Poulsen změní v Nizozemsku dres, z Alkmaaru zamíří do PSV

16.05.2015, 16:00
Aktuality
PSV Eindhoven letos získalo nizozemský titul a už začíná zbrojit pro následující sezonu, v níž si zahraje Ligu mistrů. Dres v rámci Eredivisie změní dánský obránce Simon Poulsen, který do PSV přijde z AZ Alkmaar...

"Jedná se o zkušeného hráče a v kádru bude plnit pozitivní roli," slibuje si od nové posily technický ředitel Marcel Brands.

Poulsen v minulosti hrával za Midtjylland a Sampdorii a za Alkmaar nastoupil ke 114 zápasům, v nichž zaznamenal osm branek. PSV za něho nebude muset platit odstupné, 30letému fotbalistovi totiž v AZ na konci června vyprší kontrakt.

Poulsen by měl v Eindhovenu krýt záda nizozemskému reprezentantovi Jetro Willemsovi a stal se druhou letní posilou PSV - už dříve bylo změněno v trvalý přestup hostování Andrése Guardada z Valencie.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No je na case ten kadr co se letos sehral k dobrym vykonum zas rozprodat smer Ajax a PSV. Cert vem Poulsena, ale Gudelj bude chybet.

Reagovat
AjaxFans

Je to u vás smutné.Škoda, že nemáte silnějšího sponzora za zády.Ten klub by si to zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sme klub druhyho sledu, vychovavame nebo objevujeme talenty pro vas a philips, na tom se tezko neco zmeni. U vas plati to stejny, jen o level vys, kdyz si nekdo z top lig ukaze, tak taky hned prodavate a nejste pak schopni drzet krok s evropskou spickou, jak ste byli zvykli.

Reagovat
Stiksxx

Jeeee...zbytecnej hráč. Pro nás z mýho hlediska starej hráč. Radši koupit mladíka z Ameriky než tohle.

Reagovat
Filip12

Dán jak poleno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele