Premier League - souhrn 26. kola: Fulham vyloupil Old Trafford

24.02., 18:05, aktualizováno 26.02., 22:59
Komentáře a souhrny
Calvin Bassey (© Fulham FC)

U konce je vítězná série Manchesteru United a překvapivě se o to postaral Fulham. Manchester City si splnil povinnost na Bournemouthu, vystačil si s jednou trefou. Brighton v závěru zachránil remízu s Evertonem, Aston Villa přestřílela Nottingham. Arsenal v klidu přehrál Newcastle.

West Ham United - Brentford FC 4:2

26.02.2024 21:00

Góly: 5. Jarrod Bowen, 7. Jarrod Bowen, 63. Jarrod Bowen, 69. Emerson - 13. Neal Maupay, 82. Yoane Wissa

Fotbalisté West Hamu porazili v dohrávce 26. kola Premier League Brentford 4:2 a přerušili dlouhotrvající sérii osmi zápasů bez vítězství. Hrdinou domácích se stal Jarrod Bowen, jenž po bleskovém startu vsítil dva góly v rozmezí 120 vteřin a v 63. minutě hlavou dovršil hattrick. Domácí tak proti Včelám zaznamenali na šestý pokus vůbec první výhru v nejvyšší anglické soutěži. Celé utkání v dresu The Hammers odehráli čeští reprezentanti Tomáš Souček s Vladimírem Coufalem, jenž si navíc připsal asistenci u druhé branky.

West Ham byl žhavým kandidátem na pomyslné první místo v tabulce celků s nejhorší formou v Anglii, když nevyhrál již osm soutěžních zápasů v řadě, přičemž při posledních třech porážkách inkasoval dohromady 11 branek a ani jednou neskóroval. O moc lépe na tom však nebyl ani jeho londýnský rival Brentford, jenž od startu prosince prohrál hned devět ligových klání.

Po čtyřech minutách hry se v obrovské šanci zjevil Souček, jeho pokus z hranice malého vápna ale letěl těsně nad břevno. O pouhých 60 vteřin později už se ovšem domácí tribuny radovaly, když Bowen zamířil tvrdou střelu přesně k levé tyči. Perfektní start Kladivářů o okamžik později potvrdil opět anglický křídelník, kterému do střelecké pozice předložil míč po rychlé týmové akci z kraje hřiště Coufal. Včely se ovšem nevzdaly a rychle přiletěly s odpovědí skrze gólový počin Neala Maupaye ze 13. minuty. Dvoubrankové vedení si mohli The Irons vzít zpět, Lucas Paquetá svůj povedený volej ovšem poslal mimo bránu Bees. Domácí byli i nadále střelecky aktivnější, do poločasové přestávky už se ale žádný z jejich pokusů neujal.

Start druhé půle tu první v aktivitě moc nepřipomínal, a diváci se tak gólových příležitostí nedočkávali. To zlomil v 63. minutě opět Bowen, který si vyskočil na centr Mohammeda Kuduse v malém vápně a hlavičkou vsítil svůj první hattrick v nejvyšší anglické soutěži. V permanenci poté musel být i na druhé straně Alphonse Areola proti pokusu Franka Onyeky. Fanoušky Kladivářů pak zvedl ze sedaček Emerson, který nasměroval odražený míč zpoza pokutového území přesně do pravé šibenice. Alespoň plamínek naděje ještě v závěru vykřesal Brentfordu Yoanne Wissa, na další zásahy už Bees ovšem nenašli síly.

West Ham tak prolomil mizernou formu a doma získal tři body. Oba celky odehrají další ligový zápas 2. března. Kladiváři se utkají s Evertonem, Včely změří síly s Chelsea.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Sheffield United 1:0

25.02.2024 14:30

Góly: 30. Pablo Sarabia

Fotbalisté Wolverhamptonu porazili ve 26. kole Premier League poslední Sheffield 1:0. Nováček soutěže měl na Molineux Stadium v prvním poločase několik vyložených šancí, ani jednu z nich však nedokázal proměnit. Žiletkám tak udělil lekci z produktivity ostřílený Pablo Sarabia, jenž ve 30. minutě přesnou hlavičkou zápas rozhodl. Vlci tak po triumfu poskočili do první poloviny tabulky, naopak hosté po debaklu z minulého kola opět ani neskórovali.

Vrcholem víkendového programu anglického fotbalu bylo sice finále EFL Cupu, ještě předtím však Wolves toužili v Premier League přerušit dvouzápasovou sérii domácích porážek. Náladu si nicméně Vlci vylepšovali na hřištích soupeřů, kde postupně skolili Chelsea a Tottenham. Sheffield naposledy nedokázal navázat na cenný skalp Lutonu a schytal debakl od Brightonu. Po hororovém skluzu navíc ztratil vykartovaného Masona Holgatea.

Od začátku utkání byli podle očekávání aktivnější svěřenci Garyho O'Neila. První větší šanci si ovšem vytvořili hosté, když se Rhian Brewster opřel do střely z hranice vápna, José Sá byl však připraven. Duel těchto dvou hráčů se po pár minutách opakoval, tentokrát ovšem Sá nemusel ani zasahovat, jelikož Brewster v zakončení absolutně selhal a vysoko přestřelil. Po půlhodině hry udělili Vlci svému protivníkovi lekci z efektivity a po přesné hlavičce Sarabii šli do vedení.

Žiletky do druhého poločasu vstoupily velmi nabuzeně a zpočátku Wolves zavřely před jejich bránou. Postupem času tlak hostů zeslábl a v 66. minutě mohl svůj druhý gól vstřelit Sarabia, jeho pokus však proletěl těsně vedle levé tyče. I když si hosté dokázali ke konci zápasu znovu vytvořit velký tlak a Vlky zatlačili, žádnou vyloženou šanci si již nepřipravili.

Wolves si tak před svými fanoušky napravili proti nejhoršímu celku tabulky reputaci a získali všechny body. V příštím kole se představí 2. března v Newcastlu, Sheffield přivítá o dva dny později Arsenal.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Newcastle United 4:1

24.02.2024 21:00

Góly: 18. Sven Botman (vl.), 24. Kai Havertz, 65. Bukayo Saka, 69. Jakub Kiwior - 84. Joseph Willock

Newcastle absolutně nestačil ve 26. kole Premier League na Arsenal a na Emirates Stadium prohrál 1:4. Hosté se museli vypořádat s několika absencemi, které se dotkly i brankářského postu, takže se mezi třemi tyčemi objevil v nejvyšší anglické soutěži poprvé od roku 2018 německý gólman Loris Karius. Kanonýři, namotivovaní nevydařeným utkáním Ligy mistrů v Portu, zasypali defenzivu soupeře kvantem útočných akcí, palbu domácích však paradoxně nastartoval smolným způsobem hostující obránce Sven Botman.

Vynikající ligová forma Gunners demonstrovaná gólovou explozí na hřištích West Hamu a Burnley byla zapomenuta po posledním nervózním výkonu v osmifinále Ligy mistrů v Portu, kde londýnský celek ani jednou nezamířil mezi tři tyče a po těsné porážce hazardoval s postupem. Další problémy mu chtěl způsobit Newcastle, jenž se rozehrál k solidním výkonům. Na Emirates ovšem uspěl naposledy v roce 2010.

O první nebezpečný moment se v osmé minutě postaral Bukayo Saka, jenž na hranici šestnáctky převzal míč a pohotově vypálil na branku Newcastlu. Jeden z obránců ovšem jeho střelu zblokoval a Karius neměl problém balon pokrýt. Bývalý hráč Liverpoolu v 18. minutě úspěšně zastavil také hlavičku Gabriela, vyražený míč se ale po několika nešťastných odrazech od hráčů Magpies ocitl za brankovou čárou a vlastní gól byl připsán Botmanovi. Na rozdíl dvou tref o několik okamžiků později zvýšil Kai Havertz, jehož ke skórování vybídl skvělou zpětnou přihrávkou Gabriel Martinelli. Kanonýři svého soupeře i nadále přehrávali a v další šanci se ocitl Saka, tentokrát ale zasáhnul Karius.

Newcastle se první střely na branku soupeře dočkal až po změně stran. Přízemní pokus Anthonyho Gordona však bez problémů zastavil David Raya. Možnost korekce skóre měl po hodině hry další ofenzivní hráč týmu ze severovýchodu Anglie Alexander Isak, uvnitř pokutového území ale mířil pouze nad břevno. Gólová radost tak propukla na druhé straně hřiště, kde se po šikovné individuální akci prosadil přízemní střelou ke vzdálenější tyči Saka. Netrvalo dlouho a čtvrtý přesný zásah přidal hlavou Jakub Kiwior, jenž se trefil poprvé v letošní sezoně. Závěr utkání přinesl ještě snižující branku, o kterou se po centru Dana Burna postaral hlavičkou Joe Willock.

Arsenal dal zapomenout na středeční zklamání a v lize nadále válí. Svou formu bude chtít předvést také 4. března na hřišti Sheffieldu. Newcastle o dva dny dříve přivítá Wolverhampton.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Manchester City 0:1

24.02.2024 18:30

Góly: 24. Phil Foden

Fotbalisté Manchesteru City si ve 26. kole Premier League poradili s Bournemouthem, který na jeho trávníku porazili těsně 1:0. Citizens byli od úvodu aktivnějším týmem a o jejich vítězství rozhodl už ve 24. minutě Phil Foden, jenž se prosadil z dorážky. Hosté tak proti The Cherries potvrdili skvělou bilanci, jelikož celek z jihu Anglie přemohli v každém z dosavadních 14 vzájemných duelů v rámci nejvyšší anglické soutěže. Vítězstvím se svěřenci Pepa Guardioly současně přiblížili prvnímu Liverpoolu, na který ztrácí už pouze jeden bod.

Fantastická forma Bournemouthu z konce roku 2023 byla zapomenuta, o čemž svědčila série šesti duelů bez výhry v řadě. Fanoušky mohl těšit alespoň fakt, že ten úplně poslední výkon byl tím nejlepším z tohoto období, když The Cherries dělilo několik minut od výhry na horké půdě Newcastlu. Tradiční dominancí neoplývali ani Citizens, kterým často vytrhly trn z paty až pozdní góly. Proti Chelsea to však znamenalo pouhý zisk bodu.

K prvnímu střeleckému pokusu se po šikovném sklepnutí Fodena dostal už v deváté minutě Erling Haaland, z hranice šestnáctky ale mířil jen vedle domácí branky. Na druhé straně hřiště zkusil z ještě větší dálky štěstí Miloš Kerkez, jehož ránu pod břevno zneškodnil až Ederson. Skóre se tak poprvé měnilo ve prospěch Citizens. Haaland v pokutovém území využil svých fyzických parametrů a z levé strany tvrdě vypálil na Neta. Brazilec vyrazil míč jen před sebe na dobíhajícího Fodena, který se zblízka nemýlil. Zanedlouho mohl vedení hostů zdvojnásobit Bernardo Silva, uvnitř pokutového území ovšem pálil těsně vedle levé tyče.

O vyrovnání se po změně stran pokoušel Justin Kluivert, jeho dalekonosnou ránu mířící do levého dolního rohu ale úspěšně pokryl Ederson. Domácí zůstávali i nadále aktivní a další velkou příležitost měl v 68. minutě po střele hlavou Dominic Solanke. Ten ovšem stejně jako jeho spoluhráči ztroskotal na výborně chytajícím Edersonovi. Na opačné straně si důležitý zákrok připsal rovněž Neto, jenž využil dobrého postavení a zblízka nedovolil rozvlnit síť Haalandovi. V nastaveném čase se o pozdvižení na Vitality Stadium postaral ještě střídající Enes Ünal, jenž si vyskočil na centr Antoineho Semenyoa. Ke smůle domácích fanoušků ale hlavičkoval jen těsně vedle levé tyče.

Bournemouth tak ani na 14. pokus v Premier League ve vzájemném klání nebodoval. V příštím kole se představí 3. března v Burnley, Citizens čeká tentýž den domácí derby s Manchesterem United.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Burnley FC 3:0

24.02.2024 16:00

Góly: 68. Chris Richards, 72. Jordan Ayew, 77. Jean-Philippe Mateta (pen.)

Fotbalisté Crystal Palace vyzráli ve 26. kole Premier League na předposlední Burnley 3:0 a při premiéře nového trenéra Olivera Glasnera přerušili sérii tří zápasů bez vítězství. Průběh utkání nahrával Orlům do karet, neboť hosté hráli již od 35. minuty bez vyloučeného kapitána Joshe Brownhilla. Početní výhodu však londýnský celek využil až po změně stran, kdy v rozmezí devíti minut vsítil tři branky. O vítězný gól se postaral obránce Chris Richards, jenž se v dresu Eagles prosadil vůbec poprvé.

Legendární manažer Roy Hodgson v průběhu týdne oznámil, že kvůli svému zdravotnímu stavu definitivně končí na lavičce Crystal Palace a na jeho místo byl jmenován někdejší lodivod Frankfurtu Glasner. Ten měl při své premiéře za úkol zbrzdit herní mizérii Orlů, kteří z posledních sedmi soutěžních zápasů vyhráli jen jeden. Totožná bilance ovšem "zdobila" i trápící se hosty.

Už ve druhé minutě se o změnu skóre pokusil Jefferson Lerma, jeho pohotová střela z hranice šestnáctky ale prosvištěla jen nad břevnem hostující branky. Domácí svého soupeře jednoznačně přehrávali a v další příležitosti se ve 24. minutě ocitl Joachim Andersen, jenž ale nevyzrál na připraveného Jamese Trafforda. Brankář Burnley si úspěšný zákrok připsal i o několik chvil později, když zneškodnil hlavičku Odsonneho Édouarda. Poté si však 21letý Angličan vybral slabší moment, neboť jeho pomalou rozehrávku musel jen za cenu vyloučení hasit těsně před pokutovým územím Brownhill. Následný volný přímý kop zakončil Édouard pouze nad břevno.

Po změně stran se do první příležitosti dostal Adam Wharton, kroucený pokus z hranice šestnáctky ale prolétl těsně vedle levé tyče. O otevření skóre se tak až v 68. minutě postaral Richards, jenž přesnou hlavičkou zužitkoval centr Jordana Ayewa. Sám ghanský útočník zvýšil na rozdíl dvou branek jen o několik chvil později, když do odkryté sítě tečoval přízemní centr Matheuse Franca. Domácí byli i nadále při chuti a v 77. minutě dostali výhodu pokutového kopu, který bez problémů proměnil Jean-Philippe Mateta. Burnley se snažilo utkání ještě zdramatizovat a v 87. minutě se dočkalo snížení. Trefa Davida Datra Fofany však byla po zásahu videorozhodčího odvolána kvůli ofsajdu.

Eagles tedy pod novým manažerem hned napoprvé uspěli a vzdálili se záchranářským starostem. V dalším kole je 2. března čeká londýnské derby na Tottenhamu, zatímco Burnley o den později přivítá Bournemouth.

Více informací k zápasu

Manchester United - Fulham FC 1:2

24.02.2024 16:00

Góly: 89. Harry Maguire - 65. Calvin Bassey, 90+7. Alex Iwobi

Fotbalisté Manchesteru United přerušili čtyřzápasovou vítěznou ligovou sérii, když ve 26. kole Premier League nestačili na Fulham v poměru 1:2. Domácí celek se v ofenzivě po většinu utkání až nečekaně trápil, v dresu hostů naopak po hodině hry zazářil přesnou trefou Calvin Bassey. Premiérový gól nigerijského reprezentanta v nejvyšší anglické soutěži dokázal až v 89. minutě negovat Harry Maguire, poslední slovo však měl v sedmé minutě nastavení další finalista Afrického poháru v dresu Chalupářů Alex Iwobi.

Rudí ďáblové poprvé v sezoně dosáhli na čtyři ligové výhry v řadě, i to byl důvod k pomalu narůstajícímu optimismu v jejich táboře. Poslední úspěch na hřišti Lutonu je dokonce dostal na dostřel první pětce soutěže. Současný trend tak United chtěli potvrdit i proti Fulhamu, jenž v tomto kalendářním roce vyhrál všehovšudy jednou a propadl se do druhé poloviny tabulky.

Úvod utkání nabídl velmi vyrovnanou podívanou, přičemž střelecky aktivnějším celkem byl překvapivě tým ze západního Londýna. V první nadějnější příležitosti se po 18 minutách hry objevil Iwobi, který obranu Rudých ďáblů vystrašil projektilem z hranice vápna. Na něj krátce nato navázal Rodrigo Muniz, jehož nebezpečnou hlavičku vyrazil reflexivním zákrokem z brankové čáry gólman André Onana. Tým z Manchesteru o sobě dal poprvé výrazněji vědět po odehrané půlhodině, kdy utažená rána Dioga Dalota olízla pravou tyč. Brankovou konstrukci orazítkoval na druhé straně i Rodrigo Muniz. Festival šancí zakončil tvrdým projektilem Andreas Pereira, s tím si však poradil připravený Onana.

Ve druhé půli byli na útočné polovině aktivnější hostující fotbalisté. V 65. minutě nejprve vypustil dalekonosnou pumelici Harrison Reed. Prudkou ránu, která letěla pod břevno, ještě dokázal Onana vytěsnit. Z následného rohového kopu už ovšem defenziva United kapitulovala, když se k odraženému balonu ve vápně probojoval Bassey a nechytatelnou ranou poslal Chalupáře do zaslouženého vedení. O odpověď se chvíli nato pokusil Bruno Fernandes, jehož pokus směřující k pravé tyči musel vyrazit Bernd Leno. Svěřenci Erika ten Haga se nakonec svého gólu dočkali, jelikož se v 89. minutě po Fernandesově střele prosadil z dorážky Maguire. Ani to však na body nestačilo, protože po bleskovém protiútoku v sedmé nastavené minutě přiřkl Fulhamu vítězství Iwobi.

United tedy výkonnostní vzestup nepotvrdili a s Chalupáři překvapivě padli. Návrat na vítěznou vlnu by v příštím kole rozhodně uvítali, neboť 3. března vyzvou v derby Citizens. Fulham o den dříve přivítá Brighton.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Nottingham Forest 4:2

24.02.2024 16:00

Góly: 4. Ollie Watkins, 29. Douglas Luiz, 39. Douglas Luiz, 61. Leon Bailey - 45+5. Moussa Niakhaté, 48. Morgan Gibbs-White

Fotbalisté Aston Villy porazili ve 26. kole Nottingham 4:2 a upevnili si čtvrtou příčku v tabulce. Pro tým z Birminghamu se zápas vyvíjel skvěle, když po druhé trefě Douglase Luize v duelu vedl ve 39. minutě už o tři branky. Hosté se ovšem nevzdali a chvíli po návratu ze šaten se přiblížili Lvům ve skóre na rozdíl jediného gólu. V 61. minutě však Villa Park uklidnil Jamajčan Leon Bailey, jenž si k asistenci na úvodní trefu připsal i pojišťující zásah.

Birminghamský celek potřeboval za účelem vidiny postupu do Ligy mistrů udělat ze svého domácího stánku opět pevnost. Před lednovou porážkou od Newcastlu tu totiž sice Villans neprohráli 17 ligových duelů v řadě, od zmíněného neúspěchu zde ovšem ve dvou soutěžních duelech padli. S Nottinghamem ale před svým publikem naposledy prohráli v roce 1994.

Vstup do tohoto utkání se však Lvům podařil výborně. Bailey prošel ve čtvrté minutě po pravé straně přes několik obránců, poté našel skvělou přihrávkou v prostoru před brankou Ollieho Watkinse, jenž se z jednoduché pozice nemýlil. Modrovínoví následně diktovali tempo hry a svého soupeře k ničemu nepouštěli. Další branku se jim podařilo přidat ve 29. minutě, když Jacob Ramsey poslal přihrávku k penaltovému puntíku, kde stál Douglas Luiz, který následně zakončil nechytatelně k levé tyči. Brazilský záložník se mohl znovu radovat po 10 minutách, druhou trefu přidal tentokrát hlavičkou mířenou k pravé tyči. Na konci první půle dokázali The Tricky Trees snížit manko na svého soupeře po rohovém kopu poté, co Moussa Niakhaté dopravil míč hrudí do sítě.

Forest navázal na branku hned v úvodu druhého dějství, když Morgan Gibbs-White využil výborné průnikové přihrávky a zblízka překonal Emiliana Martíneze. O několik minut později dokonce mohl Anthony Elanga zařídit srovnání skóre, ale svoje zakončení nevměstnal mezi tři tyče. Po odehrané hodině využili špatné rozehrávky na druhé straně hřiště The Lions a opět tak navýšili své vedení. Konkrétně se o to postaral Bailey, který po přihrávce Watkinse, na kterou si sáhl Matz Sels, zakončoval do prázdné brány.

Aston Villa tedy opět našla recept na domácí vítězství a pojistila si postavení v top čtyřce. Další duel ji čeká 2. března na hřišti nevyzpytatelného Lutonu, zatímco Nottingham ve stejný den přivítá Liverpool.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Everton FC 1:1

24.02.2024 16:00

Góly: 90+5. Lewis Dunk - 73. Jarrad Branthwaite

Fotbalisté Brightonu remizovali ve 26. kole Premier League na vlastním hřišti s Evertonem 1:1. Racci vlétli do utkání aktivně, nicméně Toffees úvodní tlak přečkali a po pauze to byli právě oni, kteří se prosadili jako první. V 73. minutě zaúřadoval přesnou střelou Jarrad Branthwaite. Dlouho to vypadalo, že hosté poprvé od 16. prosince v lize zvítězí, k čemuž přispíval i fakt, že domácí hráli od 81. minuty po červené kartě Billyho Gilmoura v oslabení. V 95. minutě ovšem Karamelky šokoval Lewis Dunk, jenž zajistil svému celku alespoň bod.

Když byl Everton v polovině listopadu potrestán odpočtem 10 bodů, vyhrál čtyři z následujících pěti duelů. Pak se ale Karamelky zasekly a kvůli sérii osmi zápasů bez vítězství je od sestupových pozic dělilo už jen lepší skóre v porovnání s Lutonem. Právě na hřišti tohoto nováčka před necelým měsícem zcela vyhořel Brighton, reputaci už si však stihl napravit debaklem Crystal Palace či Sheffieldu.

A byli to právě Racci, kteří od úvodních minut přišpendlili soupeře v jeho vlastním vápně. Otevřít skóre mohl Danny Welbeck, jenž se odhodlal k jedovaté přízemní střele z hranice šestnáctky, obrana Toffees ale dokázala pokus zblokovat na roh. Stejný hráč se dostal do zakončení v první půli hned několikrát, jenže mu scházelo štěstí v zakončení. Obranu Evertonu však větral i Simon Adingra, jehož rána ze 24. minuty jen těsně minula levou šibenici.

Po změně stran se na chvíli chopili iniciativy hosté. Vzruch na tribunách vzbudil především pád Dominica Calverta-Lewina, rozhodčí ovšem situaci nevyhodnotil jako penaltovou. V 57. minutě pak předvedl fantastický obranný zákrok Tariq Lamptey, když na brankové čáře vyhlavičkoval gólovou střelu Abdoulaye Doucourého. Brighton toho ve druhém dějství moc nepředváděl, za zmínku stál pouze ostrý pokus Evana Fergusona, který pokryl Jordan Pickford. Výraznou šanci pak Racci měli až v 70. minutě při dorážce Ansu Fatiho, jenže i tu defenziva Karamelek zásluhou obětavosti přestála. Necelých 20 minut před koncem prožil snový moment hostující zadák Branthwaite, jenž se ve vápně dostal k odraženému míči a nekompromisně ho poslal do šibenice. Závěrečný tlak domácích po inkasovaném gólu sílil, značně ho ale v 81. minutě zbrzdil Gilmour, který za šlapák na holeň viděl červenou kartu. Ani to ale nezabránilo kapitánu Dunkovi v páté nastavené minutě ve vyrovnání.

Také druhé vzájemné klání aktuálního ročníku tak skončilo nerozhodným výsledkem. Brighton se v příštím kole představí 2. března na půdě Fulhamu, Everton tentýž den přivítá West Ham.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Luton Town 4:1

21.02.2024 20:30

Góly: 56. Virgil van Dijk, 58. Cody Gakpo, 71. Luis Díaz, 90. Harvey Elliott - 12. Chiedozie Ogbene

Liverpool porazil v předehrávce 26. kola Premier League na vlastním stadionu Luton 4:1. Jürgenu Kloppovi scházelo hned 10 důležitých hráčů A-týmu, což se dlouho projevovalo především v ofenzivě. Tu do obvyklých obrátek nakopl až kapitán Virgil van Dijk, jenž v 56. minutě reagoval na trefu houževnatě hrajících Kloboučníků z první půle. Pouhé dvě minuty nato dokonal obrat Cody Gakpo, u jehož zásahu si připsal již druhou asistenci v utkání Alexis Mac Allister.

Reds se udrželi v čele nejvyšší anglické soutěže, když o víkendu porazili Brentford taktéž 4:1. Výborný návrat na trávník zažil Mohamed Salah, jenž proti Bees vstřelil gól a na další asistoval, v průběhu týdne se ale ocitl zpět na listině zraněných. Liverpool chtěl přidat vítězství i v netradičním středečním termínu proti Lutonu, který naopak po skvělém lednovém tažení začal výsledkově pokulhávat.

Domácí zahájili utkání ve velkém tempu. V první šanci se objevil Luis Díaz, který se odpoutal od obránce a ránu na zadní tyč namířil jen těsně vedle. Po úvodním náporu červených přišel ovšem ve 12. minutě šok. Tahith Chong vypálil z úhlu, brankář Caoimhín Kelleher míč sice vyrazil, ale pouze k Chiedoziemu Ogbenemu, jenž do prázdné brány hlavičkou skóroval. Zaskočený tým z města Beatles postupně přebíral iniciativu. To se projevilo, když ve velké příležitosti skluzující Díaz těsně minul tyč.

Po změně stran důrazně vybojoval míč v pokutovém území Lutonu Gakpo, jehož následnou ránu k tyči skvěle vyrazil brankář Thomas Kaminski na roh. Ten umístil Mac Allister přesně na hlavu Van Dijka, který srovnal. Jen o chvíli později Mac Allister naservíroval další parádní přihrávku tentokrát na Gakpa, jehož hlavička z bezprostřední blízkosti znamenala vedení Liverpoolu.

Fantastickou pětiminutovku domácích mohl vyšperkovat Van Dijk po opětovném centru argentinského záložníka, nicméně výborným reflexem brance zabránil gólman hostů. V 71. minutě Andrew Robertson vypíchl rozehrávku Lutonu a nahrál Díazovi, jenž v rychlosti obehrál obránce a pokusem na přední tyč zvýšil vedení svého týmu. V závěru ještě přidal gól technickou ranou do horního rohu branky Harvey Elliott.

Liverpool tak potvrdil roli favorita a získal tři body. Oba celky se kvůli pohárovým povinnostem vrátí zpět do ligové akce až 2. března. Reds změří síly s Nottinghamem, The Hatters vyzvou Aston Villu.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
26
18
6
2
63 : 25
60
2
Manchester City
26
18
5
3
59 : 26
59
3
Arsenal FC
26
18
4
4
62 : 23
58
4
Aston Villa
26
16
4
6
56 : 35
52
5
Tottenham Hotspur
25
14
5
6
52 : 38
47
6
Manchester United
26
14
2
10
36 : 36
44
7
Brighton & Hove Albion
26
10
9
7
49 : 41
39
8
West Ham United
26
11
6
9
40 : 46
39
9
Wolverhampton Wanderers
26
11
5
10
40 : 40
38
10
Newcastle United
26
11
4
11
54 : 45
37
11
Chelsea FC
25
10
5
10
42 : 41
35
12
Fulham FC
26
9
5
12
36 : 42
32
13
Crystal Palace
26
7
7
12
31 : 44
28
14
AFC Bournemouth
25
7
7
11
33 : 47
28
15
Everton FC
26
8
7
11
28 : 34
25
16
Brentford FC
26
7
4
15
37 : 48
25
17
Nottingham Forest
26
6
6
14
34 : 48
24
18
Luton Town
25
5
5
15
35 : 51
20
19
Burnley FC
26
3
4
19
25 : 58
13
20
Sheffield United
26
3
4
19
22 : 66
13

Zbývající zápasy

23.02. 21:00
Chelsea FC - Tottenham Hotspur

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (298)

Přidat komentář
papanegra

Reagovat
Mastný Chobot

Antony uz je uplna futbalova mrtvola, ked pri tolkych zraneniach a pri takom ofenzivnom vykone dostane minutu?

Reagovat
Hlahart

je

Reagovat
J0EL

Ake necakane flop.

Reagovat
iamek

Teď Jo. Nechápu proč nenavázal na výkony v přípravě, kde byl nejlepší hráč. Příští rok má poslední šanci a pak papa.

Reagovat
r.mrazik

jo, byl to od ETH bozi nakup

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
masly008

a to je kdo?

Reagovat
Man__United

Myslím že kdyby byl fit tak hrajeme zálohu Mount Mainoo

Reagovat
avicii

Reagovat
r.mrazik

ten se taky povedl

Reagovat
I am Mancunian

Geniálny nakup

Reagovat
iamek

Ten ještě kvalitu ukaze. Antony ne.

Reagovat
Unai

Reagovat
Man__United

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Man__United

Škoda slov, podzimní výkony bez Shawa a Lisandra jsou zpět a do toho ještě bez Hojlunda, prostě půlka týmu na to nemá a na lavičce může sedět kdokoliv, musí konečně přijít radiální řez kádrem, čím víc tím líp, bude to těžké skrz peníze které ti kokoti vydělávají ale snad to nějak povede

Reagovat
Bandita_Harry

Kostra Tímu Onana - Martinez -Dalot -Shaw - Mainoo - Fernandes -Garnacho - Hojlund by bola, ale ak neurobíte top4 tak nebudete mať problém s väčším investovanim do kádra skrz FFP ? Niečo také som zachytil,skrz predaje z toho tiež asi moc nevytrieskate veľa hráčov tam máte na prahu 30 alebo aj po 30, nuž je to beh na dlhú trať sa vyhrabať zo sraciek. Otázka je či to dokáže spraviť ETH keď on k vám priviedol hráčov ako Antony, Mount a pod...

Reagovat
iamek

Pry ne.

Reagovat
r.mrazik

bez prodeju muzeme v lete utratit cca 300 mega euro

Reagovat
J0EL

Tak aspon troch dalsich hracov ako Antony este

Reagovat
iamek

Wow originální

Reagovat
r.mrazik

mnojo...ten vyber je zatim dost sileny...snad pomuze novy management

i kdyz to bude stejne minimalne na dva, ale spis tri roky

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

Ja nevim.. jeste porad te bavi mit tyhle stejny narazky porad dokola?

Reagovat
J0EL

Samozrejme. Najma ked som to vravel od zaciatku

Reagovat
iamek

Kdyby byla LM, tak ještě víc. Takže 300 je fajn. + za prodeje snad 50+ bude. Těším se na prestupak. Konečně skončí nákup drahých a starých ocasu a snad půjdeme po hracích jako Hajland .

Reagovat
r.mrazik

uvidime,protoze tohle leto to jeste nebudou nakupy INEOSu ne?

preci jen se prestupy resi treba pulrok dopredu,takze uz je nejaky vyber udelany...bych teda rekl

Reagovat
iamek

Za to, co předvedl Mctominay v nastavení si zaslouží tribunu. Sobecky smejd. Prohra zaslouženě. Hrát 10 minut ke konci je málo. Tenhle tým si zaslouží maximálně KL.

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní víkend zatím, otočka proti Leicesteru v závěru, prohra Úček a navíc i prohra Sotonu.

Reagovat
Nieuwendyk

MOT

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
VTID94

Ollie Dougie Leon

Good Ebening

Reagovat
Spikous

Hlavne dúfam že nieje zranený Torres. Ísť do ďalších zápasov s dvojicou Chambers - Lenglet

Reagovat
Unai

Reagovat
Grahf

čo dodať, zraní sa pár hráčov a sme v rici

Reagovat
iamek

Stovky mega v hajzlu, vypadnou tři hraci a nejsme schopni ničeho. Smutné. Můžeme max doufat, že čistka ineosu bude masivní i za ztrátu první sezóny.

Reagovat
Man__United

Reagovat
Grahf

tomu neverím, zas prídu traja štyria hráči a ďalej sa budeme pozerať na mctoma a chuckle brothers

Reagovat
kissak

Vítej v klubu.

Reagovat
Hachim Mastour

iwobi

Reagovat
Hlahart

To jsou mentální sračky, to je neskutečný. Zraněním Shawa, Martineze a Hojlunda nám nejen vypadla kvalita, který se náhradníkama nedokážeme ani přiblížit, ale hlavně většina z toho mála hráčů, kteří chtěj hrát a mají na to i v hlavě. To prostě není možný, že zápas co zápas je nejlepší na hřišti Garnacho, nebo Mainoo, nebo oba.

V tom týmu v zásadě musí zůstat jen Hojlund (do budoucna), Garnacho, Mainoo, Bruno, Martinez a Shaw, pokud teda nemá z noh úplnou sračku. A Onana. Zbylých 15 hráčů může jít klidně do prdele, jelikož je nahradíme v pohodě hráčema za zlomek ceny.

Reagovat
Man__United

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

A teda pokud PSG dá ranec za Rashe, tak bych asi prodal už taky

Reagovat
Man__United

Já bych možná šel i do toho Bruna pokud by přišla nějaká fakt velká nabídka, v září mu bude 30 a možná poslední šance na něm něco vydělat

Reagovat
iamek

Já ne. Jeden z malá hráčů u kterého je chuť vyhrávat a dává do toho vše. Takové magory potřebujeme.

Reagovat
Hlahart

Souhlas. Zatím neukazuje, že by to chtěl změnit. Je to odchovanec, oblíbenec, samozřejmě bych mu klidně ještě šanci dal, ale pokud bude i on chtít jít, tak bych ho nepřemlouval

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

fakt hrozny...

Reagovat
herbage

berte to z té lepší stránky, alespoň si na podzim zase neuříznete ostudu v Lize mistrů

Reagovat
avicii

Reagovat
Čenda

Reagovat
iamek

Vite o tom své

Reagovat
J0EL

My sme aspon z tych skupin zvykli postupovat

Reagovat
iamek

Gratulace . Dostali jste za to aspoň pohár?

Reagovat
J0EL

iamek

24.02.2024

21:03

Wow originální

Reagovat
Nikikrew

a potom prislo Bavorsko a Katalansko

Reagovat
J0EL

Bavorsko a Katalansko by v tych sezonach nalozilo skoro kadekomu no

Reagovat
Nikikrew

Ved prave, pekna smola na los. Ten tim mal nato ist dalej

Reagovat
oli9

ty kolem sebe slušně kooes když někdo napíše i něco slušného proti United

Reagovat
J0EL

strasny butthurt

Reagovat
Front hell
Reagovat
Hlahart

Reagovat
vodka

částečně to ale je i tou taktikou, loni jsme se snažili zápasy kontrolovat. teď se prostě stahujeme v bloku do vlastního vápna a spoléhá se na to, že se tam vyhraje balon a jde do protiútoku...

Reagovat
Swarley

Coz je dost blba taktika, kdyz vetsina hráčů ten souboj o balon vyhrat neumi nebo spis o to nema dostatečný zajem..

Reagovat
Neutron

to je genialna taktika, ked potom na ihrisku vidis superovych hracov totalne nepokrytych a pri centrovanej lopte do vapna nie sme schopni tu loptu ani vykopnut do pice na tribunu a nie este z toho zalozit nebezpecny protiutok

Reagovat
vodka

j, my totiz vubec nehrajeme kompaktne, ale 5 hracu presuje, 5 hracu se stahuje. tymy se dostanou nakopem, nebo kombinacne skrz tech 5 presujicich hracu a pak bezi na otevrenou obranu...

Reagovat
Neutron

co je cisto zalezitost ETH a trenerov...

Reagovat
kissak

O pár zraněných v týmu také něco víme

Reagovat
Unai

Good ebening

Reagovat
eder

Reagovat
VTID94

Reagovat
Whitemedia

Zerbi amatér, snad si pro něj co nejdřív dojde nějaký mančaft, jinak ti naši milovníci Brightonu přivedou tohohle klauna.

Reagovat
SunFells

o_O

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Man__United

Každopádně ještě ve středu konec v FA cupu a můžeme sezónu ukončit

Reagovat
eder

Souhlas

Reagovat
eder

Potkan dohrál až do konce? Neuvěřitelné...

Reagovat
Kiss Me Polka!

alex

Reagovat
VTID94

Unai Emery: “We are building all together a winning mentality — fans and team”.

“As tempting as it can be to think of the injuries and setbacks as an excuse, we have a no excuse culture at this football club”.

“We must be ready to win”.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
r.mrazik

pokud jsem mu dobre rozumnel,tak na tiskovce rikat ETH,ze se posili kadr a ze jsou na ceste mlady hraci s velkym potencialem...to jsem teda zvedav,co tam vymysli...

Reagovat
iamek

Kezby

Reagovat
Grahf

akurát on tam už nebude :)

btw toto myslím dokumentuje, že hodne z toho ide za ním

[Adam Crafton] Another 17 shots against Man Utd for Fulham today, to go with 22 for Luton, 23 for Villa, 22 for West Ham, 16 for Wolves, 17 for Newport, 16 for Tottenham. Simple stats that tell you the coach is not setting the team up well enough

Reagovat
I am Mancunian

Po sezóne snáď Xabi

Reagovat
avicii

Zase toto? fakt tomu veríš aspoň na 1 percento

Reagovat
iamek

Ten snad Bayern

Reagovat
Unai

Reagovat
Manik...

Reagovat
celeb

mas tam preklep

b -> v

Reagovat
SunFells

Dobrá hrůza

Reagovat
r.mrazik

17 for newport s tim,s jakym kadrem jsme tam nastoupili...

Reagovat
Salfovic

Ten je tam nejlepší

Reagovat
Swarley

Reagovat
Čenda

Reagovat
gocii

To je jak kdyz v arsenalu dosluhoval emery

Reagovat
bbbauch

Bleju

Reagovat
Čenda

Reagovat
J0EL

inak myslim, ze podobne sme hrali pod Emerym jeden cas aj my. Akurat, ze on preto musel odist no

Reagovat
Grahf

Man Utd have conceded 435 shots in the Premier League this season. ONLY Sheffield United have conceded more.

Reagovat
Čenda

pls, uz dost

Reagovat
aramaki

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Front hell

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Front hell

Reagovat
oli9

Takto to zní hezky ale pak přijdou jména a budete se divit

Reagovat
r.mrazik

taky se toho bojim...dalsiho Mounta a Antonyho fakt nedam

Reagovat
81Tomas

Vrati se Sancho

Reagovat
dantetomas

Asi nieco ako Chelsea

Reagovat
MystycMac

Keď si niekto mysli že City bude strácať tak je na veľkom omyle, City si ide nekompromisne za titulom, Bour by nedal gól ani do rana...Nečudoval by som sa keby City vyhrá všetko až dokým nebude mat istý titul...

Reagovat
Papra

A videl jsi ten zapas? tohle fakt nebyla kontrolovana pohodova vyhra, ale bohuzel stacilo

Reagovat
MystycMac

Videl presne takéto výhry tituly vyhrávajú... Na druhej strane Bour by proste gol nedal, takýchto výhier ma City desiatky za posledné roky a stále je to rovnaké, finiš sezóny kludne 10 win v rade...

Reagovat
celeb

pozri aka seria ich teraz caka. Neverim, ze nestratia aspon raz, tipujem -5 bodov.

27. kolo

02.03.2024

Manchester City vs Manchester United

28. kolo

09.03.2024

Liverpool FC vs Manchester City

29. kolo

16.03.2024

Brighton vs Manchester City

30. kolo

30.03.2024

Manchester City vs Arsenal FC

31. kolo

03.04.2024

Manchester City vs Aston Villa

Potrebuju vyhrat s LFC a Arsenalom aspon remizovat. Do toho LM ...

Reagovat
avicii

Veľká veľká škoda ze City nestratilo tento týždeň, celkom upotene výhry

Reagovat
formic81

jako Kiwior se rozehral fakt paradne, nemyslim si ze by ho mel Zinchenko posadit.

Reagovat
guestikor

Co přestal hrát toho invertovaného beka, tak se rozehrál a hraje fakt dobře

Reagovat
j_mrazik

Hlavně celý tým je díky tomu lepší.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kissak

Dnes hlavně Jorginho

Reagovat
Kiss Me Polka!

coze? na portu horel, jako vzdy, kdyz ma proti sobe lepsiho hrace, dopredu neprinasi to co zinchenko. dava smysl, ze hraje a je vic na lajne, kdyz hraje jorginho

Reagovat
guestikor

Při rozích je tam znát

Reagovat
ednkfdzkgfd

odporny vykon noveho zamku, moc by me zajimalo s jakou taktikou do toho zapasu vubec sli.

Reagovat
kissak

Vyhrát

Reagovat
Nikikrew

Zapas sa uz rozhodol v satni pri poslednom prihovore pred vstupom na ihrisko. Newcastle vobec netusil ako ma hrat, co zmenit ked sme im odstavali Bruna. Cakal som teda vacsi odpor, aj ked im chyba stred zalohy, nam nie. 2 polcas logicky vyrovnanejsi, celkovo ale pohodova vyhra. Ta liga bude velmi zaujimava, ale vidim to opat na City vs my nakolko Liverpool ma nespocetnu marodku, na strane druhej najvacsiu motivaciu. Uvidime

Reagovat
martin.b

teď do toho vstoupí playoff evropských pohárů a může tím ještě hodně zamíchat, naše marodka je blbě načasovaná, na druhou stranu tři hráči budou na příští kolo zpět a hned ten tým má 15 kvalitních hráčů do zápasu. Málo se ale zmiňuje, že celej náš úspěch stojí od zranění Matipa na tom, že do loňska zdravotně nestabilní Konaté vydrží do května fit, bez něj by bylo málo reálný tu výsledkovou výkonnost udržet až do konce.

Reagovat
aragorn

Právě proto pravidelně hrává Quansah, protože Ibou nedokáže dlouhodobě hrát 2x týdně.

A Quansah hraje opravdu skvěle. Největší překvapení letošního LFC

Reagovat
kissak

Gratulace Gunerům k naší destrukci.

Reagovat
LaVolpe

Newcastle velké zklamání. Joelinton je hodně citelná ztráta v posledních zápasech.

Reagovat
kissak

Nechci se na to vymlouvat, ale ta četná zranění prostě narušila celou sezonu. Nyní když se hráči pomalu vrací zpět bude zase dlouho trvat než si to sedne.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Azza

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Reagovat
J0EL

Arsenal have scored half as many Premier League goals in February as Man Utd have all season.

Reagovat
forrest
Reagovat
J0EL

Reagovat
Man__United

Every single player on this list has missed at least 6 games this season some considerably more!

Yet some people expect us to have a consistent style of play?

All while not having a LB, no consistent CB pairing, having only just established a midfield partnership and just finding our best front 3 ( one of which is injured again)

Not forgetting also the off field issues with Sancho and Antony

Anyone who wants ETH sacked because we’re not pulling up trees needs to look at this list and then wobble their fucking heads!

If he manages top 4 and a cup with all these issues then I’d be building the guy a fucking statue!

Mount

Evans

Varane

Shaw

Wan-Bissaka

Mainoo

Amad

Malacia

Amrabat

Casemiro

Martinez

Eriksen

Højlund

Maguire

Lindelof

Martial

Antony

Sancho

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Vaše sochy můžou stát vedle něj.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Ako s tými zraneniami je to pravda, však nemáme celú sezónu LB a na stoperovi nám pravidelne hrá Evans, ale aj tak celá tá taktika v tejto sezóne je divná aby sme ani v jednom zápase nekontrolovali hru a nevedeli konštruktívne rozohrat, k tomu ešte kľúčoví hráči z minulej sezóny ako Rashford, Case, Bruno a Eriksen sú úplne mimo...ďalšia vec je zbytočný nákup Mounta, odstavenie Alvareza a nenasadenie Amada a Pelistriho počas neformy našich krídiel

Reagovat
VTID94

Pekné výhovorky. Nikto nemá zranených hráčov?

Včera to Unai pekne zhrnul : “As tempting as it can be to think of the injuries and setbacks as an excuse, we have a no excuse culture at this football club”.

“We must be ready to win”.

Reagovat
Neutron

tvl vsak ty si tu nariekal, ze mate zranenych vtedy tusim dvoch obrancov zo zakladu a teraz tu ides robit mudreho, hej?

Reagovat
Hlahart

na jeho obhajobu - on je šašek i mimo tohle téma

Reagovat
VTID94

To mala byť reakcia vyššie

Reagovat
r.mrazik

zraneni jsou jedna vec, ale strely na nasi branu druha a jak hrajeme tak taky

nemuze nas prehravat Fulham 80 minut zapasu...o newportu nemluve...vsak je to blaznivy

Reagovat
Swarley

Reagovat
Man__United

To ale právě z těch zranění vychází, ti hráči než se stihnou nějak dostat do zápasové praxe tak se zase zraní a musí znova hrát nekvalitní hráči jako Lindelof

Reagovat
Neutron

jebe ti? Lindelof musi mliekarov z Newportu schovat do vacku, to co je za argument

Reagovat
r.mrazik

nemuze se vse svadet na zraneni...zbyly kadr tvori reprezentanti svych zemi, kvalitu mit musi

Reagovat
Unai

Reagovat
Čenda

Reagovat
Hlahart

Tak jedna a druhá věc to není, jsou to propojený nádoby. Ale neodpustitelný je to, že se ten Hag stále snaží hrát ten jeho 4-1-5 hůrá pressink i za tohohle stavu marodky, se kterou jednak zároveň musí hrát docela zataženou obranu a jednak na to ti hráči aktuálně nemají kvalitu ani disciplínu.

A teda od začátku bylo podmínkou úspěchu tohohle systému (mimo dobře hrajícího Mounta a tý dvojice v záloze) taky kvalitní krajní bek, který se bude přemisťovat do středu, což teda není Reguilon, Lindelof, ale není to ani AWB ani Dalot, kdyby byli oba zdraví. Tohle prostě jde za ten Hagem.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pingla

Reagovat
Neutron

tiez to nechapem, hej zranenia beriem, proti superom z hornej casti tabulky to moze zavazit, ale nas prehravaju kluby z nizsich sutazi nieto este slabsie celky z PL...tam nemoze byt ziadna vyhovorka na to, ze je niekto zraneny...a uz vobec pouzivat vyhovorku, ze je zraneny Mount, vsak ten hral ako tretoligovy hrac hoci bol zdravy...

Reagovat
Jardin

Nemel Arsenal podobny seznam zranenych nekdy v letech 08-15 a nekoncil pravidelne na 2.-4. miste?

Reagovat
aramaki

Reagovat
LaVolpe

Wenger knew

Reagovat
J0EL

teraz maju nasho doktora oni

Reagovat
Golasso

joooo dr. Voštěp, vzpomínám si na něj

Reagovat
O.Giroud

a chceme ho vrátiť

Reagovat
Gunner14

Reagovat
pingla

ano, neměl.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Och sancho a antony. Tak to uz mozu vsetky timy ratat aj nahradnikov ako absencie

Reagovat
Neutron

vsak ste si ich aj ratali

Reagovat
fenixLFC

coze?

Reagovat
TopinB

Kde se bude dat poslouchat finale poharu v radiu, na jakych strankach? Pojedu autem a nechci u toho mit zapnutou obrazovku

Reagovat
eder

Zapni kromě obrazovky ještě autopilota...

Reagovat
TopinB

To jsem kdysi udelal a pak jsem si nebyl jisty jestli aspon jeden semafor v Praze byl zeleny, kdyz jsem skrz nej jel, kdyz jsem se probral nekde u sjezdu na Benesov

Reagovat
oli9
Reagovat
eder

Potkan no, cos čekal...

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

aktualne snad najvycsia spina v tomto v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

spinavej potkan

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Front hell

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Zdechlina

Neee, jaký čurák

Reagovat
Golasso

Já předem věděl, kdo tam bude, než jsem to otevřel

Reagovat
oli9

Reagovat
81Tomas

spina

Reagovat
Neutron

Reagovat
Unai

Reagovat
Swarley

Jsem cekal, kdy to prijde, ja si toho v zapase vsiml

Reagovat
oli9

Jako má tohle někdo zapotřebí kdyz ví že ho točí 30 kamer?

Reagovat
Swarley

Tak jako on uz v tomhle jiny uz nebude, to bych fakt nedoufal, ze se zmeni

Prvni milisekundu jsem si fakt rikal, ze by mohl byt zraneny, ale tak nejak jsem porad doufal, ze jen Bruno dela to, co Bruno dela no.. Komedie, co ti mam rict...

Reagovat
oli9

Tohle mě stálo na Suarezovi.. Měl jsem ho rád, fandil mu.. Ale když u nás už není, uznávám že se choval jak kokot a chápu všechny okolo že ho nesnášeli

Reagovat
Neutron

Tak to je vykon uznat, ze je kokot niekolko rokov po tom co od vas odisiel a je na konci kariery

Reagovat
dantetomas

Tak u neho nebolo tazke uznat, ze je na ihrisku tak trochu kokot, este v dobach, ked kopal za LFC.

Reagovat
Front hell

Tak jestli to mají fanoušci United stejně. Tak by taky mohli uznat někdy kolem roku 2035 že se Bruno choval jako kokot

Reagovat
Neutron

Reagovat
bbbauch

Ale když u nás už není, uznávám že se choval jak kokot

Reagovat
oli9

No napsal jsem to pěkně hloupě.. Už tenkrát jsem věděl že je kokot jen jsem to nikde nepsal a styděl jsem se za něj stejně

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neutron

hej natajnasa...

Reagovat
81Tomas

Takove to je to kotot, ale nas kokot

Reagovat
Čenda

Reagovat
Bakary3

Za to má být prostě zápas stopka a nazdar, hnus

Reagovat
Free_player

Reagovat
bbbauch

Co byste bez Saky delali tolik zapasu

Reagovat
J0EL

Lol, Saka je oproti Brunovi zlaticko este

Reagovat
bbbauch

Relevantni

Reagovat
Front hell

To co vy bez Bruna. Hrali fotbal

Reagovat
Bakary3

Tak zaprvé, neuvědomuju si, že by saka dělal takovýhle curakoviny jako Bruno, nebo určitě ne v takovym množství.

Bruno je fakt absolutní odpad.

Zadruhé, tvou reakci si dovolím nazvat totální diskuzní retardací.

"Sahnul na můj klub a to se nemá ! Ikdyz je to pravda, podívám se, komu fandí a pořádně mu to nandam!"

Tohle je fakt na palici

Reagovat
bbbauch

Poprvy na EF? Vitej

Reagovat
Bakary3

Věčné a vtipné.

Jen bych čekal, že jsi tu dost dlouho a možná jsi i dost starej na to, abys uměl reagovat normálně.

Reagovat
Jardin

ty si retard

Reagovat
Golasso

Naposled, když jsem viděl tak velkou krysu jako Bruno, tak trénovala želví ninje. Zmiňovat ho v jedné větě se Sakou je bizár.

Reagovat
bbbauch

Klasickej slet

Reagovat
J0EL

...ked napises hovadinu

Reagovat
bbbauch

Jojo, budeme delit stopky za simulace tak, abysme davali stopky Brunovi a Saku nechame hrat.. hrozna hovadina, ze je Saka diver..

Reagovat
Bakary3

Když už jsi s tím nesmyslem, že by to tu někdo tvrdil, začal, najdeš podobný videjka se sakou?

Reagovat
bbbauch

Takze simulace nevadi, stopky chcete za testralnost?

Reagovat
bbbauch

Nebo mi spis rekni, za co bys tu stopku tady na tom prikladu konkretne chtel..

Reagovat
Bakary3

Fakt jsem někde napsal, že simulace nevadí?

Vím teda o tom, že jsem napsal nahoře, ať se měří všem stejně.

Ano, každý někdy prihraje, když je tam aspoň něco od soupeře, dá se s tím jakž takž žít. Ale jako fakt ti tohle přijde jako běžný případ simulace?

Kdy on chce získat výhodu na základě absolutně ničeho, kdy to jen začne hrát?

Kde je nějaký kontakt, dá se polemizovat.

Tady ne a to prostě trestat.

Reagovat
bbbauch

Simulace bud je, nebo neni jestli chces trestat stopkou simulace, tak nevim, co resime, porad plati muj prvni koment.

Reagovat
Bakary3

To tak úplně není.

Někdy je to spíš o tom, že na něj ten bránící nějaký přestupek, s větší či menší intenzitou, spáchá. A ten útočící se někdy příliš "nebrání", a někdy se nedivím, když ho zpracovává nonstop.

Ale kdyz je pak někdo taková sračka, že nahraje tohle bez jakýkoliv příčiny, je to pro mě důvod pro jednoznačný trest, tady ani není žádný důvod pro spekulace.

Reagovat
mistr129

Je rozdíl přihrát pád (kde těžko dokážeš, že ten kontakt nebyl tak velký) a proste sebou hodit bezdůvodně o zem

Reagovat
Busby babes

hlavne ti hraci casto ranu dostanou a proste to par vterin boli no. nemusi to byt pritom vubec faul

Reagovat
Bakary3

Ano.

A byl to případ tady Bruna? Který nevěděl, jestli se držet za chodidlo, holeň, stehno?...

Reagovat
Busby babes

hele kritiku chapu, ale teda drzi se porad za jedno misto ne ze by to teda nebylo fuk

Reagovat
Bakary3

Mně to přijde, že chvíli u kotníku zepředu, pak zezadu, přemýšlí kde, ale jak píšeš, asi je to fuk

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pingla

Reagovat
Nikikrew

Boze to je taka chcanka

Reagovat
kissak

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
ZJEV

Jak to říkal Kobe Bryant, když je pro tebe něco důležitější, tak zapomeneš na zranění, přestaneš cítit bolest atd.

Reagovat
Bakary3

To je fakt, a teď zrovna bylo důležitější brečet u rozhodčího a bolest byla ta tam. Je to hrdina

Reagovat
ZJEV

Špatně si to pochopil, bolest byla hrozná, ale touha hrát ho postavila na nohy

Reagovat
Free_player

dodatečnou stopku na tři zápasy by to chtělo

Reagovat
Busby babes

kdo da vic?

Reagovat
Bakary3

Uvidíme, ale hlavně se ty chcanky takhle jakože skryte zastávej, protože kope za United

Reagovat
Busby babes

jj, protoze to densy pohorseni u vas neni dane tim, ze hraje za jinej tym, nez kteremu fandis. to vis ze jo

Reagovat
Bakary3

Hale, zase mě hazis do nějaký škatulky, já fakt nepatrim k těm, který United nenávidí, mně jsou upřímně jedno.

Takže to víš že jo.

Reagovat
PP

já jo.. Jestli to je tím jménem, že největší dva vymrdanci v PL mají jméno Bruno?

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mistr129

Ne, není to tím že hraje za jinej tým, kdyby to udělal třeba Hojlund, tak si reknu “každý občas ulítne, možná sk nějak blbě hybnul nohou a myslel si, že ho někdo kopnul”

Reagovat
Front hell

No není, když pucuju simulanty i v Arsenalu

Reagovat
Nikikrew

ale prosim ta

Reagovat
Kiss Me Polka!

?? ty si fakt myslis, ze na bruna je tu hejt za simulovani protoze hraje za united? proc na zadneho jineho vaseho hrace takovy hejt teda neni? protoze dalsiho takoveho kripla tam nemate

Reagovat
Golasso

Reagovat
Bakary3

Reagovat
pingla

nemáme? a kdo je (byl) Sancho, Greenwood, Antony za faul na Dokua?

by ses divil, kolik idiotů, kteří se na nebo mimo hřiště neumí chovat, máme v týmu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
frezi

Reagovat
nomio

Navzdory výhře jeden z nejhorších výkonů v sezóně, některé pasáže z druhé půle připomínaly z naší strany spíš Sunday league a kdyby nebyli Sheffield totální kopyta brali by úplně v klidu tři body. Výchozí pozici ale máme skvělou, tak snad se takové výkony nestanou normou a budem na konci sezóny na nějakým pěkným fleku.

Reagovat
martin.b

Aktuálně jste na dost možná pozici zajišťující EKL

Reagovat
nomio

Jakože jo, myslím, že šance na Evropu není úplně malá, akorát mám strach, že jakýkoliv větší výpadek nebo například zranění Neta tuhle šanci výrazně snižuje, páč je tam těch týmů okolo nás fakt hrozně moc.

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal: The only team in Premier League history to score 2+ goals in seven consecutive halves

Pekné, na to, ako sme donedávna trpeli v ofenzíve

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

To bylo jasné, že si to sedne

Reagovat
Čenda

Reagovat
fenixLFC

tak everton namiesto 10 odpocet iba 6 bodov

Reagovat
hightower

Tak uvidíme, kolik jim napaří/nenapaří v druhém kole.

Reagovat
Bandita_Harry

-4 a budú všetci spokojní

Reagovat
hightower

Taky čekám něco podobného :D

Reagovat
martin.b

@GFFN

Xabi Alonso prefers Liverpool over Bayern Munich for his next managerial role. (FM)

Reagovat
Bandita_Harry

Bola by to dyka do chrbta Leverkusenu keby zobral teraz ten Bayern, verím že ho to ťahá k nám. Mám z toho dobrý pocit. Nevidím tam fakt nikoho viac ako jeho

Reagovat
Coutinho10

jediný teda ten způsob hry, protože si moc nedokážu představit,že budeme hrát jako Leverkusen, to k nám nesedí

Reagovat
avicii

Čím viac sa nad tým zamýšľam tak tým viac som presvedčený ze by bol najlepšia voľba tak nejak nabehnúť na tu vlnu toho co tu Klopp vybudoval

Reagovat
norton

Reagovat
Coutinho10

a bylo by to logický, pokud s Leverkusenem vyhraje titul nebo dokonce i pohár, tak v Německu si to může odfajfknout a směrem další výzva -> Anglie

Reagovat
fenixLFC

naco to vobec riesit? kazdy tyzden budem pocuvat opak, minuly tyzden to bol bayern, teraz my, potom to zas bude bayermn a tak dalej. my sa aj tak nikam moc nepohneme vo vyjednavani dokial nebudeme mat sportoveho riaditela

Reagovat
O.Giroud

Aj tak vyhráva Real, kt. o ňom uvažoval po konci Carla

Reagovat
fenixLFC

keby nepredlzil zmluvu tak ano. real ale bude vyhravat (a vitaz) v momente ked sa xabi rozhodne zostat v leverkusene dalsiu sezonu, vtedy bude jasne ze caka na nich. ale aj to sa dozvieme az po sezone

Reagovat
O.Giroud

Uvidíme čo sa stane po sezóne. Podľa mňa to mali pripravené tak, že Xabi si ešte sezónu odkrúti v Leve a potom po ňom skočia. Akurát do toho prišlo to nečakane oznámenie Kloppa

Reagovat
Coutinho10

tak WHU konečně zabral, stačilo mít Paquetu a jak to hned šlo, nicméně není to úplně dobrý, pokud výkon týmu je tak rozdílný s ním

(76 minut) a bez něj (předešlý zápasy a dnes po vystřídání)

Reagovat
SunFells
Reagovat
avicii

Aj tak ho vyhral 3 krát nie?

Reagovat
SunFells

4x v řadě

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kinky7

tak on sam nerika ze to je k nicemu - jen ze mu to rikal Brian Kidd a ze to rikal SAF

Reagovat
fenixLFC

teraz som videl cele to video a je vtipne jak tam autor skrtol ten zaver: today everyone, every team play for win, win, win. its really tough to continue to be there

Reagovat
SunFells

Pravda

Reagovat
Grahf

Jak povedal Erik, sme na dobrej ceste

https://i.redd.it/mi0jfjmei2lc1.png

Reagovat
SunFells

Přijde mi, že se připravuje už víc na tiskovku než na zápas

Reagovat
Mastný Chobot

To strašne pripomína Emeryho ku koncu u nás

Reagovat
PP

to byla hrůza, jak nám týmy ze spodku tabulky přestříleli i dvojnásobně.. Tam nebýt Lena a Auby, tak hrajeme jsme v sestupových vodách..

Reagovat
krisa

do toho ta příšerná rozehrávka od brány, která furt smrděla průserem

Reagovat
VTID94

Tak ale keď si porovnáme ten materiál čo mal k dispozícii Emery a čo má Arteta

Reagovat
SunFells

? Arteta teď přišel, nebo to převzal přímo po Emerym v sezóně? A ukázal někdy slabiny jako Emery?

Reagovat
Mastný Chobot

Niekto tých dvoch porovnáva? Ja len píšem, že mi tie štatistiky MU a vyjadrenie ten Haga pripomínajú obdobie Emeryho konca u nás. Jasné, že káder Arsenalu vtedy bol kvalitou o niekoľko stupňov horší, ale zasa nie tak, aby ho na ihrisku drtil Watford alebo Everton. A to isté sa pravidelne deje aj tomuto tímu MU.

Reagovat
avicii

Ineos už hľadá náhradu určite..

Reagovat
LaVolpe

0

Reagovat
Neon

Reagovat
SunFells

Former Arsenal midfielder Kristoffer Olsson is on a ventilator in hospital after collapsing at home, his current club FC Midtjylland have announced. They say that the player is 'affected by an apparently acute disease related to the brain, which is not due to self-harm of any kind, nor is the cause due to external factors'.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele