Předvedli jsme skvělé utkání, pochvaloval si Lotito

04.12.2010, 10:11
Aktuality
Lazio pokračuje ve skvělém podzimu, včera po sedmi letech dokázalo porazit Inter a v tabulce se bodově dotáhlo na vedoucí Milán. Nad výkonem týmu jásal i prezident Claudio Lotito, který začíná přemýšlet o titulu, zatímco na straně poražených se ještě zvýšil tlak na trenéra Rafu Beníteze...

"Neuhráli jsme jen skvělý výsledek, ale předvedli jsme skvělé utkání. Lazio dominovalo a zaslouženě vyhrálo. Žijeme zápas od zápasu, tým musí věřit ve svůj potenciál a také hrát obětavě, to mu dá šanci hrát na špici až do konce," prohlásil Lotito.

Římský celek má momentálně v tabulce třicet bodů stejně jako vedoucí AC Milán, ten se však může znovu odtrhnout už dnes, pokud uspěje proti Brescii. V tom případě by již deset bodů na svého rivala ztrácel Inter, který prohrál třetí z posledních čtyř ligových utkání a podle médií to co nevidět odnese trenér Benítez.

Ten včera našel pozitivum ve zlepšeném výkonu po změně stran. "Jsem spokojen s odpovědí svého týmu ve druhém poločase, hráli jsme lépe než v tom prvním. Vidět snahu hráčů o vstřelení branky byla jediná dobrá věc. Hráli dobře, ale zkrátka se nic nedařilo," uvedl španělský kouč, který jako klíčové vidí absence útočníků Eto’a a Milita.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (63)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen tak dál...jediný sympatický tým z Itálie.

Reagovat
Jajinek

Ať jde Rafa s těma vyjádřeníma vážně doprdele...většího alibistu a uplakánka jsem léta neviděl. Nemá to styl, nemá to soudnost nemá to nic...ať do novin mluví radši Muntari...

Reagovat
Tsigi

Taky mám radši, když trenér přistoupí k situaci bez výhovorek

http://www.youtube.com/watch?v=Tie0tz7jGDI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je tohle 100 krát lepší , než vymlouvat se na rozhodčího , nebo svaz .

Reagovat
Jajinek

jnež Josého týmy hráli úplně jinak, bylo tam vidět zaujetí a v druhé poločase třeba vždy změna. Navíc ty jeho vyjádření měly styl a nebyli alibistická. Rafa tvrdí to samé pořád dokola a nic se neděje. José jen tak do větru nemluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ty útoky na svaz a rozhodčí pokládám za vrchol debility , krom jednoho případu nebyl absolutně důvod . Jedno se mu musí nechat , věděl kdy má odejít , kdy to prostě bude už jen horší . Podpořil svůj kult , hodně lidí si myslí že kdyby zůstal tak by dnes Inter vedl tabulku .

Reagovat
Jajinek

Debility...on takhle odvede naprosto pozornost od výkonu hráčů a řeší se jen tohle. Ono to prostě není od věci. Celé jaro se neřešilo nic jiného, než že Inter řežou rozhodčí a nikdo si ani nevšímal toho, že Eto´o, Wes či Chivu jsou totálně z formy. Je jasné, že to nebylo tak horké, jak José prezentoval...ale využil toho, že sudí udělali pár chyb, nebo že i přes to, že třeba pískali v pohodě, tak jsme 2x dohrávali v 9ti...a začal kecat. Párkrát byl na tribuně, ale zpětně je vidět, že to za to stálo. Inter by nyní s Josém nevedl tabulku...ale on by věděl, jak z téhle letargie hráče vyburcovat a ty druhé poločasy by vypadaly jinak. Je jasné, že s Alibecem, Natalinem, Coutinhem, Matrixem, Santonem, Panděvem a Castellazzim by čelo neuhrál nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je vidět že částečně věříš taky tomu kultu . Já si myslím že tým který vyhrál všechno se motivuje hodně obtížně . Nevěřím tomu že by na tom byl o hodně líp jak Rafa , samozřejmě tím že vyhrál vše by měl v Interu silnější pozici . V Interu se děje něco podobného co se stalo Lyonu . Interu nepomůže z dlouhodobého hlediska výměna trenéra , ale zvládnuté mercato .

Reagovat
Mr.Jindros

Hlavně udělat řez a zbavit se hvězd bez motivace (např. Wes)... když to přirovnám, Barcelona taky musela něco takového udělat s Ronaldinhem, Decem a Etooem.

Reagovat
Mr.Jindros

(stálo jí to dva tituly, než k tomu došla)

Reagovat
smazaný uživatel

Ano dobrý příklad .. Wese ale nikdo nechtěl , mohli se ale zbavit poměrně slušně Maicona , bohužel nezvládli to . Já tohle vidím jako jednoznačnou chybu vedení . Každopádně byl bych rád kdyby Inter skončil 5-6 . Chci totiž vidět jak celé Itálii ukážou jak se bojuje v EL o čest Calcia

Reagovat
Jajinek

kritizoval bych stejně Inter jako Juve za EL...pro tu vaši ostudu se berlička najít nedá...stejně jako zápasy Interu s Marseille nebo Alavésem v Poháru UEFA...

Reagovat
smazaný uživatel

U Juventusu se berličky najít dají , už jsem je tu párkrát vypisoval . Ostuda to je o tom žádná , ale určitě to není v klubu či u Italské laické veřejnosti považováno za tragédii . Priority jsou někde jinde a ty se zatím plní na jedna hvězda .

Reagovat
Jajinek

už jenom proto, že se berličky hledají a nacházejí, tak je něco špatně...i v italské laické veřejnosti. Toť můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

A to já se zase snažím pochopit i zájmy klubů . Málo kdy se povede abys mohl vybojovat vše , s úzkým kádrem je to úplně nemožné a tak aby klub zvýšil šance na určitou soutěž , která je u něj prioritou , odepíše ty ostatní . Já prostě u Juventusu ty berle vidím jasně a chápu i vedení . U Neapole se to dá taky pochopit , cítí šanci na LM . U Dorie a Palerma se hledají berličky velice špatně . Tam zřejmě zvítězilo všeobecné italské mínění o nezajímavé soutěži , která má pro nic stejný význam jak přátelák . Člověka štve když vidí že koeficient jde do pr…. . Ale mě osobně to nejvíc štve na Dorii a Palermu .

Reagovat
Jajinek

Pokud klub jako Juventus nemá široký kádr na to, aby uprostřed týdne porazil Poznaň nebo Salzburg, je něco špatně. Hazardují s vlastním jménem a když tu soutěž vypouští, tak všichni chápou proč, ale pořád je to špatně. A dokud se bude veřejnost a fanoušci plácat po ramenou a říkat, že se vlastně nic nestalo, tak se nic nezlepší. Vy tady všichni píšete, že to je ostuda a vzápětí dodáte nějaké ALE. Vaše volba. Kdyby můj klub vypadl s Poznaní, tak bych ho setřel i kdyby nastoupil s primaverou.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si na to kápl . Ono totiž v Juventusu je něco špatně a všichni kdo to chtějí vidět tak to vidí . Juve nemá široký kádr , protože měl po 4 roky ve svém vedení lidi , kteří to neuměli . Juventus se musí stabilizovat a to bude min. rok spíš dva trvat . To není hledání berličky to je prostě jasný fakt . To že tady všichni píšeme , že to je ostuda a vzápětí dodáte nějaké ALE.je pouze konstatování reality . I když by si to fanoušci Juve přáli fotbal není jen černobílý a Juve bohužel nemá na to aby současné době hrálo dvě soutěže na plný plyn .

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně...tyto 2 týmy hrají podle mě nejpohlednější fotbal v Itálii. Dorie na jaře bojovala o LM a nakonec smolně vypadla v předkole. Čekal bych, že si bude chtít spravit chuť a ukázat se, že oni tam měli být místo Werderu. Stejně tak Palermo jsem si přál vidět jít dál. Tady taky rozhodlo možná velmi přísné vyloučení v Moskvě, která pak zápas otočila. Ale jak říkáš tyhle 2 týmy těžko na LM budou, kor když budou postupovat jen 3 (ztoho jeden do předkola). Čili ne příliš pochopitelná reakce ze strany sicilanů.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně i když Doria bez Cassana mě moc pohledná nepřijde .

Reagovat
smazaný uživatel

Doria je v Itálii mému srdci nejbližší. Ze záčátku sezony to byla krása. Pak přišel incident s Cassanem. Nevím jak moc tato událost mohla dolehnout na další hráče kádru. Určitá kvalita tam je, ale největší zbraň je týmovost. Vapadá to tedy tak, že někteří hráči ztratili motivaci + ztráta tahouna. Určitě bych uvítal, kdyby se situace s Cassanem urovnala a on zůstal, ale to podle všeho pravda nebude. Co se děje uvnitř klubu nevíme, ale mě osobně to celkem znepokojuje, když se takhle postaví ke skupině EL a na umístění zmanenající LM rozhodně nemají.

Reagovat
Pipo123

ale ved ono tomu tak nikdy nebolo, kde sa stala chyba ?, kde kluby stratili motiváciu, ved si spomínam že ked hralo v minulosti UEFU Inter, Lazio alebo Parma tak to hrali na 120% a úspechy sa dostavili, je to chyba Neapolu, Dorie a Palerma lebo na to nemajú alebo si neveria ?.... snad sa tie kluby uvedomia, lebo takto ani nemusia hrať Seriu A, to radšej nech si znova idú hrať do Bečka

Reagovat
Jajinek

to není o kultu, ale ten rozdíl mezi Josém a Rafou na lavičce, co se týče verbálního projevu a pohybu a způsobu hry týmu, když má otáčet výsledek, tam prostě je neoddiskutovatelný, což zase nevidí jen Josého kritici, kteří by všechny ty tuny trofejí co vyhrál svedli jen na štěstí. Já jsem někde mezi.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl mezi Josem a Rafou je jasný Rafa chce hrát fotbal a Jose rád čekal na vhodný brejk . Problém je v tom že ta Jose taktika muže taky shořet na tom že se ty ojedinělé smrtící šance nebudou proměňovat a celý tým jde do pr. Tohle přesně zažil v Chelsea .

Reagovat
smazaný uživatel

rafa je fakt hrozny predovsetkym sa ako trener nehodi na lavicku interu pretoze chce hrat uplne inym stylom ako by inter hrat mal a podruhe je to obycajny alibista a tie jeho vecne vyhovorky sa uz noazj nedaju pocuvat je to vazne trapne.........musi mat hrozne velky plat ked nevie povedat jednoducho:nemam nato,prepacte odchadzam.....lebo na inter nema....moj nazor je ze jeho styl by sa presne hodil do fc janov aj ked uznavam tradiciu a silu janova s interom sa nemoze porovnavat

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez , Lazio že by si vzpomněli na časy 1999-2000, Mihajlovič, Nesta, Salas, Vieri, Mancini a samozřejmě Pavel to byly výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

...se nic nedařilo," uvedl italský kouč, který jako... snad španělský kouč na lavičce italského týmu ne??? ...

Reagovat
Arne

(já jsem právě nevěděl... vlastně díky)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa ještě dojebe MS klubů a půjde.

Reagovat
Jajinek

to mS klubů je v téhle fázi taky za trest...ale tak třeba nás to nahodí. Jak se budou odládat zápasy...asi to pěkně rozhodtí fantu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no. Jinak v ponděli dohravka tohoto kola, vyslekdy v utery

Středa se dohrava to minule kolo, takze ve ctvrtek to bude komplet.

Reagovat
Jajinek

jj, nyní v pohodě...ale to MS klubů to pak solidně rozhasí myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se to hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Pak bude stávka, v lednu budou zas namrzlé tribuny, tak se taky nebude hrát. Těch problémů ještě bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sem se dival, a to rozhodi jen posledni kolo ne? Hraje se 15.12. A posledni kolo 2010 je 19.12.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný, ja se řídil : První zápas čeká Nerazzurri 15. prosince. Tak sem myslel, že odehrajou třeba v patek zapas, a poletijou hned tam. To by bylo lepší, než aby to hrali někdy za měsic v lednu

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio má skvělou formu, doufám že jim vydrží co nejdéle. Skvělé oživení Serie A, když opět nevede jednoznačně Inter, ale je tam více klubů v čele.

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez neni top trenér,ať táhne do Španělka

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio včera předvedlo super fotbal, i když za stavu 2:1 Inter hodně tlačil a já se bál o výsledek. Ale potom přišla spása jménem Hernanes, z toho kluka bude jednou hvězda, už teď začíná být, co on si dovolí to až pěkné není. Mauro Zarate na hrotu hraje perfektně a ukazuje se, že je to pan fotbalista!! Trochu mě sklamal Mauri, spálil dvě tutovky, ale jinak super zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

se vším souhlasím, Hernanes zápas od zápasu roste čím dál více a Maurito konečně předvádí lepší výkony než tomu bylo v dřívějších zápasech, jde vidět, že na hrotu mu to jde líp než na křídle, a ještě že by se před bránou taky někdy mohl podívat, jestli tam není náš lépe postavený hráč . FORZA LAZIO!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
cresposuper
Reagovat
FC Porto FC

Benitez to je trenér tak maximálně do průměrnýho týmu kde se po něm nic nečeká

Reagovat
smazaný uživatel

Mario Balotelli

Reagovat
juveforever

Ja som rád že Rafa prišiel do talianska. Boj o titul už bol posledné roky nuda, takto to bude vyrovnanejšie a zaujímavejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa musí zostať v Interi čo najdlhšie ...je to inovátor ....

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio

Reagovat
Pipo123

FORZA LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení by Benítezovi mělo dát poslední šanci. Buď vyhraješ MS klubů nebo táhni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby nevypadl už s nějakým Japonským týmem

Reagovat
Francesco Totti AS

Lazio zatím letos překvapení....před začátkem sezóny jsem je viděl v sestupových pozicích kde sme stejně zase skončili jen my bylo by fajn kdyby oba římské kluby hráli LM

Reagovat
Alberto Aquilani

tak to by nebolo fajn , srry ale metskému rivalovi fakt nedoprajem .....

Reagovat
Francesco Totti AS

tak jako jo...já vím že rivalita je tam velká a já Lazio taky nesnáším....ale přišlo by mi zajímavé vidět oba římské kluby v LM

Reagovat
Pipo123

já by som možno podobne radšej videl v LM AS ako Napoli alebo Palermo ktoré by sa na to znova vysrali, to by AS hralo aspon na plno, podobne aj my by sme to určite nepustili

Reagovat
Francesco Totti AS

nechápu proč to ty italské týmy v EL tak k*rví....Neapol s 5 zápsaú 4 remízy buď je to fakt tím, že calcio upadá a už není tak populární jako v minulosti a nebo na to serou. Když Palermo ani na podruhé neporazí Spartu, tak na tom asi něco bude.....FORZA CALCIO

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že maj plnou hubu toho, že chcou hrát poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol 4 remízy ale videl si ich zápasy?Ja som teda videl 2 (v Bukurešti a zápas z Utrechtom)a o ni o ten postup aspoň bojovali a verím že aj naďalej bojovať budú,nevysrali sa na to ako iné týmy.A aj keby nakoniec nepostúpili tak aspoň vypadnú so cťou a s čistým svedovím a nie zahambujúcim spôsobom ako Palermo,fujtajbl.Neštve ma že sme vypadli z EL ale štve ma akým spôsom sme vypadli,hnus velebnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo by od veci ak by Lazio budúci rok hralo LM namiesto Interu....každopárne snád ich v dalšom kole porazíme,a dotiahneme sa na nich.....

Reagovat
smazaný uživatel

to bude dobrý zápas, nemám favorita.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele