Poustka: Musím klukům poděkovat za výkon

11.03.2012, 21:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (124)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ani né 5k lidí, hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co ty lidi chtěj. Letos se hraje supr fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci hodnotit jeho trenérské kvality, na to je brzy. Ale když jsem ho dneska viděl za postranní lajnou, tak jsem si řikal, že to vzal za Straku někdo z kotle.

Reagovat
smazaný uživatel

Prisel mi takovej vyjukanej , jak Skoda tak hlavne Conto tam dost dlouho byli polozraneny na hristi a jemu to trvalo nez je vystridal.Jakoby se bal nejak jednat a nahodou neco nepokazit.

Reagovat
smazaný uživatel

On má ještě tu drzost děkovat. Takový jako by vůbec neměli trénovat klub jako je Slavia. Hlavně že vyštípali Straku, tohle je fakt přínosná změna k lepšímu. Skvělej útok mimochodem, co jsem dneska viděl.

Reagovat
fantomas

Seš retardovanej? Dyt tam je dost možná na jeden zápas (případně do konce sezony Sydney).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, pro něj je to hlavně obrovská zkušenost a kdo ví, třeba se chytne. Ona taková remíza s Jabloncem není vůbec špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Slavie si mají začínající kouči dělat zkušenost? No to jsme to dopracovali. I kdyby byl na jeden zápas, nemá tam co dělat. Než přijde pořádnej novej trenér, měl zůstat Straka.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale chápeš, že to někdo trénovat musí? Straku vyštvali fanoušci, to nebylo moc na volbě vedení. Já ho jako trenéra víceméně nesnášim, ale tohle jeho rozhodnutí konkrétně chápu docela dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky chápu Strakovu rezignaci, nechápal jsem fanoušky. Pokud mají zájem a čekají vážně na Lavičku, mohli by to říct, jinak mají volnejch adeptů jak nasráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, ale jednání s nějakým věhlasnějším koučem by se táhlo dlouho. On je tam prostě jako záskok. Teď jde o to na jak dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám, že je to jen záskok....A na co nejkratší dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Volnejch adeptů je jak nasráno. Všichni ti volní mají podobný schopnosti jako Poustka, akorát asi žádnej není sešívanej od srdce a žádnej nenosí kšiltovku. Prima volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm to je fakt srdcař no...Jestli vám jde o tohle, tak nemusíme dál bavit. Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Takže podle tebe buď přijde Fergason, nebo měl zůstat matlák Straka, jo? Mám pocit, že kdyby vedení Straku po té jeho demisi ukecávalo, aby ještě zůstal, tak z toho bude nový pohár proti Olomouci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Straka byl vážně strašnej. Konec konverzace, hezky jsme si pokecali, ale tohle tu dál rozebírat nebudu.

Reagovat
cristiano.K.

Straka nikdy neměl přijít, kvality nemá,klub nikam neposunul.......nechápu o se tu snažíš, radši tam budeme mít kluka z "horní dolní" než přetvářku rudého šaška...... když někomu nechceš dát šanci,tak nikdy nezjistíš jak na tom je..

Reagovat
smazaný uživatel

Že Strakovi jí všichni dali....Jasně, nijak nepozvedl...Simtě nechte to už bejt, tohle nemá smysl.

Reagovat
miky10

No zatím jsi nepředložil ani jeden argument, proč by měl bejt Straka lepší než Poustka nebo kdokoliv jinej, tak hlavně, že už jsi chtěl čtyřikrát to vlákno ukončit...

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než Poustka v tom, že má víc zkušeností, umí tým vyhecovat a namotivovat. Šel do Slavie s cílem klub jako je Slavia zachránit a zvednout kam patří. Umí dobře jednat s hráči, sám něco dokázal jako hráč. Poustka má jako největší úspěch to, že mu dělal asistenta...

Reagovat
smazaný uživatel

A propos, racionální argumenty, proč je dobře, že rezignoval, taky nikdo neuvedl...

Reagovat
smazaný uživatel

Přestal jitřit nervy a uvolnil místo, jehož ovládáním nutil Slavii přešlapovat na místě. Možná Poustka taky bude přešlapovat na místě, to se zatím neví, možná rychle přijde někdo jiný, ale tím, že Straka odešel, tu možnost posunu vpřed otevřel.

Reagovat
miky10

Ale ano, uvedl, navíc bys na ně mohl přijít i sám. Největším posunem musí bejt zlepšená atmosféra v týmu a v hledišti, navíc má všechny předpoklady k tomu, aby byl daleko lepším trenérem než Straka.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch předpokladů je fakt hodně no... To je tvoje demagogie. A propos, zlepšení v hledišti je jen důsledek myšlení některých fanoušků.

Reagovat
miky10

Tak jinak. Straka je neschopnej manažer, dokázal to všude, kde byl, takže horší to být nemůže. Poustka je talentovanej, má přehled, umí pracovat s mládeží, navíc má prostě nezpochybnitelný plus v tom, že je Slávista, takže za ním fanoušci půjdou. A není jedno, čeho je to důsledek? Situace se prostě zlepšila, Slavii může bejt uplně jedno, co za tím stojí, něco se jednoduše posunulo vpřed, což může hrát významnou roli. A stejně jsou tyhle řeči zbytečný, dokud (pokud) nebude potvrzený jeho setrvání na lavičce, takhle byl zatím jen logická volba na jednozápasovej záskok...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť to přece není pravda, Straka má motivační schopnosti , ale všichni ví, že ty jsou dobré tak na tři čtyři zápasy, pak ta motivace vyprchá a je potřeba normálně koncepčně makat - a v tu chvíli je Straka v háji, protože to neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá, jsem moc zvědavej na další koncepce. Třeba ta Petroušova totiž vážně stála za to!

Reagovat
smazaný uživatel

To se nebudeme přít, Petrouš byl tělocvikář. Přesto dokázal alespoň loni na jaře hrát docela slušnej fotbal. Ať chceš nebo ne, Petrouš pomohl Slavii víc než Straka. Ale je to málo, Slavia potřebuje víc. Taky jsem zvědavej, kdo bude trenér do budoucna, Poustka to má sice ve svých rukách, ale stejně nepředpokládám, že by najednou vytryskl v grandiózního adepta na trenéra roku. Nicméně může to zkusit, má na to přesně tu dobu, než (doufám, že tomu tak bude) vedení sežene někoho opravdu dobrého a vhodného pro Slavii. A taky doufám, že to nebude dlouho trvat. Ale dokud tam seděl Straka, tak se nic moc nedělo, i když už se předpokládalo, že na konci sezony Straka skončí, protože ta situace byla neudržitelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Oukej, ale fakt už se o tom nebudem bavit. Oba chcem pro Slavii to nejlepší a návrat k výšinám, kam patří. Ale v některejch názorech se neschodnem a už to tu vážně nemá cenu. Radši zas někdy v Edenu čau.

Reagovat
Logan

A čím ji pozvedl? pozvedl jí asi tak na 2-3 zápasy tak jak se čekalo, na konci podzimu a na začátku jara to byla hrozná bída, herní, utrápený remízy ....

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře. Dávám ti šanci se všem tady omluvit a uznat, že jsi se v předchozích komentářích mýlil. Že to neuděláš? Ale to je přece zřejmé, ta šance je na hranici nemožného Čili dávat ti takovou šanci je zbytečnost. Stejně zbytečná byla ta šance pro Straku, neumí to, nemá odpovídající vlastnosti a schopnosti, jeho úspěch ve Slavii byl na hranici nemožného. Fatální chyba vedení Slavie. Poustka možná není lepší jako trenér (což ale není tak jiisté, má to ve svých rukách), ale šanci si zaslouží určitě víc než skoro tutově špatnej Straka. Každopádně Poustka uklidnil napjatou atmosféru. Myslím, že jako první krok je to docela úspěch - a hyň sa hukáže, co dokáže nebo nedokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Situaci uklidnil sám ten, kdo jí rozpoutal, tedy Straka. A omlouvat se fakt nemám za co.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm - kdyby přišel místo Straky Chovanec, myslíš, že by situace byla klidná? Nebyla, jasně, že ne. Ale jakto, když mi tvrdíš, že situaci uklidnil sám Straka?

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec by ji neuklidnil, pointa je v tom, že radikální sparťan tuhle situaci vyvolal a svojí rezignací to i ukončil, Poustka byl poslán na jeho místo. A pochybuju, že jsou fanoušci víc nadšení, že nastoupil Poustka ( a uklidnil podle tebe siutaci ), než že skončil Straka. A propos, jsem zvědavej, jak budeš reagovat na Lavičku, pokud přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička není sparťanská ikona, navíc je podle mě profík, takže to budu brát tak, že profík jde dělat pro Slavii. Ano, byl bych raději, kdyby to byl někdo červenobílej a přitom stejnej profík jako Lavička, ale on asi teď žádnej dobrej slávistickej trenér není k mání.

Reagovat
smazaný uživatel

Straka to ale taky bral jako profík. To, co říkáš, mi přijde jako alibismus od většiny fanoušků. Já bych byl nasranej, kdyby přišla sparťanská ikona jako třeba Řepka, kterej se do nás vždy jen sral a pomlouval nás. Straka se vždycky vyjadřoval s respektem a úctou, neřekl jediný křivý slovo. A svoje vyjádření, že Sparta je bez Slavie nic, jen zrealizoval tím, že Slavii chce zvednout a vrátit na vrchol. Ale fakt už nemám ani čas odepisovat, takže prosimtě nepiš něco, co by si žádalo výraznější reakci. Díky

Reagovat
salami

já bych si přál Habance, dokázal s poslepovanym kádrem v Ústí, v nezrovna ideálních podmínkách, hrát pěknej ofenzivní fotbal, navíc to předvádí i tuhle sezonu, já bych ho zkusil, je mladej, ale ne uplnej zajíc, slavistickej tým je taky taková poslepovanina, nějak drahej nebude a i ten náš bordel vypadá oproti Ústí jako profiklub, takže by k nám mohl chtít jít, každopádně si přeju trenera, kterej chce hrát ofenzivně a umí pracovat s mladejma, v úvahu by připadal ještě Psotka(Psotka-Poustka by byla zajímavá dvojka) a pak samozřejmě Dovalil, ale u toho si nedělám planný naděje

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl nejradší, když Jarolíma nahradil Cipro. Jelikož ale zachraňuje Budějky, tak z těch, co jsi řekl, bych bral Dovalila a Psotku. A pokud by pustil Liberec, pak Jarda Šilhavý. A kdyby se uráčil trénovat, tak Pavel Kuka.

Reagovat
salami

nemyslim si, že Šilhavý je nějakej extra trener, spíš se mu dostal pod ruku hodně dobrej tým, ale samozřejmě má na tom svůj podíl, nechci ho zas shazovat, nicméně do Slavie bych ho spíš nechtěl, Cipro je už starej, podle mě potřebujem nějakou mladou krev, novější metody apodobně, Cipro je super na boj o záchranhu, tam prodá všechny svý zkušenosti, ale aby zas začínal se slavií nějakou dlouhou cestu, na to už to podle mě neni

Reagovat
cristiano.K.

Šilhavý by nevadil,ale v tuhle situaci by byl blázen,kdyby k nám šel....

Reagovat
cristiano.K.

je s tebou prdel to jo

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

dneska si byl slavnej, byl na tebe asi 4 vteřinový záběr

Reagovat
miky10

Kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

snad chvíli před tim než vystřídal škodu

Reagovat
miky10

Wow, jako na Sportu2, velkoplošný obrazovce v Edenu, nebo kde? A mimochodem, kdo vůbec jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

na Sport2

Reagovat
miky10

Ok, a druhá otázka?

Reagovat
smazaný uživatel

V každém člověku je skryt básník. Ale musí bezpodmínečně ven?

Reagovat
miky10

No měl by...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem dnes viděl rozhovor s Blažkem, takovej vyfetovanej a vychlastanej ksicht to se pozná hned alkoholik.. nato jak je mladej tak vypadá o 15let starší..

Reagovat
miky10

S tím svým stylem a způsobem, jakým si užil děkovačku, by se mohl stát miláčkem fanoušků. A zvládl to dobře, minimálně do konce sezony by mel zůstat...

Poustka

Reagovat
fantomas

Zas to nepřeháněj...spíš maximálně.

Reagovat
cristiano.K.

no...když zůstane do konce sezony a bude vidět vzestup,tak pak bude hovadina ho vyhazovat....

Reagovat
salami

já bych tam nedával ani jedno, prostě bych ho chvilku nechal pracovat a uvidí se, i když my jako fanoušci nic moc šanci vidět nemáme a Řebíček zase fotbalu nerozumí, takže těžko posoudí, jakej je Poustka trener

Reagovat
Filip12

VYPADÁ JAK 15CTI LETEJ KLUK

Reagovat
Shevchenko

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Caps Lock off

a patnáctcti letej asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

chybí mu už jen beďary

Reagovat
smazaný uživatel

takovej somrak, hned jsem si vzpomel na zaka, ale co ma jeste cas a asi i soudnost

Reagovat
smazaný uživatel

Docela sympaťák!

Reagovat
Liquid

Slavia doma = 0:0, diváci musí být vážně nadšený...

Reagovat
smazaný uživatel

S Jabloncem je remizovat a neinkasovat poměrně úspěch, kor pro tým v krizi a s hodně provizorním trenérem.

Reagovat
hilarious

tak hlavně, že vy jste všichni krásný...není to snad jedno, jak vypadá, když bude odvádět dobrou práci? jasně, že je, to jen někteří s prominutím hňupové, kteří dost možná vyhnali straku pryč, nemají co psát, tak jenom píšou hovadiny, jen aby občas nemuseli někoho chválit

Reagovat
smazaný uživatel

POSTEVNÍK

Reagovat
smazaný uživatel

POUSTEVNÍK

Reagovat
Lemond Laws

Ta Slavie hraje tak nudnej "fotbal", že to snad není možný.. Viděl jsem naživo dnešní zápas, i zápas s Teplicemi minule.. To byla TRAGEDIE! .. Nikdo se o nic nepokusí, žádnej nápad, nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Teplicím strašný, ale dneska to celkem šlo. Nebyl to zázrak, ale pořád mnohem lepší než proti Teplicím.

Reagovat
Lemond Laws

Bylo to lepší, ale... Jediná větší šance. Celkově hra bez nápadu, myšlenky.. Příjde mi, že prostě ty kluci nevěděj, co maj hrát.. Nákopy na Bohma = zbytečnost. Ten kluk je slabej. Dneska se mi ze Slavie líbil nejvíc Čonka, Nitrianský nehrál špatně. A na def.záložníkovi ušel Cicman. Jinak slabota..

Reagovat
miky10

Určitě Latka, ten byl jasně nejlepší na hřišti, neprohrál souboj, ošéfoval si to, prostě jistota.

Reagovat
jv

Tak tak.

Reagovat
cristiano.K.

dvě tutovky první půli, jedna druhou......nebylo to špatný....plus si připočti tragického Bohma,který měl taky dvě pološance

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorsi je, ze tu TRAGEDII prenesou do celyho zapasu... dopredu vubec nic, kazdej posranej neco udelat, individualni schopnosti nulovy ... jablonec ale dnes to samy a dost me to zklamalo dneska.. hezky sedet vedle kotle a mit to s atmosferou, ale ta hra me dnes vubec nezahřála ...

Reagovat
Logan

Když jsem viděl tu sestavu, tak jsem moc nadšenej nebyl, ale předvedený výkon mě vcelku mile potěšil, hlavně v první půli. Jasně, nebylo to jako při mistrovských sezonách, ale dokázali jsme se dostávat do šancí a bylo jich celkem dost a v první půli se na ten fotbal i celkem dalo koukat. Jediný co mě zamrzelo ve druhý půlce bylo že dřív nevystřídal někoho do ofenzivy aby to oživil, ať už Vlčkem nebo Hurkou, 15-10 minut před koncem. Sice by mohl riskovat že se zase někdo zraní, ale těch 10 minut u ž by se to dohrálo i v 10ti, bál se trošku zariskovat, škoda toho. Káždopádně na úvod to dle mě, proti na české poměry silnému soupeři, bylo solidní!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ti slavisti snad schválně nevyhrávají aby pak po 10ti zápasech porazili spartu

Reagovat
kubys

*celkem z Havířova...

Reagovat
smazaný uživatel

jebat Hvířov, tu kurvu jebat Havířov!!

Reagovat
kubys

Pokud se nemýlím, tak ty jsi z PV, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jest

Reagovat
smazaný uživatel

OT - Olomouci bylo už odebráno 9 bodů nebo to bude až po sezoně ? Když se koukám na výsledky tak to bodově vychází na 15 bodů, tak mi to nějak neštimuje Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

6*3+8*1+6*0

Reagovat
Greny

Martin Poustka mě mile překvapil, něco v něm stoprocentně bude :), v první půli Slavie byla lepší tým v druhé to bylo vyrovnanější. Ale určitě lepší výkon než za pana Straky. Těžko mohl zápas ovlivnit nějakým střídáním, když musel během zápasu střídat 2x kvůli zranění. Klidně bych mu dal šanci do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně sympatický výkon.... tradičně doma lepší a tradičně málo golů (opět žádnej) Potřebovali by jsme nějakého Přikryla, který dává goly i když nechce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nenavidimManUTD

Lidi tenhle borec mě před 7 lety renoval v Motorletu .. At se ti daří borčee !!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si starej dědek s hloupým nickem

Reagovat
smazaný uživatel

v motorletu trénoval žáky

Reagovat
nenavidimManUTD

Já sem tu dobu byl žák :D

Reagovat
murphynos

taky mě trénoval, ještě když v Motorletu trénoval 94

Reagovat
smazaný uživatel

Motorlet Praha to jsou Jinonice? Nebo kde to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,Jinonice..

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bydlí moje ségra ....o tom klubu vím a jeví se hodně sympaticky. Dokonce byl i ve FIFA MANAGERu 11

Reagovat
smazaný uživatel

Nesympatickej, mají vlastní líheň, ale do Áčka pak choděj stejně víceméně jen lidi ze Sparty---

Reagovat
murphynos

Tenhle chlap mě trénoval v Motorletu v mladších žácích, vždycky jsem ho měl rád a hrozně mu přeju ať se mu daří. Vy co máte na něj kecy, tak byste si měli vzít nějaký prášky. Že vypadá jak feťák? Viděli jste někdy feťáka? Jinak pro Poustku Dnešní výkon nebyl vůbec špatný, na to v jakém rozpoložení se mančaft nachází. Byl bych rád kdyby Poustka zůstal do června.

Reagovat
rufus

Slyšel jsem ho mluvit v Dohránu a působil na mě jako velkej pohodář. Nemůžu říct přímo sympaťák, protože se jedná o slávistu, ale je rozhodně lepší, než jeho předchůdci..

Reagovat
murphynos

je to pohodář.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas mě potěšil, nejpříjemnějším překvapením byl asi Nitrianský v záloze a kupodivu i Dostál, který zahrál snad poprvé v historii dobře. Jarolím hrál taky lépe, Cicmana jsem neviděl a útok byl snad už jako vždycky tropickej - Pospěch i Vlček jsou lepší než Böhm a Škoda asi ještě potřebuje čas, ale jemu věřím víc než tomu smažiči hranolků z Manchesteru

Reagovat
miky10

100. pro Poustku.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Docela sympaťák

Reagovat
RealC.F.

Tak to je moc ta Slavie Vyštípaj Straku jako nepřítele číslo 1 a vemou si tam Poustku Tenhle klub už fakt může trénovat kolemjdoucí z ulice Rozhodně "přínos" teď už třeba v 5 zápasech vystřelí i na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

A další odborník...

Reagovat
RealC.F.

A ne snad ? Podle tebe je "pozitivní" , že teď už sice kotel nebude řvát straka ven ale fotbalově se ten tým pod trenérem dorostenců nikam neposune ? To je fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to podle mě pozitivní. Možná se ten tým nikam neposune - to nevím, to záleží na Poustkovi, nebo na jeho nástupci. Pod Strakou se ten tým taky nikam neposunul - jak jsi sám napsal, nebyli schopní vystřelit na bránu. Ale když nic jiného, tak opravdu aspoň to, že kotel nebude řvát "Straka ven".

Reagovat
j_mrazik

Kašlal bych na Lavičku a snažil bych se zlanařit Psotku.

Reagovat
cristiano.K.

ten se lanařit nemusí

Reagovat
j_mrazik

On je volnej, že jo? A lanařit se teda musí, protože teď se do Slávie jen tak nikomu nechce.

Reagovat
cristiano.K.

je mu se splnil sen, lanařit se opravdu nemusí

Reagovat
salami

PSOTKU

Reagovat
Losinho

Já bych kašlal na oba a nechal tam aspoň do konce sezóny Poustku.

Reagovat
j_mrazik

Já chci kvalitního trenéra, za kterým budou chodit mladíci, protože si řeknou, že tohle je trenér, který jim něco dá.

Reagovat
Losinho

No, tak tohle by splňoval možná ten Komňacký, Psotka s Lavičkou ne...

Reagovat
salami

proč by to nesplňoval Psotka? pod rukama mu prošlo už spousta mladejch kluků, naopak bych bejt mladym klukem šel spíš pod něj než pod Komňackýho, ten si jede jako Vrba systém 12-ti hráčů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele