Předvedená hra proti Auxerre zkazila Deschampsovi Vánoce

25.12.2009, 21:09
Aktuality
Trenér Olympiqueu Marseille Didier Deschamps přiznal, že mu poslední domácí porážka s Auxerre zkazila Vánoce. Podle slov kouče však nešlo jen o samotný výsledek, mrzí ho hlavně hra, v níž bylo k vidění velké množství nevynucených chyb.

Deschamps, který s Marseille v roli kapitána slavil triumf v Lize mistrů v roce 1993, však sportovně přiznal, že jeho tým si z tohoto utkání žádné body nezasloužil. Analýze posledního střetnutí se na tiskové konferenci raději vyhnul.

"Budu mít špatné svátky," řekl bývalý francouzský reprezentant. "Je těžké se s tím smířit. Cítím se hrozně vůči fanouškům, kteří se na zápas přišli podívat. Můžete prohrát, nemusíte mít vždycky štěstí, ale my jsme zkazili tolik věcí, že ani nešlo doufat v dobrý výsledek," dodal pro webové stránky klubu.

Marseille v minulé sezoně bojovala o titul do posledního kola, v letošním ročníku to na tak vysoké cíle nevypadá. Klub je po polovině soutěže na čtvrtém místě a na Bordeaux má ztrátu už jedenácti bodů.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
slavik38

A mě zkazila tiket

Reagovat
smazaný uživatel

lže .. on Vanoce neslaví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to mysleno , asi jako bych rekl : Dobre mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

A Lucho zase zraněnej..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele