Posily jsou na cestě. Ostrava začala přípravu beze změn

19.06.2017, 14:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (220)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pojď Milane, pojď to podepsat a užít si poslední sezonu v dresu FCB po návratu zpět.

Reagovat
Krony

Jak poslední? Bude jako Jarda Jágr nejméně , Milan teprve začíná druhou část kariéry!

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou třetinu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mohl by vychovat Szotka a mladého Šašinku. Ježišmarjá, ať už to podepíše, to pak snad bude znamenat i definitivní odchod té krysy.

Reagovat
Krony

Doufejme. Jinak slyšel jsem, že Jankul z klubu odchází, druhá verze byla, že mu naopak rozšíří kompetence. Nevíš jak to vypadá s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

No, já slyšel právě spíše taky tu první verzi. Ale v těch strukturách klubu, čert aby se tam vyznal.. Na druhou stranu, pokud vidí, co tam dělá Dušanko a vlci z Karviné, taky bych dal od toho ruce pryč. A když jsme u Dušanka, o to více mne mrzí, že minulý rok nevyšel Karel Kula z Třince jakožto sportovní ředitel.

Reagovat
Krony

No ono je to dvojaké tohle posouzení. Jasně Vrťo brzdí rozvoj toho klubu, ale na druhou stranu má majitel jistotu, že se neutrácí za nepotřebné (a vem si kolik lidí nadávalo, že posil málo a špatné, jenže ten postup se udělal a za poloviční peníze). A nejde jen o posily. Stejné je to s dvojicí z Karviné, mohli jsme mít v mládeži reprezentanty a mládež co do počtu dvojnásobnou, ale za jaké náklady a s otazníkem, jestli se to někdy v budoucnu vůbec vyplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Majitel mu zrovna před rokem řekl, že peníze jsou a ať se nebojí oslovovat hráče

Tam je na hovno, jak jedná s některými hráči a naopak, jak si bere do klubu své koně (Pekár).

O vlcích z Karviné vážně jen špatně, ti pro klub nic dobrého neudělali, naštěstí to velkotovárník poznal.

Teď ještě ta podmínka Baryho a snad, doufejme se bude měnit osazenstvo struktur klubu.

Ale přiznám se ti, že to Brabcovi ani nevyčítám tyhle lidi, není co. Ten chlap je novic ve fotbale, nerozumí tomu (sám to řekl tehdy) a bohužel pro něj i klub narazil. A chybama se člověk učí.

Takže doufejme, že tyhle Wolfy, Mašleje, Dušanky či Vlky vystřídají jinačí lidé

Reagovat
Krony

Já bych tam třeba toho Vrťa nechal. S minimem nákladů ten postup byl, teď je úkol střed tabulky, tak ať se snaží. Mi se to takhle líbí, nechci ať jsme jak Sparta, co si prostě na novou sezonu nakoupí nový kádr, nevyjde to, tak znova, nakoupíme, uvidíme co z toho bude.

Ale chápu, že někomu se tohle nelíbí, byl by radši, kdyby si Baník úspěch koupil. Mě osobně mrzí více, že se neinvestuje do té mládeže než to, že se nenakoupí mraky posil. Ale taky chápu i to, že nejde bez rozmyslu zdvojnásobit počet dorostenců, byť by byli kvalitní, když není vyřešeno kde by trénovali a hráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče, ten postup ale neudělal Dušanko, ale ať se to někomu líbí či ne, nýbrž Vlasta. Naopak Dušanko tam se svými vlčáky dělal dusno všemožně

Každopádně, nerozjel se už v minulém roce projekt ohledně zkvalitnění mládeže? Budou mít tréninkové centrum na Bazalech..Teď ještě kvalitní trenéry a snad bude lépe. Upřímně, nemůžem si moc vyskakovat, co se týče právě hráčů z juniorky. O tom i psal Vlasta ve své knize. Hrozně vybrakovaný oddíl..

Reagovat
Krony

Tři hřiště co budou na Bazalech je hrozně málo. Minimum je ještě jeden takový areál a vzhledem k celkovému počtu hřišť v Ově je i ten dvojnásobek málo.

Neříkám, kdo udělal, či neudělal postup. Říkám jen že Dušan minimálně zatrhl několik přestupů, které Petržela chtěl a zatrhl je evidentně oprávněně, ten kádr byl dostatečně silný na to aby mužstvo postoupilo. Byť to bylo jen těsně. Co já slyšel, tak Vlastík chtěl ještě další 4 hráče za cca 12mega.

Reagovat
smazaný uživatel

A Brabec nebyl proti za ně dát peníze. Všimni si, že to, co si vyhlídl Vlasta, tak pak ti hráči udělali postup. Věř mi, že zde peníze nehrali roli.

Ale to je jedno, spíše souhlasím s tebou, že už by se něco mělo dělat s mládeží. A do toho, aby klub hrál klidný střed tabulky a postupně, rok od roku zlepšoval své umístění.

Reagovat
Krony

Ale o tom to je. V druhé lize by byli špička, ale pro první průměr. Co teď s nimi? Nakoupit další, lepší za dalších X mega? Dobře že je Baník nekoupil. Brabec nebyl proti, ale na to tam toho Dušana má, aby zatrhl to, že se bude utrácet za zbytečnosti. Za mě Dušan 70% v hodnocení a to je dost

Ta mládež je nutnost, vždy to byla pýcha Baníku a mělo by to tak být i v budoucnu. Tam vidím tradici, která mizí a nikoho to nesere. O Bazalech se zpívá, popsalo se o nich tuny papíru, ale na tohle se zapomíná. Přitom Jankulovské, Baroše, Slončíky a další oslavují všichni. Jenže další slavní odchovanci bez práce s tou mládeží v kvalitních podmínkách nebudou.

Reagovat
iamek

Takhle tu mladez brat nemuzes. Tohle nezjistis nikdy. Muzou ti vyrost mega talenti a taky nemusi nic. Ja osobne bych do mladeze prachy cpal. Pro me byl Granecny a Helesic spolu s Vaskem nejlepsi hraci jara. Tech talentu tam par je, ale je jich cim dal min. Pamatuju jak v kazdem repre vyberu se to banikovci jen hemzilo a ted docela bida. V U21 lesti lavicku byvali banikovci za ktere klub ani moc penez nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, těch talentů tam vážně moc nemáme, taky jsem ohledně tohoto otevřel oči. V každém jsem viděl nového Slončíka, ale.. Ti kluci by na sobě museli tak makat jako Denis s Matějem.

Takový Malý třeba. Každopádně, jak to jde u hráčů v mládeži FCB vypovídal docela rozhovor Maceje, který byl brán jako talent. Sám v rozhovoru přiznal, že měl hlavu v oblacích, cítil se jak mistr světa a přitom nic nedokázal. Pak byl rád za slovenský Trebišov.

Reagovat
Krony

Jak píšu. Investice do mládeže určitě ano, ale nejdříve je třeba vyřešit zázemí pro mládež. Tady mě mrzí že se to za celý rok a půl, co je Brabec v klubu nějak výrazněji nepohnulo.

Reagovat
iamek

. Treninkovy komplex potrebujem jako vino. Bez toho se poradne mladez nehne.

Reagovat
smazaný uživatel

No pozor, oproti tak pět rokům zpátky jsme na tom dobře. Vždy tři hráči základu U19 jsou od nás. A v mladsich taky máme hráče. Pamatuju si jak jsme tam neměli nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono taky dost záleží na realizačním týmu, kterej dělá nominace. Takže, pokud někdy nebyl žádný baníkovec v nominaci, nemuselo to být způsobeno nedostatkem kvality, ale trenér vsadil na pro něj známější hráče.

Reagovat
iamek

+ tlak agentu.

Reagovat
iamek

Tak pet let zpatky byl tym na krach. Mladez se musi vratit tam, kde byla pred Safarcikem a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak si nemysli, že je to lepší..Není. I když to ti kluci mají v noze, tak na to mrdají. A trenéři..Však ti dobří odcházeli vcelku nedávno..Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu bych tady žádné pojítko neviděl. Baroš hraje již několik let trochu vyčpěle, jeho výkony jsou rozhodně horší než u 10 let staršího Jágra (nejlepší soutěž a důležitá role v týmu i pořád celkem slušné bodování).

Reagovat
Krony

No... Co k tomu říct? Víš co to znamená, když se řekne "nadsázka"?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to byla nadsázka, tak O.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by hrát a neposlouchat tu jeho zlatokopku.

Reagovat
Kepy_FCB

Navrat krale!

Zatim nej posila je ze neprisel Varadi jinak nic moc zatim

Reagovat
Josifek

"Návrat krále" mě ze začátku bůhví proč sralo, teď už se tomu jen směju

Reagovat
Kepy_FCB

Jo, kdyz ono si o to primo rika. Ale az se vrati Bary nabere zo nove rozmery.

Reagovat
Josifek

Joo, tam bych to chápal víc

Reagovat
smazaný uživatel

Prý má přijít, odkud víš, že ne?

Reagovat
Kepy_FCB

Nevim, kua nestras

Reagovat
HorajzmAmmann

Mičola Baroš a snad více prostoru pro Helešice a Granečného Natěšený na ligu jak cyp a první dvě kola 0 bodů už to vidím

Reagovat
smazaný uživatel

První výjezd do Jablonce a tam výhra 2:1, obě branky Milan

Reagovat
HorajzmAmmann

tradiční koupačka? Nejlepší jak jednou v sektrou ty nafukovací píčoviny Zopakoval bych to...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Lepší si dát na začátek tyhle výjezdy než ty masové. I když, na konci srpna podmanit si pražskou Letnou, jako proč ne, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak asi třetí týpek nad tím žralokem to je Večeřa?

Reagovat
smazaný uživatel

Šel se odreagovat ..

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Kralove z Ostravy si to vsude prijedou podmanit a pak dostanou bura

Reagovat
Krony

Však o fotbal nejde troubo.

Reagovat
smazaný uživatel

Však proto sem na něj ani nereagoval, oni si žijou ve svém jiném světě

Reagovat
smazaný uživatel

To si povime na konci sezony, az se bude zase poroucet do druhy ligy. Jinak ja vim, jde orece o fandwni a v tom se vy porad musite presvedcovat, ze jste nejlepsi a jedinecny

Reagovat
Krony

Jde o to se pobavit, ale to ty nikdy nepochopíš, čili naprosto zbytečná diskuze. Užívej si dál svůj ubohý život. Sbohem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja se na vas ucet bavit urcite, takze to chapu Co ale nechapu je to, ze se nekdo bavi delanibordelu vsude kam prijede. Ale krome vasi jednoduchosti me jeste bavi to jak jste presvedceny o vlastni dokonalosti

Reagovat
Krony

Napsal jsem sbohem, ale ještě jednou ti tedy odpovím. Ubožák co se baví neúspěchem někoho jiného, místo aby se snažil pobavit úspěchem svým, je totální troska a ne člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nemáš žádné úspěchy, musíš se spokojit s radostí z neúspěchu cizího.

Reagovat
Krony

Jak říkám, troska

Do tří let v protialkoholní léčebně, pak drogy, do deseti let visí na provaze. Někteří lidé prostě nechápou, jak si dělat život hezký

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

To už na Letnou tentokrát nepojedou vandráci?

Reagovat
Puskas

Prý chceme levého obránce a útočníka.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak zrovna Helešice a Granečného bych nechal hrát pořád.

Vašek - Sus, Šindelář, posila, Granečný - Hlinka, posila - Azevedo(posila), Hrubý (Azevedo), Helešic - Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Zápo?

Reagovat
meno

Nebude mít na první ligu

Reagovat
smazaný uživatel

proc by na ni jako nemel mit? s kym by mel mit problemy pri braneni ? s utocniky Bohemky?Jihlavy?Brna?Zlina?Slovacka?... jeste tuhle sezonu v pohode ukope

Reagovat
meno

Ale prosím tě

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Vedle Šindeláře by snad na ligu mohl již stačit někdo z mladých Mešaninov/Pokorný/Honiš! Zápotočného jsem doufal již nepodepíšou, taky si myslím, že už na to nemá. Ještě fakt kvalitní posilu do středu zálohy a min. střed tabulky se musí uhrát s prstem v nose! 30 bodů na záchranu tenhle mančaft s přehledem uhraje jen v domácích zápasech.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

A na stoperovi bych někdy rád alespoň v přípravě viděl Bredu. Postavu na to má dokonalou, rychlost z pravého beka by taky měla být výhodou, divím se že ho tam ještě nezkusili.

Reagovat
smazaný uživatel

snad zase spadnou

Reagovat
HorajzmAmmann

vem si do ruky Fidget Spinner a drž hubu

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bosko

Reagovat
Josifek

Heheeh, by mohli i pak využít "návrat krále" s novým rozměrem

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, bude dalsi rozmer pro Navrat krale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Snad ti upadnou obě ruce, abys už neměl možnost psát podobné blbosti!

Reagovat
patas92

Snad kromě Baroše přijde i nějaký gólový útočník

Reagovat
HorajzmAmmann

a kdo? Však asi 4. nejlepší ligový útočník má 10 golů To když si tam Baroš stoupne na všechny zápasy tak to dá taky

Reagovat
patas92

Tak pokud dá 10 gólů, tak fajn, ale moc tomu nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Může dát i víc, i když to zní ne zrovna věrohodně, kdyby se více snažil, tak to má v noze pořád.

Reagovat
dinss

Baroš bude rád za pět gólů. Nebudete hrát proti všem týmům ofenzivně a rychlostní typ už taky není.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jako ohledně Baroše to už některé média podávají tak, že je to skoro hotovo. Tak snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Baros neni dobrej ani pro boj o zachranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pro klidný střed to stačí

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

On ale myslí Milana Baroše, toho fotbalistu co dlouho hrál za Baník, Liverpool, Lyon, Aston Villu, Českou repre,....! Zatímco ty asi myslíš toho Barose z vedlejší cikánské třídy na zvláštní škole co tě šíkanoval za hloupé řeči.

Reagovat
ratusek

Posily nikde. Jen se jedná. Za chvíli už soutěž, a budeme zase brečet že se to lepilo na poslední chvíli nebo čekáme na zoufalce uvolněné na hostovačky?

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

zítra budou na zkoušce

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Vlastík říkal, že současný kádr vklidu uhraje střed a zatím co řekl to platilo! Za mně je třeba jeden stoper, který to potáhne místo a lépe něž Zápotočný. Baroš už je snad hotovej, tak útok bych ani neřešil a sehnal jen jednu opravdovou kvalitu do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostravský klub chce útočnou sílu výrazně posílit. Bez ohledu na to, zda se Baroš do Ostravy vrátí, či ne, hodlá klub přivést do kádru ještě nejméně jednoho hrotového hráče nadprůměrných ligových kvalit.

„Máme několik tipů. Věříme, že třeba už v tomto týdnu budeme moci nějaké jméno oznámit. Opravdu nám záleží na tom, aby to byl prověřený kvalitní hráč,“ řekl trenér Kučera s tím, že nadále trvá jeho zájem získat pro staronového účastníka nejvyšší soutěže dalšího stopera. Martina Šindeláře z Olomouce už má Baník pro tento post téměř jistého, Kučera chce ovšem ještě jednoho stopera. A taky levého beka či záložníka.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Odkud cituješ?

Reagovat
ratusek

Vlastík toho nakecal a jestli se pořád vymlouvali na tlak tak na záchranu bude stejnej ne li větší. Kádr potřebuje tak 4 nadpůrměrné zráče do základní sestavy a k tomu sázet na své mladochy. Ale rozumně to promíchat a ne brát slovenské matláky ala Pekár aspol a brát je za nadprůměrné posily

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Nakecal toho dost, ale všechno mu vyšlo! Proto mu věřím i ten klidný střed. Podívej se na sestavu co uhrála na jaře v sestupové sezóně pod vlastíkem v lize 10 bodů:

Chmiel, Dostál, Lučić(Granečný), Vraštil (Kaša), Mešaninov (Honiš), Holzer (Helešic), Hrubý, Lásik, Mondek, Ožvolda, Šašinka.

Když to porovnáš se současným kádrem tak už v tuto chvíli máme brankáře a hlavně útok o 100% lepší, obranu o 50% lepší a záloha je srovnatelná (tu jedinou bych ještě posílil) takže o nějakých 30 bodů za sezónu vůbec nemám strach spíš fakt věřím tomu klidnému středu.

Já mám právě strach, že když se teď zase bude rádoby posilovat tak se právě naberou ti další slovenští matláci o kterých píšeš a zase tu bude plno šrotu. Já bych je tu sezonu nechal odehrát ve stejném složení ať se ti hráči ještě právě proberou (vyperou se další slováci jako Pekár, Mondek, Hlinka a z baníkovců se nechají ti nejlepší), vykrystalizuje silná osa uhraje se střed a na příští sezónu to doplnil špičkově a zabojoval o poháry.

Reagovat
ratusek

Souhlas. Ale ber to tak že v tý sestupový sezoně už o nic nešlo a hrálo se jim dobře. Ted to bude ještě větší tlak. Ale snad to borci zvládnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mondek Patřil k nejlepším.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Mně teda jako žádné terno nepříjde, v lize bude silný podprůměr. To už bych tam raději viděl nějakého ostraváka než jeho. Jediný z cizinců co je v Baníku právem, tzn. že bezpochyby převyšuje ostravské kluky v rychlosti, technice a fotbalově obecně je Azevedo. Ostatní nijak nevybočují z průměru což je špatně, když cizinec tak to musí být tahoun!

Reagovat
smazaný uživatel

Silný podprůměr určitě ne, řekl bych průměr. A my nemáme snad žádného našeho (Ostraváka) co by patřil v lize výše než k průměru.

Reagovat
ratusek

Hykela neznám ale předpokládám, že to bude Šichor lvl.2

Reagovat
HorajzmAmmann

Šichor doufám nehrál v žádné repre ne?

Reagovat
ratusek

No bral sem to podle toho že taky defakto přichází z týmu ze 3.ligy

Reagovat
HorajzmAmmann

však je jedno odkud jde ne? Azevedo taky přišel z nějakýho okresu

Reagovat
smazaný uživatel

taky stojí za hovno

Reagovat
HorajzmAmmann

s tebou se o tom vůbec nebavím

Reagovat
smazaný uživatel

ty taky stojíš za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Hykel repre U20

Reagovat
ratusek

To je sice hezký ale takovejch je. Nově třeba Souček za A tým

Reagovat
smazaný uživatel

volný hráč,bez smlouvy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Banik je asi jasnej sestup a kdo s nim? Jihlava? Sigma?

Reagovat
smazaný uživatel

klokani

Reagovat
ratusek

Reagovat
Krony

Plzeň?

Reagovat
smazaný uživatel

Ptam se na sestup, ne na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, s Řezníčkem na hrotu to máte v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

a až se provalí ty vaše kurevstva tak jste ve 2.lize na to tata.

Reagovat
Greny

až se provali jejich kurevstva tak sebou vemou i Spartu

Reagovat
meno

Až se provalí kurevstva tak ligu budou hrát Slavoj Houslice, TJ Osek a Lázně Bohdaneč

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nedivil ještě

Reagovat
C-M@ster

Bohemka.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník a Sigma/Jihlava ideál.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Chtěl jsem se tě zeptat kolik bys na sestup Baníku případně vsadil, abych si nějak číselně dokázal vyjádřit sílu tvého názoru. Tvůj oxymorón "asi jasnej" však poukazuje spíše na obyčejně jednoduchou záměrnou provokaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen,banda alkoholiků a fetek

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Za ro bude návrat krále do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

kokote!!!

Reagovat
Coutinho10

OT: Zilina v 2. predkole v LM bude hrat s Luftnerovou Kodani wow

Reagovat
ZB 07

Nemáš kompletní rozpis?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
ZB 07

díky

Reagovat
Coutinho10

nz btw. od 13:00 los i 1. předkola EL, kde bude i Benešův Vasas a od 14:30 los 2. predkola, kde bude Bolka

Reagovat
ZB 07

Super, aspoň budeme už dneska vědět, kdo bude tím šťastlivcem, který si vylosuje Boleslav

Reagovat
Coutinho10

jojo...jsem na to dost zvedavej

jinak bude tam i dost jinejch zajímavejch týmů viz seznam z Coenu...krom dalších Slovenskejch týmů (Trenčín, Slovan Bratislava, Ružomberok) i Galatasaray, Midtjylland nebo Rangers

http://www.coen.wz.cz/evropskaliga17-18.htm

Reagovat
smazaný uživatel

A Kosovany konečně dali do mužských evropských pohárů a v ženách bude Sparta i Slavia nasazena do 32,21 bude nasazených a 10 skupin po 4,takže postoupí i nejlepší z 2.místa,podle toho jejich tradičního systému,že se jim bude počítat jen bilance mezi prvními 3 ze skupiny

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kepy_FCB

Onlajny

Reagovat
Kang & Kodos

To teda chytli pěkně Když vypadnou, tak nejdou ani do EL, ne?

Reagovat
Coutinho10

jj přesně...takže bud se muzeme vysmat Slovakum nebo Luftnerovi, ze zdrhnul

Reagovat
Kang & Kodos

Ale docela škoda, byl jsem na ně zvědavej. Proti Kodani jim moc nedávám. Navíc byli první nenasazený.

Reagovat
Coutinho10

jj bohužel oni ty Slováci vždycky z toho 2. předkola LM vyletej no ...proto sem říkal i minule, že lepší pro ně asi bude tu ligu nevyhrát, aby mohli hrát od 1. předkola EL a nahrabat aspon tam nejakej koeficient a treba se prokousat do 3. nebo 4. predkola predkola EL

jinak ta Žilina měla ještě zuženej vyber tymu (link dole), ale je fakt, že Kodan byla papirove nejvejs a nakonec ji taky dostala, ale tesim se na ten zapas dost

http://imgur.com/a/xHL28

Reagovat
Greny

no a ? Plzen se tím taky musela prokousat, je to jejich boj

Reagovat
Coutinho10

myslel jsem to spíš z pohledu toho 2. předkola LM ne uplne koeficientu konkrétního týmu, ale celý země...mi přeci jenom začínáme ve 3. předkole LM....oni to maj fakt beh na dlouhou trat a moc to nevypada, ze by se mohli casem nejak z toho dostat....

a kdyz zminujes Plzen, tak nas ted ceka vesmes taky podobnej ukol, protoze ten koeficient diky par lety odmlce mame taky celkem malej jako Slováci a hrát 2. předkolo LM by asi byl celkem problem....takhle preci jenom 2 predkola mame jasny

Reagovat
Greny

jojo ale Plzen cestu do LM v obou pripadech zacinala také uz v druhem predkole, to az v posledni dobe hraje mistr od 3. predkola

Reagovat
Coutinho10

jj ted teda koukam jeste zpetne a tu LM 2. predkolo jste hrali hned 2. poharovej rok a meli jste prave Pjunik, takze to jste asi museli bejt nasazeny, coz me celkem prekvapuje, kdyz to byla teprve 2. poharova sezona (a v ty 1. jste vypadli s Besiktasem)

http://www.eurofotbal.cz/kluby/cesko/viktoria-plzen/zapasy/liga-mistru-2011-2012/?cID=1&sID=282

Reagovat
Kang & Kodos

Hapoel by byl taky na hovno, zbytek by se dal nějak uhrát.

Reagovat
Coutinho10

j o to je to asi musi vic stvat no, tak uvidime

Reagovat
andrew96

Jaktože nejdou do EL?

Reagovat
Kang & Kodos

Tam se "padá" až od třetího předkola.

Reagovat
andrew96

Jo tak, díky.

Reagovat
meno

Od kdy?

Reagovat
Coutinho10

odjakživa

Reagovat
meno

Fákt? Já myslel že vždycky se z LM padalo do EL... Díky za info

Reagovat
Coutinho10

jojo, ale ne z 2. předkola...to když nedáš, tak konec, ale z 3. předkola LM v případě nepostupu jdeš do 4. předkola EL a pokud nepostoupíš ve 4. předkole LM, tak spadneš do skupiny EL

Reagovat
Zaschrona

Od pristi sezony se nastesti tohle vsechno meni. Alespon nejake pozitivum tech prichazejicich zmen...

Reagovat
Coutinho10

jsem na to dost zvědavej, jak to bude vypadat v praxi

Reagovat
Coutinho10

jo on už to tam má takhle načrtnutý jsem vždy rozklikával jenom ten aktuální rok v LM, EL ....ale hlavně super pro PL, protože ten 4. tým (momentálně my) to má v tom předkole vždycky ošidný...tak aspon v tomhle bude klid

Reagovat
Zaschrona

Pro velke ligy to je parada. Ale stejne bych tu LM, i EL, rozsiril.

Reagovat
Coutinho10

j uvidíme....třeba se taky dočkáme

Reagovat
Baronne

Co bolka ta ještě není?

Reagovat
Kang & Kodos

EL bude v jednu, ale teprve 1. předkolo.

Reagovat
Coutinho10

od 14:30 se losuje 2. predkolo EL (Bolka)....od 13:00 1. predkolo EL

tady by mel bejt i stream, jako byl u LM http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2018/draws/round=2000886/index.html

Reagovat
Coutinho10

Slovan Bratislava s Pjunikem...taky znamej tym

Reagovat
Greny

Slovan a Trencin by mohli postoupit

Reagovat
Coutinho10

j asi jo

Reagovat
Blasphemer

Luftnerova Kodaň

Reagovat
KingMaster13

Škoda že Luftner hrát nebude, protože bude mít krátce po šampionátu, jinak bych si snad i vsadil, že díky němu Kodaň se Žilinou vyletí

Reagovat
Coutinho10

no uvidíme...poslední zápas s U21 hraje 24. června a 2. předkolo LM bude 11. nebo 12. července...mezitim 2 tejdny no...tak to asi mas pravdu ale bylo by to vtipny i bez Luftnera, kdyz si predstavis, jak nas chtel prechytracit, ze pujde do zkusenejsiho tymu, kterej pravidelne hraje skupiny a byl by out driv, nez my kopne do míče

Reagovat
Coutinho10

*kopneme

Reagovat
KingMaster13

A stejně bych si je přál furt lepší než nějakej Olympiakos, Ludogorets, protekční Celtic nebo Legii Navíc Luftner proti rychlejším týpkům fakt nestíhá, takovýho Zmrhala by moc nechytal

Reagovat
Coutinho10

jj souhlas a navic by to byl celkem vtipnej souboj vzhledem k tomu prestupu a ukazalo by se, kdo udelal lip a pak by mohl Luftner litovat

Reagovat
KingMaster13

Jako někteří mě tu možná budou trolovat ale já si fakt myslím, že Kodaň by byla jeden z nejlepších klubů co bychom mohli dostat, oni a Salzburg. Ty kluby co jsem ti vypsal to je peklo a pak tu jsou kluby jako Maribor, Karabach, Apoel, Bate co jsou slabší, nicméně je tam spousta otazníků. Karabach dlouhej let a peklo u nich, Apoel to samý. Bate zase zkušený atd. A často se ukazuje, že zlatá střední cesta bývá ta nejlepší

Reagovat
Coutinho10

jj..mozna toho Salzburgu bych se jeste radsi vyvaroval, jinak souhlas...Bate, Karabach nebo Apoel taky nechci...Maribor by byl super uvidime jeste, jak dopadnou 2. predkola LM, jestli nekdo nezavaha...btw. mozna bych se nebal ani Celticu...vic nam ukaze az ten pratelacek, ale oni mivaj obcas problemy v tech kvalifikacich (ikdyz doma si vetsinou poradej), takze uvidime pak pred losem

Reagovat
KingMaster13

No právě u nich to je nebezčpený, doma jsme je schopný porazit klidně o 2 goly, venku bývají fakt vysloveně trapní ale doma to je prasárna docela Salzburg mívá právě i docela komplex ona není náhoda že se do LM ještě nedostali, navíc fanouškovská invaze a tak, já myslím, že špatný soupeř by to nebyl

Reagovat
Coutinho10

j je fakt, ze ten Salzburg to vzdycky nak podela , ale pride mi, ze herne fakt rozhodujou detaily a rikam si tak, jako my se roky nedostali do LM az se to pak s Ajaxem povedlo, ze oni uz to taky musej prolomit...kolikrat to meli uz fakt na dosah ...ale je to blizko, coz by bylo velky lakadlo

Reagovat
KingMaster13

Jako sorry ale když doma vyhrají 4:1 a venku rupnou 3:0 v blbým Malmo který nehrálo nijak zázračně ani proti Spartě tak bych řekl, že to neprolomí nikdy Nicméně já tak na LM nelpím bude mi stačit EL a možná bych za ní byl i raději než LM kde bychom dostali naklepáno. Já si myslím, že nehratelnej je tam jen ten Olympiakos, Ludogorets a Celtic jinak na ně máme. Jinak těžko se to vysvětluje ale mě fakt ten Salzburg přijde ideální

Reagovat
Coutinho10

j no uvidime....hlavne at uz to zacne aspon ty 2. predkola LM + los 3. predkola, at je jeste vic o cem spekulovat jinak jo skupina EL jednoznacne by byla snadsi, ale v LM to je slozity, ale zase ty prachy, co ti prinese + prestiz...to je k nezaplaceni....hlavne ale at hrajem celej podzim

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Stará Barošová už psala něco ve stylu, že se jejím synům bude stýskat po tátovi. To i vypadá, že tam i chvílema bude trénovat.

Reagovat
Shevchenko

Takže Hába končí?

Reagovat
smazaný uživatel

V to pevně doufám a nevěřím, že si Hába svýma kecama omotá i Baryho, který ho nesnáší

Byla to jeho podmínka, jak to dopadne je na něm a na vedení, jak se dohodnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale postupem času musím dát za pravdu těm, co psali, že Vlasta byl dán stranou. Protože kdyby on měl nějaké slovo v přestupech, tak si myslím, že by toto nedovolil. A Bary by do toho asi taky nešel.

Spíš mi ale pověz, co ten Frýdek? Dnes po měsící zase odešel Leoš Kalvoda?

Reagovat
Shevchenko

Prý jen poradce jako Vlasta Oni už neví co změnit, aby to šlapalo.

Reagovat
Krony

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,zas budou přáteláky v Kromplíku, jak minulý rok?

Reagovat
Banikovec7

Od 1. do 8. července, proti Znojmu, Slovácku a Trnavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
kubys

Tak víš co, přeci jen Brabec bydlí tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,vlastně

Reagovat
smazaný uživatel

Máme čekat Černoušky nebo Balkánce?

Reagovat
Blasphemer

černý Srby

Reagovat
Puskas

nebi nějaké Balkánce načerno

Reagovat
Blasphemer

(=Černohorce)

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

Tak to je rychlovka. Čekal jsem, že to sem někdo střelí, ale že až tak rychle...

Reagovat
Kang & Kodos

Už jsem to chtěl dát vejš, ale pod ten druhej se to hodilo víc :

Reagovat
ZB 07

Vývorně, Bolka vypadne buď s Islanďanama nebo Irama, aspoň že tak

Reagovat
Coutinho10

konečně cesta na západ

Reagovat
Briggus

Jak by řekli experti ČT: Zkušenosti s islandským zástupcem již Bolka má, před 5 lety vyřadili Thor, takže by případný postup neměl být problém....

Reagovat
Mata

Reagovat
smazaný uživatel

vypadnou i s těmi slabšími

Reagovat
Greny

ale dnes nam zacala priprava ze ? ale na strankach klubu opet radeji nic

Reagovat
ZB 07

Dneska se schází mladší polovina kádru, první trénink je ve středu. Zároveň by měli oznámit seznam hráčů, kteří se do přípravy zapojí, akorát tak trošku zapomněli oznámit ten příchod posil, o kterým už jsme měli nejmíň 2 týdny vědět. Fakt už přestávám doufat, že někoho přivedem, protože všichni vytipovaní hráči podepisujou jinde a ti zbylí (např.Chrien) hrajou až moc dobře na to, aby šli do Zbrojovky

Reagovat
meno

Kéžby vyšlo to Irsko, to bych jel na brigádu až o tejden později, jenom abych si udělal vejlet do nejlepší země, kde jsem zatím kdy byl

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Tady s tim nepochodis

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim vicemene spokojenost tak snad to zase nekdo neposere...

Milan

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

OT: Zkusil už někdy Breda hrát stopera? Podle mě má ideální postavu a rychlost z beka by taky měla být výhodou. Na beka, kde musí podpořit po lajně i útok mu dle mě schází technika, ale zároveň je nepostradatelný při standardkách. Zápotočný na ligu už nemá a podepisovat ho na další sezónu je vyhazování peněz, protože bude mít jeden z nejvyšších platů. Z tria Pokorný/Honiš/Mešaninov bych si nechal po přípravě nejlepšího a zbylé poslal na hostovačku. Snad dopadne ten Šindelář a bude to opravdu stoper č.1 a opora, když ho tak chce Kučera, který by zrovna stopery mohl mít prokouknuté.

Reagovat
smazaný uživatel

Hostovačky letos nebudou - Určitě počítáme s tím, že do zápasů se budou pravidelně zapojovat hráči z áčka, kteří se nedostanou do nominace,“ řekl Dušan Vrťo.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

A to si chtějí v kádru nechat 40 hráčů, když tak ještě vyhlašují posilování? Plzeň hraje poháry a Vrba to chce uhrát s 20 hráči do pole, Baník má teď cca 23 hráčů do pole a to se hráčů zatím jen zbavuje. Kádr je až moc široký.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si přišel že hráči odcházejí?Nerad patří Jihlavě,Hučko Žilině,Urgela Karviné

Reagovat
Mirek na tenisu

Kdysi jeden trouba, dnes ostravská TV selebryta, pokřikoval z VIPky tribuny Bazalů na trápící se baníkovce pohrdlivě PÍLÍCI (v té době Baník koupil několik přibramských borců včetně halva Pilíka). Dnes by se na baníkovce hodil pokřik ŠAŠINCI nebo ŠAŠINKOVÉ nebo ŠÁŠUROVÉ? Ono to vlastně vyjde nastejno. S tímhle kádrem půjde Baník za rok zpátky do 2. ligy. I s Barošem.

Reagovat
Figi

Baros Baniku urcite ligu nezachrani a golove je tahnout urcite taky nebude. Toho uz maximalne jen jako podporu do satny a zkusenost na hriste. Porad to chce, ale goloveho utocnika. Odehrat celou sezonu s Barosem na hrotu je asi velke scifi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde není řečeno, že je Baroš jediný útočník, který příjde. Navíc pořád věřím Jakubovovi, že ukáže co umí. A taky je tu šance pro mladé odchovance, aby se ukázali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostravský klub chce útočnou sílu výrazně posílit. Bez ohledu na to, zda se Baroš do Ostravy vrátí, či ne, hodlá klub přivést do kádru ještě nejméně jednoho hrotového hráče nadprůměrných ligových kvalit.

„Máme několik tipů. Věříme, že třeba už v tomto týdnu budeme moci nějaké jméno oznámit. Opravdu nám záleží na tom, aby to byl prověřený kvalitní hráč,“ řekl trenér Kučera s tím, že nadále trvá jeho zájem získat pro staronového účastníka nejvyšší soutěže dalšího stopera. Martina Šindeláře z Olomouce už má Baník pro tento post téměř jistého, Kučera chce ovšem ještě jednoho stopera. A taky levého beka či záložníka.

Více na http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2017-18/306144/barosuv-navrat-do-baniku-delame-co-muzeme-ujistuje-vedeni.html

Reagovat
Figi

cte se to pekne, ale takoveho utocnika hleda 10 z 16 tymu ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

...A to se klidne vsadim, ze kdyz bude zdravy tak vice golu nez kterykoliv hrac MFK

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Už to začíná: "S baníkem začal přípravu i srbský hráč Luka Sindjic, který přijel na testy"! 24-letý borec co nikdy nehrál v žádné mládežnické kategorii srbska, a který odehrál jen cca 600 minut v bezkonkurenčně posledním a sestupujícím týmu srbské ligy má být pro Baník posila? Doufám, že přijel spíše na dovolenou než že by skutečně uvažovali o tom že ho podepíšou!

Reagovat
JarousFCB

Však ho chtějí jen zkusit... nedělej z toho hned kovbojku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele