý + neproměněná penalta....kde už jsem to viděl

Reagovat
Busby babes

BBC has no rights to PL world feed commentary. With BBC commentators not working in support of Gary Lineker, using world feed commentators for #MOTD is not within their gift. Unclear if solution can be found to air highlights + commentary

skvely, MOTD, kde pusti sestrih a bude bez komentare.

Reagovat
Infernoqt

Klopp: "I told my team we stand in solidarity with Gary Lineker and for them not to give the BBC any highlights for MOTD."

Reagovat
SunFells

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Jkb

Reagovat
Kuba94

Kde kdo je dokáže porazit, jen United dostanou sedmičku ty vole , možná že jak nás koupí Šejkové, vrazí do toho další 200 mega tak to taky dokážeme

Reagovat
Salfovic

Nevypadla ti 0 ?

Reagovat
Kuba94

Mně těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Stálo při nás docela štěstí, ale asi zasloužená výhra.

CO TO BYLO ZA VÝKON ROZHODČÍHO??!!!!!

Reagovat
Csaplárova past

Chelsea dala po pul roce vice jak 2 goly. Nasledujici 2 kola by mely byt v podobnem rytmu.

Reagovat
Steven666

Enzo Fernandez completed more passes (68/77), had more touches (93) and completed more accurate long balls (5/7) than any other Chelsea player against Leicester.

No asi bude platný do budúcna.

Reagovat
Taiger

Fuha, to je kotel komentářů

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tu teď na piču, co si budem povídat....

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Mě třeba demotivuje sem chodit to, že Woolwich ještě pořád vede ligu. Víc než ten redesign, kterej už je dost v pohodě.

Reagovat
Salfovic

Co ten tvůj search ?

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Někdy ho předělám, aby fungoval, ale nechce se mi.

Reagovat
Salfovic

Důležité je, aby byl funkční, až se z ManU stanou ropáci.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Unai

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Front hell

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zark

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TopinB

Reagovat
avicii

Reagovat
Nizzie

Reagovat
icka

Reagovat
Remt

Bylo by to super. Já ho např používal velmi často

Reagovat
jk

Reagovat
TopinB

Jako fanouška Chelsea mě to sem tento rok taky moc netáhne, design nedesign

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nizzie

Chybíš. S tebou má to popichování aspoň vůroveň.

Reagovat
Whitemedia

My chceme mír, my Češi chceme mír.

A starej eurofotbal!

Reagovat
Grahf

hej, kukam 50 komentov pod suhrnom PL je tragedia, pod starým dizajnom by ich bolo 500

Reagovat
Busby babes

pockej az zitra rupnem se Sotonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Unai

Reagovat
oli9

já jsem chodil v průběhu zápasu aspon LFC ted uz max po zápase t

Reagovat
nani92

City sa vôbec nesnaží, ten titul musíme urvať nejako my..

Reagovat
Gunner14

Palace jsou neskutecne spatni, budou jeste bojovat o zachranu.

A jsem strasne rad, ze k nam nikdy nedosel ten Zaha, to je strasnej srac.

Reagovat
Seydou Doumbia

co udělal zahu?

Reagovat
Gunner14

Klasiku. Padal pri kazdem kontaktu a kricel po spoluhracich ( borec co zrovna stridal, pokazil prvni prihravku a Zaha po nem vyjel jak nasrana civauva). Sam hral jak ponocnej

Reagovat
Seydou Doumbia

Občas třeba zmrdat své spoluhráče, když si někdo jako Zaha a si tam dlouhodobě nejlepší. Ale zas mi příjde že ho v kabině a tak mají rádi hráči.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/AndyMitten/status/1634633023407767556

Pro fanousky United, pokud se nekdo aspon trochu zajimal o to, co se deje okolo fanousku, vyjednavani s Glazerama a tak, tak to jmeno mozna zachytili. Ian Stirling stal za spousty vecma, co se na stadionu a tak podarilo pro fanousky prosadit, naposledy ty safe standings... Bohuzel dneska zemrel.

Reagovat
xjert02

Nakonec tedy tu prohru minuly tyden nerozdychal?

Reagovat
DMSErte

Clovek by fakt necakal , ze akurat Arsenalu bude fandit tolko zakomplexovanych chudakov ..

Reagovat
masly008

černý humor nepoznáš

Reagovat
DMSErte

Vidíš niekoho kto by sa smial ? Ale ta potreba fans Arsenalu aby sa vyjadrili k čomukolvek ohladom United z toho mám mutkanie až dopriať titul City

Reagovat
Gunner14

Who asked?

Reagovat
xjert02

C'mon! To byl jen takovy cernejsi forek. Neco ve stylu: "Kdyz umrel, tak umrel." by Ivan Drago. Mel jsem vzdycky rivalitu s United rad. Tedy kdyz tam meli jako manazera Sira Alexe.

Reagovat
kitas

Richarlison dal túto sezónu 2 góly za Tottenham. Po oboch si vyzliekol dres a dostal žltú kartu. Oba boli varom neuznané kvôli offsaidu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
hightower

Dneska si ho nesundal

Reagovat
mithro

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mira82

Ale musím uznat že dnes hrál Richarlison nečekaně dobře..

Reagovat
pa3ce

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Godwinson

Ten web tím novým designem teda pořádně umřel, to je škoda.

Jinak docela by se mi líbilo, kdyby Chelsea v létě toho Felixe získala. Myslím, že pro všechny strany ideální.

Reagovat
mesyas

ne, to by fakt ideál nebyl. Ideál by bylo, kdyby stál kolem 60mega, ne za 100mega.

jinak souhlasím, že ten nový deisgn je strašnej.

Reagovat
Agent z Melmacu

ne, design je parádny

jinak souhlasím - Felix za 60

Reagovat
Jkb

Za mě je taky design nevhodný na diskuze. Navíc ty bílé kraje na větším monitoru večer jsou hrozně nepříjemné na oči, chtělo by to tmavší design na večer. Chybějí statistiky u klubů, když člověk potřebuje vidět kolik hráči odehráli minut a zápasů, chápu, že je to hodně práce a nedá se to udělat všechno hned ale staré stránky byly v tomto směru lepší.

Reagovat
Talker

Podle mého to je i mix toho, že mi přijde, že je tu méně článků. Je tu hromada ČTK a to je prakticky všechno.

Ve chvíli, kdy tu nemáš moc informací navíc, nemáš tu fungující diskuze, tak není moc důvodů sem chodit.

Reagovat
Busby babes

vsak diskuze uz funguje uplne stejne jako driv...

Reagovat
masly008

opravdu?Zkoušel jsi nějakou na mobilu a nejlépe nějakou delší?Tam pak vidíš třeba 2 písmenka.

Reagovat
Busby babes

jo tak to jo, ja sem z mobilu prakticky nechodim.

Reagovat
PP

a když už, tak jen zkuknout výsledky a pryč.

Reagovat
Talker

Tak fungující bylo myšleno jako živé.

Reagovat
Golasso

To si nemyslím, že umře, člověk si časem zvykne. Možná to pár lidí na začátku odradí, ale zase se většinou vrátí.

Mně jen mrzí, že neudělali tu novou verzi vzhledově více s respektem ke staré, třeba aspoň barevně, takovou neo-verzi starého EF místo tady toho generického bílého základu, který je zaměnitelný s milionem dalších webů a ještě je v diskuzi bez korekce nepříjemný pro oči.

Reagovat
Golasso

Mě*

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Pls už nebrečte. To je fakt až neskutečné, kolik konzerv se zde vyskytuje. Za mě vše lepší v téhle verzi. A aspoň se potvrzuje, že při každém re-designu je min. 75% nespokojených. Holt jak někdo vyjede za zajetých kolejí, div mu nerupne cévka

Reagovat
Bayern +

Veď je to pohreb Eurofotbalu.

Reagovat
Golasso

Tak tady ten uživatelský návyk z hlediska ovládání a vzhledu je prostě součástí uživatelské přívětivosti jakéhokoliv rozhraní. Když všechno překopeš, tak riskuješ, že se to neujme. Držkování je "legitimní", i když chápu, že to admini slyší neradi. Podívej se třeba na Windows – když to vezmu hodně od podlahy, tak pokud bys vedle sebe dal Win 95 a Win 10, tak se v kontextu běžného užívání na základě orientace v jednom poměrně snadno zorientuješ v druhém a to je dělí dekády postupných změn. A to fakt není tím, že by to v těch 90. letech udělali napoprvé perfektní ...

Časem si lidi zvyknou, chyby se odladí a bude to snad zase ok.

Reagovat
VTID94

Po začatí budovania klubu v Las Vegas a odkúpení 46 percent v klube Vitoria Guimaraes, chcu majitelia Aston Villy pokračovať v budovaní "Multi-club model"

Reagovat
gocii

a to je jako na palec hore?

Reagovat
fenixLFC

ano

Reagovat
Cantona

Čítam teraz ráno pri káve expresku. To ako záujem Real Madrid o Richarlisona je reálny? Lebo teda, ten hráč, ma nikdy ničím nezaujal, okrem toho, že simuluje zdržuje. Už prestup do Tottenham ma prekvapil.

Reagovat
Neutron

presne toto iste som si vravel, ked som to vcera cital

Reagovat
kaja900

Docela jsem se zalekl tý expresky, to bude kec snad.. ikdyž větší nekopa než Hazard to asi nebude

Reagovat
Whitemedia

Jak hodnotí zápas hornbbbauch bbbauhaus?

Reagovat
VersaceChain

Taylor ty kurvo

Reagovat
Busby babes

to byl zas zapas. smula no, vcechno, co bylo 50:50, tak Taylor pisknul proti, ale co uz. Nehrali jsme pak dobre, moc jsme nedrzeli balon a sli casto zbytecne rovnou dopredu. To nam skodilo. I tak tam sance byly, ale to mel i Soton no. Tak aspon bod, lepsi nez nic.

Jinak tohle jsou ty zapasy proc nehrajeme o titul, ne prohra na Anfieldu.

Reagovat
iamek

Nakopy dopředu, kdy jsme po delší době získali balon byla velká zbytečnost. Obzvlášť když tam na hrotu lítal Sancho.

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Btw

Lisandro Martinez’s game by numbers vs. Southampton:

100% dribbles completed

100% aerial duels won

88% pass accuracy

67 touches

4/5 ground duels won

4 clearances

2/2 tackles won

2 interceptions

Top výkon.

Reagovat
PP

on je výborný.. O to větší nepochopení, jak se tam koupal proti Poolu i s Casem. Hráči, kteří ve většině zápasů jsou bezchybní tam připomínali školáky..

Reagovat
iamek

Vzhledem k průběhu bod musíme brát. U některých hráčů mi pripadalo, že už jsou trosku zataveni, ale konečně bude repre pauza, tak snad to bude ok. Snad se Saints zachrání, protože tam mají hodně zajímavé hráče. Case do soubojů musí přestat takhle chodit. Úplně zbytecne. Taylor dneska legendární výkon . Sexy Bruno na osmičce slušný výkon a dává to zajímavé alternativy do dalších zápasu. A snad Garnacho nic vážného :/. Tam to moc hezky nevypadalo.

Reagovat
PP

První poločas bezchybný výkon, jeden z nej letos. Druhý velká pochvala za střídání, výtku bych směřoval za až moc profesorský výkon ve druhém poločase.. na můj vkus měl Fulham docela hodně tutovek a neustále se spoléhat na Ramsdalea, že nás téměř vždy podrží se nám může vymstít.

Jinak ale super výkon od týmu jako celku..

Reagovat
masly008

Pohodový zápas.Jesus a Trossard je boost jak prase.

Reagovat
SunFells

V březnu při Jesusovém návratu stále o 5 bodů v čele jako před jeho absencí, to je zlaté ...stejně jako 3 body z Fulhamu. Při úspěchu se snadným CP vyrovnáme loňský body s rezervou 10 zápasů.

Reagovat
SunFells

A dnešní defenzivní výkon potěšil po řadě slabých zápasů.

Reagovat
Trand

Paráda, krásný první poločas, druhý už jen údržba, Fulham tam měl několik šancí, ale nic dramatického. Jesus je zpátky, nemáme žádný zranění, 3 body a čistý konto, prostě ideál. V lize nás čekají doma Palace, ty musíme dát, ideální bude skórovat co nejdřív, pravděpodobně to bude celý zápas proti betonu a pak bychom mohli znervóznět.

Reagovat
Gunner14

Prvni polocas nadhera stridala uzas. Druhy polocas, uz jsme jenom kontrolovali a pohoda.

MOTM Trossard nebo Gabriel, ale dal bych to Trossardovi. Hraje vyborne + posloucha pokyny Artety, co vic si prat

Jesus vypadal, ze ani nebyl zranenej, dokonce i tutovku stihl zazdit jsem rad, ze je zpatky.

Tierney je zivej, taky fajn.

Jen skoda, ze jsme nepridali vic golu, sanci tam bylo spousta, tak ted doma porazit Sporting

Reagovat
Gunner14

A Vieira jak hodil drzku na konci to byla strasne vtipna situace, Xhaka hned reklamoval na rozhodciho a ten to nejakym zpusobem dokazal pisknout.

Fabio za to, ze se nepriznal asi nechtel, aby se mu spoluhraci smali za ten drzkopad

Reagovat
Nizzie

Smát se mu budou i tak a už i smějí, ale přiznat se rozhodně měl.

Reagovat
jmj.mirasek

Reagovat
LaVolpe

Bossard

Reagovat
Jackmaker1989

No, tak to vyzerá, že Arsenal už nebude ani tvrdiť, že nehrá o titul. Má to vo svojich rukách a 5 bodov je slušných.

Díval som sa ale na los a ten je teda hodne v prospech City a aj obtiažnosť zápasov.

Toto bude veľmi zaujímavé až do konca

Reagovat
Gunner14

3 - Leandro Trossard is the first player in Premier League history to make a hat-trick of assists in the first half of an away game. Trio.

Arsenal now 1st team in history to win 5 consecutive away London derbies without conceding a goal.

Reagovat
Gunner14

Crystal Palace vs Arsenal 0-2

Brentford vs Arsenal 0-3

Chelsea vs Arsenal 0-1

Spurs vs Arsenal 0-2

Fulham vs Arsenal 0-3

To je neuveritelny

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ondatra6

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Reagovat
Gunner14

A aby to nebylo malo, tak Arteta dnes slavil 100 vyher jako manazer Arsenalu

Reagovat
SunFells

rychlovka

Reagovat
I am Mancunian

Horsie ako prehra takáto remiza

Reagovat
13

To je po minulem vikendu odvazne tvrzeni

Reagovat
Mastný Chobot

Wow, mne sa stale nechce verit, ze sme tak dobri. Mikel klobucik dole

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Grahf

1 United win from last 9 matches Taylor has reffed.

Reagovat
vceradnesazitra

zdroj?

Reagovat
mistr129

jen píská někdo férovej, hned se ukazuje skutečná kvalita

Ale jinak podle TM je to blbost, je to 1 ze 7

https://www.transfermarkt.com/anthony-taylor/bilanzdetail/schiedsrichter/847/saison_id/0/heim_gast//verein_id/985/wettbewerb_id//funktion/1/plus/1

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

husty, jsem nevedel, ze tam maj i rozhodci.

Reagovat
mistr129

Já taky ne, ale zkopíroval jsem ten Grahfův příspěvek zo googlu

Reagovat
Agent z Melmacu

majú tam aj úplatky?

Reagovat
Salfovic

Chudák Casemiro, pořád mu nedošlo, že ten jeho ochranný pláštík platil jen v Realu.

Reagovat
martin.b

Webb se vrátil, moc se nedivím, že mu to nedošlo.

Reagovat
Ligter

za odvahu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/utdreport/status/1634957572766834689

super no Garnacho asi out na nejakou dobu. Btw za podobnej zakrok dostal Carol tu cervenou.

Reagovat
mithro

pgmol united

Reagovat
iamek

Teď ETH beztak dostane trest, protože po zápase mluvil o rozhodčím a VARu

Reagovat
Busby babes

Ten Hag on Casemiro’s red card: “Casemiro played over 500 games in Europe and never once got a red card. Now he has two in the Premier League. His absence is not the issue. We will deal with that. This game was influenced by the referee.”

no nevim, jestli zvolil spravny argument

Reagovat
Gunner14

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
iamek

Btw: Ten Hag says he took Garnacho off as a precaution and doesn't think his injury 'is too bad'.

Tak snad po repre pauze bude Ok.

Reagovat
Busby babes

tak snad. ale snad nikdy jsem nevidel nekoho odchazet v te bote a pak nebyl par tydnu out.

Reagovat
r.mrazik

at jdou rozhodci uz do prdele

tahle byla smolna,ale celkem jasna,i kdyz se mu svezla noha po mici

kazdopadne ta minula cervena byl totalni joke

VAR totalne na picu

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ligter

Reagovat
mithro

bola cervena?

Reagovat
Busby babes

mozna ruze po zapase...

Reagovat
Gunner14

V Saudsky Arabii mozna ale ani za ten chokehold nebyla

Reagovat
Salfovic

Jankto out.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/blurt2kc/status/1634949687932514310

jinak jeste k tomuhle. Tady na tomhle to vypada, ze mu do te nohy brnkne...

Jako co uz, priste nam zas treba nejakou 50:50 pisknou... ale psal jsem to pod preview. u tehle zakroku nechapu porad to, jak nekteri pisou: na penaltu to bylo malo. To mu ma zlamat nohy aby to bylo jako dostatecne? preci kdyz nekomu ve sprintu jen trochu brnknu do zadni nohy, tak ho poslu k zemi a vubec to nemusi byt zadna sila. staci nepartnej dotek a clovek to neustoji.

Vsak takovou situaci musel zazit nekdy kazdej, kdo nekdy hral fotbal nebo jinej behavej sport... zavadite nekomu mirne o nohu v behu, kolikrat to ustoji? v 99 procentech ne. Nebo nekdo vam.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

Jo. Tohle je faul.

Reagovat
icemike

todle je simulace

Reagovat
Busby babes

vsal ho trefi kolenem do nartu, kdyz bezi. To neni simulace ani omylem.

Reagovat
iamek

Reagovat
tunkic

Reagovat
Gunner14

Balogoal zase uraduje, uz je na 16 v lize

Reagovat
Hachim Mastour

Titul je náš

Reagovat
iamek

Btw taky máte na mobilu titulní stranu úplně debilni?

Reagovat
nani92

Áno

Reagovat
gocii

Reagovat
Salfovic

Respektive ještě debilnější než před tím.

Reagovat
Manik...

Ano

Reagovat
Ef.cz

Dobrý den, můžeme poprosit o informaci/screen (info@eurofotbal.cz) co konkrétně se Vám na homepagi rozbilo? Děkuju, tým EF

Reagovat
iamek

https://ibb.co/myrqGbc

Pak jsem měl přestupy, výsledky, ještě něco a až pak clanky. Večer už bylo vše Ok.

Reagovat
Salfovic

Newcastle vyhrál

Reagovat
kissak

Konečně, ale bylo to nakonec celkem trápení po inkasovaném gólu.

Reagovat
Lojd

Kdyz maj stejnej naskok jak pred timto kolem, tak to neni tak uplne "upevneni", ne?

Reagovat
gocii

Asi to je oproti ránu

Reagovat
Lojd

to uz by tuplem nedavalo smysl, ne?

Reagovat
Agent z Melmacu

ako by si to nazval?

Reagovat
Lojd

nepremyslel jsem nad tim, verim takovymu tomu, ze nemusis byt kuchar abys poznal, ze zeres ho*no, kazdopadne takhle z hlavy mne napada neco jako treba "udrzel"

Reagovat
Lojd

ted sem pohledal (hodil jsem si maintain do translatoru ) jeste "uhajil"

Reagovat
king23

já nevím, "udržení"? třeba

Reagovat
mistr129

No vzhledem k tomu, že se snížil počet zápasů do konce sezony, tak se dá říct že je

Reagovat
Nebelung

Pro City o zápas míň na stažení náskoku.

Reagovat
Busby babes

je o zapas min pro City to stahnout, takze se to tak da rict.

Reagovat
Lojd

to mne taky napadlo jako prvni, jenze tady je klicovy slovo 'vedeni' a to je 5 bodu, coz bylo v minulym kole taky 5. A ikdyby to bylo v 38 kolem porad 5, tak to porad neni upevneni vedeni, ale udrzeni (hodnota se nemeni). Spis bych pouzil 'upevnil sance na titul', tam by ten jeden zapas min daval smysl. Jo, je to picovina, sorry za spam, rad se tvarim, ze necemu rozumim

Reagovat
Front hell

K té poslední větě: tak to jsi tady správně

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/4299992/2023/03/12/manchester-united-ian-stirling-fan-supporters/?source=emp_shared_article

hezky clanek o Stirlingovi.

The Salford Red, 57, who died on Saturday in Salford Royal hospital after a short illness, was at the forefront of a campaign to get safe standing introduced into English football grounds for well over a decade before it happened.

Sceptics said it wouldn’t — it couldn’t — happen but Stirling wasn’t one to take no for an answer. If he felt that something would improve the life of match-going football supporters, then he’d do it.

One of the messages I received on Saturday evening as news spread about his death was from a long-time United staffer: “Knew Ian well. Massive miss and fans don’t know one per cent of the good things he did on behalf of the team he loved.”

asi je to zajimave jen pro nekoho, kdo se zajima i o tu kulturu okolo klubu a tak no.

Reagovat
Freedo

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
J0EL

Su konzistentne na hovno

Reagovat
r.mrazik

ano, bohuzel

Reagovat
J0EL

Inak fakt by ma zaujimalo ako su na tom ine ligy s tymto. Nemam cas uz velmi sledovat aj zvysok, ale picuje sa tu permanetne a opravnene takto len na rozhodcoch v PL?

Reagovat
Golasso

Já nevím, jak v ostatních ligách, ale když se podíváš, jak jsou pískané velké turnaje – třeba jak bylo pískané ME, tak to je šílený rozdíl. Jasně, na tom ME to byl výběr z rozhodčích, ale přední světová liga by tu kvalitu mohla snad mít taky.

Reagovat
masly008

Dlouhodobě se ví, že PL má slabé rozhodčí.

Ale dle mě je to všude. Každá liga má max 1-2 kvalitní rozhodčí.

Na ME je z čeho vybírat.

Reagovat
Golasso

Já vím, taky to tu už nějakou dobu píšu, že rozhodčí stojí v PL za hovno. PL by se měla jako přední světová liga té špičkové kvalitě přibližovat, ale spíš se vzdaluje.

Reagovat
masly008

Já bych byl za aby tam byli 2 hlavní, protože ta hra je tak rychlá že oni už prostě nestíhají být v dobrých pozicích.

A hodně by se odboural různý metr rozhodčích.

Reagovat
Golasso

To by možná šlo. Já bych začal tím, že bych jim zlepšil podmínky. Prý nejsou nic moc a pak tam těžko naženeš kvalitní lidi. Pak by přišly na řadu tady ty konkrétní změny.

Reagovat
r.mrazik

To nedokážu říct, mám čas jen na za osy MU většinou.

Ale nepochybuji, že rozhodčí jsou za kreténa i v jiných zápasech a var totálně k smíchu.

Naposledy si pamatuju tu ruku Součka třeba.

A teda...v český lize jsou ti tragédi snad ještě horší

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Reagovat
jk

Použít u Casemira obrázek kde ani nedošlo ke kontaktu je ale trochu zavádějící… Jinak samozřejmě rozhodčí sux.

Reagovat
r.mrazik

Červená jasná. Sice to sklouzlo po míči, ale je to jeho chyba, jak tam jde.

Sere mě, že v jiných zápasech ho ta guma u videa nezavola.

Reagovat
iamek

Červenou bych dal taky, ale tím pádem mohl písknout faul na Garnacha v pokutovém území. Nůžkama mu odrovnal kotník a taky zasáhl první balon. Podobný zakrok předvedl Caroll a červenou dostal

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Caroll za to nedostal ani kartu. on pak dostal cervenou za neco jineho.

Reagovat
iamek

No dokonce

Reagovat
iamek

https://twitter.com/tenhagway/status/1634961490649440258?s=46&t=1csXBmk_zKY9evGXJqkUSw

+ prvni koment faul na Beeka. Tři hraci out a nepadla ani jedna karta.

Reagovat
Busby babes

jj, letos na to mame dost smulu. u toho VDB obzvlast, tam ten hrac proste uklouznul.

Reagovat
jk

Ne to je fakt katastrofa ta nekonzistence. Ať se jednal o fauly nebo ruce ve vápně. A to jsme si na začátku sezóny říkal, že to letos mají nastavený dobře nepískaj každou pičovinu a hra je plynulejší. A vydrželo to tak dva měsíce…

Reagovat
bbbauch

To je jak se vsim mi prijde.. vzdycky se ohlásí nejaka zmena, jak se treba bude trestat obletavani rozhodčího, vydrzi to dve kola a uz jsme zpatky ve starejch kolejich

Reagovat
r.mrazik

Je to fakt hrozný

Reagovat
iamek

Btw pisklo se někdy v zápase zdržování golmana, kdy má balon v ruce, ale než rozehraje, tak ho drží klidně 20-30 sekund?

Reagovat
Kinky7

Myslím že ederson za to dostal kartu

Reagovat
jk

To zdržování se obecně ignoruje. Hlavně že Webb po mistrovství světa prohlašoval jak to teď začnou hlídat a bude se nastavovat pořádný čas za všechny ty VAR a zranění. A taky trestat ty co zdržují nebo se třeba postaví před balón aby se nedalo rozehrát hned…

Letos bylo už 23 zápasů, kde se hrálo méně než polovinu hracího času a to v lednu! Teď už jich bude víc, tohle je fakt problém.

Reagovat
Hlahart

Já zrovna včera někde četl, že průměrně brankáři v český lize trvá rozehrání snad 23 sekund, masakr

Reagovat
Busby babes

halvne bych cekal, ze ten VAR napomuze tomu, ze se to spis bude srovnavat. Chapu, ze tam jsou porad judgement cally a to proste bude vzdycky jine, ale ted se to fakt lisi zasadne.

Reagovat
jk

Nevím jestli má VAR taky horší kvalitu nebo jen ztrácím trpělivost, ale i jeho fungování mi přijde čím dal horší. Přitom by člověk čekal, že to fungování budou spíš zlepšovat

Reagovat
M0rb1D4S

No nejlepší na tom je, že v našem zápase byl Marriner hlavní rozhodčí a v zápase United seděl u VARu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

achjo

Reagovat
Busby babes

jinak duvod toho rozhodnuti tam u vas musel byt ten, ze VAR to sice zkontroloval, ale dal by jen zlutou kartu. A proto se k tomu uz pak nevraceli, protoze to dle nich bylo na cervenou malo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nikikrew

Skoda, ze nefunguje ownysearch aby som dokazal ze uz pred 2 rokmi som chcel Trossarda pretoze som v no videl velkeho hraca. Taktiez som tvrdil, ze treba sa zamerat na naj hracov strednych timov ktori su uz overeni v lige.

Dnes profesionalny vykon, Fulham sa vobec nevedel dostat do zapasu. Titul je tak blizko ako aj daleko.

Reagovat
Swarley

Ja to říkal, ze za tu cenu to je skvely prestup

Reagovat
J0EL

dava mi to solidne vyzrat. Zatial je ozaj vyborny. Ma skvely prehlad, dribling, vzdy je nebezpecny. Vyzera, ze Arteta mal znova pravdu a s Leom to bol skvely tah. Mudryk bude skvely ale aktualne by nam k titulu takto urcite nepomahal.

Reagovat
VasAFC

No před Artetou je hlavně nepříjemná situace koho posadí. Martinelli x Trossard. Za mě by měl hrát Trossard. I když momentálně Martinelli hraje taky dobře.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
J0EL

To su konecne prave celkom prijemne problemy

Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/DailyAFC/status/1635033971343118336

Holding vsude pusobi jako nesmirne sympaticky cavo

Za me je to hodne dulezity mit borce v kabine jako jeho a El Nenyho, kteri tam ocividne tvori super atmosku v kabine, i pres to, ze skoro nehrajou.

Reagovat
Mastný Chobot

Yes, Holding je skvely charakter

Reagovat
cejen13

Rob je velký sympaťák Škoda, nechybělo moc a mohl to být top hráč, na míči je výborný a na stopera má skvělou techniku, bohužel je to snad nejpomalejší stoper v lize a to velké zranění mu v tom vůbec nepomohlo. I tak si myslím a moc doufám, že se po odchodu z Arsenalu chytí v základu nějakém klubu z poloviny tabulky, má na to.

Reagovat
Bakary3

Pod emerym na levým stoperu ve 352 byl super, tam jsem si fakt myslel, že to bude výborný stoper. Pak si v zápase na Manchesteru myslím zranil to koleno a už to bohužel není ono.

Když teď nastoupí, spíš hoří, nestíhá, neustále tahá za dres...

Reagovat
masly008

On by potřeboval hrát v týmu co je více zařazeny. My máme obranu hrozně vytaženou a tam prostě potřebuješ rychlost kterou nemá.

Reagovat
SunFells

"na míči je výborný a na stopera má skvělou techniku" Rob Holding? Zmínil si atributy kvůli kterým především nehraje.

Reagovat
jmj.mirasek

Asi někdo mixuje Chamberse a Holdinga ; )

Reagovat
SunFells

To by nestačilo, protože ani jeden z nich není dobrý passer.

Reagovat
cejen13

Ano, pár chyb v rozehrávce udělal, ale to bych řekl bylo spíš především kvůli jeho nerozehranosti, špatnýmu rozhodování a i nižšímu sebevědomí, než z nějaký technický neschopnosti. Když někde jinde dostane run zápasu v základu, tak si myslím že to ukáže.

Reagovat
SunFells

Jeho technická úroveň není divákům žádným tajemstvím, určitě ne pak Artetovi a Rob měl období kdy hrával pravidelně.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Hurrikane

Já se pořád divím, že nám nepísknul ve druhé půli penaltu. Zvlášť potom co dokázalo projít přes VAR u Bailey vs. Paquéta..

Reagovat
Side

Jak je možný, že měsíc (nebo jak je to dlouho...) po uvedení novýho designu nejsou pořád funkční statistiky v daných ligách? To je naprosto neuvěřitelný...

Reagovat
masly008

Si zvykneš říkali

Reagovat
mojmira

PJ dostal za úkol udělat redesign. O funkčnosti už evidentně řeč nebyla.

Reagovat
VasAFC

To je proto abys chodil na Livesport cype

Reagovat
VersaceChain

Lidi co chodi na EF kvuli statistikam, tvori jen par procent navstevniku, tudiz to neni dulezite

Reagovat
r.mrazik

Zápas jsem vcera neviděl, ale prý zas jely nějaký ruce bez penalty

https://twitter.com/_scottsaunders/status/1634931290700120069?s=46&t=c87FQ3mi7nMkIOPkNfAJmQ

Reagovat
SunFells

To je to kvůli čemu se tu brečelo?

Reagovat
r.mrazik

Jak to mám vědět?

Reagovat
SunFells

Lol, píšu ti to snad soukromě?

Reagovat
r.mrazik

co to na tom meni, lolku?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Jop.. takovej soft Souček

Reagovat
iamek

Konzistentní výkony rozhodčích <3

Reagovat
Busby babes

ruka ve vapne, faul ve vapne na Bruna, Rashforda a Garnacha. skvelej zapas VARu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych ti chtel jako jeden z prvnich zde podekovat. Ty svyma slzama zachranis vegetaci nejen v republice, ale mozna i ve svete. Farmari budou mit urodu, penizky, my budem mit co jist! No proste parada

Reagovat
VersaceChain

slane slzy naopak vysousi vegetaci.. kdyz chces byt vtipnej aspon si over fakta

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

ve vysledku je nejhorsi ten Garnacho, kde paradoxne taky jedinej trefil balon. Ale jestli mu neco udelal s kotnikem neba vazama v koleni, tak to muze mit dlouhodobej dopad na jeho karieru. Tak snad to nakonec bude ok.

To same vlastne na toho Eriksena, kde to taky nebylo ani potrestane a on je na 2 mesice out a kdo vi, co potom.

Reagovat
r.mrazik

Musím se na ten sestřih podívat. Takhle to mám dávkovany jen po částech z twitteru.

Reagovat
bbbauch

To je porad dokola.. rozhodčí jsou proste nahovno. Nekdy daj, jindy vemou, realita je takova, ze ten zápas jsme si posrali sami i bez Taylora

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

já se divím že to ještě dokáže někoho nasrat.

Reagovat
Higi

Co myslíte že bude s Nelsonem pro příští sezonu? Prý chce zůstat a myslím že Arteta ho prodlouží.... Na ofenzivní pozice mimo hrot bychom tak měli 7 hráčů Saka, Martinelli, Odegaard, ESR, Vieira, Trossard, Nelson...

Tak buď by musel někdo na hostování v rámci PL třeba, což mě napadá jedině Nelson asi, možná Vieira? Jinak v případě by nikdo asi přijít nemohl do ofenzívy skrz počet hráčů... Což třeba artetovi bude stačit s Nelsonem, těžko říct... Co myslíte? Jak byste vyřešili ty ofenzivní posty na příští sezónu? Za mě zdravej Nelson má velký potenciál na konkurenci křídelní a odlehčení sakovi.

Reagovat
Kovalsky

Nelson je velky otaznik. Na jednu stranu je to odchovanec, zablesky kvality tam urcite su, uz nam parkrat zachranil body. Na druhu stranu na zaklad to nie je, cez Martineliho ci Saku sa bude tazko presadzovat. Ak je s tym OK, nemam problem s predlzenim.

Vieira ma tiez svetle momenty, ale myslim, ze prave jemu by sa hodila hostovacka v PL. On by mal hlavne trocha nabrat svalovu hmotu. Ale techniku a prihravku ma vybornu.

Mna strasne mrzi Kieran, to je moj velky oblubenec, zial ten asi v lete pojde - uz sa nieco sepka o Newcastli... Ano, Zini je TOP, ale je to pre mna skor zaloznik ako obranca. Zatial to Mikelovi vychadza, tak sa nemozeme stazovat, len skoda, ze na to doplaca prave Kieran...

Reagovat
formic81

to ze je spis zaloznik a ne obrance rozhodne neni jeho "vina", ale to je jasnej komand Artety a zaroven key aspect jeho taktiky. Kieran na tu pozici nema potrebny atributy a proto se bude shanet novej LB.

je to sice srdcar a dobrej kluk, ale presne takovou mentalitu mame mit. Fotbal je business ne skautsky tabor

Reagovat
Gunner14

Doufám, že zůstane.Vypadá mnohem lépe po tom hostování v Nizozemsku. Tuším někde v rozhovoru zmínil, že mu Arteta řekl, že nejde o jeho fotbalovost, ale o mentální stránku a on si to vzal k srdci. A taky to tak vypada. Hlavne at se mu vyhybaji zraneni, protoze tenhle Nelson nam muze urcite spoustu dat.

Jinak je to docela psycho jaky mame vepredu natlak no a to se vrati jeste nazhavenej Balogun.

Martinelli uplne v pohode muze a snad se z nej i stane utocnik, za me mu ta role bude sedet mnohem vic nez na kridle.

ESR zase uplne v klidu muze prejit do zalohy misto Granita

Reagovat
formic81

ESR na pozici Granita? to spis Ode a ESR na pozici Martina a i tak to bude vrtkavy. Minulou sezonu spolu na stredu hriste nedokazali hrat, myslim ESR a Martina

Reagovat
SunFells

Nic nestojí na místě.

Reagovat
Gunner14

Smith ma 22 let,nebude mit problem prejit na tu Xhakovu pozici, samozrejme i na pozici Odegaarda by byl skvely, vlastne uz byl. On je fakt unikat, prakticky by dokazal zahrat vsude krome DM a obrany, ale chci ho v budoucnu videt v zaloze, tam je jeho misto. Uvidime jeste jak se nalozi s Patinem a co za posily prijde do stredu hriste, pocitam s Ricem. Mame fakt naslapany tym do budoucna, bohuzel pochybuji, ze dokazeme udrzet vsechny.

Reagovat
j_mrazik

Rice nechci. Když ho vidím tuhle sezonu, tak to je šílený.

Reagovat
Gunner14

Tak nemuze za to, ze tam ma kolem sebe prumeraky. U nas si ho Arteta vypipla a v tom systemu bude vypadat mnohem lepe, do 90 mega super posila, ale samozrejme jsou na trhu i dalsi alternativy.

Reagovat
SunFells

Rice stojí určitě víc než 90 mega a právem.

Reagovat
Gunner14

Jo pravdepodobne ho za takovou castku nedostanem, ale kdo vi. Na Twitteru behaji informace, ze jsme hlavni zajemci a Rice k nam chce. Kdyby West Ham spadnul, tak to zas takova utopie nebude

Reagovat
SunFells

Bylo by to pěkné, ale nevěřím. Já hlavně doufám, že za něj jsme připraveni zaplatit i značně víc.

Reagovat
Gunner14

Jestli po nem pujde strejda Boehly, tak se tomu zrejme nevyhneme

Reagovat
SunFells

Jeho výkony jsou šílené?

Reagovat
SunFells

Záleží na něm. Pokud podepíše s Fulhamem, Brentfordem či CP tak to pro jeho vývoj asi bude nejlepší, ale zdá se být dost loajální a pro nás by byla škoda o něj přijít.

Nemyslím si, že bychom měli až moc hráčů a to je tvůj seznam ofenzivních pozic zvláštní a neúplný, ale hádám že přijde prodej Nketiaha/Baloguna/ hostování Baloguna a hostování Patina, Marquinhose

a možná Nelsona závisle na nákupech.

Reagovat
Higi

Tak nepočítal jsem čistý hrot, což je pro mě dvojice Jesus, Nketiah, kdy já u Eddieho teda odchod neočekávám, ikdyž člověk nikdy neví no... Pro Baloguna podlemně místo není a nejlepší možnost by byla hostovacka, nebo by musel zůstat a jít hostovat Nketiah..

Hostování Patina a Marquinhose je podlemně tutový, protože by měl přijít jeden velký přestup na CM minimálně a tím pádem Partey, Xhaka, Posila, Jorginho... + teda otazník co Elneny a právě skrz vytíženost se může na střed stahovat ESR, Vieira... Takže Patino by si nezahrál prostě a hostování bude nejlepší... To samé Marquinhos...

Reagovat
Kejza

viděl jsem první zápas Arsenalu v sezóně a musím teda říct, že hráli super fotbal.. a to beru tak, že Fulham letos rozhodně nehraje nějakou bídu - ale včera si ani neprdli. kéž by to Gunners dotáhli k titulu

Reagovat
iamek

There’s still big gap in the negotiations between Chelsea and Mason Mount, as new deal is again far from being agreed

No final decision yet but chances of MM leaving Chelsea are increasing — Mount will be on the market if new deal is not agreed before the summer.

Reagovat
Miguel19

Na to jsem hodně zvědavý. Docela mě zajímá, jestli Mountovi vadí délka smlouvy či plat. Jestli chce být na úrovni Jamese? To ani náhodou...

Podle mě na této situaci bude záviset i budoucnost Felixe. Pokud Mount zůstane, tak bych se o Felixe nepokoušel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby oba nepokračovali, nestěžoval bych si.

Mount by měl hrát za nějaký menší klub a být tam za hvězdu. No a Felix mě zatím vůbec nepřesvědčil, i když jeho pracovitost a snahu chválím.

Reagovat
Talker

Mount byl za hvězdu u nás 3 roky, zajímají se o něj TOP kluby, takže jít do malého klubu je absolutní nesmysl.

Reagovat
Miguel19

Tak hlavně že tě přesvědčil Havertz

Reagovat
masly008

Možná by mu stačilo hrát ve fungujícím týmu s taktikou. Asi mu nesedí hurá fotbal na náhodu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Mounta by podle mě vzal klidně i Liverpool. Ten si bude vybírat, kam půjde.

Reagovat
Talker

Tak spekuluje se Liverpool, United a Modřín ho cpe do menších klubů.

Reagovat
iamek

+

Mateo Kovačić | Chelsea player has ‘offered himself’ to another club at London meeting

Intends to leave’ Blues, according to Italian report

Reagovat
martin.b

Pokud by byl k dispo za ~40m s platem okolo 150k/w, tak je to hodně dobrej asset s hg statusem.

Reagovat
Talker

To určitě nebude, když odmítl nabídku na 180k/w a my budeme chtít taky více podle mého (50+), pokud nepodepíše. Respektive prý je velkou otázkou image rights.

Reagovat
Svatej

Reagovat
LaVolpe

Gary Lineker is to return to Match of the Day on Saturday after he was taken off air over his tweets criticising the government's migration policy.

Reagovat
SunFells

ani omluvit se nemusel.

Reagovat
iamek

Paul Pogba faces three weeks out injured after tweaking a muscle practising free kicks.

Reagovat
Grahf

on vobec nastúpil za juve odkedy tam prišiel?

Reagovat
iamek

23 a 15 minut

Reagovat
SunFells

Partey začal zničehonic dostávat dost mediálního prostoru. Tak si říkám proč by se to dělo, kdyby klub nevěřil, že z těch obvinění nic nebude.

Reagovat
Gunner14

Jj, taky jsem si vsiml, ze najednou ho vidim v rozhovorech, tak snad je cistej

Reagovat
mithro

WE GOOD

Reagovat
Gunner14

Co trepes, jak myslis ze se bude jmenovat Greenwoodovo decko? Medusa?

Reagovat
r.mrazik

tak fakt funny...casemiro zahraje mic,sjede mu noha a slapakem trefi soupere...samozrejme spravne cervena karta

faul na garnacha,taky trefi prvne mic,ale pak mu da nuzky a zrakvi ho...faul ne,penalta ne...

rozhodci kokoti

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

ona i ta ruka byla fakt srandovni

ti rozhodci si fakt piskaji co chteji,totalne nekonzistentni

beru,ze ne kazdy kontakt je faul a ne kazdy kontakt je penalta,ale nemuou to jednou pisknout a podruhe ne

Reagovat
SunFells

mumlasové zase show. Během zápasu jsem měl i dle prew diskuze pocit, že snad měli navzdory statistikám ten zápas vyhrát. MOTD sestřih pak ukazoval šance dost jednostranně pro Saints. Ti nevyrostou, chudák vodka.

Reagovat
Busby babes

Saints meli jednu hlavicku v prvni puli, Walcott v druhe a tu strelu do tyce, ne? My jsme taky meli strelu do tyce a pak par slibnych veci.

Jinak co maji penaltove situace spolecneho s obrazem hry (kdyz jeste hrajem hodinu v 10) mi neni uplne jasne.

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Hodně rychle zapomněli jak je pár týdnu zpět rozhodci taky zarizl. Už nevím proti komu to bylo ( Newcastle? Nebo asi jiný zapas ).

Reagovat
Gunner14

Nas zarizli pomerne casto tuhle sezonu, tak bud specifictejsi, pamatuji si omluvu PGMOLU, ze udelali chybu prave v zapase s vama a spatne neuznali nas gol

Dalsi omluva potom co Toney dal gol, ktery nemel platit skrz ofsajd, kde nejakym zahadnym zpusobem zapomneli namalovat cary. Proti Bournemouthu tam byly minimalne 2 penalty, ktere nepiskli. Proti West Hamu tam Mings udelal MMA chvat na Saku a zadna penalta z toho nebyla zazrakem. A to jsem si docela jistej, ze jsem par momentu zapomnel uz, tyhle se pamatuji z hlavy, protoze to bylo fakt psycho.

Na druhou stranu si pamatuji, ze nase penalta proti Liverpoolu byla dost sporna, jinak si nevybavuji nejaky vyraznejsi zarez, ktery by pomohl nam a ne souperi. Ale asi je pravdepodobnejsi, ze si spis budu pamatovat zarezy proti nam, tak me klidne nekdo poucte, jestli si pamatujete zapas, kde nam pomohli krome Liverpolu.

Myslim, ze kazdy tym v PL by ti mohl vyjmenovat zarezy, nekteri min a nekteri vic. Ale i tak je mi vzdy prijde usmevny, kdyz o tom pisete vy, kteri meli pod SAFem rozhodci pod palcem. Celej PGMOL ridi Mike Riley, takze asi tak vetsi frasku nez co tenhle typek odpiskal v zapase, kde jste nam vzali neporazitelnost uz nezazijeme, jeste Ovrebo v Chelsea - Barca byla taky exkluzivita.

Reagovat
Gunner14

Jaj Mings hraje v Aston Ville vlastne

https://www.juststream.live/AbusivelyMidsummerExcesses nastesti jsme ten zapas vyhrali, do ted nedokazu pochopit, ze se na to nesel ani podivat

Reagovat
Trand

Penalta proti City byla divná. Ne nějaká zcela vymyšlená, ale z 10 případů to 9x nepísknou, takže tam bych to bral jako pomoc pro nás.

Reagovat
Trand

Respektive už jsem to tu jednou psal, penalta za mě v pohodě, ale musí to pískat vždycky. Dokud to pískat nebudou (stejně jako držení u standartek) a pak se jednou upísknou, tak to bude vždycky nespravedlivé. Měli by si v tom udělat konečně jasno.

Reagovat
Gunner14

Jo ta me taky napadla, ale jak pises dole, tohle penalta je, bohuzel se to vetsinu casu nepiska a hlavne golmani v tom maji imunitu. Takze tam jsem se nedivil, ze fans rivalu z toho byli nestastni, ale za me spravne odpisknute.

Ale je vtipny, ze zrovna tohle piskli a ten chvat na Saku prehledli.

Reagovat
SunFells

Mně po Brentfordu (kde třeba ale jim dle mě nesprávně neuznali první gól) přišel nejvíc vtipný v zápase s NUFC mj. Burn, který se ve vápně rozhodl, že si Gabrielův dres odnese hned domů Ze zápasů co jsme ztratili byl Soton taky sranda, tam si ale hráči za slabé odhodlání facku i zasloužili.

Reagovat
Gunner14

ten Newcastle jsem zapomnel, asi protoze se tam poradne ani nehral fotbal. Urcite nas cekaji jeste slusny vymrdy do konce sezony, co sleduju City, tak jim pomerne pripiskavaji v posledni dobe. Az to skoro vypada, ze se nekdo snazi, aby ten boj o titul byl co nejvetsi vzruso. Ale to jsou uz jen konspiracky, reformu na ne proste

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

za jakej gol s nama se vam omlouvali? ten po tom faulu na Eriksena? nebo neco jineho?

Reagovat
Busby babes

dik

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Front hell

Někdy dávají, někdy berou. Nemá cenu si s tím lámat hlavu

Reagovat
Gunner14

Vsak jasne, ale ted mi na rovinu rekni, jestli si fakt myslis, ze to ti rozhodci nekdy nedelaji schvalne a ze to tam je vsechno cisty? Za me fantasy. Vsak ty jejich "tresty" jsou uplne smesny, daji borcovi volno, kdyz vyvede uplnou picovinu nebo ho na chvilku daji do Champu, at si ho uziji tam.

A jak jsem psal vyse, sefa jim dela typek, ktery odpiskal pravdepodobne nejhorsi vykon rozhodciho v PL. Clattenburg jak uplne v klidu mluvi do eteru, ze proste nechtel zasahovat do zapasu Tottenham - Chelsea v 2016, ze chtel aby se Tottenham znicil sam, misto toho aby jim dal redky za ty prasarny co tam delali. Typek co byl povazovan za nejlepsiho rozhodciho v PL v ty dobe

Je naivni si myslet, ze to jsou zlaticka, kteri nemaji svoje oblibence a ze se neradi stavaji stredem pozornosti. A to radsi ani nemluvim, jak easy by mohlo byt se jednou za cas domluvit s nejakym kamosem, at hodi randal na to, ze padne ci nepadne tolik karet atd.

Vsude kde se toci takovy prachy a sledovanost, tak tam bude korupce.

Reagovat
SunFells

Co říkal teď Danny Simpson o Clattenburgovi v jejich titulové sezóně bylo popiči.

Speaking on the Under the Cosh podcast, Simpson said: "I remember Clattenburg, mate. Wow. I think he should have sent someone away. He said something like, ‘I should have sent you there, but I want you to win.’

Reagovat
Gunner14

a nikoho to nesere, zadny dodatkovy tresty nebo nejaky vyjadreni k tomu. Podle me to je takove verejne neverejne tajemstvi mezi nima.

Chce to reformu a vyhazet vsechny ty backory co to tam ridi dlouhodobe a maji to pod palcem.

Reagovat
SunFells

Zápasy Lesteru v té sezóně byly dobrý bizár no, jen z ofsajdových gólů by po zásazích VARu dost utrpěli. To mně upřímně Spurs bylo líto, sice na konci odpadli, ale mohlo to být jiné. Ale Anglie měla svou pohádku.

Vzhledem k tomu jak se PL čím dál víc vyčleňuje tak doufám že kromě semiautomatických systémů časem budou využívat víc zahraničních rozhodčích, ale pochybuju že stávající náčelníci nemají vliv na to takovou cestu blokovat, tak snad se to alespoň ještě víc zprofesionalizuje, přibude konkurence a původ sudích bude rozmanitější než Greater Manchester a pak pár dalších hnízd.

Reagovat
Gunner14

Jeste ty Vardyho pady si pamatuji, jak nabehl do hracu, kopl do nich, spadl a dostal penaltu. Proti nam to udelal presne takhle

A zahranicni rozhodci jsou urcite potreba, ale stejnak nikdy neuhlidas, jestli nahodou nemaji nejaky preference/kontakty. Ta mapa anglickych rozhodci je hodne vtipna, jak je drtiva vetsina z Manchesteru no

Chce to zavest poradny system odmen/trestu za kvalitny/spatne vykony. A hlavne zacit konecne uzivat VAR, tak jak se ma a ne to nechat na borcich co to do ted kurvili bez videa.

Udelat nejake akademie pro rozhodci by taky bylo fajn, ale to je asi utopie.

Staci, kdyz vidim u nas na vesnici, jak se nekteri chovaji k rozhodcim v soutezich, kde jde o holy kokot.

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Nepřekvapuje mě to.

Reagovat
Busby babes

a vysvetlis mi to? Saint meli dle tebe vic sanci a tak se teda nemaji proti nim piskat penalty nebo jaka je logika tveho prispevku?

Reagovat
SunFells

Mám to dělat pokaždé když nestíháš? Dáme závod mezi tebou mrazíkem, i iamek a Swarley se můžou přidat, zkuste té hlavě pořádně dát zabrat a když to do večera nedopadne, tak asi naposledy ti to vysvětlím.

Reagovat
Busby babes

s vama je vzdycky super debata. a to jsem myslel, ze ses jeden z tech normalnich. No nic, pouceni pro priste.

Reagovat
Jollae

veď to je jednej z naj debilov a zvlášť sa to ukazuje teraz, keď sa Arsenalu darí. Plus k tomu treba pripočítať tie jeho arsenalské "deti".

Reagovat
SunFells

https://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-souhrn-27-kola-arsenal-upevnil-vedeni-610587/?forum=1#post14165637

Nějakej Jollae 2023, s registrací 2009. Ovšem i tento kreativec se může zapojit, proč ne.

Reagovat
iamek

Reagovat
jk

Klasickém sunfell. Přebere nějaký názor z twitteru, ale napíše jen půlku aby byl trochu tajemnej a lidi si mysleli, že ví něco víc než ostatní. A když ho konfrontuješ s tím, že napsal pičovinu, tak ti řekne že seš tupelo a máš si to dohledat

Reagovat
SunFells

Děti, nedělejte drogy.

Reagovat
jk

Ještě furt má Tomiyasu za zápas 40% progpass?

Reagovat
Gunner14

Jeste furt je Kane v Tottenhame? Levy drzi decka ve sklepeni ne

Reagovat
SunFells

?

Reagovat
Gunner14

delejte je bezpecno

Reagovat
SunFells

Nj, ale tady tomu poradili papír a on slíznul celou A4.

Reagovat
Gunner14

To by vysvetlilo proc fandi klubu, ktery ma v logu slepici co stoji na balone

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SunFells

Reagovat
jk

Tohle fakt někomu přijde vtipný nebo si to jen lajkujete na výraz podpory? To druhý bych ještě pochopil…

Reagovat
Swarley

Vyraz podpory, protoze nikdo normalni se znakem staryho kanonu se nemuze smat vasemu znaku

Reagovat
Gunner14

s tebou musi byt prdel pri bingu

Reagovat
SunFells

Si mu to posral hned zkraje, krása

Reagovat
VasAFC

No tak vzhledem k tomu že byla řeč o psychedelikách tak běžně narozdíl od historického děla opravdu slepici balancovat na balónu nevidíš

Reagovat
jk

Asi si chtěl reagovat na Swarleyho. Jinak docela pochybuju, že by sunfell věděl, že papír je většinou napuštěný zrovna LSD

Reagovat
SunFells

Lol, kluku já jsem si podle tady toho vlákna dost jistý čím je napuštěná tvá palice a měl bys to spláchnout.

Reagovat
jk

Asi jsem odhalil tvou šifrovanou zprávu

https://bit.ly/3YIQ0MV

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Wow, měl jsem představu o tvém levelu už předtím, ale tohle jde s Jollaem do soutěže.

Reagovat
jk

Naštěstí fandím Spurs, takže žádnou soutěž vyhrát nemohu

Reagovat
Frony

Reagovat
Front hell

Reagovat
SunFells

Ale můžeš put the pressure on

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nizzie

Tohle fakt někomu přijde vtipný nebo si to jen lajkujete na výraz podpory? To druhý bych ještě pochopil…

Reagovat
Gunner14

at mi to posle, to bude zajimavy matros

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nizzie

Matika už dobrý?

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Diky za nabidku, ale ja tyhle vase radoby objektivni sracky v klidu vynecham

Reagovat
r.mrazik

co maji ty sporny veci spolecnyho s obrazem hry a poctem sanci?

ja si na to tedy uz zvykl,ale ty proste nejsi moc bystry dite

Reagovat
Jollae

Sunkokotík ideš

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nizzie

Vedle

Reagovat
Edgar Davids

Palice, oco ti zas zaplatil internet?

Reagovat
vodka

já jsem to viděl až od druhého poločasu, ale ze sestřihu: Casemiro - redka ok. Ruka toho stopera Sotonu jasná, tam penalta být měla. Rash je tak trochu na Chramostu, kontakt tam byl, ale to bych jako penaltu nepískal.

Jinak teda šancí tam bylo na dva zápasy z obou stran, nechápu, že to skončilo 0:0...

Reagovat
r.mrazik

jasny, sance saints ja vubec nerozporuju

me dlouhodobe serou ti s pistalkou a u videa a tohle nebyla vyjimka,kdy by neco neposrali

u rashe dokazu pochopit oba pohledy...je to soft na penaltu / kdyz ti nekdo takhle brkne do nohy,tak se rozbijes

ale treba ten garnacho je dost podobny pripad jak casemiro, proste extremne nebezpecny skluz a je jedno,ze prvni seberes mic

Reagovat
SunFells

Toto nemůže být odpískaná ruka, zřetelně ji vylučuje podpírání hráče, dál tam byl dotek i dalších částí jeho těla a zdá se že dokonce prvotní. Empiricky pak tak velké zvýhodnění sudí nedávají a to v posledním době kurevsky zpřísnili metr, Arsenal v Bournemouth bylo skoro komické, ale ne nutně nesprávné (možná až na Sakovu akci).

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

https://streamable.com/tx4kkw

jestli tohle není ruka na penaltu, tak nevím teda... Aktivně jde do pádu on sám s tím, že to chce blokovat...

Reagovat
SunFells

To není magická formulka pro posouzení ruky, pokud blokování rukou není úmysl.

Reagovat
r.mrazik

nepisknout tohle jako ruku muzou jenom gumy v anglii. to je fakt hrozny,co se z toho stalo

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

prej na Chramostu.

Reagovat
Salfovic

Teda je hodně vtipné a výmluvné, že Newcastle vyhraje po dvou měsících a pořád je ve hře o LM.

Reagovat
Gunner14

Tak souboj kryplu o TOP4 uz je prakticky tradice v PL. Ale za me to je zpusobeny hlavne tim, ze ta liga nikdy nebyla tak vyrovnanejsi od spodku az po spicku. S tim, ze City a Liverpool si jeli svoje vlastni bomby v poslednich letech a letos vystridal Kloppovu druzinu Arsenal.

Reagovat
kissak

jak se chtěl pochlubit, že jeho Arsenal letos výjimečně není kripl

Reagovat
J0EL

nechaj nas si to uzit konecne

Reagovat
kissak

Opravdu právě vám titul moc přeju víc než komukoliv jinému. Po době temna, hejtů či posměchu a letošní dosavadní konzistenci výkonnosti si jej plně zasloužíte.

PS: také si užívám jízdy Magpies.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Beči

Reagovat
Gunner14

Reagovat
kissak

Stihli si nahrát dost bodů v sérii, kdy ve více jak 20ti zápasech měli pouhou jednu prohru a měli zatím štěstí při výsledcích konkurentů. Nicméně série zápasů až do nedělní výhry byla dost krutá

Reagovat
Talker

Mě přijde zas zajímavé, že jsme už tak 2 měsíce na 10. místě. Máme 9 zápasů s 1 výhrou? 10. místo. Máme 2 výhry v řadě? 10. místo Přitom tam jsou kolem nás 4 týmy 2 body od nás.

Reagovat
kissak

jj, ten spodek tabulky je hodně našlapanej

Reagovat
J0EL

Reagovat
r.mrazik

https://twitter.com/obai316/status/1635193381310853121?s=46&t=c87FQ3mi7nMkIOPkNfAJmQ

Taky pěkná žlutá. Ti u toho Varu jsou fakt šílený

Reagovat
Busby babes

tohle jsou proste ty hranicni veci. Nekdy to je cervena, nekdy to je zluta. Je to vzdycky dane rozhodnutim konkretniho rozhodciho a za me je to ok.

Reagovat
J0EL

Lol, nie je to ok. To su vsetko cervene karty proste. Ale ako vravim, sice konzistentne ale nahovno

Reagovat
Busby babes

nesouhlasim. Kdyby za to cervenou dal, problem s tim nemam. ze za to dal zlutou je pro me taky ok. Stejne tak vidim ten vcerejsi Casemiruv zakrok nebo ty zakroky, ktere pak nasi fans vytahli ala: koukejte, co jindy proslo... Nektere z nich jsou taky hranicni. nekdy to je cervena, nekdy zluta. zalezi jak to rozhodci posoudi.

A to je vzdycky subjektivni. posuzuje jakousi nebezpecnost, intenzitu atd... Objektivni to muze byt jen v pocitacove simulaci no.

Reagovat
Busby babes

ale chapu, ze to vidis jinak.

Reagovat
r.mrazik

Ok to není, když se to posuzuje pokaždé jinak.

Reagovat
Busby babes

jenze ty zakroky nejsou nikdy 100 procentne stejne no. A rozhodci to vzdycky nejak vyhodnoti. Nikdy neni stejna intenzita a tak, hraje tam roli hodne veci. 100 procentni stejne rozhodovani je mozny jen na pocitaci. ale soucasnej rozptyl je zas mozna druhej extrem.

Ale jinak jsem jen reagoval na toho Haalanda, ze to je rposte hranicni no. kdyby dal cervenou, tak ok. ze ji nedal, tak pro me taky ok.

Reagovat
Talker

Chtělo by to jednotný metr, no. Podle mého tyhle situace na hraně by měly být spíš žluté, ale to je na výkladu pravidel.

Mě upřímně nejvíce sere, že za taktické fauly se nedávají žluté. Prostě tým chce kouskovat hru, nechce nechat soupeře se rozběhnout, udělají 20 taktických faulů a je z toho jedna žlutá. Pak není důvod pro ně tu hru nekouskovat. Tam mají padat jasné žluté karty, aby si to hráči nedovolili dělat konzistentně celý zápas od první minuty.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Trand

Teď proti Crystal Palace tam dal Haaland někomu loktem a nedostal myslím ani kartu. A potřeboval bych vidět víc záběrů, teď už to nenajdu, ale nejsem si jistý, že o protihráči nevěděl.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Gunner14

Resime tu sracky a nadavame si, kam jsme to jako lidstvo dospeli, snad budou Vase decka mirumilovnejsi, teda az na Swarleyho, ten uz je asi neplodnej

Reagovat
J0EL

Nie som rasista, ale...

Reagovat
Gunner14

Vzdy se najdou vyjimky, nemuzu za to, ze to je cigan

Reagovat
Gunner14

A on taky ne samozrejme

Reagovat
Swarley

... Arteta out!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gunner14

He's glazing again

Reagovat
J0EL

Dad jokes

Reagovat
kissak

to všechno ten novej EF

Reagovat
Gunner14

To je pravda, hostile environment

Reagovat
kissak

Reagovat
Busby babes

Tak Garnacho bude ready nejdriv az po repre pauze. prej je to vaznejsi nez se zdalo.

Reagovat
Busby babes

prej vazy v kotniku. ted je otazka, jak je to vazny. muzou to byt 2 tydny, muzou to byt 2 mesice.

Reagovat
Dawon

Elanga je mrtvy nebo jen uplne vypadl z acka? Vidim ze o vikendu ani lavicka

Reagovat
Busby babes

imho vypadl ze sestavy. letos se mu moc nedari no a ted je tam misto nej Pellistri

Reagovat
VersaceChain

Fans Arsenalu co vylezli letos, kdyz se jim zacalo darit jsou vtipni

Reagovat
masly008

Můžeš být konkrétní, protože mi přijde že jsou tady ti samí co tady byli za Emeryho třeba a to se zase tak moc nedařilo.

Rozdíl vidím v tom že konečně hrajeme o titul.

Ale ještě bych to neviděl na class 23 třeba

Reagovat
Cobra

převážně stejní, jen víc nesnesitelní.

Reagovat
Gunner14

chudak owny uz ani do diskuzi nechodi

Reagovat
jk

Reagovat
protiproudu

od Wengera

Reagovat
J0EL

Reagovat
Frony

Vtipný jsou tyhle komenty, fans Arsenalu tu patřili vždycky mezi nejaktivnější.

Reagovat
Gunner14

Vubec no. Vetsina co tu pise tu je uz delsi dobu a jak pise Frony, tak fans Arsenalu tu od zacatku EF patri k nejvetsim skupinkam, mam takovy pocit, ze mozna i k nejvetsi

Reagovat
SunFells

VersaceChain Datum registrace: 2.7.2019

Reagovat
Nizzie

ohhhhh

Reagovat
Gunner14

aha

Reagovat
VasAFC

ouuu

Reagovat
Trand

Je to naopak, třeba takový Counter a djourou odešli

Reagovat
Gunner14

fantomas, herbage, chobota tu moc nevidim, Taiger se nekde kurvi z jeho kryptomen, lepsi mrazik sem nechodi, A urcite jsem na nektere kluky zapomnel ( kdyby fungoval EF tak jak fungoval, tak je vypisu vsechny )

Reagovat
Gunner14

Vlastne Chobot tu byva, ale asi si nasel frajerku nebo zacal zit, driv tu prispival mnohem vic.

Reagovat
Hlahart

Tak z těchlech teda chybí jenom fantomas (chobot tady imho je). A Counter samozřejmě

Reagovat
pa3ce

Come on, herbage je super

Reagovat
Swarley

Reagovat
Trand

Tak já to chápu, je to hrozná ztráta času Já sem chodím jen když jsem v práci, doma skoro vůbec. Už jsem jednou chtěl EF nadobro opustit, ale nějak to nevyšlo. Ale zase sledování našeho zápasu bez komentování pod preview mě ani nebaví. Na fantomase jsem zapomněl, ale ten o Arsenalu poslední roky ani moc nepsal. Herb chybí už sakra dlouho, ale pořád sem chodí.

Reagovat
pa3ce

S novym mrtvejsim webom to uz taka hrozna strata casu nie je

Ale teda mne sa to hovori, ja som nikdy az na par velmi malo pripadov necitil urgenciu sa aktivne zapajat do diskusii. Ale rad si to tu citam uz vela vela rokov takze tiez mi je luto, ze uz tie stalice ktorych nazory som si cital najradsej uz tu nie su. Nie len co boli vymenovani ale aj stare mena co uz maju vymazane ucty a na ich prezyvky si uz ani nikdy nespomeniem

Reagovat
Gunner14

Jojo, na zapasy to je tady super. Ja tu ted travim pomerne dost casu posledni mesice, protoze jsem doma, jinak to zase brzo snizim na klasiku, at se mi neztrati jeste posledni mozkove bunky z nekterych lidi

Ale urcite sem furt budu chodit pravidelne, lepsi web, kde se dozvim veci o fotbale neznam.

Fantomas mel super nazory, skoda ze tu uz nebyva, pise aspon clanky? Nejak to nesleduju

Reagovat
Front hell

Dobrý způsob jak ze sebe udělat blbce a přiznat že tady dlouho nechodíš

Reagovat
VersaceChain

Jsem asi moc stary, v hlave mi utkveli jmena jako herbage, djourou, fantomas, Chobot (ale ten mel tusim jiny nick drive?), z tech co tady vidim porad ted jediny SunFells mi prijde jako ze stare skoly (i kdyz je to retard, ale big up za konzistenci).

JOEL, Gunner14 a tady ti co dneska denne pridaj 40 prispevku, tyhle si fakt nepamatuju.

A pro blbecky co se mi jakoze vysmivaj za datum registrace na tomhle uctu, nepamatuju si presne kdy jsem zacal na EF chodit a prispivat (pod jinym uctem na ktery jsem davno zapomnel mail i heslo), ale bylo to v dobe yardy a Dr. Kyslika ve spanelske sekci - takze nejak 2007? Nebo jeste drive? To jsem mel tak 13

Reagovat
J0EL

Lol, a to som tu v zaciatkoch prispieval castejsie prave. Jeden "rant" v minulosti som tu mal este s prosperom, to bol tiez exemplarny pacient. Inak to bolo v pohode. Teraz sa na teba nalepi Swarlos a jeho zacyklena druzina a akakolvek diskusia nema zmysel. Potom to, zial, takto vyzera.

Ale stale sa tu vo vseobecnosti da podiskutovat aj celkom normalne. Ale s tym, ze sme "povyliezali" teraz, si mimo.

Reagovat
Busby babes

tyhle vytky jsou fakt mimo, kdyz cokoliv napisu, tak se sebehnes ty a ti dalsi dva a uz to jede...

"Proč vidíš třísku v oku svého bratra, ale trámu ve vlastním oku si nevšímáš?"

Reagovat
Nizzie

Fakt jak ve školce, a to myslím z obou stran. Pojďme se na to vysrat!

Reagovat
J0EL

Nahodou paradox je, ze s tebou sa este da diskutovat celkom v pohode sice s tou prehnanou a casto neobjektivnou obhajobou United mi lezies na nervy (a evidentne nie len mne) ale vacsinou to je aspon diskusia

Ti dvaja su ale samostatna kapitola, tam naozaj nepodiskutujes

Reagovat
bbbauch

Je to marny, je to marny, je to marny..

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

*

Reagovat
J0EL

tiez si vzdy vravim

Reagovat
Hlahart

SunFells teda retard fakt není Jinak Dr. Kyslik je tak 2005 a dál si myslím

Reagovat
SunFells

Dík, cením Datum registrace měl omluvit tvé tvrzení. S takovou tvá domněnka úplně pozbyla známek reality.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Busby babes

jakej jsi mel driv nick?

Reagovat
Busby babes

J0EL je tu taky roky teda, vsak je to videt i z jeho registrace.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Frony

Tohle mi hlava moc nebere, jako na jeho návrat jsem se hodně těšil, ale tohle je trochu zbytečný.

Reagovat
SunFells

Dobrý marketingový tah a to je asi celé o co tady Adidasu jde.

Reagovat
Golasso

To je Eriksenův problém, že to neumí prodat. Když vstal z mrtvých Jesus, vyšel o tom knižní bestseller.

Reagovat
SunFells

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

Reagovat
VasAFC

Reagovat
jk

Reagovat
pa3ce

Reagovat
bbbauch

Hrozna drzka

Reagovat
SunFells

Jesus?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Nutno teda dodat, ze s tim stylingem je to lepsi, nez kdyz byl v City.. ale stejne

Reagovat
Gunner14

Za me Last of Us docela pohoda, ale jsem zaujatej, protoze to je moje nejoblibenejsi hra. Akorat me docela nasrali s tim, ze infikovani tam skoro neexistujou

Reagovat
Salfovic

A o čem to pak je

Reagovat
Gunner14

O vztahu Joela s Ellie a o lidech co v tom svete ziji. Ono to tak bylo i ve hre, ale tam si samozrejme mel spoustu "zombiku" pro gameplay, ale v serialu to fakt zredukovali zbytecne moc.

Reagovat
pa3ce

Jn, tiez moja jedina vytka :/

Reagovat
r.mrazik

vlastne prekvapive o vztahu tech dvou to nakonec moc neni

mi prijde,ze tohle honi az na posledni dve epizody a ten jejich vztah je zrychleny jako konec Her o truny

Reagovat
Gunner14

Jo s tim urcite souhlas, ale tohle nemohli nikdy napodobit jak v ty hre. To by museli roztahnout na mnohem vic dilu. Neco jsem cetl, ze v druhe sezone se tomu chteji venovat vic, aspon teda do doby nez prijde tamto...

Reagovat
r.mrazik

jojo,ja proti tomu nic nemam. mne se ten serial jinak libil

akorat ta hranice,kdy se Joel zblazni je tam vykreslena moc rychle...fakt jako v Hrach o truny

Reagovat
Gunner14

Ma cenu se na hrach divat? Furt jsem to nevidel a konecne jsem zapomnel spoilery co jsem slysel na stredni, ale pry posledni serka stoji za hovno

Reagovat
r.mrazik

Je to vlastně legendární seriál.

Jestli neznáš spoilery, tak si to dej.

Poslední dvě série jsou horší, ale i tak to patří k tomu lepšímu v TV.

První série jsou boží.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gunner14

Ok diky

Reagovat
Nikikrew

lol

Reagovat
Gunner14

Jinak vcera na London football awards, Arsenal clean sweep

Saka nejlepsi mlady hrac

Ode nejlepsi hrac

Ramsdale nejlepsi golman

Arteta nejlepsi manazer

Reagovat
Busby babes

docela vtipna cena. maj to tak i ostatni mesta, nevis?

Reagovat
Nizzie

Manchester má jen cenu pro nejlepšího rozhodčího.

Reagovat
Busby babes

tak to letos asi nikdo nedostane vzhledem k tomu, jak nas piskaj...

Reagovat
Frony

Ten co pískal poslední derby určitě nějaký ocenění dostane.

Reagovat
Gunner14

Tak je to cele o charite no, ma to uz nejakou historii, pochybuji ze neco takoveho existuje v Manchesteru.

Willow was founded by former Arsenal goalkeeper and TV presenter Bob Wilson OBE and his wife, Megs, as a lasting memorial to their daughter Anna, who died of cancer aged 31. Since 1999 the charity has fulfilled more than 17,000 Special Days for young adults living with life-threatening conditions such as cancer, motor neurone disease, cystic fibrosis and muscular dystrophy.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

jo, to asi jo. United maj na konci sezony vyhlasovani nejlepsiho hrace a tak, tak to bude asi neco podobneho.

Reagovat
Gunner14

Tak to bych cekal, ze ma snad uplne kazdej tym ne?

Tohle se tyke uplne vsech fotbalovych tymu v Londyne a nejsem si uplne jistej, ale beztak je Londyn mesto s nejvetsim poctem fotbalovych klubu v UK.

Za me to je takovy fajn zpestreni, jak Boehly navrhoval all stars game v PL, tak hned bych se sel divat na the best of London vs Manchester.

Ale musela by tam byt nejaka klauzule, ze nebudou zadny skluzy a podobny, takze nerealny.

Reagovat
Gunner14

Ok, uz sem dnes nic nepisu. 3x po sobe napsat uplne

Reagovat
Gunner14

Sike

Reagovat
SunFells

Reagovat
M0rb1D4S

Nás tam dobře zastupují aspoň ty ženy no

Reagovat
Gunner14

Docela mazec, ze mate v klubu sourozence na takhle spickove urovni, tam musel byt fotrik slusnej trener od detstvi

Reagovat
M0rb1D4S

Ale Lauren začínala u vás a přes ManUtd to vzala k nám

Reagovat
Gunner14

United par let zpatky tusim ani nemeli zenskej tym ne? Dobra ostuda

Arsenal tomu kraloval dlouhodobe, nez jste se pridali spolu s City, ale jenom dobre pro baby v ty lize

Leah Williamson je moje laska, jinak to checkuju ojedinele, ale urcite se ten jejich fotbal posunul, co si pamatuji par zapasu z detstvi.

Reagovat
M0rb1D4S

Jo, je to pár let zpátky, co založili ženský tým a za tu dobu dost rychle vystřelily nahoru. Letos už hrají vrch tabulky a jsou 2 body z námi, ale mají o zápas víc.

Reagovat
M0rb1D4S

https://twitter.com/CFCDUBois/status/1634974836597596160?s=20

Nevěděl jsem, že Giroud má staršího bratra. Navíc jako přes kopírák dělaného

Reagovat
Gunner14

To jsem videl vcera dvojcata uplne

Tady mladej Oliver s delsima vlasama: https://i.pinimg.com/originals/f6/ed/93/f6ed9374e7842b1b5e6fe0f3f8925543.jpg

Reagovat
SunFells

Taky jsem čuměl, to vypadá jak kdyby si posílal sám vzkaz z budoucnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeden z nejsympatičtější hráčů současnosti. Kde přišel, tam byl oslavován a hrál skvěle.

Reagovat
J0EL

strasne nedoceneny hrac.

Reagovat
SunFells

V Arsenalu bohužel dostával od žaludů bídu.

Reagovat
Gunner14

Ja si teda pamatuji treba takove Monako do dnes, horsi vykon hrotaka Arsenalu si nevybavim a to za nas hral Chamakh

Reagovat
SunFells

Bendtner určitě takový výstřelek taky měl, ale nebylo to nejspíš v zápase takového významu

Reagovat
Gunner14

Mladej Bendtner byl delo skoda, ze mel v mozku piliny

Reagovat
Trand

Nejlepší experiment ale byl, když Bendtnera Wenger začal stavět na křídlo. A pak dal jednou Bendtner z křídla gól poté, co si míč navedl na střed a vypálil na zadní tyč a všichni jsme se báli, že se Arsene utvrd í v tom, že je to správná pozice pro Bendtnera a bude ho tam stavět dál.

Reagovat
SunFells

Arsénova bájná metoda jak naučit na krajích hřiště centrální hráče hrát na menším prostoru, ta už mě točila u Diabyho

Reagovat
J0EL

A u Ramsayho to vyeskalovalo

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gunner14

To byl neskutecnej gol ale jak Henry

Reagovat
Trand

Jako je pravda, že já jsem schopnej zapomenout na výsledek dva týdny zpátky a tenhle gól si tak nějak matně pořád pamatuju, tak na tom něco asi bude.

Reagovat
Nizzie

Já si pamatuju hlavně jeho nástup do NLD.

Reagovat
Nizzie

Hoši vůbec nevím, o kom tu je řeč, ale dle kontextu by se mělo jednat o nejlepšího strikera, kterého jsme kdy měli, a sice Lorda, mám pravdu?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nizzie

Reagovat
pa3ce

Reagovat
M0rb1D4S

Vždycky makal pro tým. Občas měl sice zápasy na facku, ale aspoň dřel. A nikdy si nestěžoval, když seděl. Profesionál a sympaťák.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Trand

Reagovat
Jardin

Pořád nevím, zda to je fejk nebo real

Reagovat
lofin9

Spoiler alert: je to Giroud

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele